Gość: Malgonia IP: 212.160.117.* 27.02.02, 13:32 Do celi przychodzi nowy wiezien Wspollokator pyta- ile dostales? -15 lat - a za co? - za ratowanie zycia - jak to? -tesciowa miala krwotok z nosa, a ja jej zalozylem opaske uciskowa na szyje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maa Re: o tesciowej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:06 Dzwonek do drzwi. Pan Kowalski podnosi się z kanapy, otwiera. Patrzy - teściowa. - O, Mamusia przyjechała... - A tak, przyjechałam do Was, kochani... - A na długo Mamusia? - Jak tam będziecie chcieli... - To nawet herabty się Mamusia nie napije???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafa Re: o tesciowej IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 00:30 oto kilka moich najlepszych z tego tematu :) ------------------------------------ ile tesciowa powinna miec zebow? Odp. 2 jeden do otwierania piwa a drugi zeby ja bolal. ----------------------------------- przychodzi facet do sklepu i pyta - jest cukier w kostkach? - nie - to poprosze jakas inna tania bombonierke dla tesciowej ----------------------------------- co to jest "mieszane uczucie" jest to uczucie kiedy dowiadujesz sie ze Twoja tesciowa miala wypadek i spadla w przepasc Twoim samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: o tesciowej, szafa.. IP: *.gazeta.pl 04.04.02, 18:10 Gość portalu: szafa napisał(a): > oto kilka moich najlepszych z tego tematu :) > ------------------------------------ > ile tesciowa powinna miec zebow? > Odp. 2 > jeden do otwierania piwa a drugi zeby ja bolal. > ----------------------------------- > przychodzi facet do sklepu i pyta > - jest cukier w kostkach? > - nie > - to poprosze jakas inna tania bombonierke dla tesciowej Tak się składa, że te 2 nie są "twoje". Przepisałaś je z innego, starego wątku. A autorem był kto inny (ja). Pierwszy opowiedział mi 10-letni syn koleżanki, a drugi usłyszałam w radiowej Trójce. I napisałam dokładnie w takiej formie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: o tesciowej, szafa.. IP: 141.63.88.* 05.04.02, 10:04 > Tak się składa, że te 2 nie są "twoje". Przepisałaś je z innego, starego wątku. > A autorem był kto inny (ja). Pierwszy opowiedział mi 10-letni syn koleżanki, a > drugi usłyszałam w radiowej Trójce. I napisałam dokładnie w takiej formie. :( Nie czepiaj sie, Sisi. Takie te zarty Twoje, jak i Szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maa Re: o tesciowej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:39 Wraca Kowalski z pogrzebu teściowej. Idzie, aż tu nagle przed nosem spadła mu dachówka i rozbiła się tuż przed nim. Popatrzył w górę... - Uuuu! Mamuśka już w niebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Re: o tesciowej 11.04.02, 01:57 Kowalski odbiera telefon od kumpla, który słyszał, że Kowalski gości teściową: - Jak tam mamuśka, dobrze sie trzyma? - Bogu dziękować, dobrze. Już jej ręce mdleją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: o tesciowej IP: *.au.poznan.pl 12.04.02, 14:26 jak dlugo mozna patrzec na tesciowa? tak dlugo az sie nie zejdzie muszka ze szczerbinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbipal Re: o tesciowej IP: *.158.190.74.Dial1.NewYork1.Level3.net 22.04.02, 04:05 Jedzie tesciowa na rowerze. Ziec pyta:-A gdzie to, matka, jedziecie? -Na cmentarz jade, zieciu, na cmentarz. -No dobrze, dobrze, a kto ROWER przyprowadzi?!-pyta przytomnie ziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ o tesciowej IP: *.chello.pl 22.04.02, 17:17 Ile powinna wazyc "dobra" tesciowa 3Kg.......... razem z urną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maa Re: o tesciowej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:47 Co to jest - czterdzieści żabek i ropucha? - Teściowa wiesza firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mietos0 Re: o tesciowej 23.04.02, 16:12 W celi pytają nowego więźnia za co siedzi. - Za kurę - Jak to? - Ano grzebała, grzebała aż teściową wygrzebała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: o tesciowej IP: *.binet.pl / 192.168.0.* 04.05.02, 02:59 Spowiada się mężczyzna. Mówi: - Wie ksiądz, moja teściowa, jest taką kobietą, że czasem ogarniają mnie grzeszne myśli - Pamiętaj synu: Nie cudzołóż! - Ależ nie proszę ksiedza: Nie zabijaj! - Cześć! jak się masz? - Dobrze, wracam z pogrzebu teściowej. - Ale dlaczego jesteś cały podrapany? - Nie chciała dać się pogrzebać - Kochany, mam dla ciebie wspaniałą wiadomość! Niedługo będzie nas troje! Mężowi łzy szczęścia stają w oczach - Najdroższa, jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie! - Cieszę się, że tak przyjmujesz wiadomość, że od jutra bedzie z nami mieszkała moja mamusia... - Widzę sąsiedzie, że kupiliście nowe auto. co się stało ze starym? - Zepsuł się centralny zamek - To dlaczego nie naprawicie? Przecież z tego powodu nie musieliście kupować nowego auta! - Wiecie naprawiłbym. Ale w środku została teściowa. Myśliwy pokazuje znajomemu fotografie trofeów: - To jest tygrys, to lew, to słoń, a to teściowa... - Teściowa??? A dlaczego ona się uśmiecha??? - Bo jej powiedziałem, że bedę ją tylko fotografował. Prawo angielskie zabrania żenić się z własną teściową. Oto przykład całkowicie zbędnego prawa... Anons w gazecie: Uprzejmie proszę porywaczy mojej teściowej, którzy przysłali mi jej kawałek, o dalsze dowody... Odpowiedz Link Zgłoś