3.14-roman Re: Przegląd prasy 08.02.10, 15:10 Chciałbym pracować jako wymyślacz artykułów do "Faktu". Swoją drogą, pan Wydra nie popisał się rozsądkiem, wychodząc do dziczków. Na safari też podszedłby do małego słodkiego hipopotamka albo lwiątka, mając gdzieś jego mamusię? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Przegląd prasy 08.02.10, 15:20 To pewnie ten z reklamy Colgate Herbal. Pasta do zębów mu się skończyła i się wściekł. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przegląd prasy 08.02.10, 16:07 Ad 1. - pewnie, sami postawili, to co mu mieli prawidłowe cyfry podawać Ad kredens - wywalić kredens (chyba że będzie wtedy trzymał łóżko). Poza tym podłoga dziwnie krzywa. Ad kot - ten pan ma gardło w dziwnych miejscach Ad koń - konia na wino nie zaprasza się, bo on się na trunkach nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przegląd prasy 10.02.10, 00:04 Ad Antoś: a maskę tlenową posiadał? Ad penis: pewnie się narąbał i myślał, że to kiełbasa Ad diler: po co, obecny zapewnia niezły nakład Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Przegląd prasy 08.02.10, 21:18 To o kotach, to był kiedyś bardzo popularny przesąd: że nie wolno spać w pokoju, w którym jest kot, bo złapie za szyję i udusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Przegląd prasy IP: *.163.246.94.artcom.pl 09.02.10, 19:24 zwierze_futerkowe napisała: > To o kotach, to był kiedyś bardzo popularny przesąd: że nie wolno spać w pokoju > , > w którym jest kot, bo złapie za szyję i udusi. chyba nie przesad kot ma instynkt lowcy widzac w nocy poruszajace sie jablko adama probuje na nie zapolowac moze podrapac ale ciocia opowiadala pani gozdzikowej i ta jest pewna ze chcial udusic podobie jest w przypadku oczu sa fazy snu podczas ktorych spiacy rusza gwaltownie galkami ocznymi galki nie sa kula teczowka tworzy zgrubienie jezeli kotek-lowca przyuwazy w nocy gwaltowne ruchy galek ocznych z pewnoscia zaatakuje takie to wicie bagno;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: Przegląd prasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 01:30 > chyba nie przesad > kot ma instynkt lowcy > widzac w nocy poruszajace sie jablko adama probuje na nie zapolowac > moze podrapac > ale ciocia opowiadala pani gozdzikowej i ta jest pewna ze chcial udusic > > podobie jest w przypadku oczu > sa fazy snu podczas ktorych spiacy rusza gwaltownie galkami ocznymi > galki nie sa kula > teczowka tworzy zgrubienie > jezeli kotek-lowca przyuwazy w nocy gwaltowne ruchy galek ocznych > z pewnoscia zaatakuje Jakim cudem ja jeszcze żyję i widzę, mieszkając z trzema kotami (plus te, których już nie ma i które były u mnie na tak zwanym tymczasie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: Przegląd prasy IP: *.multimo.pl 09.02.10, 16:31 pics.skeezoyd.com/images/ivqe91.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Re: Przegląd prasy 09.02.10, 18:58 to jest śmieszne - ale i straszne - zdajecie sobie sprawę, ze nakład tych "gazet" to prawie milion dziennie? Czyli około 4 milionów czytelników!!! Codziennie!!! To smutne bardziej. Pozdrawiam-Marko quiz Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: Przegląd prasy 09.02.10, 21:04 do c. - to co opowiadasz nadaje się do Faktu jako artykuł, jako zdeklarowana kociara, mająca wielu znajomych kociarzy oświadczam ci że NIE słyszałam nigdy przenigdy o kocie atakującym jabłko Adama oraz gałki oczne. Takie teksty sprawiają tylko że koty mimo nieszczęśliwego życia w Polsce mają jeszcze gorzej. Wiem że to FH, ale wybaczcie - nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Przegląd prasy IP: *.163.246.94.artcom.pl 10.02.10, 20:40 mam 3 koty gdybym nie widzial znajomej z przecieta na wylot powieka przez kota tez bym nie uwierzyl pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Przegląd prasy 11.02.10, 10:12 O rany, kapusta mnie powaliła. Rozumiem, że okładać trzeba głównie kolana i podołek, biust zostawiwszy obnażony. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Przegląd prasy 11.02.10, 14:10 taka kapusta to ma dobrze.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przegląd prasy 13.02.10, 18:04 kapusta kapustą, ale ta mamusia trafiona piorunem to jakoś dziwnie cyborgiczna jest, jak postać z gierki komputerowej małe kopiuj-wklej z second life? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Przegląd prasy IP: *.cable.smsnet.pl 18.02.10, 16:08 Eno, ładny kwiatek i uśmiech w stronę polskiego kibola. Btw tę biusto-kapustę to ja pierwszy umieściłem na FH:)) Odpowiedz Link Zgłoś