Gość: łojoj Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 80.48.232.* 02.04.04, 08:16 a mój tata - ponad 70 lat (i nie wie co to jest golec uorkiestra) co chwila przez pare miesiecy śpiewał "tutaj dzisiaj jest sciernisko ale bedzie san fraancisko". jeszcze teraz czasem mu się przypomni - a wtedy na rodzine pada blady strach. o nie! wlaśnie w radio poleciała reklama "macie tygodni paaaareeee) na melodie "laściate mi kantaaaateeee". juz czyje jak mi sie zagniezdza w mózgu. ratunkuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.mgpips.gov.pl 02.04.04, 10:44 Ile dałbym by zapomnieć cię, wszystkie chwile te, które są na niebo chcęę... Już nie mogę! I o zgrozo Toxic. Odpowiedz Link Zgłoś
imbir_girl Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 02.04.04, 22:24 "Muminki się cieszą radością i życiem Muuuumiiiinkii..." jej, oglądałam to dobrych parę lat a włącza mi się co jakiś czas i łazi i łazi i łazi za mną :| Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.04.04, 21:22 aaa po co ja to przeczytalam!!! tez to za mna lazi i tylko ten jeden wers bo wiecej nie umiem. nie lubie tej piosenki a mimo to kiedys sluchalam jej w potwornym skupieniu zeby moc sobie spiewac dalszy ciag :P ale nie wyszlo i dalej sie katuje ta jedna linijka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.tvkdiana.pl / 82.160.29.* 24.05.04, 09:55 a ja do tego jeszcze..... po prostu nie pamiętać sytuacji w których serce BRZDĘKA:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 02.07.04, 14:22 serce brzdęka :)))))))))))))))) miałam na początku równie pod górkę - zaatakowało mnie "sytuacji, w których Syzyf klęka" :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 03.04.04, 22:07 :D Mleko orzechy ma , nutella...bla bla bla, nutella, co dzień energii smak!!! Uf, ciągnie się za mną i ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 04.04.04, 21:30 www.mpo.com.pl Włączcie tylko głośniki a już macie parę dni z głowy. Niech to będzie odwet na "życzliwym", który mi przypomniał "Baranka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:20 o ludzie do mnie juz sie przyczepilo Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt za to MPO.. 15.11.04, 00:14 .. ostre baty ci się należą!! jak można?? ;-) o maryjo, któż to stforzył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selfdefence Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 00:02 a kto slyszal hymn SAMOOBRONY? nie damy bic sie w twarz...(nie bedzie Krzyzak plul nam w twarz , ni dzieci nam germanil)pozdr.nera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 62.233.164.* 06.04.04, 18:59 Reklama opon Barum Gdy chcesz jazdy zmniejszyć szum..... i dzień z bańki Odpowiedz Link Zgłoś
bromba13 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.04.04, 23:33 a co ja mam powiedziec jak mnie sie czepia stracilam cnote bo co bo sama tego chcilam stracilam cnote i co i juz nie bede iala i na dodatek potrafie na glos zawyc w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erba Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.04.04, 14:54 tymianek i podbiał tymianek i podbiał tymianek i podbiał tym.... wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
enta1 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 08.05.04, 11:56 każde święta bożego narodzenia pod znakiem kolędy: wśród nocnej ciszy latają myszy niech je pani pozabija... moja siostra przyniosła to z 15 lat temu z przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 08.05.04, 15:07 mam ochote na chwileczkeeeeee zapomnieniaaaaaa do boju polsko ooo do boju polsko nie zginiesz nigdy póki o zwycięstwo graaaasz kiedys mnie prześladowal ricky martin:) un dos tres i coś tam maria - nie wiem nie odróżniam tych piosenek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś777 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 08.05.04, 17:52 "Przeleć mnie, to słowa idiotyczne, przeleć mnie " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:07 To wszystko jest NIC!!! Koleżanka z pracy cały zeszły tydzień nuciła: "Dobry Jezu, a nasz panie, daj im wieczne spoczywanie" na przemian z "Haj - li - hajlo - hajla". Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartoon Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.05.04, 23:17 ja przez cala ostatnia sesje spiewalem: "Oto Pan Bog przyjdzie z rzesza swietych nam przybedzie , wielka radosc w dzien ow bedzie. Alelluja, Alelujja" potem spiewali to wszyscy ktorzy ze mna mieszkali. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.tvkdiana.pl / 82.160.29.* 24.05.04, 10:07 a ściągnijcie sobie piosenkę DKA: Jak by to było, gdyby mnie nie było.... ale cholerstwo!!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.akademiki.uni.torun.pl 24.05.04, 23:09 A ja mam ostatnio caly czas w glowie reklame jogurtu Fantazja "byc kobieta byc kobieta. miec pol kilo bizuterii, kapelusze takie duze i od stalych wielbicieli ...." Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia38 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 25.05.04, 10:20 Dokładnie tak samo "Być kobietą..." i jeszcze "Malaga, tikitaki i kasztanki, dla mnie dla ciebie i dla koleżanki..." nie może sie odemnie odczepić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defekacja Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:58 czeko tubce wycisk dasz, czekolade pyszna maaaasz... ktos mnie pobije? spiewalam przez cale boze narodzenie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:51 A ja miałem to: "Mój przyjacielu byłeś mi naprawde bliski, móóójjj przy...ja...cielu byłeś mi jak brat......." Odpowiedz Link Zgłoś
parigot Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 27.05.04, 22:10 mam to od 15 lat; Koukou Rouku to jest nowe cudo z maaasy kakaooowej .Najsmaczniejszy smak na ziemi latwo zmiesci sie w kieszeniii.laaalalalalaaalala.... Jeszcze dzis mnie nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 28.06.04, 14:19 parigot napisał: > mam to od 15 lat; Koukou Rouku to jest nowe cudo z maaasy > kakaooowej .Najsmaczniejszy smak na ziemi latwo zmiesci sie w > kieszeniii.laaalalalalaaalala.... Jeszcze dzis mnie nosi! moja kuzynak to swojego czasu przerobiła (po spróbowaniu ww. produktu, dizś zdaje się już w ogóle nie występującego w przyrodzie) na kouku rouki to jest nowe gówno z masy kakaowej... to tak w drodze luźnych skojarzeń za mną chodzi cały dizeń, a nawet dłużej, jak tylko usłyszę w radiu E. Iglesiasa I'm not in love... szału idzie dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 28.05.04, 18:13 szanowny panie Wojciechu Manie... ... dlaczego Heńka nie ma w piosenkach czasem nucę sobie to i tylko tyle bo dalej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:42 tak świezo tak przyjemnie,skad ja to znam?czym pachnie ten pan...Hatrik,hatrik,ten zapach za mna chodzi nie moge się uwolnić,Hatrik hatrik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:53 hatrik łazi za mną już pare lat, po co to czytałam już śpiewam ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.04, 00:24 Wczoraj chodziła za mna piosenka, z pewnością nie będąca głupią, ale powalająca swoimi słowami: Sit on my face and tell me, that you love me ... oczywiście Monty Python:D:D:D Całość jest o seksie oralnym i nie wiem, czemu tak za mną łaziła. Pewnie dobry wujek Freud powiedziałby, że czegoś mi brak:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
agaszka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 01.06.04, 18:24 Natomiast za mna caly czas chodzi: - a gdybym obiecala spedzic ------------- czy, umialbys uwierzyc w taki nierealny gest? - a gdybym pozna noca obiecala, ze to dzien, czyyy umialbys uwierzyc w taki nierealny gest. w telewizjii lecialo no i ... widac skutki <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marga_ret Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 22:48 Morelowy pies szukal przyjaciela, zeby móc się z nim Bakusiem podzielić... koszmar, chodzi za mną od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.class145.petrotel.pl 28.06.04, 18:46 ja np. nie lubie muzyki i słów z reklamy monte błechhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:24 tak mi dobrze tak radosnie, bo ma ciebieeeee dziekuje ci za to i dziekuje to mmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrccccccccccciiiiiiiiiiiiiiii........... Odpowiedz Link Zgłoś
zieelona Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 04.07.04, 05:11 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > tak mi dobrze tak radosnie, bo ma ciebieeeee dziekuje ci za to i dziekuje to > mmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrccccccccccciiiiiiiiiiiiiiii........... To mam też w ścisłej czołówce. Zaraz za reklamą Polsilveru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopytna Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 05.08.04, 11:41 Od ponad 15 lat , zwłaszcza w głębszym upojeniu alkoholowym przyczepia mi się hymn spłódzielców o dosyć smętnym brzmieniu i słowach. Może ktoś zna?? "Oto staje nas wolna gromada Budowniczych tworzących swój świat, W którym złoty cielec już nie włada, A nowego w nim życia tkwi ład Niech się niesie ten nasz bratni śpiew Do miast wszystkich do siół i do gmin...itd" Jest to naszą (moich koleżanek z Liceum Ekonomicznego) klątwa, którą skutecznie zasiała nam znienawidzona przez nas Dyra, która CODZIENNIE pierwszą lekcję kazała zaczynać od tego badziewia.... A teraz po wczasach ciągle sobie nucę plażowe przyśpiewki pana sprzedającego lody.... "Lody, lody...Lody na śmietanie przyśpieszają opalanie..." Oraz wersja pikantniejsza dla dorosłych...."Lody, lody ...Lody na śmietanie, kto poliże temu stanie...." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczarli Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 80.51.243.* 06.08.04, 14:37 charlie charlie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.fb8.uni-bremen.de 03.11.04, 16:13 W Niemczech aktualnie na topie jest Juli i "Die perfekte Welle", o Boze jak to sie czepia do ucha, mam nadzieje, ze w Polsce Was tym nie katuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:08 mnie sie kiedys czepila Wolnosc Slowa Pudelsow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 21:28 a mi ostatnio siedzi we łbie refren z piosenki z serialu "Zostac miss"!!!! Koszmarek!!!!! A idzie to tak: " Jeszcze o tym nie wiesz/ tytuł jest dla ciebie" Zgroza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.rev.vline.pl 29.06.04, 22:13 Moja siostra łaziła za mną i śpiewała "Dobry jezu a nasz Panie, daj mu wieeeczneee spoooczyyywaniee" aż "przelazło" na mnie i przez kilka dni sama tak zawodziłam. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.p Dragostea din tei - O-zone!!!!!!!! 29.06.04, 22:36 Po prostu nie rozróżniam ani jednego slowa, a piosenke nucę, cholera, całymi dniami jak tylko ją gdzieś na Vivie usłyszę i zobaczę tych cudnych rumuńskich chłopców. Wcześniej był Toxic i cała seria rymowanych pioseczenek z reklam, typu: Śnieżka max wydajna, trwała, kolorowa oraz biała..! Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
juliancio.wodnik Re: Dragostea din tei - O-zone!!!!!!!!karolinap. 29.06.04, 23:51 Mówisz pewnie o piosnce Wlej se klej duba duba dej, dubadubaduba dej i gościami z MOŁDAWII (w tle teledysku powiewa flaga mołdawska) o ile się nie mylę. Rzeczywiście, rytm wpada w ucho. Podoba mi się piosenka, pierwszy raz słyszę. Ja bym dorzucił "I just wanna feel real love Feel the home that I live in I got too much love Running through my veins, still going to waste" BO CO?! Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: Dragostea din tei - O-zone!!!!!!!!karolinap. 01.08.04, 10:42 To jest straszliwy przyczepiacz!! Ale w sumie podoba mi się,w dużej mierze za to, że w końcu mamy przebój nie po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
szczyro_prawda Re: Dragostea din tei - O-zone!!!!!!!! 03.07.04, 01:51 I: Alo, salut, sunt eu, un haiduc Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. II: Alo, alo, sunt eu, Picasso Ti-am dat beep si sunt voinic Dar sa stii, nu-ti cer nimic. Refren(x2): Vrei sa pleci dar nu-ma, nu-ma iei Nu-ma, nu-ma iei, nu-ma, nu-ma, nu-ma iei Chipul tau si dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tai. III: Te sun sa-ti spun ce simt acum Alo, iubirea mea sunt eu, fericirea. IV: Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso Ti-am dat beep si sunt voinic Dar sa stii, nu-ti cer nimic. Refren(x4):.. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka.gradowa Dragostea din tei - O-zone!!!!!!!! - link 25.05.05, 10:46 trafiłam na ten wątek - płaczę ze śmiechu,a ten kawałek jak zobaczyłam to już z tydzień za mną chodzi ,numanumaye Odpowiedz Link Zgłoś
prokrustos Piejo kury piejo nie majo koguta! 29.06.04, 23:42 Piejo kury piejo, nie majo koguta! Oj ładna, to jest ładna Biłogorajsko [?] nuta! Ale buraczana piosenka! Hej Mr Tambourine Play a song for me I'm not sleepy and there is no place I'm going to! Udusić Boba Dylana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.L.A. Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.toya.net.pl 30.06.04, 13:18 boshe jak za mna chodzi O-ZONE... numa numa rejjj czy cos, sa straszni.. bleeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.06.04, 14:13 Śmierdziele,śmierdziele,smrodu tutaj u nas wiele...widzielisci e reklamę? oraz ja jestem corleone,jestem na ty z marlonem...na palcu mam pierścionek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczowa_piosenka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 02.07.04, 09:52 a mi ię przyczepiła reklama z Zetki: tymiaanek i podbiaaał", brr! no i piosenka: być kobietą być kobietą (przez reklamę telewizyjną). Najgorsze, że jak sobie o niej przypomnę, to potrafię jeszcze do tego tak drobić kroczki i machać łapkami, bosz... Odpowiedz Link Zgłoś
pysia77 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 02.07.04, 10:50 No coż za mną od wczoraj chodzi: " Łapy lapy cztery lapy, a na lapach pies kudlaty kto dogoni psa, kto dogoni psa...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.a2000.nl 03.07.04, 20:51 Mialam to samo. "A na lapach pies kudlaty.... " W akademiku moim stalym repertuarem byl "bo we mnie jest seks, goracy jak samum, bo we mnie jest seks, ktoz oprzec sie ma mu?" I inny kawalek, z repertuaru G. Lobaszewskiej - "to nie byl on (wrzask i przerwa) Alan Delon (tu sie ktos odzywal z sasiedniego pokoju za kazdym razem inaczej - "nie Delon to kto do cholery?", albo "no powiedz w koncu") nudny jak niedziela, blizej Fernandela. Bo gdziezby on, Alan Delon (wysoka wokaliza), wlasnie nad kotletem, mowil ze mnie zetem". itp.. Odpowiedz Link Zgłoś