urytka 30.09.09, 12:32 Poprawiają humor czy nie? Przyznam, że bardzo lubię czytać te wątki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatopier Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 14:05 Niektórym, niektóre poprawiają. Ale Ciebie pewnie raczej nie śmieszą.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 15:12 przyznam,że dla mnie zbyt trudna to dziedzina sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 16:47 Z twojego nicka ta opinia wynika?:-) Jedne mnie śmieszą inne nie, ale zawsze czytam. jatopier napisał: > Niektórym, niektóre poprawiają. Ale Ciebie pewnie raczej nie > śmieszą.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 15:35 Ja jednak banalnie, o poranku wolę haiku Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 16:57 A jest tu na forum jakies haiku? Poproszę o link. Dla mnie haiku jeszcze trudniejsze niż limeriku czy sudoku. Ciężko się domyślam i odczuwam co autor miał na myśli. nessie-jp napisała: > Ja jednak > banalnie, o poranku > wolę haiku > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.09, 17:10 Ja też chcę huiku! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 17:19 Gość portalu: haha:) napisał(a): > Ja też chcę huiku! Głodnemu nie chleb bynajmniej, o nie, na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.09, 17:23 Ależ huiku ma 5-7-5 sylab, spróbuj jeszcze raz, powinno się udać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 17:25 U kogo 5-7-5, hę? 8 cali ma, z linijką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.09, 17:27 To nie wymiary bryły, ale jeśli wolisz taką interpretację.. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 17:29 Ależ cały urok poezji tkwi w intepretacjach :P A tak serio, to, kurczę, fajnie byłoby mieć talent poetyki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.09, 17:31 Też lubię Arystotelesa i nauki wyzwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccxx Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.webazilla.com 30.09.09, 17:37 jej nie chodzilo o Poetyke tylko o talent poetycki, literowka byla ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.09, 17:41 Nigdy nie wiadomo, lisica przebiegła lubi dwuznaczności. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 17:48 Alez ocywiście, ze chodziło mi o tycki. Takie do skoku. O tycce. Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 16:24 Limeryki? Gdzieś czytałam... o ile wiem, to nie forma jaką poddaje się wiersz w wersji do nauki. Zwłaszcza na czczo... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: co sądzicie o limerykach? 30.09.09, 21:08 Urytce - dziewczynie z forum nic nie poprawia humoru czy limeryk może lub haiku pomoże od duszy swej uciec potworów Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: co sądzicie o limerykach? 18.10.09, 18:11 Udało mi się! Skleciłam wczoraj pierwszego limeryka! Hurra! Dziś długo myślałam nad tym łańcuchem pokarmowym i wykluł mi się następny. zaraz go sobie przepiszę! Zachęcam wszystkich do myślenia, może i wam uda się coś zrymować! W szkole dość dużo musiałam wymyślać tych łańcuchów pokarmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 19.10.09, 12:29 Zachęcam również innych do pisania. Co prawda jeszcze nie skończony poprzedni temat, ale nie szkodzi, taki przerywnik może być. Przeczytałam "Raz w roku w Skiroławkach" i myślę jak pomścić kobiety, których Zbigniew Nienacki tak bardzo nie lubił i tak bardzo tam upokorzył. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 21.10.09, 06:37 Dałam hasło, nie było odzewu, więc kontynuuje swój napoczęty temat. Właściwie to dziś Wy powinniście mi napisać jaki limeryk! Bo dziś mam imieniny! W końcu od dwóch lat prawie sama tu się na darmo meczę i poświęcam dla sztuki, której nikt i tak nie docenia. Ale nie myślcie sobie, że ja żyje złudzeniami. (nie wiem w jakimś momencie swojego życia zaczęłam pisać obskurne, wulgarne , obleśne, chore limeryki, co mojej kobiecej naturze zupełnie nie pasuje, a wręcz uwłacza. Zaczęłam wątek i tylko honor zmusza mnie do tego by go dokończyć, nie wiem czy dam radę i czy mi się będzie chciało chcieć) Życie jest dla mnie zabawne, bo uświadomiłam se prawdę, że świat po brzegi wypełniony jest, ludźmi , którzy maja cie gdzieś! Ta piosenka dla moich fanów, wysłuchajcie jej w dniu moich imienin! www.youtube.com/watch?v=bh_3mkkpLAI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of illusion Re: co sądzicie o limerykach? IP: *.123.185.227.koba.pl 05.02.10, 19:18 niezły z ciebie towar, pobrykamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 22:15 Są fajne, pod warunkiem, że ich autor nie pisuje pod kilkoma rozpustnickami, przepraszam nickami i nie udaje kilku osób, a do tego toczy dyskusje z samym sobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blind_as_a_bat Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 22:22 Pewien PiRoman z Forum nigdy nie tracił humoru. Czasem tylko narzekał, że krowa nie daje mleka, bo dużo ryczy w oborum. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 22:30 Ja jestem 3.14-romanie zawsze sobą tylko osobowość mam wielowymiarową. Każda z wymyślonych mych postaci, w niczym tu nie traci. Przejrzyj ich wizytówki sobie, wszystkiego się dowiesz o każdej osobie. Pod irsili nickiem, nie bedę się kopać z twoim pomnikiem. nie dam mu kopa, bo to jest faux pas! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 22:36 To ciekawe, bo w tym wątku udajesz dwie osoby. Parę razy mnie opieprzałaś, że podbijam swoje wątki. Podbijałem, owszem, ale zawsze pod swoim nickiem, nie udawałem trzech osób, nie prowadziłem dyskusji z sobą samym. Nie odgrzebałbym tego wątku, gdyby nie fakt, że ciągle się mnie czepiasz, w każdym wątku musisz się do mnie dopieprzyć o coś. Jeżeli chcesz czegoś ode mnie, pisz na moim forum, póki co Ciebie nie zablokowałem, nie zakładaj sobie kont podszywek, nie atakuj mnie pod trzema różnymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 22:58 Ostatnio to Ty mnie atakujesz wszędzie gdzie się da. Ja to ignoruje, bo dyskusje takie do niczego nie prowadzą. Mam bardzo ograniczony dostęp do kompa, kiedyś nocą chciałam coś poczytać i po kilku klikach natrafiłam na twoje up! i naprawdę niczego, żadnego nowego wpisu tam nie było. a wokół niżej pełno było twoich wątków. Zdenerwowałam się i o ile mnie pamieć nie myli to jeszcze jest, nie usunięto wątku czego nie lubię u ludzi: forum.gazeta.pl/forum/w,384,104543091,104543091,irytujace_dzwieki_powiedzonka_i_ludzkie_zwyczaje.html Prosiłam loguj się, to ty mi ze Stalinem wyskoczyłeś! Zapytuje się ciebie do ilu imion przyznajesz sie ty, skoro Piroman, piroman, 3,14 Roman, i pi roman i 3.14-roman, 3.14roman to ty? Wybacz, już pisałam, na cmentarz chodzę raz w roku, lub kilka jak jest pogrzeb. Co do ciebie miałam to napisałam, Nie nękaj mnie proszę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:04 Gdzie wyskoczyłem ze Stalinem? Proszę o link. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:09 Eurytko: 1)podszywałaś się pode mnie 2)atakujesz mnie pod kilkoma nickami,m.in. w wątku o limerykach 3)w każdym wątku się do mnie doczepiasz Sama podbijasz swoje posty, tutaj założyłaś sobie specjalnie wątek pod innym nickiem, żeby posłuchać pochwał na temat swoich limeryków, udając inną osobę, prosiłaś o opinie na temat swoich wierszu, a masz czelność mieć pretensje o to, że pod własnym nickiem podbiłem swój wątek? Zalinkuj tekst o Stalinie. Z niczym takim nie wyskakiwałem, jeżeli sobie to zmyśliłaś, wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:11 Podpisuję się tylko dwoma nickami- jako 3,14-Roman i 3.14-roman, chyba łatwo zgadnąć, że to ta sama osoba. I nie rozmawiam sam ze sobą. Trochę inaczej jest z eurytką, irsilą i rozpustnickiem, którego w dodatku uczyniłaś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:28 Stalina nie ma, usunęli, razem z całym twoim wątkiem "czy mam się logować" Przynajmniej dowiedziałes się prawdy, nie ode mnie. Mam tu jeden wątek od trzech lat, Nie pisze w nim sama, zobacz na początek, na konkursy, wiele w nim pisało wyśmienitych osób, ale nasze drogi rozeszły się. Nie zgadzaliśmy się ze stopami i sylabami, z rytmem, teraz zawsze pojawia sie jakiś gość i piszemy sobie. Piszę również w konkurencyjnym wątku "limeryczyc każdy może... Od zawsze tu był wątek limerykowy, (mój to pewnie 5-ty wedle kolejności). który zazwyczaj ciągnie sie do końca.(2500postów) ostatnio takie watki są dwa a do niedawna trzy. Wiesz co to jest postać literacka? Co to jest twórczość? Wolno mi tworzyć takie postacie a tobie nic do tego a tym bardziej do ich płci. Piszę zawsze zalogowana, od kiedy ktoś podszywał się pode mnie jako niezalogowany. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:33 To jest już po prostu bezczelne! Nigdzie nie mówiłem o Stalinie, to naprawdę podła zagrywka z Twojej strony. Odnieś się może do zarzutów. "Wolno mi tworzyć takie postacie a tobie nic do tego" Skoro Tobie wolno udawać różne osoby, rozmawiać sama ze sobą, dlaczego mnie nie wolno na przykład podbijać własnych wątków? Nie miałbym nic przeciwko Twojemu udawaniu kilku osób, gdyby nie Twoja hipokryzja. Opieprzasz ludzi za to, co sama czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:33 Nie doceniasz przeciwnika, piromanie :) Irsila/eurytka buszuje tu pod kilkunastoma nickami. Wszystkie nicki w jej limerykowym wątku to od dawna tylko ona. Myślę, że od czegoś takiego może się człowiekowi nieco w głowie pomieszać, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:36 Laenio, ja nie czepiałbym się eurytki i tego wątku bym nie wygrzebał, gdyby nie zachowanie eurytki wobec mnie. Dziękuję za ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: co sądzicie o limerykach? 04.02.10, 23:49 Ja też bym się nie czepiała, bo do irsili nic nie mam, ale jako eurytka kwasi tu ostatnio atmosferę w wielu wątkach, co stwierdzam jako całkiem obiektywny czytacz forumowy. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 00:05 Niestety, ostatnio na forum jakoś nieprzyjemnie się zrobiło. Koniec świata się zbliża widocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 04:57 Tylko mi się młody nie wieszaj! Trudna trudna, rada, stary z młodym się nie dogada. Masz uczulenie na staruszki, ni z gruszki ni z pietruszki. Podbijaj sobie wątki po prostu, aż do 2500 postu. Daje ci przyzwolenie. Spełń każde swe marzenie. Przytocz mi tu moje posty, przy których nerwy cie poniosły. Powiem tylko szczerze, że nie wiszę przy komputerze. Z odpowiedzią, zaczekać możesz do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 11:20 Taka moja uwaga do twoich 3.14-roman, żalów: często z liczby pojedynczej, robisz liczbę mnogą. nie zdenerwowałam się podbijaniem wątków, tylko wątku nie użyłam pasztetów i cipek, tylko pasztetu i cipki i wiele by jeszcze. Istotna różnica.Robienie z igły widły. Tak bardzo cię irytuje, to co poniżej?? forum.gazeta.pl/forum/w,384,66578555,,ukladamy_limeryki_.html?s=23&v=2 Czy użyłam tam twego nicku, imienia? W taki sposób, to do wszystkiego można się doczepić. Pogrzebacz zawdzięczam nie sobie, tylko wypowiedzi na forum. Skądś pomysły brać muszę. Nie przytoczę w jaki sposób ujeżdżasz sobie po mnie i o mnie się wyrażasz, to tu, to tam. Imiennie, po nickach. Szkoda mi na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 11:30 link mi nie wyszedł, ale chodzi o to; eurytka 30.01.10, 13:43 Przyszło babie dziś do głowy, wejść na cmentarz osiedlowy. W samo południe, było tam nudnie. Nocą? Dozór jest kamerowy! eurytka 30.01.10, 10:43 Raz Baba Jaga spod Karpacza, wzięła na księcia pogrzebacza. Wyrzekła zaklęcie, drasnęła po pięcie. Teraz za nim bardzo rozpacza. rozpustnick 30.01.10, 06:20 Uciekł młodzian na cmentarz przydrożny, pochwalam jego uczynek zbożny. Wygnała go kwoka, czy też może coka? W osądach będę bardzo ostrożny. rozpustnick 30.01.10, 06:13 Pewien młodzian, lokator trumny, myśli, że dowcipny jest i rozumny. Chce trysnąć dowcipem, każdą cmentarną cipę, bo w przyrodzeniu jest ułomny. Niechże będzie i z tego dumny. Re: układamy limeryki ! :-) cmentarz irsila 30.01.10, 00:03 Odpowiedz Leciała baba nad cmentarzem, raz z pełnym tuszu kałamarzem. Po jednym zastrzyku, w leku narkotyku. Wielki z niej ubaw, mieli grabarze. są tam jeszcze inne o cmentarzu, nie przeze pisane, wiec nie cytuje Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 12:32 lubię limeryki, o ile są do rymu, do rytmu, pisane poprawnym językiem (nie, że trochę zmienione słowo bo trochę zmienione akurat lepiej się rymuje), dowcipne i inteligentne. Zdecydowanie nie o wszystkich można to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 13:43 Mała prośba- jeżeli będziesz coś pisać wymierzonego we mnie, pisz pod jednym nickiem. Tak będzie uczciwiej. Miej trochę odwagi cywilnej, nie chowaj się za kilkoma nickami. Gdybym ja pisał wiersze o starej niedor*chanej babie z sieczką zamiast mózgu i robił przy tym aluzje do Twojej osoby, udając przy tym kilka różnych osób, myślę, że byłoby Ci przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 13:45 Przytocz to, gdzie ja się wyrażałem o Tobie. Bo póki co, sypiesz zarzutami, ale bez dowodów. I bez żadnych oszustw w stylu, "coś powiedziałeś, ale wycięli". Żądam weryfikowalnych, namacalnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo.zielone Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 14:02 Roman... zostaw, zignoruj, nie nakręcaj Eurytki. Bądź ponad to :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 14:05 No dobrze, na życzenie Narodu kończę odzywanie się do eurytki. Proszę też, żeby eurytka alias irsila alias rozpustnick raz na zawsze się ode mnie odczepiła. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo.zielone Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 14:07 A jak nie od razu odpuści, to miej to w głębokim poważaniu :) Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 08.02.10, 14:05 3.14-roman napisał: > Mała prośba- jeżeli będziesz coś pisać wymierzonego we mnie, pisz pod jednym ni > ckiem. Tak będzie uczciwiej. Miej trochę odwagi cywilnej, nie chowaj się za kil > koma nickami. > > Gdybym ja pisał wiersze o starej niedor*chanej babie z sieczką zamiast mózgu i > robił przy tym aluzje do Twojej osoby, udając przy tym kilka różnych osób, myśl > ę, że byłoby Ci przykro. Zapewniam cię, eurytka ruch*nia już nie potrzebuje. Sieczki w mózgu również nie ma, gdyż sensownie wypowiada się i tu i na innych forach. Jest dość odważna, bo napisała: eurytka 22.01.10, 01:45 Szczęśliwa jestem jak zakonniczka, bo już mnie nie męczy moja piczka. Czuje się wolna, choć nie swawolna. Własne łóżko, to moja kapliczka. Nie czepia się tych twoich mało grzecznych tu słów, zapewne dlatego, że nie użyłeś tu jej imienia. Podobnie jest w limerykach, tam twojego imienia nie ma, są uogólnieniem pewnych faktów, to że ktoś jest nekromanem, to nie znaczy, że od razu piromanem, i że to o ciebie chodzi. Nie doszukuj się wszędzie siebie samego. W mojej fabryce limeryków, mam kilka pracownicków. Rozpustnick pisze zbereźnie, taką ma funkcję. Odpowiadam za nich, za to co piszą. Nie użył w limerykach twego imienia nie masz podstaw by się czepiać. W limerykach z mego wątku Podobieństwo do osób i faktów jest zupełnie przypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 15:03 laenia napisała: > jako eurytka kwasi tu > ostatnio atmosferę w wielu wątkach Az mi sie mleczko w kawie skwasilo. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 05.02.10, 21:32 >kilosera napisał: >Aż mi sie mleczko w kawie skwasilo. Ciesz się, więcej serka będziesz miała. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 00:36 Sam jesteś Roman - grafoman. Moja ilość grafomanii w stosunku do twojej, to pikuś. Sam ze sobą gadasz i bardzo cię to podnieca, Wystarczy spojrzeć na ten wątek z jakim upodobaniem sam ze sobą gadasz i go podbijasz. Tu tez znajdziesz Stalina,którego tak się wypierasz. forum.gazeta.pl/forum/w,384,99859490,99859490,Encephalitis_pampersia_i_inne_grozne_choroby.html Nekrofilia to jest zboczenie. Norwidofile? Norwidzianki? Co komu Norwid zawinił? więcej fantazji przy wymyślaniu tytułów, a nie żerowanie na czyimś jednym wybryku. forum.gazeta.pl/forum/w,384,103957998,,Maz_gwalcil_pomnik_Norwida_odcinek_drugi.html?v=2&wv.x=2 To u ciebie niezły rynsztok słowny jest. Nawet nie posądzałam, że aż takie dno. Posiadanie kilku nicków nie jest zabronione. Pod nikogo się nie podszywam, mam wystarczająco dużo swoich. >kilosera< to nie ja. forum.gazeta.pl/forum/w,95723,106794121,106794121.html?f=95723&w=106794121&a=106794121&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 11:33 Kobieto wielu nicków mówię ostatni raz. Rynsztok słowny? To, że używam argumentów, to dla Ciebie rynsztok? To, że zwróciłem Ci uwagę, że źle zacytowałaś wiersz, to rynsztok? Czy Ty masz pojęcie, to to jest nekrofilia? Wyguglaj to sobie, zamiast się kompromitować. Fascynacja śmiercią i cmentarzami to nekromania, zapamiętaj to sobie, może przyda Ci się do haseł w krzyżówce. Zacytuj Stalina. Nic takiego tam NIE NAPISAŁEM. A jeżeli myślisz, że człowiek z wklejonego przeze mnie plakatu to Stalin to powinnaś się wstydzić swojego niedouczenia. Nigdy nie słyszałaś o Lordzie Kitchenerze? Wyguglaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 11:44 Nie zacytuje młodzieńcze, jakimi to epitetami określiłeś mnie, eurytkę. Ruchania już nie potrzebuję. Nawet jeden mój limeryk o tym mówi. Dla mnie duce to duce czy Stalin czy inny dupek. Na starość niedowidzę. Możesz ujeżdżać po Norwidzie, napisałeś, że jemu to już wszystko jedno. Jednak dla mnie nie, nie! Sam sobie poczytaj o nekrofilii, bo masz do niej pociąg, skoro tak cie jara gwałcenie pomnika. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 11:54 A zacytuj proszę te epitety. To znaczy zalinkuj, bez wykrętów w stylu "zapomniałam", "skasowano". I przedstaw rozmowę w konstekście. Bo chyba dla Ciebie epitetem jest to, że ktoś napisze Ci coś w stylu: "nie zgadzam się z Tobą". Wyguglaj sobie definicję epitetu. "Na starość niedowidzę" Kiepska wymówka. Skoro nie byłaś pewna, że to Stalin, to po co się wypowiadałaś? Nekrofilia to pociąg seksualny do zwłok. Zwłoki a pomnik to dwie różne rzeczy. Zresztą, to śmieszne, żeby osoba, która w co drugim swoim "utworze", robi jakieś aluzje do seksu, wytykała innym robienie takich aluzji. Nie chce mi się z Tobą gadać, jeżeli chcesz czegoś, napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 11:46 Odpuść i spuść Jesiona milczenia... Szkoda Pi-nerwów, życie jest piękne, nawet na cmentarzu :) O, krzyżyk jej na drogę i wio! Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 12:29 irsila napisała: > >kilosera< to nie ja. Pewnie, ze nie. Inaczej bys pewnie wiedziala jakiej jest plci. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 19:19 Powiem ci chłopczyku ( to za to babsko), że wydarzenia w limeryku, z prawdą do osób i faktów , są zupełnie przypadkowe. Jeśli w nich chcesz znaleźć fakty prawdziwe, to jesteś w błędzie. Prawda w nich jest taka , jak w fabularnym a nie dokumentalnym filmie. Są małą opowiastką, historyjką, Im więcej w nich absurdu tym lepiej. Nie czepiaj się moich rymów, są dobre. Nie tak łatwo ułożyć limeryk z sensem, zapewniam. Czasami rymuje mi częstochowsko, z byle powodu, nie zachowuję wówczas reguł 9/9/6/6/9 Takie pitolenie do rymu.. Nie ciebie się czepiłam a faktów. Gdyby ktoś zgwałcił pomnik twojego ojca lub matki, lub twój własny czy cieszyłbyś się i nazwałbyś go 3.14-romanofil? Jakbyś się czuł? Czy mówiłbyś wówczas, że jemu wszystko już jedno, Czy coś by cię to zabolało? Jesteś patriotą, prawda? Na priva nie napiszę, mogłeś zacząć kiedyś pisać ty, ale wolałeś nocą przyjść na forum na starszych ludzi i tam mi dokopać. Ja to pestka, ale te panie mogły dostać zawału. Na cmentarz również nie zajrzę, może na Wszystkich Świętych ze zniczem i chryzantemką wpadnę. Mamy zupełnie inne poczucie humoru. Tak dla rozwagi, zanim pójdziesz na całość, zobacz sobie tego linka. www.tvs.pl/informacje/6305/ Dla mnie każdy wódz z wąsem jest stalinopodobny. Nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: dementi 06.02.10, 19:49 Ja matka moich córek i synów nickowych, oświadczam pod przysięgą na biblię internetową, że wszystkie moje nicki razem z opisami i funkcją pełnioną w mojej fabryce limeryków są tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=66578555&a=66578555&wv.x=2 p.s.znowu 3.14-roman czepił sie eurytki, że ona podszywa się pod >otokonto< To nie ona, ani ja. Za posądzenia idzie się do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: dementi 06.02.10, 20:40 eurytko, piszesz również jako irsila, prawda? Irsila to twoje inne ja. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: sootball 06.02.10, 22:09 sootball napisała: > eurytko, piszesz również jako irsila, prawda? > Irsila to twoje inne ja. Prawda? Nie jesteś wtajemniczona i nie będziesz. Nie znam cie. Nie bedę z tobą korespondować. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: sootball 06.02.10, 23:19 równie dobrze mogłabyś napisać "tak, ale wstydzę się przyznać publicznie". Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: sootball 06.02.10, 23:26 Jak ci się chce czytać zobacz tu: irsila ma fabrykę limeryków i tu jest lista jej pracowników.(od najnowszego) Łopatologicznie tłumaczyć, nie chce mi się. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=66578555&a=66578555&wv.x=2 Do emerytury sobie u niej dorabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: sootball 06.02.10, 23:47 ależ proszę, powiedz jasno: tak/nie. Nick Irsila wykonał unik. Nick Eurytka również? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: sootball 06.02.10, 23:57 Sootball, poniechaj. Tu nie ma sensu dyskutować. Chyba, że chcesz zobaczyć na forum nick sootball1, piszący bzdury w Twoim imieniu. Niemniej, dziękuję za wsparcie w walce z wielonickowcem i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: sootball 3.14-roman i inni 07.02.10, 00:06 ???????????????????? Proszę atakować tych, którzy was atakują. Won mi stąd z posądzeniami, bo użyję mocnych argumentów. Ale się ludziom nuuuudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: sootball 3.14-roman i inni 07.02.10, 00:13 To nie atak. To proste pytanie, nic więcej. Dlaczego się denerwujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: sootball 3.14-roman i inni 07.02.10, 00:20 Sprawdź pocztę, sootball :) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: sootball 07.02.10, 00:27 Nic o tobie nie wiem, nie lubię twoich postów, twoje poczucie humoru przeraża mnie. Odpowiedziałam aż nadto, na więcej nie licz. Główkuj, sobie, póki "to coś" nie wyżre ci mózgu do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: co sądzicie o limerykach? 06.02.10, 20:52 eurytka napisała: > Powiem ci chłopczyku ( to za to babsko) To chyba nie bylo do mnie? Mozna chyba zapanowac nad tym, pod czyim postem sie podpisuje. A gdzie jest to forum dla starszych ludzi, gdzie panie dostaja zawalu? Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: kilosera 06.02.10, 22:15 Kimkolwiek jesteś, to nie do ciebie odpisywałam. Swoją odpowiedź już dostałoś i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: kilosera 07.02.10, 15:37 Ło matko! Dajcie już spokój! No i nie wytrzymałam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: nieważne czy Stalin czy Lord Kitchenerz 08.02.10, 11:27 3,14-Roman napisał: > Loguj się sama, jakeś taka dama! > Może jeszcze takie plakaty by się przydały? > Nieważne dla mnie czy to Stalin czy Lord Kitchenerz. Chodzi o ten gest rozkazujący, ten, zdaje się mówi by wstępować do armii. Co chciałeś uzyskać wklejając ten obrazek? Ja odczytałam to , że jestem jakimś wojskowym, który tobie rozkazuje. Nie o to mi chodziło. Tylko o to, że kiedy tam czytałam i pisałam bardzo dużo 3,14-Romana niezalogowanego na forum było i jeszcze do tego podbijałeś się samym up. Co daje logowanie? Otóż to, że jeśli kogoś nie chcemy tyle widzieć to wygaszamy i jest blady i nie drażni. Przy okazji możemy temu zalogowanemu dać pstryczka w nos, jak o nas źle się wyrazi. Wtedy też nikt się pod ciebie nie podszyje. Tu się jednak podszył, tobie na złość. Twoja wina, bo widocznie masz jakiegoś dwuznacznego nicka. Wszyscy Cie tu bardzo lubimy, ale co za dużo to niezdrowo. Już wcześniej były wzmianki na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/w,384,102635046,102635046,antypiroman.html No i dalej toczę wywód,ty mnie jednak nie posłuchałeś, założyłeś wątek "czy mam się logować?" nie ma go już, było to głupie pytanie z twojej strony, to tez nie dziw się głupim reakcjom na to i głupim odpowiedziom. Mnie cieszy, że w końcu cel został osiągnięty, że się logujesz. Trudna to była droga, droga prze mękę. i45.tinypic.com/sfwiec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaciek Re: nieważne czy Stalin czy Lord Kitchenerz IP: *.chello.pl 08.02.10, 16:17 Mam wrażenie, że to najdebilniejszy spór na tym forum. A co gorsza ja go regularnie CZYTAM! Irsila-Eurytka rulezzzz :P Odpowiedz Link Zgłoś
irsila-eurytka Re: wedle Lorda Kitchenerz'a 08.02.10, 19:01 Bardzo mnie cieszy, ze ktoś to w ogóle czyta. Wyjaśniamy sobie aż do końca. Kiedyś trzeba było. -zalogowana wedle życzenia Lorda Kitchenerz'a. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: katowanie limerykiem 03.04.10, 02:15 Kto lubi się katować limerykiem:) to tu jeszcze jest taka możliwość: zaszafie.pl/aktualnosci/866-konkurs-na-limeryk Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re:ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 30.09.10, 14:51 Od kilku tygodni z achiw_wum_x glina, jakieś durne burdy ze mną wszczyna. Nie wiem kim jesteś i skąd chłopczykiem, za twoje wyczyny katuje cię limerykiem, gdyż dla mnie ty jesteś upierdliwym skurczybykiem. Kto twego oblicza jeszcze nie poznał, niech dziękuje, za to, że uszczerbku na zdrowiu cennym nie doznał. Na pewno to boli i ciebie i ciebie, gdy ktoś ci namolnie w życiorysie grzebie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, kim jest ta menda i jak się zwie? Do napaści na mnie założył nowego nicka, z którego dla mnie nic nie wynika. Już dawno te mendę, gnidę olałam, ale ona na nowo dobiera mi się do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
archi_wum_x Re:ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 30.09.10, 15:19 irsila napisała: > Już dawno te mendę, gnidę olałam ...co widać, słychać i czuć. :D > za twoje wyczyny katuje cię limerykiem, No dobra, mnie możesz katować, ale dlaczego katujesz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re:ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 30.09.10, 21:16 archi_wum_x napisał: > irsila napisała: > > Już dawno te mendę, gnidę olałam > > ...co widać, słychać i czuć. :D > > > za twoje wyczyny katuje cię limerykiem, > > No dobra, mnie możesz katować, ale dlaczego katujesz innych? Mifredo musi, bo inaczej się udusi. Takie marne rymy lęgną się jej w głowie, że jeśli ich z siebie nie wyrzuci to zwariuje do reszty. Psując innym nastrój czuje się po prostu lepiej. To wampirzyca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re:ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 30.09.10, 21:33 To jest ciekawe uczucie, znaleźć dawny wątek, w którym się z kimś kłóciłeś, po to, żeby zauważyć, że ten ktoś znalazł sobie nowego wroga :) Ale w sumie nie jestem zdziwiony, wystarczyło, że na jakiś czas zniknąłem z forum, żeby Madame Wielenicków przyciągnęła innego "wielbiciela". Archiwum, nie odpowiadaj już tej pani, to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re:ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? 01.10.10, 00:45 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, jak ta zamaskowana menda tu sie zwie? Zdejm archi_wum_x czapeczke, niech obejrzę ci główeczkę, brzydko to jest w kominiarce, wyczyniać nade mną harce. Jeszcze bardziej mnie brzydzi, gdy kto z czyjego nieszczęścia szydzi. Bo dla mnie takie humorum, to jest po prostu potworum. Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: w dobrej wykorzystuje sprawie 04.10.10, 11:05 Siedzą małpy @ w Internecie, wszystko o innych wiedzą przecież. Jedna tu ciągle mnie gorszy, gdyż osobnik na mnie "chorszy", dlatego, że moje "id" mocno go gniecie. lewa.noga.pawiana 09.01.05, 18:07 zarchiwizowany Pewien straszny maruda z Pasłęka Wciąż narzekał, że życie to męka. Aż się życie wkurzyło I mu przypierdzieliło. Facet zmądrzał, i dziś już nie stęka. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: medialny szum 08.10.10, 10:44 Da, da, dum, da, da, dum, da, da, dum, wokół mnie zrobił się wielki szum . Wredna eurytka, to już celebrytka !:) Tylko kto postradał cenny rozum? :) forum.gazeta.pl/forum/f,100174,RING.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość shame shame shame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:16 Ta-ra-ra ra-ra-ra, ra-ri-ra z Ta-ri-ri ta-ra-ra ta-ti-ra ci się nie zgadza. Siadaj - pała! Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: medialny szum 08.10.10, 11:21 Oj nie wejdę ja na ten wasz RING, gdyż bardziej jara mnie np Sting. Słuchajcie się trolla, powiedziałam mu hola! Niech sobie teraz zaśpiewa sing, sing. www.youtube.com/watch?v=c3BCnf9Q5CI Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: ignoruj mnie trollu! 08.10.10, 12:03 Chodzi po świecie sobie z Opola, taki upierdliwy dość ignorant. Czy trza czy nie trza, on rację zawsze ma. Cóż można zrobić? Jedynie go olać! www.youtube.com/watch?v=MNDk1QffeDM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabadabada oj tam oj tam IP: *.se 08.10.10, 14:12 Opłaczmy, bracia los eurytki, wciąż niespełnionej celebrytki. Tak się nadęła, że za flesz wzięła iskrzenie własnej podsufitki. Losie okrutny, podła biedo, czemu dopadłaś też mifredo? I miast talentem mózg jej cementem zalałaś, czyniąc z niej Miss Niedojd? Nie zapomnijmy też w wolnej chwili uronić łzę nad losem irsili. Bo nie wiadomo, czy ta laska limeryk rodzi, czy balaska, kiedy tak stęka tu i kwili. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: szabadabada wąż czy zmija jadowita? 08.10.10, 23:58 Szabadabada wąż czy żmija jadowita? która w me życie wetknęła kopyta. Przedstawiłbyś się gościu incognito, gdy tu rozmawiasz z zacną kobitą. Co żeś to panie jadł, że masz w sobie taki jad? Pewnie żeś kozie bobki wcinał, że tak pochmurna twoja mina? Albo zrobili cię w czasie burzy, że tak ci się czółko chmurzy? Zaciśnięte krzywo usta, na głowie czarna chusta. Jad wykorzystam zamiast zastrzyka, bo mi coś w kolanie strzyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Dziwy 09.10.10, 00:32 Poszły paniusie do Wielkiej Siwy, zaskarżyć mój żywot godziwy. Potem mi jeszcze na RINGu, walczyć każą bez stringów. Oj dziwy to nad dziwy albo zwykłe dziwy. p.s. zareklamuje troszkę za darmoszkę, może kto chętny? forum.gazeta.pl/forum/f,100174,RING.html Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Dziwy 09.10.10, 00:41 Poszło ich wielu na moderacje, by udowodnić swoją tam racje. Wielka Siwa, głową kiwa. Muszę czas znaleźć na jej adorację. www.youtube.com/watch?v=ts7x6RPZrk0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: skuteczna walka ze złem 10.10.10, 11:16 Pewna pańcia raz z Lackorony, walcyła z osobnikiem popie...nym. Zasuwała mu w dupsko krucafix, by ten palant z życia jej znikł. W końcu się odpie...ł, i posed do żony, Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: skuteczna walka ze złem 10.10.10, 11:27 Na jedno babe raz z Luboczy, łokrutny Belzebub naskoczył. Łoko zielone, łoko cerwone, pizneła go krucafiksem między oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor natchniony Re: skuteczna walka z grafomanią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 11:56 Jedynym powodem, dla którego Szymborska nie obraca się w grobie po przeczytaniu limeryków eurytki, jest fakt, że jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: skuteczna walka z grafomanią 27.10.10, 14:28 Zanim zaczniesz walczyć z moją grafomanią, powalcz sobie ze swoją: archi-wum-x napisał: A w międzyczasie wykorkowałam na jednym z forów, o czym poinformowała forumowiczów moja synowa w pół godziny po mojej smierci. Oczywiście, pisząc z mojego konta. smile I zmartwychwstałam jako axsa - inwalidka na wózku, cudownie ozdrowiała za sprawą kosmetyków znanej marki.smile Oczywiście pierwsze, co zrobiłam po skomplikowanej operacji nogi to pojechałam na narty. Potem, gdy wszystko się wydało: forum.gazeta.pl/forum/w,12248,16287150,,BLIZNIAKI_JEDNOJAJOWE_.html?v=2&wv.x=1 przeniosłam się na inne forum, gdzie brylowałam jako nobliwa rencistka, superwoman, intelektualistka i perfekcyjna pani domu przez parę lat. Ilez łez tam wylano po moim odejściu! Sami sprawdźcie w wyszukiwarce. Jednak nie musieli długo czekać. Objawiłam się znowu jako wyluzowana kobitka-eurytka, wierszokletka-kokietka, co to i do tańca i do różańca i bluznąć potrafi i pobiadolić jak moherowa baba, a jak trzeba to i kolejnego syna dorosłego naprędce sobie dorobić też. wink Tylko czasami mi się nicki pirdolą, bo sie produkuje też-zarówno jako irsilia i bógwiktojeszcze. Ale sposób pisania w wąskiej kolumience pozostaje, to silniejsze ode mnie. I tak od co najmniej siedmiu lat klepie w tę klawiaturę dzień w dzień i narzeka na brak kasy, zamiast zebrac to wszystko do kupy, ksiązkę wydać i majatek zgarnąć. Nie sądziłem, że spotkam tego twora również na forum, gdzie ludzie wspierają się w swoim realnym nieszczęsciu. Apage! To że "wąsko" piszę nie oznacza, że jestem axsa i takajataka i Bóg wie ile jeszcze innych osób, z którymi mnie utożsamiaż. Założyłeś sobie tezę, że jestem taka i taka i wszędzie to głosisz, ustawiasz ludzi przeciwko mnie, piszesz na mój temat oszczerstwa, prowokujesz pyskówki! Jakoś muszę się bronic, gdyż nadepnąłeś mi na godność osobistą. Tylko w tym celu założyłeś sobie nicka. Ja takiej możliwości nie mam, twórczości twojej ocenić nie mogę! Domyślam się tylko kim to jesteś. Jeszcze i wczoraj nie omieszkałeś sobie ulgi zrobić na pewnym forum, wypominając i ośmieszając mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu To ja też "zrobię sobie ulgę" :))) IP: localhost 27.10.10, 14:56 Pewnej babie, o psiakość ktoś nadepnął na godność. Miotając słów pociski kupiła maść na odciski, bo jeszcze nie miała dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: skuteczna (walka z grafomanią) IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.10.10, 16:03 w temacie choc inaczej widzianym. wasz przypadek to dosc znany sieciowy ( choc juz na szczescie tylko polski) proceder przerzucania odpowiedzialnosci za prawidlowo z punktu widzenia technicznego- dzialajace forum. przerzucania bo nie reagowania na tkwiace ewidentnie- jak ten kwiat czerwony techniczne problemy (zabezpieczenie danych osobowych pod nickami) a zamieniajace sprytnie przyczynyp waszej klotni na osobniczo- grafomanskie. mysle, ze jest tak dlatego ,poniewaz powszechny brak podstawowej systemowej wiedzy ( wiec strach przed "komputerem") balagan w dowolnej interepretacji i stosowaniu procedur administracyjnych- zwalnia adminow z odpowiedzialnosci i obowiazkow -w skutkach przerzucanych tylko na uzerow. balagan pozwalajacy na naduzywanie wladzy- balagan nie do udowodnienia.balagan umozliwiajacy manipulowanie systemem wreszcie. dlatego tez do czasu rozwiazania sprawy i znalezienia "wlasciwej instancji" - proponuje Wam zawieszenie i rozejm. wypaktowanie i wypunktowanie miedzy soba, jawnie ( forumowo) co tam was rozezilo. po czym udanie sie, po rownie jawne - wyjasnienia do administracji.bo ta sama droga macie prawo- w mysl prawa, byc opsluzonymi. takie przypadki jak Wasz powinny byc przestroga ale i sposobem na wlasciwa edukacje- wlasciwa bo jednakowa dla obu stron: administracji i uzerow tyle na w temacie skutecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
archi_wum_x Re: skuteczna (walka z grafomanią) 27.10.10, 16:40 > proponuje Wam zawieszenie i rozejm. wypaktowanie i wypunktowanie miedzy soba, > jawnie ( forumowo) co tam was rozezilo. po czym udanie sie, po rownie jawne - > wyjasnienia do administracji.bo ta sama droga macie prawo- w mysl prawa, byc op > sluzonymi. Doprawdy nie rozumiem, dlaczego post eurytki, przeniesiony wraz z całym, założonym na Forum o Moderacji wątkiem na Oślą Ławkę jest przez nią wklejany z uporem maniaka na na różne fora (FH, +/-60). Tym bardziej nie rozumiem, że cytowany w nim fragment mojego autorstwa pochodzi z sierpnia br. i został skopiowany z forum Schizofrenia, do którego ograniczał się mój konflikt z eurytką/mifredo i na którym to forum została ona, na wniosek użytkowników skutecznie zabanowana. Od tamtej pory, zgodnie ze swoim postanowieniem nie wchodzę w żadne interakcje słowne z tą osobą, nie zamierzam nic sobie z nią wyjaśniać, ani punktować (co oświadczyłem już na jej "macierzystym" forum +/-60 13 października br. Wszystko, co od tamtej pory pisze na mój temat ta osoba oraz utożsamianie mnie z każdym, kto wejdzie z nią w polemikę, skrytykuje treść jej postów, czy potraktuje z ironią stanowi jedynie prowokację z jej strony. Uświadom sobie wreszcie, eurytko, że "dzięki" swojej specyficznej aktywności na forach GW, braku umiejętności rozmawiania z ludźmi oraz zerowemu poczuciu humoru narobiłaś sobie tu o wiele więcej "wrogów" i wkurzonych na ciebie osób, niż tylko jeden archi_wum_x. P.S. "Strachu" przed komputerem nie odczuwam, wiedzę systemową (cokolwiek to znaczy) posiadam wystarczającą, a już na pewno nie mieszam rzeczywistości wirtualnej z realną co, jak sądzę leży u źródła frustracji niektórych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: skuteczna (walka z grafomanią) IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.10.10, 17:26 no wiec wlasnie, nie rozumiesz dlaczego post eurytki zostal przeniesiony. dlatego tez, uwazasz za wlasciwe obwinianie anonimowego uzera miast zapytac o wyjasnienie administracje? nie uwazasz, ze jak w kazdym demokratycznym Panstwie sa odpowiednie sluzby ,swiadczace uslugi czyszczenia np i odpowiedzialne za wykonanie i zobowiazane do czyszczenia z tytulu bycia czyscicielem,,, np choc niekoniecznie za pieniadze? jesli tak, to czy uwazasz w za wlasciwie wobec powyzszego, bo "politycznie uzyteczne" uzywania przymiotnika grafomanski -frustrat wobec anonimowego( przykldaowa wielonikowosc) a bezbronnego uzera, miast wobec prawomocnie "sluzacego" uzbrojonego rozjemcy- admina? czy nie z z braku powszechnej wiedzy na temat obowiazkow i odpowiedzialnosci administratora, a po poslku rozumianego egzekutora- czy nie ze strachu wobec tego? ps moze nie wyjasnilam dokladnie na czym ( wg mnie) polega problem- (namnazanie nickow) ale sprobowalam wyjasnic nie poslugujac Wami-przeciw Wam; zupelnie odiennie niz Ty- ktorys ogolny spor wykorzystal w kolejne marginalizowanie skutkow- powszechnie akceptowanej oportunistycznej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
archi_wum_x Re: skuteczna (walka z grafomanią) 27.10.10, 20:28 Gość portalu: kalka napisał(a): > no wiec wlasnie, nie rozumiesz dlaczego post eurytki zostal przeniesiony. dlate > go tez, uwazasz za wlasciwe obwinianie anonimowego uzera miast zapytac o wyjas > nienie administracje? Chyba mnie nie zrozumiałaś, kalko - rozumiem i popieram to posunięcie administracji. czy uwazasz w za wlasciwie wobec powyzszego, bo "polityczn > ie uzyteczne" uzywania przymiotnika grafomanski -frustrat wobec anonimowego( p > rzykldaowa wielonikowosc) a bezbronnego uzera, miast wobec prawomocnie "sluza > cego" uzbrojonego rozjemcy- admina? Nie przesadzajmy z tą bezbronnością. :) Proponuję prześledzić listę epitetów, używanych przez tę "anonimową wielonikowość" pod adresem moim i wielu innych userów. Rzeczowniki grafoman i frustrat nie są wulgaryzmami. Owszem, są wartościujące negatywnie, jednak każdy, kto decyduje się na publikację swojej twórczości musi liczyć się z tym, ze nie zawsze otrzyma owacje na stojąco, a agresywny, ponury człowiek, kąsający wszystkich naokoło nie zostanie nazwany uroczą "duszą towarzystwa". Administrator, czy inny czyściciel nie ma nic do tego. Zresztą, gwoli ścisłości, skargi do administracji na tę postać były już dwie. :) forum.gazeta.pl/forum/w,654,117099996,117099996,o_forum_schizofrenia_zglaszam_gdzie_sie_da.html forum.gazeta.pl/forum/w,654,117273997,117273997,Czy_da_sie_zablokowac_osobe_.html zatem o strachu przed "egzekutorem" też raczej nie ma mowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: skuteczna (walka z grafomanią) 28.10.10, 13:11 Normalnie mnie to już śmieszy:) Trochę mnie wkurzało, wierszyków w zamian o nim się napisało. Fakt, jestem grafomanka, może i mitomanka? Co mi tam szkodzi, niech tak będzie, fajno jest. Jestem sobie mitomanka, faj, duli, faj duli faj, mam fartuszek po kolanka, faj duli, faj duli faj. Na jednego zerknę boczkiem, faj duli, faj duli faj, na drugiego mrugnę oczkiem. faj duli, faj duli faj. jestem sobie grafomanka:) Chciałam zapytać językiem Internetu, co bierzesz? Ale niestety ugryzłam się w język miłości! i już melisy ci nawet nie polecę:) Tym bardziej, ze z cmentarza wróciłam, a tam jakieś panie do wywiadu ze mną przystąpiły, czy wierzę, że po śmierci tam sie spotkamy z krewnymi? A ja: "z prochu powstałeś, w proch się obrócisz" a one, no tak mówi biblia, ale... Jakie ale, żadnego nie znam wcale...:) archi-wum-x napisał: Że też wszystkie cudze nicki pamiętasz dokładnie i piszesz prawidłowo, a swój własny przekręcasz. Axsa, wielonikowcu, AXSA. I doskonale o tym wiesz. smile Ta postać była najbardziej wredna, nawet upozorowała swoją śmierć na jednym z forów. Pisać nie zamierzam, bo jak już wielokrotnie mówiłem nie będę z tobą prowadzić żadnej prywatnej korespondencji. Więc i na axsę mnie nie złapiesz. big_grin ..... A "znam" ją od wielu lat i to bynajmniej nie z żadnego cmentarza, jak to gdzieś sugerowała, a z forów rówieśniczych (40,50,60), gdzie występuje, bądź występowała w całkiem innych wcieleniach. Jedno, co łączy je wszystkie to grafo- i mitomania. smile[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: skuteczna "nefrytka" IP: *.range86-186.btcentralplus.com 28.10.10, 13:54 alez rozumialam, a po przeczytaniu ostatniego wpisu neurytki, jeszcze lepiej zrozumialam na czym polega tzw posuniecie administracyjne-na przesunieciu. przesunieciu ze spychologii- na humorum. tu zmeczy nastepnych. (w tzw zaawansowanych technologiach: nazywa sie to wystawianiem cietrzewia na toki) ps by trzymac sie tematu i nie zostac wywalonym za nie trzymanie sie tematu wyjasnie dowcipnie i proza, ze dla mnie uprawianie w taki sposob forum to sprzedawanie tego samego landszaftu, na ktorym tylko : kon w kobyle i wicewersal sie zamienia,zas uzera- wciaz w,, butelke nabija. Odpowiedz Link Zgłoś
archi_wum_x Re: skuteczna irytka 28.10.10, 14:20 Gość portalu: kalka napisał(a): > alez rozumialam, a po przeczytaniu ostatniego wpisu neurytki, jeszcze lepiej z > rozumialam na czym polega tzw posuniecie administracyjne-na przesunieciu. przes > unieciu ze spychologii- na humorum. tu zmeczy nastepnych. > (w tzw zaawansowanych technologiach: nazywa sie to wystawianiem cietrzewia na > toki) W tym akurat przypadku spycholodzy przesunęli cietrzewia na osła, skąd cietrzew sam się katapultował na humor, by nadal generować humours (v. słownik synonimów ang.). Wiem, że trochę to zagmatwane, ale przynajmniej prozą i na temat.:D Nie dajmy się nabić w butelkę, jeśli już - to vice versa! Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: skuteczni intryganci 28.10.10, 14:51 Ce n'est pas beau, c'est trop! archi-wum-x et madau. Najpierw (nać..ana?) dajesz mi bana, potem tu wchodzisz kochana? Odczepcie się ode mnie, zrozumiano? Fin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: skuteczni intryganci IP: *.ru 29.10.10, 14:07 eurytka napisała: et madau. > Najpierw (nać..ana?) dajesz mi bana, > potem tu wchodzisz kochana? Czy ktoś ci kiedyś już powiedział eurytko, że jesteś nie tylko głupia ale i podła? Jeśli nie to ja ci to mówię. Bez logowania, żeby ci niczego nie ułatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: skuteczni intryganci 29.10.10, 18:39 Zanim wypowiesz, to co wiesz, lub to co jesz, zobacz ile razy pytała(e)ś mnie co biorę! w różnych wątkach, Zobacz! Pomyśl! Co dilerem jesteś, że mnie o to pytasz i dociekasz? Czego się spodziewasz? Mam zacytować twój "cietrzew?" Nie obawiaj się, nie z tamtego forum. Mimo, że piszesz tu anonimowo, ty i pardon pani bez ę i ą, bez ś i ć,wszystko wiem. Nie ja zaczęłam bezpodstawną grafomanię ad personam! Tak, to było podłe w twoim wykonaniu. Więc nać... z banana i za wiele innych jeszcze uczepień się mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: skuteczni iryganci IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.10.10, 19:25 cietrzewia uzylam ja. niech wiec nie stanowi problemu pomiedzy wami. i podobnie jak w politycznych dyskusjach, jezyczka u wagi- bo nim nie jest. podobnie jak zadne z was ( nas) nie jest problemem. choc probuje sie nas tak zmasowac jak smieciowo traktuje sie siec. jeszcze raz podkreslam, tak jak w pierwszym moim poscie na temat-obstaje za obecnoscia kazdego bo obstaje za wolnoscia i kolorytem internetu. ale interenetu -jawnego i odpowiedzialnego. a takie klotnie jak wasza sa przykladem bezradnosci i braku wiedzy. sa przykladem chaosu i dowolnosci- dzialan administracyjnych. dowolnoscia jakoby niezawiniona prawnie za to dosc po polsku - bezczelnie traktujaca przeciez te jak i tamta pozakomputerowa rzeczywistosc. wirtualna przeczywistosc przynoszaca przeciez wymierne profity! wracajac ,, rzeczywistosc kreowana bezpardonowo bez pytania szarego uzera, a jak sie przyjrzec pozostawiajaca wiele do zyczenia pod wzgledem znajomosci tak podstawowego polskiego prawa, o swiatowych -procedurach nie wspominajac. najdotkliwsza z dotkliwych bo anonimowa Jegorzeczywistawirtualnosc. a najwidoczniejsza, przez brak zwyklych kontakkow pomiedzy uzerem, a adminem, o rozjemcy tak jak w waszym przypadku, nie wspominajac. tyle wiec na temat tokowania. ps do dyspozycji w ewentualnym duelu, jestem :) zas o sekundowanie poprosze i w jawny sposob administracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madau Re: skuteczni intryganci IP: *.66.102-84.rev.gaoland.net 29.10.10, 18:47 Pisze bez zalogowania sie zebys zobaczyla moje IP i porownala sobie, Eurytko. Nie ganiam za Toba po forach zeby Ci dokuczac, wiec bardzo prosze, odczep sie od mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: skuteczni intryganci 29.10.10, 18:52 Tym razem nie do ciebie to było madau, nie wiem po co się zgłaszasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowuspadaznieba Re: medialny szum IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.10, 15:59 eurytka napisała: > Oj nie wejdę ja na ten wasz RING, Domyślam się,tam za mała publiczność dla ciebie. Lepiej śmiecić tam gdzie większa widownia. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: damski bokser 08.10.10, 18:47 Pisz tu tu, pisz, pisz tu ! o anonimie! Czemuż ukrywasz skrzętnie swe imię? Gęba i mina twa może być krzywa byleś się tylko pode mnie nie podszywał! Obsmarowałeś mnie na "o moderacji", to z jakiej ja niby mam jeszcze racji, być i worem treningowym i bokserem? To ty damski bokser masz chęci szczere wiec się popisuj na ringu! Sorry, ale bez mojego dopingu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IP: 213.229.83.* 08.10.10, 21:42 Ojej, ale ty fatalnie piszesz, kobieto! To jakas grafomania totalna i na dodatek bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: paniusie przychodzo z RINGa 08.10.10, 23:40 Paniusie przychodzo, jakisi chore, idźta se baby na kontakt z dochtorem. Wyłobraca, łobmaca, łobsłucha, chichrać bedziecie łod ucha do ucha. Abo weźcie Cygana do rana:) Ore,Ore www.youtube.com/watch?v=kwNqSrcpOxk p.s. Pewnikiem przylazły z RINGa :) forum.gazeta.pl/forum/f,100174,RING.html Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: paniusie przychodzo z RINGa 29.10.10, 19:32 Na schizofrenii dostała bana,z moderacji poleciał jej wątek na oślą.Na forum +60 aminka zwróciła jej uwagę że będzie ją wycinać, ale ona nie może,nie może biedna sobie poradzić kiedy nie robi z siebie pośmiewiska,i pomimo że wszyscy się od niej odczepili,to ona dalej prowokuje gdzie się da,i widać pozwalają jej kwasić już tylko tu.Żal mi ciebie Eurytko. Madau,nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: paniusie przychodzo z RINGa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.10.10, 20:27 ehh, no tak. i tak bedzie chodzic i roznosic bany, osmieszona popadac w "obled", a wszyscy z politowaniem ale nadal beda z niej "lacha drzec",,, bardzo szkodliwa widac nie jest- za to uzyteczna jak to miejscowy glupek, nie? do zadnego zas admina zainteresowany jawne- nie zapuka. bo wiadomo, ze siara i po polsku tak sie spraw nie zalatwia. nikt nie bedzie sie interesowal psychiczna, i nie powezmie odpowiedzialnosci. bo z pewnoscia ma rodzine, nie? a karzac banem za probe "bezczelnej" rozmowy admin tylko ok.laski dostanie. zas "obwiniona" zniknie ku uldze kazdego z nas- niczym Pospolity chwast. po czym wszystko sie samo naprawi i zyli dlugo i szczesliwie,,, ps co to jest paniusie przychodza z RINGa, bo moge sie tylko domyslic, a nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja @kalka IP: *.rev.rootvps.pl 29.10.10, 21:20 Gość portalu: kalka napisał(a): za to uzyteczna jak to miejscowy glupek, nie? No srednio dosc. Raczej mocno wku...ajaca. > do zadnego zas admina zainteresowany jawne- nie zapuka. bo wiadomo, ze siara i > po polsku tak sie spraw nie zalatwia. nikt nie bedzie sie interesowal psychi > czna, i nie powezmie odpowiedzialnosci. bo z pewnoscia ma rodzine, nie? Skad to wiesz? Moze ktos pukal. Moze niejeden ktos. > a karzac banem za probe "bezczelnej" rozmowy admin tylko ok.laski dostanie. > zas "obwiniona" zniknie ku uldze kazdego z nas- niczym Pospolity chwast. > po czym wszystko sie samo naprawi i zyli dlugo i szczesliwie,,, Osobiscie oklaskiwac bede. Na stojaco. Licze, ze Ty tez sie do tego przyczynisz. Piszac do admina. Klikajac w kosz przy jej postach. Robisz to, czy poprzestajesz tylko na komentarzach z offu i robisz za chor grecki? > ps > co to jest paniusie przychodza z RINGa, bo moge sie tylko domyslic, a nie chce. Nie wiem. Tez chetnie sie dowiem...A wlasciwie to wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: ? 30.10.10, 11:15 Hospody pomiłujsja nad nami, i nie pozwól zadawać się z wariatami! Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: GMO 30.10.10, 11:22 GMO Karp z genem człowieka, na wigilie na mnie czeka. czy ja będę kanibalem, kiedy w chrzanie go obalę? No a gdyby tak gdyby, brakło w święta mi ryby i od tego byłabym chora, to zjem sobie pomidora! z genem ... ryby... Szczęściem nie depresyjna ma natura, chociaż jem frytki z genem szczura:) GMO jest be? a in vitro to nie? deser.pl/deser/1,83454,5144927,Ewa_Sowinska__In_vitro_jest_nieekologiczne!.html Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: piranie w wannie 30.10.10, 11:37 Do limeryka droga daleka.... Ja tam sobie w wannie, hoduję piranie. Wielki jestem skąpiec, z nimi się kapię, tak mnie skubią aż, darmowy mam masaż . Lepsze to niż SPA a nawet no-spa! Wygaś sobie na stałe mnie, skoro przeze mnie ci źle. Nie wchodź mi tu z życia prozą i ze swoją kwasu dozą. Zjadłam sobie dziś banana, i mam w d... waszego bana. Kocham co mam, robię co chcę! Wy tam chorzy, niestety bez honoru, włazicie na mój wątek w tym forum! Tam na schizofrenii sobie używaj, jednak imienia mego nie wyzywaj! Oszczerstw i pyskówek mi tu nie wszczynaj, choć zaburzony jesteś chłopak i dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedobitka Re: piranie w wannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 12:45 forum.gazeta.pl/forum/w,384,117991291,117991291,Wyzwanie_dla_tutejszych_poetow.html Powiadają, że kiepski kawał powtórzony kilka razy w końcu staje się śmieszny. Proponuję, żeby każdy zacytował tu po kilka razy twórczość eurytki. Może reguła zadziała i za setnym razem stanie się przynajmniej strawna. Albo admin zareaguje i sprzątnie ten spam. To ja zaczynam: Ja tam sobie w wannie, hoduję piranie. Wielki jestem skąpiec, z nimi się kapię, tak mnie skubią aż, darmowy mam masaż . Lepsze to niż SPA a nawet no-spa, pa! Karp z genem człowieka, na wigilię na mnie czeka. Zwać mnie będą kanibalem, kiedy z winem go obalę? No a gdyby tak gdyby brakło w święta ci ryby i od tego byłabyś chora, to zjedz sobie pomidora! z genem ... ryby... GMO jest be? a in vitro to nie? Jeśli zaś depresyjna twa natura, to jedz frytki z genem szczura:) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) dzidka, nie czytaj! :-)) IP: 62.1.204.* 30.10.10, 12:56 eurytka napisała: Karp z genem człowieka, na wigilię na mnie czeka. Zwać mnie będą kanibalem, kiedy z winem go obalę? No a gdyby tak gdyby brakło w święta ci ryby i od tego byłabyś chora, to zjedz sobie pomidora! z genem ... ryby... GMO jest be? a in vitro to nie? Jeśli zaś depresyjna twa natura, to jedz frytki z genem szczura:) Ja tam sobie w wannie, hoduję piranie. Wielki jestem skąpiec, z nimi się kapię, tak mnie skubią aż, darmowy mam masaż . Lepsze to niż SPA a nawet no-spa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: @kalka i zmeczenie IP: *.range86-173.btcentralplus.com 30.10.10, 13:15 no rzecz w tym, ze nie wiem czy ktos pukal i czy sprawa zostala zalatwiona.bo jak wiemy wszystko odbywa sie dla naszego dobra w utajniony sposob i klikajac na kosz:) zabawny byc moze sposob ale malo logiczny zwazywszy na ilosc uzytkownikow, forow tematyke i rozwijajacy sie dynamicznie swiatowy rynek informacji. jak bowiem prowadzic dlugofalowa pro spoleczna polityke europejska np gdy w przekonaniu wiekszosci ( niestety niedouczonych) operatorow jak polskich urzednikow- tkwi zbywanie czlowieka- badz pouczanie go za pomoca zlosliwych komentarzy. ot taka maniera tylko? a jedyna droga odwolawcza jest przekierowanie na adminowy kosz bo drzwi do adminderekcji ( na cafe?) wciaz zablokowane przez chor cor wolajacych ave! no wiec znasz jaka inna, jawna, konkretna ale mniej osmieszona droge niz pisanie do redakcji jak na Berdyczow- bo wiekszosc najlepiejnaswieciewiedzacychnadredaktorow traktuje nas z poblazaniem i jak dzieci wlasnie- i znow klik na kosz!? znasz jakis inny sposob by nie przykuwac zaprzatnietej reklamodastwem jako taka uwagi redakcji by poswiecila choc raz artykul o wlasnych uzerach ale bez jednoczesnego wykorzystywania nas jak zadzumionych do reklamowania srodka dezynfekcyjnego, np i wlasnie? no wiec, jesli znasz i lepszy niz ten ktorym teraz posluguje - sposob; by nareszcie nie egzekutujac i nie sklocajac calego srdowiska nie eliminujac nikogo i nie ponizajac- cudaczna reklama- podyskutowac. to jestem gotowa go przyjac i bez dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: sralka i zmęczenie 30.10.10, 14:09 Odmów babo se różaniec, albo wypij jakiś grzaniec. Idź tez babo do doktora, bo na swoje ego bardzo żeś chora! Prostacką prozą mi tu nie gadaj, na inne forum sobie spadaj! Pisze tylko należycie (wierszem) gdyż watek widzę na szczycie. Ciężko pracowałam przy roślinkach, uśmiechnięta moja minka:) Swoje z bezczynności nudy, sprzedawaj sobie na pudy! Wszystko co tu piszesz prozą i rozwlekle, pomijam ja i nie czytam, wściekle! Trzymaj babo się tematu wątku, doprowadź się jakoś do rozsądku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: sralka i zmeczenie -stary nick zawsze w cenie IP: *.range86-173.btcentralplus.com 30.10.10, 14:55 ok, obserwacja ojrytki nie stane u korytki za to wsciekle kotlac w piekle zmienie twarz- kobitki :) bywaj szalona Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: humor i ironia 31.10.10, 07:35 No wreszcie zaskakujesz dziewczyno, z minorową ciągle wciąż miną. Klikasz na mnie w kosz? oj niedobra ty pani, oż. Twój humor i ironia, powalą nawet" konja":) Choć mój żywot nie jest gładki, to na wszystko mam szufladki. Co boskie to Bogu, co cesarskie, cesarzowi. Teraz już każdy się dowi, że Kopernik była kobietą:) latała po forach rakietą! Pewien osobnik mężczyzna, do żeńskiej płci się przyznał.:) przez roztargnienie to wyznał:) ha ha ha, łagodniejsze przez "ce ha". Moje ego od tego świetnie się ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: humor i ironia IP: 62.1.204.* 31.10.10, 23:41 Godzina 7:35, niedziela. Normalni ludzie o tej porze śpią bzykają się wyprowadzają psa przygotowują/jedzą śniadanie czytają w łóżku zaległą prasę zajmują się dziećmi snują się po domu w piżamie leczą kaca eurytka siada do komputera, by jak co dzień uszczęśliwić świat perłą swej poezji. I osądzić winnych. Dlaczego nikt nie lubi eurytki? No dlaczego, do jasnej cholery! :D Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: to była tylko ironia do humoru temu daleko:) 01.11.10, 00:50 Twoja na mój temat tu ironia, powaliłaby z nóg nawet konia:) Gdybyż ona choć humorem tu była, gdyż jestem zaznaczam kobyła:) Kiepsko się makówka wysiliła. Czas przesunięto, była już 8:35 godzina, przez męża świtem wyprowadzona gadzina, Jestem sobie skowronkiem, często wstaje ze słonkiem. każdy wyprowadza w porę ja to wykonuje wieczorem. Jeszcze dopowiem szczerze wolne miejsce przy komputerze. Nauprawiałam się seksu jak gwiazda z KSU:) Teraz rozkosz mi sprawia, jak roślinki uprawiam. Mądrej głowie dość dwie słowie," ka pe wu"? p.s. Osądzam winnych? To raczej ty bez przerwy oceniasz mnie! Pokaż mi, czym ty uszczęśliwiasz ludzi, bo jakoś nie mogę się doszukać. Daruj już sobie, proszę, ok? Nie wywołuj pyskówek, nie szydź! dyskutuj w temacie! O tak, jest [b]jedna, wysoce cyniczna, wredna, anonimowa osoba, która zjadła mi niestety trochę zdrowia, dalej nie pojmie to to nic! Do tego prostacka i bez żadnej kultury i powinno się ją leczyć przymusowo.[b] (jak alkoholików i gruźlików) Wiem, że to znowu ty. Odmów sobie różaniec albo jakąś mantrę, albo ugryź się w swój cyniczny jęzor. Na twoje posty nie powinno się odpowiadać, bo za każdym razem łamią regulamin, tu gwoli przypomnienia. Myślisz, że ciebie ktoś lubi? Przeczytaj i przemyśl sobie, zanim się wypowiesz: ezoterycznypoznan.pl/news/404/19/Humor---veto-wobec-ironii/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ironia zabiła konia, potwora-humora :)) IP: 62.1.204.* 01.11.10, 11:06 eurytka napisała: > Myślisz, że ciebie ktoś lubi? "Ciebie" znaczy kogo? Bo fanów masz tu rzesze jak widać po IP. P.S. Co to jest KS? Jakaś nowa odmiana ogórka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: ironia zabiła konia, potwora-humora :)) 04.01.11, 17:15 Próżna i bezsensowna była tu walka, czy to z "archiwum" czy to z "kalka". O zdrowie miła mi troska, więc się stąd wyniosłam. Blogaska dziś urodziłam, "mądralka":) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: ironia zabiła konia, potwora-humora :)) 05.01.11, 14:16 Gość portalu: fan napisał(a): > P.S. Co to jest KS? Jakaś nowa odmiana ogórka? :) Zaprawdę żal mi ciebie a jeszcze bardziej żal KSU, którego to zespołu nazwę przekręciłeś nieuku. www.youtube.com/watch?v=n6X-95QmkTc Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: ciągle spotykam idiotę:) 03.11.11, 12:48 Spotykam w mym życiu idiotę, i dlatego tu gadam o tem. Imię jego i płeć trzecia, szalenie mnie podnieca, Jak onu..ce i to , że śmierdzi potem:) p.s. a powiadają wszak po wątkach, by z idiotą nie gadać, gdyż sprowadza do swego poziomu i dobija doświadczeniem.:) Już lepiej ze sobą samym gadać jak kto ma poczucie humoru, to jak najbardziej wypada.:) Ale idiota, mówię wam:) Normalnie ze śmiechu plwam:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: ciągle spotykam idiotę:) 03.11.11, 13:14 Dodam linka a co. Czyżbym to ja była całe zło? forum.gazeta.pl/forum/w,29055,128321985,128321985,strzyka_mnie_w_kolanie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sio! Re: ciągle spotykam idiotę:) IP: *.interia.pl 03.11.11, 17:46 Gdy rozum śpi budzą się upiory Wypad! --------------> forum.gazeta.pl/forum/f,132062,emerytura.html Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: ciągle spotykam idiotę:) 04.11.11, 00:34 Paranoja i Schizofrenia, dziki kraj:) Spadaj w bambus gościu, lub spadaj w swój własny wątek! Tu mogę cię polać "urynką" gdyż niegrzeczną jestem dziewczynką. Żyj i daj żyć innym. Właściwie to pisz tam sobie na swoich mądrych forach i wątkach i daj pisać innym. Nie wtranżalaj się gdzie nie trzeba, bo ci tego ciekawskiego, wścibskiego nochala przytną. p.s. Same złośliwości w tym wątku, no ale gdzieś ludziska muszą znaleźć dla nich ujście. Odpowiedz Link Zgłoś