kioko2 14.06.11, 17:36 Świetny artykuł o mistrzyni humoru :) Pamiętacie ją w ogóle? www.portalwww.eu/pl/artykuly/2011/6/5/nie-tylko-na-ustach-grzechu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Samozwaniec 14.06.11, 18:56 Pytanie! Ostatnio ją czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Samozwaniec 14.06.11, 19:14 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kurde, a komuż to ja pożyczyłam "Marię i Magdalenę"? no niech ja sobie tylko przypomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Samozwaniec 14.06.11, 19:23 Hm... krystalizuje mi się pewne podejrzenie, bliskie prawdy, jak sądzę :) jeśli mam rację, to przynajmniej wiem, że ktoś się tą lekturą delektuje tak, jak ona na to zasługuje. Przy okazji przypomniało mi się, że miałam kupić "Urodził go niebieski ptak" autorki innej, ale równie zacnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Samozwaniec 14.06.11, 20:34 misiania napisała: Przy okazji przypomniało mi się, że miałam kupić "Urodził go > niebieski ptak" autorki innej, ale równie zacnej. A to kup koniecznie. I nie tylko dlatego, ze Fryderyk, ach... Odpowiedz Link Zgłoś