princessofbabylon Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.01.10, 21:17 Pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 23.01.10, 09:38 Rysio z "Klanu" Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 23.01.10, 23:27 Chciałoby się trafić na takiego uczciwego fachowca! (każdego kiedyś remont czeka) r0ger napisał: > Rysio z "Klanu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigella_nigella ...Jan Pospieszalski IP: 94.75.121.* 23.01.10, 11:13 długo nic i...Tomasz Kin,Bartosz Węglarczyk, zwany Olivierem Janiak. Z Pań: Joanna Horodyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 24.01.10, 11:25 Schymalla, Pospieszalski. I best of the best, powodujący nieopisaną chęć wyrzucenia TV przez okno... Piotr Semka. Trudno znieść to stękanie i posapywanie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelmina32 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 24.01.10, 23:17 1. Kurski (zapomniałam jak mu na imię - nie trawię gościa kompletnie!) 2. ten taki z kabaretu, łeb ma rozczapierzony jak u Szymona Majewskiego, wiecznie występuje w takim żółtym dziadowskim sweterku i wiecznie robi z siebie idiotę, ostatnio prowadził jakaś większą imprezę - zielonego pojęcia nie mam co to było, bo ujrzawszy go natychmiast zmieniłam kanał. 3. Krzysztof Ibisz - czemu on ma wiecznie rozanieloną gębę, z czego się tu cieszyć, że się postarzył i zbrzydł? 4.Agata Młynarska i Dorota Wellman - nie wiem, czemu ale nie lubię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.01.10, 00:37 Semka, Mann, dobrze za to gadają. Zastanawia mnie tylko jak oni to robią ten, tego. Dorota Wellman, bardzo sympatyczna, inteligentna pani. Tusza nie przeszkadza tym ludziom w karierze. Można się dodatkowo pocieszyć, że ma się szczuplejszego męża lub żonę. Kurski dziś w kawie na ławę, tryskał dowcipem. Ten w żółtym swetrze to Mariusz Kałamaga, najinteligentniejszy ze swetrów, tryska dziwnym dowcipem, lubię za oryginalność i odwagę bycia takim. Ibisz zbrzydł? Ależ on z roku na rok, jest coraz młodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelmina32 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.01.10, 01:37 Ależ ja przyznaję, że Dorota Wellman jest i sympatyczna i inteligentna, a jej tusza nie ma tu nic do rzeczy. Co ma tusza do czegokolwiek u tak zadbanej kobiety?:) Ale nie lubię i już. Tak samo jak szczupłej, ślicznej i sympatycznej Agaty. Kiedyś próbowałam odgadnąć co takiego jest w Młynarskiej, że jej nie lubię, nie udało mi się i machnęłam na to ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.01.10, 08:46 Steven Seagal. Za drewniana grę.I przydługie marynary;) Odpowiedz Link Zgłoś
kratka.1 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.06.10, 13:04 Przede wszystkim Omena Mensah! Nie potrafię patrzeć jak lata wte i we wte przed mapami pogody , macha tymi chudymi rączkami i zasłania te miejsca na mapie, które mnie najbardziej interesują. Poza tym Chmielowska Olech, ze swoim przylepionym do twarzy sztucznym uśmiechem i wytrzeszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.147.103.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.06.10, 23:43 jarosław kret. "to" słońce, "ten" wyż, "ten" niż, "te' chmury" "to" słońce. Nie mogę go słuchać. Wolę Marzenę Słupkowską, bo mówi jak człowiek. I miło na nią popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.chello.pl 21.06.10, 00:39 Kasię Cichopek - słodka do porzygania nie cierpię i od razu włączam inny program, jak słyszę (nie widzę) ten głos w reklamach MANGO - normalnie facet tak się podnieca, że odrzuca mnie nie tylko od kupienia reklamowanego produktu, ale w ogóle od telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.06.10, 04:37 Rzeczywiscie, jak Kret pogode podaje, to nigdy z jego słów nie wiem, jaka ta pogoda bedzie. Zbyt to udziwnione wszystko, no ale facet sympatyczny dla mnie jest:D Kasia Cichopek ma takie niskie czółko, zupełnie nie przypomina kanonu modelki a jaka popularna! Przy niej straciłam kompleks mój czółkowy:D Ja nie trawię już rozmów w toku, tych o tatuażach, goleniu sie pań, o zdradach, kochankach, nieletnich matkach, grubasach,...i mnóstwo innych durnych tematów po prostu mierzi mnie. Uciekam w plener, podziwiam przyrodę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AaA Tomasz Kammel, Olivier Janiak, IP: *.chello.pl 21.06.10, 05:11 nosz ku... nie mogę na nich patrzeć, są zbyt lalusiowaci!! I jeszcze dodam trochę mniej mnie irytujących: Pieńkowska Mensah Majewski Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis i jeszcze IP: 83.238.15.* 21.06.10, 08:33 Wszyscy z PiSu, Porada z TVN24, Kammel, Pospieszalski, Hajzer, Młynarska, Ibisz, Mroczki Odpowiedz Link Zgłoś
trel Re: Tomasz Kammel, Olivier Janiak, 14.07.10, 14:29 Boski Oli;-)choć już się trochę postarzał... www.neolink.pl/zawartosc/olivier-janiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.chello.pl 15.07.10, 21:34 ZNALAZŁ się miłośnik anorektyczek..... Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.06.10, 10:52 To ja napiszę tylko, że odrzuca mnie na widok wszystkich wymienionych w tym wątku. W związku z powyższym od 2 lat nie posiadam telewizora i czuję się naprawdę szczęśliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
babazzamiedzy Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.06.10, 11:11 Jaw widzę Krzycha Ibisza czy inną Kingę Rusin to mogę się chociaż pośmiać. Ale jak widzę Julię Piterę no to zwyczajnie ...nie mogę, szału dostaję. W tej babie inteligentnej inaczej drażni mnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 21.06.10, 12:12 Heidi Klum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki riki Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 22.06.10, 21:04 1. Kinga Rusin 2. Wojciech Jagielski 3. Owsiak 4. ZBIGNIEW HOŁDYS (brrr...) 5. Magda Mołek 6. Daniel Wieleba 7. Skiba 8. OLEK KLEPACZ (brrr...) 9. KORWIN - PIOTROWSKA (brrr...) kolejność przypadkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.220.119.181.dsl.dynamic.eranet.pl 22.06.10, 23:27 Napieralski i Pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 23.06.10, 14:49 Na mnie tak działa z reguły większość polityków :P nie wiem, jakoś za nimi nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feee Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.11, 15:39 Wieleba, zdecydowanie Daniel Wieleba. Odpowiedz Link Zgłoś
joannagw1 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 14.02.11, 20:54 Kurcze ile nazwisk których nie znam, ale to dlatego, że oglądam w tv to co chcę a nie to co mi dają. Najpierw wybieram sobie program lub film w tv później wygodnie zasaidam w fotelu, a gdy pojawia się reklama wyciszam tv i zajmuje się czymś zupełnie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakalafiorowa Dzieci. Zwłaszcza z twarzą ubabraną papką 14.02.11, 21:31 w kolorze - delikatnie mówiąc - sraczkowatym lub równie kupopodobną czekoladą. To zdaje się domena reklam żarcia dla niemowląt. Te z reklam pieluch też nie do końca apetyczne. Polskich polityków - ze względu na miejsce zamieszkania - nie widuję. I dobrze, ich poziom intelektualny zdaje się jest zbliżony to poziomu tych dzieci z reklam pieluch. Chociaż z drugiej strony estetycznie niektórzy politycy mają przewagę nad gołymi bobasami, no i na ryjkach nie ma śladu tego, co jedli na obiad. Można by tylko głos wyłączyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
dreammaster Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 23.06.10, 15:05 1. Wojewódzki 2. Korwin-Piotrowska 3. Majewski 4. Pajacyków 5. Kalisz 6. Miller 7. Młynarska Agata 8. Doda 9. Górniak 10. Ibisz Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrytka Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.06.10, 14:57 1. A. Młynarska 2. Jarosław Gowin 3. Państwo Dowbor /matka i syn/ 4. Semka 5. taki łysawy Pogodynek z TVN kolejność przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.u.itsa.pl 19.07.10, 16:57 1. Wrześniewska-Zygier 2. Młynarska 3. Pieńkowska 4. Zygi Vizir 5. Ibisz&Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oth33 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.hsi7.kabel-badenwuerttemberg.de 25.06.10, 22:52 ibisz Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.06.10, 23:18 Oprócz wszystkich, których wymieniliście, dorzucę jeszcze TZW. REPREZENTACJĘ POLSKI W TZW. PIŁCE TZW. NOŻNEJ Wyłączam od razu. I spuszczam wodę. Mnie ci... nowie (zecer nie poprawiać!) nie reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 25.06.10, 23:19 I zecer poprawił. Miało być: Mnie CI PAnowie nie reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 26.06.10, 04:12 Z polskiej telewizji: Daukszewicz i Pospieszalski. Z angielskiej: Stephen Fry i Jeremy Clarkson. Z angielskiego radia - Chris Moyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.acn.waw.pl 27.06.10, 09:54 1. jąkała Owsiak 2. Cichopek i pozostałe wytwory cichopkopodobne - muchy, rutowicze itp. 3. Kempa, Brudziński, zi0br0, Schetyna 4. Koleś od reklam proszków do prania - Zygmunt Ch...zer czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
aboutblank Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 26.06.10, 16:13 Wszystkie wycieruchy typu jola r. (celowo z małej litery), solona i p..a frykowska, chyląca się ku upadkowi chylińska, doda, wiśniewski-wieśniewski, m. (nie)foremna i wszystkie "kfiasdy" big-burdela, tańca z glizdami itp. Powiatowy czy Majewski tez mnie wzbudzają mojego uznania, ale jeszcze ich strawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.10, 18:00 nie trawię publicystyki z TVPis. takich jak ten łysy i ten taki trochę w typie bliskowschodnim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.cable.smsnet.pl 14.07.10, 18:04 Jak to? Przecież warto rozmawiać po katolicku ze swoimi u Pośpiecha. Sugerujesz, że Wildstein to syjonista? Jak śmiesz pluć na prawdziwych Polaków! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 14.07.10, 22:02 Już myślałem, że jestem osamotniony. Chodzi mi o nienawidzenie pani Kingi Rusin, która usilnie chce się odmłodzić swoim frywolnym wyglądem i zachowaniem a'la "młodzieżówa joł joł". Do zestawu dodam Pieńkowską, która też chyba ma problem z przyjęciem do wiadomości, że czasu się nie cofnie i która swoim ubiorem chce sobie odjąć lat. Z tym, że jej styl grzecznej dziewczynki idącej do kościoła jakoś mnie nie przekonuje. Z pedałenowskich porannych prowadzących lubię jedynie Bartka Węglarczyka ale to chyba z zachwytu i trochę z ciekawości jak taki "przystojniak" trafił na wizję. Sołtysika lubię jedynie za jego "żarty prowadzącego" z których jedynie on sam się śmieje i to w jaki charakterystyczny sposób. Pomijając wspomnianych, przełączam (oczywiście z odpowiednim komentarzem, którego nie mogę zacytować) kanał gdy przed oczy wciśnie się: - Radzio Sikorski - Tusk - Pitera - Schetyna - Napieralski - Komorowski - Zarząd PZPN Hmmm... W sumie to chyba łatwiej byłoby mi napisać czyj widok nie nastraja mnie negatywnie. Są to Szymon Hołownia, Tadeusz Cymański, panowie ze "Szkła kontaktowego" (prócz Jakimka), a wszystkich Palikotów, Niesiołowskich, Kurskich, Giertychów, Jacykowów, Mroczków, Ibiszów, Dody (co ciekawe nikt jej jeszcze nie wymienił!) i wielu innych traktuję jako wybryki natury. Są dla mnie telewizyjnymi clownami, których zadaniem jest rozweselić widza rozrywką najniższego, podłego gatunku. Szkoda, że ogromna ilość Polaków traktuje te osoby poważnie i uważa za autorytety ale cóż, taka jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.opera-mini.net 14.07.10, 23:15 Kempa... nosz kurcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.10, 23:33 zobacz się w lustrze - będzie tam gęba prawdziwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.10, 23:36 podobno ryba psuje się od głowy a z tym kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 14.07.10, 23:39 Ooo! Widzę atak zwolenników PO. Szkoda, że nie doczytaliście albo nie potraficie czytać ze zrozumieniem, bo nigdzie nie napisałem, że jestem za PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 15.07.10, 18:25 mr_ryba napisał: > Ooo! Widzę atak zwolenników PO. Chyba dobrze ryba kombinujesz;), a mnie się tam Twoje typy podobają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzisz "00" Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.10, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z dala Palikot, Niesiołowski, Kutz... IP: *.000webhost.com 20.07.10, 11:44 i jeszcze ta Senyszyn - massssakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Palikot, Niesiołowski, Kutz... IP: *.146.94.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.11, 12:57 macie rację, wszyscy oni są nie do wytrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 12.02.11, 13:54 Kempa, Błaszczak, Kłopotek, Porada, Rymanowski, Jarkacz, Młynarska Odpowiedz Link Zgłoś
solidny13 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 12.02.11, 14:15 z natury jestem tolerancyjny ale panowie ze studia sportowego np Przemysław Babiarz za dmuchanie balonika przed zawodami a potem głupie miny jak coś nie wyjdzie to E-liga drugie miejsce to p.Kurzajewski za to że jak zaglądam do lodówki to mi się wydaje że z niej wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.rajko Chajzer i Bieleninik IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 15:06 panowie Chajzer i Bieleninik. Aż mnie ciary przechodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Chajzer i Bieleninik IP: 195.116.20.* 15.02.11, 13:48 Owsiak, Olek Klepacz, Konjo, Młynarska Agacia, Kempa, Cichopek, Wildstein, Pospieszalski i Damięcki młody Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Chajzer i Bieleninik 15.02.11, 19:01 1.Socha 2.Socha 3.Socha 4.Cichopek 5.Bracia bliźniacy z M jak miłość 6.Szulim Agnieszka 7.Młynarskie obydwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ...o IP: 93.175.64.* 15.02.11, 19:45 1. Kuźniar 2. Kuźniar 3. Kuźniar 4. Girzyński 5. Brudziński 6. Hofman 7. Kurzajewski 8. Cichopek 9. Kempa 10. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia3333 Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, 15.02.11, 22:15 1 miejsce- Kuba Wojewodzki, Jola Rutowicz, Doda , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienaukowo Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.codetel.net.do 27.02.11, 03:24 papiez. zwlaszcza ten byly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.aster.pl 27.02.11, 11:17 Kożuchowska, Cichopek, Mroczki, Pieńkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z kond klikash Re: Osoby na widok którcyh wyłączcie telewizor, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 14:03 1. Elżbieta Jaworowicz 2. Grażyna Torbicka wyłączam odruchowo przynajmniej fonię. Odpowiedz Link Zgłoś