Gość: vivaldima IP: *.pia.abpl.pl 17.11.09, 17:48 Od czego chcielibyście mieć ubezpieczenia? Ja chciałabym mieć ubezpieczenie od wdepnięcia w psią kupę. Przynajmniej byłaby kasa na czyszczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Ubezpieczenia 17.11.09, 17:53 Od zapomnienia zapłacenia składek i podatku. I żeby ubezpieczyciel załatwiał całą papierkową robotę potem też. Te wszystkie wnioski o przywrócenie i prośby o oddalenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Ubezpieczenia IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 23:28 I jeszcze wykłócał się z paniami Jadziami z Urzędu. :) Proszę też o ubezpieczenie od nagłej awarii Internetu. Ubezpieczenie obejmuje ekspresową dostawę netu plus odszkodowanie za stres będący częścią syndromu odstawienia i szkody psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_pr Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 13:29 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Proszę też o ubezpieczenie od nagłej awarii Internetu. Ubezpieczenie obejmuje e > kspresową dostawę netu plus odszkodowanie za stres będący częścią syndromu odst > awienia i szkody psychiczne. Wszelkie awarie internetu należy zgłaszać do operatora wyłącznie mailem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Ubezpieczenia IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 23:49 Aaaa... dobrze, że mi przypomniałeś/aś! Muszę buty wyczyścić, bom w psie łajno wdepł. Fuj! Na pohybel Istotom niesprzątającym po swoich Czworonożnych Samobieżnych Emitentach Hałasu i Zanieczyszczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 09:38 od chamskich odzywek ludzi w realu i trolli -byłbym milionerem! Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 10:08 Od dziurawych rajstop. Nie daję rady z kupowaniem :| Co chwile nowa para. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 10:25 Ja bym się ubezpieczyła od bana na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 10:43 a własciwie czemu nie oddają nam pieniędzy za kiepski film w kinie? Skoro zachwalajaca pod niebiosa reklama była nieadekwatna do tego co widzieliśmy- powinni, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Ubezpieczenia 18.11.09, 11:40 Bo to co fajne to kwestia gustu. Reklama to nie specyfikacja tylko cos co ma zachęcić do kupna produktu. Czy kupisz czy nie i to czy jestes podatny na wciskanie kitu to Twoja sprawa. W takiej sytuacji powinieneś ubezpieczyc się od naiwności :D Odpowiedz Link Zgłoś