Gość: fanatyk IP: *.krakow.pl 03.06.04, 21:51 Moje ulubione! W - Dla kogo dobrze, dla tego dobrze. P - Dla kogo kogo, dla tego kogo. pozdro dla fanów dobrego humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: Wilq superbohater 03.06.04, 21:53 :DDDDD pójdź tu chlebie to zjem ciebie :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Wilq superbohater IP: *.krakow.pl 04.06.04, 17:03 -Będzie burza.. bo mi sie wydłuża -Będzie deszcz - bo mnie też! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Wilq superbohater 04.06.04, 19:16 - a znowuz muj chlopak powiedzial ze mnie puknie w dupala - tez fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Wilq superbohater 04.06.04, 19:18 dziwnym nie jest huja tam słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wilq superbohater 04.06.04, 19:43 dzien dobry chuja tam dobry ^___^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Wilq superbohater IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 23:04 haha, mnie najbardziej rozwala mikolaj i to jego ba ba ba :DD Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wilq superbohater 05.06.04, 09:55 a kojarzycie ten rysunek, jak wilq wlaczy w kaciku komiksu i lamie kolesiowi noge?? umieram, jak widze te kosteczke :))) i oczywsicie kocham (z tego samwgo numeru) GLONOROST!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Wilq superbohater IP: *.krakow.pl 05.06.04, 11:52 Cykl indyjski: Krowa robi placki, które się świetnie palą. Na takim placku można smażyć - uwaga: PLACKI!!! Placki jedzą ludzie, a krowy jedzą... ludzi. Koło się zamyka. :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Wilq superbohater 05.06.04, 17:21 w którymś numerze była cała strona z naklejkami. Moje ulubione: "Ugotowałaś? to pozmywaj lafiryndo!" (wisi u nas w mieszkaniu;)) i "TUŃCZYK - z łac. przyjaciel żółwia: tuń=przyjaciel, czyk=żółwia" uwielbiam!! i jeszcze wywiad z tym jamnikiem, jak mu tam? tym, który lubi łydy;) Odpowiedz Link Zgłoś
remedios_buendia Re: Wilq superbohater 05.06.04, 20:35 ojej.,... a o czym Wy mówicie... napiszcie mi z jakiego źródła są te fantastyczne cytaty BŁAGAM Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wilq superbohater 05.06.04, 20:46 ano o wilq wlasnie www.wilq.pl bodajze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Wilq superbohater IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.06.04, 21:58 chuj ci do tego panie kolego <: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku bzyku Re: Wilq superbohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 08:19 a mieliscie już może, Drodzy Państwo, styczność z Jerzem Jerzym... jak chodzę do empiku to tylko po to, żeby go poczytać... oł jeees... CHYBA GO KOCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
snowgoose Re: Wilq superbohater 07.06.04, 08:46 remedios_buendia napisała: > > ojej.,... a o czym Wy mówicie... napiszcie mi z jakiego źródła są te > fantastyczne cytaty BŁAGAM "dziwnym nie jest" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja.alfa Re: Wilq superbohater 06.06.04, 23:43 Autorzy Wilqa mają chyba obsesję na punkcie rymowanek związanych z męskimi klejnotami: *Nie masz na to odpowiedzi, bo mój chuj ci w gardle siedzi *Niech cię jasny chuj wyjebie w krzaku dzikiej róży *Godzina szósta-panie biorą w usta Najbardziej podobają mi się sformułowania z "zebr z bronxu": szarpać bohatera, ślimaczyć łasucha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Wilq superbohater 07.06.04, 09:12 a ja lubie tekst "a moge cie pomyziac pytka po szyi?" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re: Wilq superbohater IP: *.krakow.pl 07.06.04, 23:49 To jest super: Zapamiętej- Glonorost to syf nieziemski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwalida Re: Wilq superbohater IP: *.krakow.pl 14.06.04, 17:10 Krótka noga- jedna z najśmiesznieszych rzeczy na świecie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś