uleczka_k 13.11.09, 20:07 Proszę, niech i Was bolą mięśnie brzucha: www.youtube.com/watch?v=slem_OMCDJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgal_aegirsson Re: Hrabi 13.11.09, 22:57 jedzoslaw napisał: > Kocham ich, zwłaszcza Aśkę K. ;) Wszyscy kochają Aśkę K. :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Hrabi 13.11.09, 22:37 ja zostałam swego czasu zainfekowana wirusem Potem. wiecie, świat nie jest Potem taki sam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Hrabi 14.11.09, 02:14 E, szczerze powiedziawszy, bardzo średnie, głównie ze względu na wybór tematu. Gwałty i cyce niosą w sobie niewielki ładunek wesołości, chyba że dla szczególnego typu umysłu. Pomysł ciekawy, wykonanie niezłe, teksty (z wyjątkiem koguta)... no biesiadne, niestety. Niemniej, niezamierzenie śmieszny był pan mówiący z taką emfazą "przyjrzyjmy się pieśniĄ biesadnym". Takim paną właśnie zawdzięczamy nowom ortografiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Hrabi 14.11.09, 10:44 Jednak Hrabi i Potem to klasa sama w sobie, a to o czym piszesz było oczywiście zamierzone. Generalnie to dla mnie elita polskiego kabaretu i tylko szkoda, że TVP tak mało ich pokazuje. Wolą puszczać debila w swetrze po raz en-ty udającego tipsiarę Mariolkę... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Hrabi 14.11.09, 15:38 jedzoslaw napisał: > Jednak Hrabi i Potem to klasa sama w sobie, a to o czym piszesz było oczywiście > zamierzone. Generalnie to dla mnie elita polskiego kabaretu i tylko szkoda, że > TVP tak mało ich pokazuje. Wolą puszczać debila w swetrze po raz en-ty udające > go tipsiarę Mariolkę... Nie jest tajemnicą, że z nimi jest jak Norwegią i UE. To UE zabiega o Norweżańczyków, a ci sobie ważą lekce jej zachcianki. Hrabi najlepiej smakuje na żywo. I o to tu chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Hrabi 16.11.09, 09:47 o, juz jest na jutóbie? świetnie! słyszałem że było REWELACYJNIE. Podobno monolog z Dnia Świra był PORAŻAJĄCY! idę szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Hrabi 16.11.09, 12:17 a to powiedzcie mi mili jak się nazywa ten facet obok Górskiego. To w jego wykonaniu był ten monolog www.tvp.pl/rozrywka/programy-satyryczne/kabarety-w-tvp/wideo/kabaret-moralnego-niepokoju/robert-gorski-unijne-przepisy Odpowiedz Link Zgłoś