Gość: blee IP: *.home.aster.pl 22.10.10, 00:44 Mój Boże dowiedziałem się niedawno, że są w Internecie tacy idioci jak Luntek albo Gracjan. Strach to oglądać ! Kogo jeszcze unikać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sokoll1 Re: Idioci Internetu 22.10.10, 05:06 Przypomniały mi sie "Przygody Tomka Sawyera"... Postrach Hiszpanskich Wód... tu takich postrachów na pęczki!!! trzeba mieć oczy w dupie i dookoła głowy ;lDDDDDDDDDDDDD ja to tylko o tej poerze pisuję... bo wtedy, zmęczeni juz swoją głupotą, odpoczywają ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Idioci Internetu 22.10.10, 18:32 być może. ale tego zaszczytnego tytułu nie przyznaje sie ot tak! - dowody kochany!!!! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamasa Re: Idioci Internetu 22.10.10, 17:06 Gracjan nie jest idiotą. To człowiek umysłowo niedorozwinięty. Został na etapie trzylatka.. Kaleka. Idiotami, prostakami i chamami są ci, którzy dowartościowują się tym, że mają dwie komórki szare w mózgu więcej niż Gracjan, Kononowicz, pani Basia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasio Alik Re: Idioci Internetu IP: *.versanet.de 22.10.10, 17:25 ...Idioci wszystkich Forow - laczcie sie!!...(z wytycznych KC Zjednoczonych Idiotow na XVI Zjazd naszej Partii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurniety Re: Idioci Internetu IP: *.versanet.de 31.10.10, 09:58 Gość portalu: Lasio Alik napisał(a): > ...Idioci wszystkich Forow - laczcie sie!!...(z wytycznych KC Zjednoczonych Idi > otow na XVI Zjazd naszej Partii). Popieram Cie - Lesio! Bo ja tez szurniety!! Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Idioci Internetu 22.10.10, 18:13 Ja się nie dowartościowuję. Raczej mnie dziwi to, że tacy ludzie awansowali na swoiste internetowe "gwiazdy". Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamasa Re: Idioci Internetu 22.10.10, 19:11 sundry napisała: > Ja się nie dowartościowuję. Raczej mnie dziwi to, że tacy ludzie awansowali na > swoiste internetowe "gwiazdy". A kto je tam wypchał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Idioci Internetu 23.10.10, 12:05 Można prosić o jakieś linki? Chętnie się dowartościuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Idioci Internetu 26.10.10, 09:09 No właśnie o to chodzi, że ktoś ich tam wypchnął i nagłośnił. A gawiedź ogląda nagrania i się niezdrowo cieszy czyniąc z nich swego rodzaju gwiazdy. To jest właśnie dziwne, czy wręcz chore. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Idioci Internetu 26.10.10, 13:27 Chyba nie sądzisz, że ktoś normalny "wypchał" przykładowo filmik z Ale osiemnastką, żeby kogoś wypromować? Ktoś wrzucił i się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Idioci Internetu IP: *.cable.smsnet.pl 26.10.10, 20:46 Obecny! Chciałem zgłosić nieprzygotowanie, psze pani. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Idioci Internetu 30.10.10, 19:44 Lech Roch Pawlak i jego talenty freestyle'owe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Idioci Internetu 01.11.10, 09:44 Ja z kolei kompletnie nie potrafię pojąć, co ludzi śmieszy w Baśce. A najgorsze jest to, że Gazeta.pl ten syf reklamuje. To chyba taka zabawa dla "oświeconego" targetu: pośmiać się z "głupiej" baby. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Idioci Internetu czyli Indeed IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.11.10, 13:22 nie reklamuje, a przetrzymuje. mam wrazenie ,ze stworzyli wirusa, kurzajke , ktora namnazala sie by przeszkadzac- innym. ale niestety (mam wrazenie) ze zarazila caly system- "nadwrazliwoscia" tyle, ze nie na siebie; taki program: wykoncz (sie) sam. ps ciekawe za ile poszedl ten zloty in terres. zloty - w zestawieniu, a nie w stosunku ze swiatem oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Idioci Internetu IP: *.centertel.pl 02.11.10, 09:32 Gwiazzda Ma 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Idioci Internetu IP: *.acn.waw.pl 04.11.10, 18:58 Idioci Internetu? Całkiem sporo z nich siedzi na Forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibox Re: Idioci Internetu IP: *.chello.pl 09.11.10, 12:57 to Ty jeszcze mało widziałeś w życiu .... www.youtube.com/watch?v=-FUGxMwpJo8 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idioci Internetu 09.11.10, 13:44 mój ulubiony z najuluBIOŃszych www.youtube.com/watch?v=l-05S4wtfA4 ale czemu ludzie Baśkę oglądają to i ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Idioci Internetu IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.11.10, 14:23 baska ma fajny biust dokladnie po to, bys mogl sie wyslac, zalogowany list z tuby:) ps ciekawa jestem jak dlugo bedziecie sie jeszcze szczerzyc. i by juz nie bylo watpliwosci mam pena swiadomosc i tego, ze niechcac ale biosre udzial w tym pracyderze na wallnietym serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś