halla5 16.06.09, 12:24 Czy jest choć jedna osoba, która otrzymała zamówiona przesyłkę z tego sklepu obuwniczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angela84 Re: www.bucikowo.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:01 Tak ja kupiłam tam Buciki 5 par żeby z przesyłką się zwróciło tym bardziej że cena jest jaka jest atrakcyjna :) 2 pary dostałam w ciągu 3 dni a środku karteczka że pozostała cześć zamówienia w oddzielnej przesyłce towar dosłany z USA, czekałam czekałam troszkę się zaczęłam niepokoić, zadzwoniłem pod ich numer warszawski dostałam odpowiedz ze towar jest w odprawie i w ciągu 4 dni będzie, i tak się stało :) Buciki doszły razem czekałam około 17 dni Tak więc Polecam i radzę uzbroić się w cierpliwość ale warto, Buciki jak landrynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maritta Re: www.bucikowo.pl IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 21:00 Zamówiłam buty w bucikowie i otrzymałam ale po trzech miesiącach oczekiwania!!! na pytanie kiedy buciki otrzymam dostawałam odpowiedz buciki są w drodze!!! SZOK Odpowiedz Link Zgłoś