Gość: lenkaaaa Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.net.pulawy.pl 11.06.04, 14:32 CZY MACIE MOŻE LINK NA STRONĘ Z WYKONANIEM HYMNU PRZEZ E.GÓRNIAK?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 11.06.04, 22:39 wpisze se do wyszukiwraki "smieszne mp3" i tam gdzies powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.lan / 81.15.233.* 18.02.05, 15:28 www.sports.pl i tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmic Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.ztpnet.pl 12.06.04, 14:33 12.06.04 Familiada pytanie: Zmieniając pierwszą litere w wyrazie balon, utwórz nowy wyraz. - galon - malon..... :D pytania finalowe: element wyposarzenia tramwaju? - linka slawny rosjanin: - iwan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 23:08 I jeszcze dzisiejsze:Karol:A dlaczego linka?Odp:A nie wiem. Tak mi się jakoś skojarzyło.I kolejne finałowe:Coś internetowego?Odp:komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 29.01.07, 16:38 W starych tramwajach jest "linka awaryjnego powiadamiania motorniczego". Podpisana itd. Dlatego właśnie może się "nie wiadomo czemu kojarzyć". Odpowiedz Link Zgłoś
heja_heja Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 19.06.04, 21:07 Właśnie usłyszałam w "Dzieciakach z klasą" :): "Tolkiena przeczytałem kilka razy... kazdą jego część" To nie teleturniej, ale zawsze TV, z "UWAGI": - Zna pan jakieś cztuki walki? - Osobiście - NIE... O sprawie morderstwa w której policja nie wykazała się mimo wyraźnych poszlak: "Nie zwrócono też uwago na listy, napisane przez ofiarę jeszcze przed śmiercią" _________________________________________ ( . ) ( . ) =(-.-)= -(_ _)- +++ Jestem z wami od 07-03-2004 :P +++ Najlepiej człowiek się rozerwie przy znalezionej w lesie konserwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shms Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.dami.pl / 82.139.15.* 20.06.04, 00:37 wylapane przez lapu-capu: teleturniej telefoniczny na polsacie(chyba z kordkiem): (1) K:Jak nazywa sie najstarsze drzewo w polsce? Głos: baobab K: ja sie nie pytam, jakie zwierzatko pan ma w domu, podpowiem, ze to jest dab, prosze powiedziec jak ma na imie G: zenon (2) K: ktora karte pan wybiera, czerwona, zolta czy niebieska? G: Ale ja mam czarno-bialy telewizor... (3) K: doskonale pan odpowiedzial, jest pan dowodem, ze nie tylko sami idioci sa po tamtej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 22.06.04, 11:46 Jak się nazywał dowódca Westerplatte? Andersen. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 18.02.05, 16:24 Wczoraj Najsłabsze ogniwo. Kategoria: Straż pożarna Pytanie: Jak walimy do kogoś, kiedy zwracamy się do niego z pełnym zaufaniem, pewnością, bez obaw? Odpowiedzź: Yyyy... jak z ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
epoche Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 20.02.05, 13:59 Wczorajsza Familiada... cudo... 1. -potrawa z warzyw? - Kalafior! 2.-Jakie może być małżeństwo? -Bigamiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzioreczek Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:12 "Najsłabsze ogniwo" p. Szczuka wkurza mnie nieziemsko ale dla takich odpowiedzi jak ta warto oglądać ten program :))) uwaga - na zadane pytanie odpowiadała blondynka..... P: Jak liczbowo określa się rzut karny w piłce nożnej? O: hmm... rzut wolny ... Odpowiedz Link Zgłoś
agucha1 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 05.07.04, 22:34 1 z 10 - Kto gra rolę Podstoliny w Zemscie? - Janusz Gajos? Autentyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grad Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 05.07.04, 23:39 Było w Telefoniadzie. Pyt: Jak miał na imię Einstein. Odp: Frankenstien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauli up IP: *.chello.pl 09.07.04, 10:52 podciagam watek, jest super, a sama teleturniei nie ogladam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.C. Re: up IP: 80.51.254.* 10.07.04, 13:31 No to podciągnijmy razem ;) Awantura o kasę: Ibisz: Jakim państwem rządził Nelson Mandela? Kapitan, po konsultacji z drużyną (oczywiście, wiedzieli, że RPA): Gracz: Odpowiadamy, tu chodzi o Nelsona Mandelę! Ogólny śmiech publiki. Ibisz: Tak, w pytaniu chodzi o Nelsona Mandelę, ale jakim państwem on rządził? Familiada, jedno z pytan finałowych: - Co ma ustnik? - Drewno. Dzeciaki z klasą, chłopak odpowiada na pytanie ze "swojej" kategorii (Druga Wojna): - Legendarny amerykański generał, dowódca trzeciej armii to... - Anders. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakunaMatata Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:46 to z drewnem to nie jest takie głupie jak sie wydaje,bo facet pomyślał o budowie ustnika, co w srodku ma takie drgające drewienko;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ripot Re: up IP: *.crowley.pl 25.09.06, 12:46 A ustnik od trąbki albo waltorni? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.rosner.zgora.pl 09.07.04, 11:35 "Chwila prawdy" Prowadzący przedstawia rodzinke (bla bla bla) prezentuje nagrody i zaprasza do zadania. Prosi, aby reszta rodziny złożyła życzenia mężowi, ojcu. Wtedy żona wpada w ramiona faceta i mówi do niego " WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO" :))))))) Spadłem z fotela :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <hahaha> Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.petrus.com.pl 25.02.05, 22:17 bosze, normalnie siedze, kwicze i zalewam sie lzami. no i oczywiscie podciagam watek ludzie jestescie boscy kocham ten popaprany naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <hahaha> Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.petrus.com.pl 25.02.05, 22:20 nie no frankestein i KABEL <hahaha> bija wszystkich doslownie spadlam z krzesla i turlalam sie po podlodze zalewajac sie lzami up, up, up!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 12.07.04, 23:22 Sam byłem uczestnikiem "Jednego z dziesięciu", była to jedna z pierwszych serii tego programu, w 1995 roku. W tym samym programie występował chłopak w wieku około 20 lat, ubrany jak "stróż w Boże Ciało": jakiś staromodny garnitur, chyba po dziadku, pod marynarką dwa swetry i do tego biała koszula z muszką! Jako zawód podał "biznesmen", jak mi się udało dowiedzieć, ten jego biznes to był kiosk warzywny. No i gdy padło pytanie o tytuł dowolnej opery Moniuszki, gość niewiele myśląc rzucił "Traviata"! Pozostali uczestnicy z trudem tłumili śmiech. Potem wyłożył się na drugim równie banalnym pytaniu (nie pamiętam konkretnie, co to było) i odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 03.09.04, 06:50 yabol428 napisał: > Sam byłem uczestnikiem "Jednego z dziesięciu", była to jedna z pierwszych serii > > tego programu, w 1995 roku. W tym samym programie występował chłopak w wieku > około 20 lat, ubrany jak "stróż w Boże Ciało": jakiś staromodny garnitur, chyba > > po dziadku, pod marynarką dwa swetry i do tego biała koszula z muszką! Jako > zawód podał "biznesmen", jak mi się udało dowiedzieć, ten jego biznes to był > kiosk warzywny. No i gdy padło pytanie o tytuł dowolnej opery Moniuszki, gość > niewiele myśląc rzucił "Traviata"! Pozostali uczestnicy z trudem tłumili > śmiech. Potem wyłożył się na drugim równie banalnym pytaniu (nie pamiętam > konkretnie, co to było) i odpadł. A ty gościu zapewne go wygrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 03.09.04, 09:49 aaa.pamietam ten odcinek, ale mnie bardziej rozsmieszylo jak ktos narobil w gacie, czy to nie ty byles przypadkiem?..hmmm.. tak mi mowili, ze to jabol byl...czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony_luzak Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 11:27 Nie do pobicia bylo wczorajsze "Najslabsze ogniwo": 1. jakie panstwo powstalo w 1949 w radzieckiej strefie okupacyjnej? Odp: CZECZENIA 2. Kto w 1989 oglosil w telewizji koniec komunizmu? Odp: JOLANTA PIENKOWSKA Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 13.07.04, 13:37 nie oglądam tego, ale podczas wizyty u teściowej dowiedziałam sie, że Francja i Łotwa graniczą z Polską:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 14.07.04, 11:59 Ostatnia Familiada: - wymień kolory kojarzące się z niebieskim odpowiedź: żółty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaga Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 213.17.170.* 03.09.04, 08:11 Nie pamietam jaki to byl teleturniej: w kazdym razie byla taka runda szybkie pytanie - szybka odpowiedź: Pyt.: Brat Abla ? Odp.: Kabel.......... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
shellka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 02.11.04, 20:17 pamietam tego Kabla! to byly pocztki TVN a program sie nazywal "czas to pieniadz"tez mnie to rozbroilo... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 10.11.04, 20:59 Cóż, wybitnie głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 10.11.04, 21:53 Kazia: Proszę dokończyc: "Tę pszyczółkę, którą wszyscy zanają i ..." Zawodnik: Podziwiają? Odpowiedz Link Zgłoś
tonymontana Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 13.12.04, 15:03 konkurs w radiu dla par.część pierwsza :Ktos z radia dzwoni do gostka i pyta o miejsce w którym ostatnio uprawiał seks z żonką. gościu mówi ze w kuchni na blacie. Część druga: dzwonią do żonki: -Radiowy wymiatacz:dzien dobry, uczestniczy pani w konkursie i jeżeli odpowie pani tak samo jak mąż to wygrywacie! -Żonka: super! oł jea!! -Rw- musi pani powiedziec gdzie ostatni raz uprawiała pani seks z mezem -Ż- ok nie ma sprawy.W kuchni -Rw- a może troszke dokładniej? -Ż- nie wiem czy wypada mówić o takich rzeczach -Rw- to nic strasznego, prosze mowic -Ż- ok. no dobra powiem(ścisza głos)w dupkę wygrali oczywiscie Familiada. zawodnicy stoja przed ta cudowna konsola na środku. Hamburger: prosze podać miejsce gdzie ilość miejsc jest ograniczona jakimś przepisem gość z dziarą az na szyi pierdzielną pierwszy i odpowiada: garaż co za tłuk Odpowiedz Link Zgłoś
ag.n Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 15.12.04, 14:35 > prosze podać miejsce gdzie ilość miejsc jest ograniczona jakimś > przepisem Tam nie było mowy o przepisach. Po prostu ograniczona liczba miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 22.03.05, 10:24 > co za tłuk chyba "tuk" ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 20.11.06, 10:11 Hamburger????? Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 08.02.08, 13:53 Mnie się też żółty kojarzy z niebieskim, bo to sprawdzona kombinacja kolorów jeśli chodzi o prezentacje i plakaty naukowe i NAPRAWDĘ wiele osób z niej korzysta. To aż trochę nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafirynda Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.chello.pl 03.09.04, 10:41 Jeden z dziesięciu -Ile zębów ma dorosły człowiek -4! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:22 Kazia Szczuka: "Czy cukrzyki to ludzie chorzy na cukrzycę?" Babka bez namysłu: "Tak!" Kazia zrezygnowana: "Niee... to gatunek ptaków" Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 02.11.04, 12:27 Kazia:"Ile tego jest w czyms tym" (niepamietam o co dokladnie bylo) Ktos: "2/5 ?" Kazia: :Nie 40%!". No oczywiscie 2/5 to nie jest oczywiscie tyle smao co 40%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss_didi Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 10.11.04, 14:34 dibre tez z 1z10 bylo - ile klow ma czlowiek? odp: 2 notabene moj nauczyciel z LO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.torun.mm.pl 14.12.04, 13:27 miss, a Ty czwórki w Toruniu nie kończyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.netcity.pl 22.02.05, 23:11 nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.11.04, 23:31 nie wiem czemu ale mnie ostatnio rozwalilo w daje slowo: pyt: szkolny mugol odp: Kulfon ja: spadlem z fotela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shms Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.dami.pl 03.11.04, 20:59 jeden z dziesieciu: -jaka trwa teraz era geologiczna? -atomowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 06.11.04, 00:46 Najsłabsze Ogniwo: Gościówka wykładająca coś na studiach wyższych na pytanie jakiego panstwa stolicą jest Madryt odpowiedziała: Włoch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:29 Panstwa, miasta: Literka E Kazdy podaje swoje odpowiedzi, zliczamy punkty..... Docieramy do kategorii - zwierze.... Wiekszosz wymienia Emu lub po prostu przyznaje sie, ze nic nie wymyslila I nagle.............Eskimos Miedzy kolejnymi wybuchami smiechu padlo jeszcze pytanie, czy to ze wzgedu na futerko......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konim691 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.04, 13:35 Dobre!Hahaha:Dpozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 17.12.04, 18:18 hehe to kiedys moj znajomy napisal roslinke na literke "e"- emulsja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasozyta Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:44 hehe, skoro przy "e" jestesmy, autentycznie kolezanka podala kiedys w kategorii panstwo - "Enerde" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murphy Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 80.55.246.* 01.12.05, 18:37 Moj maz (informatyk): auto na litere e-epson:), a moja kolezanka: zwierze na s - smok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.e-wro.net.pl 02.01.06, 19:16 a aktor na "i" - Clint Istwood :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 212.160.172.* 29.11.07, 01:22 Zawód na S? Jedyne co mi przyszło do głowy to skrzypacz :-) spłakałem się sam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfs Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.pl.tesco-europe.com 06.02.08, 15:55 A moja koleżanka jako miasto wpisała Elplonk... Chodziło o Elbląg Odpowiedz Link Zgłoś
top.floor Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 09.11.04, 20:55 "Najsłabsze Ogniwo" Pyt: Wspólna nazwa dla pocisku do kuszy i taniego wina? Odp: Jabol! To było piękne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 10.11.04, 11:25 Milionerzy: - Jak się nazywała czeska księżniczka, która wyszła za mąż za Mieszka I ?? Gość nie wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:17 Dzisiejsze: Jeden z dziesięciu Sz: Jaki jadowity wąż żyje na terenie Polski? Gracz: Grzechotnik :) i drugie Sz: Ile garbów ma dromader? Gracz: Dwa. Sz: To musiał pan widzieć dwa dromadery.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooffy Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:31 Lokalne radio: - ruchoma zasłona w teatrze oddzielająca scenę od widowni - ...hmmm, no ta, no, ... może podpowiedź? - no jak to, przecież na pewno pani była w teatrze, prawda? - hmm.. ja to nie, może mąż... - no więc podnosi się ją, opuszcza jak jest przerwa- - (z ulgą) no ta, kotara! Tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.anna Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 11.11.04, 21:29 W dzisiejszzej "Familiadzie" padło pytanie: -Co zakładamy na palec? Odp już wyświetlone na tablicy to: pierścionek, obrączka.... Odpowiada młoda mężczyzna: - "lakier do paznokci!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:05 Widzialem w Łapu capu. Ciao Darwin. Pytanie: "czyja była szkapa w noweli Marii Konopnickiej" Odpowiedz: "Boleslawa Prusa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dioti Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.chello.pl 03.02.08, 20:12 A czy przypadkiem na to pytanie nie odpowiadał taki duży Romek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 212.160.93.* 14.12.04, 08:26 Nieśmiertelna "FAMILIADA: :-), źródło kretyńskich wypowiedzi: Pytanie: Za co NIE płacimy, jeżeli NIE mamy samochodu? (wiadomo: benzyna, OC, AC, naprawy itd.) Zawodnik 1: Autostop. Zawodnik 2: Rower. Spadłam z kanapy :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulak Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:20 "Jeden z dziesięciu" - dziś, czyli 15 grudnia 2004: -Jak ma na imię reżyser filmowy - Bajon -Michał :))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:57 kiedyś w Familiadzie soczysty owoc? -hmmm...hmmm ... banan! Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Randka w Ciemno 17.12.04, 17:04 To było jakoś na poczatku emisji. Wystepował jakis emerytowany górnik w koszuli ze stójką (wyraźnie za długą/wysoką) - zywy, tańczy, śpiewa, szaleje, ma problemy z usiedzeniem na miejscu - rzekłbys ADHD, wybiera pani. "Randkowicze" są znacznie po 50-tce. Padaja pytania, górnik odpada jako pierwszy. Podbiega do pani, całuje jej dłoń i mówi wzruszając ramionami i nie kryjąc rozżalenia: - Cóz, życie jest tak zawane rózne jak to mówią - i wybiega. Pamietam, że dostałam spazmów smiechu. Nie pamietam czy w tym samym programie (bo to juz kope lat temu było) pan w podobnym wieku wybiera panie. Pierwsza, która odpada wybitnie przypadła mu do gustu, druga mniej, trzecia - wybrana... najmniej. Pan jest wyraźnie rozczarowany tym, jak wyglada pani - widac to od pierwszego wejrzenia. Kawalec (on to badziewie wtedy prowadził) daje nowej parze koperty do wyboru i pyta: Kawalec: Kto z was wybierze kopertę? Pan: Może Pani, ja juz dzis miałem pecha. Pani sie nie zmieszała (pewnie z emocji to do niej nie doszło), Kawalec troche. Pamietam, że bardzo sie zdziwiłam, że to poszło do emisji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Randka w Ciemno IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.12.04, 23:45 Najsłabsze Ogniwo -Kraj w Ameryce półodniowej który jest synonimem chaosu -Harmider... :) -Rzeka i zwierzę w polsce o tej samej nazwie -Borsuk... Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Telefoniada 22.12.04, 09:35 Nie wiem, czy jest tu ktoś, kto pamięta najbardziej badziewny (i jednocześnie najbardziej zabawny) teleturniej współczesnej Europy czyli Telefoniadę z TV regionalnej katowickiej. Tam to dopiero były jaja! Nie zapomnę kobity w średnim wieku, której puszczono fragment filmu "Młody Einstein" i zapytano o nazwisko głównego bohatera - nadmienię, że we wspomnianym fragmencie aktor głośno i wyraźnie się przedstawia: "- Albert. Albert Einstein". Babka nic. Ludzie z widowni zaczęli wrzeszczeć - Einstein! Einstein! A kobita wystrachana, zagubiona wypaliła: "FRANKENSTEIN". Wszyscy wylądowali na podłodze ze śmiechu, łącznie chyba z prowadzącymi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Zwierzę i rzeka IP: *.combidata.com.pl 13.01.06, 12:00 Ciekawe czy uznanoby odpowiedź "wieprz". Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: Zwierzę i rzeka 13.01.06, 19:31 Gość portalu: hubert napisał(a): > Ciekawe czy uznanoby odpowiedź "wieprz". A nie powinno być bóbr? ----------------- Mtv rules! When you change the way you look at things,things which you look at change... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Zwierzę i rzeka IP: *.prokom.pl 19.01.06, 13:53 Tak, ale jest też w Polcse taka rzeka, która nazywa się Wieprz. Ciekawi mnie, czy uznanoby tę odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Zwierzę i rzeka IP: *.wolfson.cam.ac.uk 12.02.06, 00:57 ja wlasnie powiedzialbym wieprz, bobr mi nawet do glowy nie przyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_w24 moze juz bylo, ale... 02.09.08, 14:35 prowadzacy w kole fortuny: - a teraz Magda odsloni 4 litery... Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 22.12.04, 10:24 Wczorajsze 1 z 10: "Jak miał na imię ulubiony syn Dona Corleone?" Yyyyyy no eeeee AL Capone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konim691 Najsłabsze ogniwo IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.12.04, 11:30 Z ostatniej powtórki: -Które ZWIERZĘ w slynnym teatrzyku bylo zielone?" (cos takiego) -Ogórek!!! :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba 1 z 10??? Re: Najsłabsze ogniwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 22:21 - w spodniach i na cenzurce - Sznuk zapytowuje - pała!!! - odpowiada delikwent - to też, ale nam chodzi o pasek - to Sznuk. Nie widziałem tego ale słyszałem od kolegi. Może mu wierzyć może nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-cobb Re: Najsłabsze ogniwo IP: *.ostnet.pl 26.01.05, 20:31 A to wczoraj było w 1 z 10: - ostry, składany nóż, którego chwyta się tonący - scyzoryk :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Pała - genialne IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.02.05, 00:38 Rzadko się śmieję przed komputerem, ale dziś... Odpowiedz Link Zgłoś