Dodaj do ulubionych

Pamiętacie Lambadę? :)))))

IP: *.chello.pl 07.05.10, 10:40
Hehe a wiecie, że piosenka była przedmiotem procesu sądowego? :) Mnie osobiście zaskoczył tekst, który moim zdaniem brzmiał "siedzę sobie pod palmą, a tu nagle kokos spada mi na głowę" tymczasem jest nawet odrobinę liryczny :)Co się stało z Lambadą?
Obserwuj wątek
    • labellaluna Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) 07.05.10, 11:31
      Ooo, no jasne, że pamiętamy Lambadę! To był szał! Byłam wtedy w podstawówce i
      każda dziewczyna chciała mieć taką spódniczkę do tańczenia Lambady. Wszędzie, na
      każdym kroku puszczali tę piosenkę. W programach młodzieżowych uczyli jak
      wykonywać ten taniec.

Po prostu cudownie wakacyjny utwór...
      • misiania Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) 07.05.10, 11:45
        jak się nauczyć tańczyć lambadę? kolega swego czasu sprzedawał taki patent:
        trzeba włożyć ołówek w tyłek i rysować ósemki na ścianie. ale nikt się nie
        chwalił, że z pomysłu korzystał :)
    • Gość: zoltodziub Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) IP: *.chello.pl 07.05.10, 13:00
      Tez mialam zolta kiecke :)))) wtedy były tez takie dżinsowe z koronką, straszna wiocha, ale każda chciała to mieć :))) co za czasy :)
      • gazeta_mi_placi Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) 10.05.10, 16:52
        A ja miałam różową z aplikacją na dole i na czarnej szerokiej gumce.
        Uwielbiałam ją :D
    • ashton Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) 07.05.10, 14:04
      Ech, jak słyszę Lambadę to łza się w oku kręci :D
      • Gość: dawne_czasy Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) IP: *.chello.pl 07.05.10, 20:00
        piaskownica się przypomina! :))) i spodniczki kolezanek tez hehe miało się te 10 lat :D
    • Gość: ProfesorTerabajt Re : Lambada IP: *.19-2.cable.virginm.net 24.05.14, 13:09
      Ja slysze "Ale kielbase, wali Stachu w mlynie boli go...". Bardziej , jak kazdy chyba, lubie wersje Kaomy niz Los Kjarkas. Dziekuje ci BARDZO Jennifer Lopez za zrujnowanie tej piosenki do cholery.
    • klymenystra Re: Pamiętacie Lambadę? :))))) 25.05.14, 10:17
      Tekst jest wręcz smutny, o straconej miłości i płaczu :) Miałam spódniczki lambadówki w przedszkolu, dżinsowe - to był szał!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka