intern-autka 11.02.10, 08:53 Pracuje od niedawna-na ostatki mamy bal-coś w rodzaju imprezy integracyjnej.Jak się dobrze bawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Impreza firmowa 11.02.10, 09:10 takie trochę od czapy to pytanie. a skąd my mamy wiedzieć, na czym polega dobra zabawa w pojęciu twojej firmy lub twoim?????????? możesz na przykład wziąć ze sobą książeczkę do kolorowania, w razie czego nie będziesz się nudzić. albo możesz eksperymentować z drinkami w zabawie pod hasłem "Mój paw jest bardziej kolorowy" Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Impreza firmowa 11.02.10, 09:47 Myślę że obrażenie na same wejście kadry kierowniczej rozluźni atmosferę:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Impreza firmowa 11.02.10, 10:26 nie potrafisz się dobrze bawić ? dziwne ja zawsze znakomicie się bawię .... gorzej jest natomias na następny dzień :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Impreza firmowa IP: *.toya.net.pl 14.08.14, 00:00 nie przejmować się problemami , dużo rozmawiać. pic, ale nie przesadzać :D a jeszcze najlepiej bawić się w Campoverde.pl a wtedy dobra zabawa gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam won Re: Impreza firmowa IP: *.zabrze.net.pl 14.08.14, 00:06 Twój wpis to kolejny dowód na to, że kazdy spamer to ciężki idiota. Odpowiedz Link Zgłoś