Gość: kaja IP: *.range86-140.btcentralplus.com 19.08.06, 22:21 wracam z angli z urlopu. chcialam sprawic podarunek znajomemu(27lat). zastanawiam sie czy angielska herbata to dobry pomysl?poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: London girl Re: herbata IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.08.06, 12:58 Ja uważam że świetny. Sama mam 27 lat i wracając z Londynu kupiłam różne angielskie herbaty dla rodziny i przyjaciół. Niektórzy (moja rodzina i szef) dostali piękne puszki z herbatami z wizerunkami parlamentu, znajomi małe puszeczki w kształcie angielskiej budki telefonicznej z herbatą, inni herbate w pudełkach. Wszyscy sie cieszyli, no bo w końcu Anglia kojarzy sie z herbata i tea time :) Odpowiedz Link Zgłoś
abaco_s Re: herbata 21.08.06, 15:18 ja nie wiem. . . w moim otoczeniu faceci zazwyczaj nie lubia herbaty, bardziej łiski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: bardzo dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:21 przyjemnie dostać taki mały upominek kojarzący się z krajem słynącym z picia dobrych mieszanek herbaty:) Odpowiedz Link Zgłoś