Dodaj do ulubionych

the best of cafe.pl

05.02.12, 19:47
Często zaglądam do cafe.pl i z zapartym tchem śledzę co też samotni piszą, zeby zareklamować "swojeosoby" i jestem pod wrażeniem :)

l. 33, Warszawa
Jestem kroplą wody w morzu wspomnień.... Jestem powietrzem - ścigam się z wiatrem.... Jestem jak płomień - ogrzewam Twoje serce... Jestem jak ziemia - codziennie Cię czuję.... Jestem zegarem - wyprzedzam czas... Jestem i zawsze będę trwać...

l. 25, Warszawa
Archetypiczna kocica.

l. 59, WARSZAWA
Z facetami jak z telefonami....albo zajęty albo pomyłka....

l. 27, Warszawa
...zdrowo popieprzona buddystka

l. 34, sopot
lubię sex jak narkotyk

l. 21, Poznań
I tu następuje kolejny tajemniczy opis mający wychwycić z tłumu nicków ten jeden jedyny forever love itede, a tak naprawdę będzie to kupa bzdur, bo mam ograniczoną ilość znaków i nie umiem o tak o sobie, o.

l. 32, Warszawa
Pełen pakiet wad i zalet , wszelkie doznania gwarantowane ! Złośliwy uszczypliwy typ poczucia humoru. Szukający Miłośći ! Czegoś na stałe !, Mega prawdziwego ! Z wykopem ! Bez Nudy ! Z wiernością , szczerością !

l. 42, WROCŁAW
MIESZKAM PRACUJE WE WROCŁAWIU CZĘSTO WYJEZDZAM

l. 29, Ustron
Hmmm.Trudno tak samemu Mi napisac o sobie? Powiem tak! Normalny facet z poczuciem humoru ktory szuka i by chcial miec normalna , dobra kobiete z ktora by mog spedzic reszte zycia!!!

l. 54, wrocław
zwykły facet i jeszcze żyje.... (?)

l. 47, warszawa
nie ma potrzeby pisać o sobie..... każdy ma inne spojrzenie na świat... czyli= dla jednego pachnące, dla drugiego cuchnące

:)))))))))))))

Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 12:31
      dziewczyno! nie idź tą drogą! nie idź!!!
      :-D)))

co to w ogóle jest cafepeel?
      • misiania Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 12:58
        Pachnące/cuchnące spojrzenie mi się podoba. Gościu potrafi pierdzieć oczami?
        • mnop2 Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 19:49
          a ja jestem fanką poetki... :)

jeszcze można na fizolofa :)
          l. 41, Knurów
          "Spontaniczność to moment osobistej wolności, kiedy przychodzi nam zmierzyć się z rzeczywistością, zobaczyć, poznać i odpowiednio zareagować"...
          wtf?? :D

na ciężarowca:
          l. 31, Opole
          ciezko cokolwiek o mnie powiedziec

na misia:
          l. 31, Walbrzych
          ...los wylewa na mnie strumienie deszczu i nawet parasol wyrwal mi z reki...

na śfira:
          l. 54, Katowice|Sosnowiec
          Jestem nałogowym abstynentem i reemigrantem ze Świrlandii. Aby nie zaniżyć tutejszego poziomu estetyki nie dodałem zdjęcia. Lata temu byłem tu przez kilka miesięcy, ale to było przedwczesne.
      • mnop2 Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 19:39
        myślałam, że to popularna rozrywka, a ja tu widzę żem prekursorka i wieszczka, hahaaa
        • trusiaa Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 19:49
          Archetypiczna kocica normalnie! :)))
          • mnop2 Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 19:53
            jeżu, wyszłasz w taki ziomp? Trusió! :D
            • trusiaa Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 20:04
              Czego się nie robi... dla Was :)
              • mnop2 Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 20:10
                Teraz to ja nie wiem kto Ci da rozgrzeszenie, bo Xiąca ni ma :I
                ;)

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

... to niech coś POWIE
                • dzidzia_bojowa Re: the best of cafe.pl 06.02.12, 20:42
                  Ale on mówił, że nie ksiąc, obruszał się. Wiem, że bywa ale nie piszęcy:)
                  • trusiaa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 07:48
                    Dzidzia wie? Dlaczego Dzidzia się wiedzą z ogółem nie podzieli? Dlaczego Nieksiąc czyta niepiszęcy?!
                    • dzidzia_bojowa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 18:19
                      trusiaa napisała:

> Dzidzia wie? Dlaczego Dzidzia się wiedzą z ogółem nie podzieli? Dlaczego Nieksi
                      > ąc czyta niepiszęcy?!

A bo nagabuję go mailami. Odpowiada na co piąty, jak już odpisze to wiem, że czyta czasem.
                      • trusiaa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 19:03
                        ... Ty też?
                        • dzidzia_bojowa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 19:24
                          Też:)
                          • mnop2 Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 19:55
                            Proszę Niexięcia, praca na saxach szkodzi na maxa!
                            ;)
                            • trusiaa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:06
                              O! Mnop coś wie (nie o pracy jako takiej, ale we wogle). Dawaj!
                              • mnop2 Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:15
                                Nidz nidz, ino intuicja mi mówi, że Xionc postanowił zostać bogaty i jak wróci (z kosmosu, łazienki czy gdzie on tera je - nie wię) to nasz wszystkie zaprosi na lody :)
                                • trusiaa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:16
                                  Wolę herbatkę.
                                  • mnop2 Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:19
                                    ale jak bedzie bogaty, to na 100 fundnie Ci liść sałaty do herbaty
                                • mnop2 Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:18
                                  acha! i żeby potem nie było, to z lodów najbardziej lubię schabowego :)
                                  • trusiaa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:21
                                    A sałaty - niee?
                                    • mnop2 Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:23
                                      listek szpinaku albo 1 brukselkę poproszę
                                      sałata ma jednak za dużo kalorii
                                      • dzidzia_bojowa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 20:45
                                        A się Zmrużowi pewnie teraz czka:)
    • mnop2 :D 06.02.12, 20:06
      l. 33, Wrocław
      Przybyłam tu aby siać zniszczenie i zrobić z twego życia koszmar. Przysłali mnie Bogowie

l. 39, piła
      dojrzałem do namiętnej, poza-małzenskiej przygody,

l. 54, zagnojewo
      szukam nienormalnej

l. 65, Berlin
      Lubie gęsinę: eine jut jebratene Jans ..... - jak to leciało?

l. 32, Gdańsk
      32 latek, ponoć przystojny,aczkolwiek nie mnie to oceniać, jeśli mimo wszystko zainteresowałem Cię jakoś, śmiało pisz, a powiem więcej.

l. 26, Warszawa
      "kiedy akurat wykonujemy najzwyklejszy krok na tym świecie, utkany z prasowych wiadomości, samochodowego gwaru,okruszków tytoniu, nagle dostrzegamy, że już dawno żyjemy gdzie indziej i w istocie wcale nie ma nas tam, dokąd zaprowadziły nas nogi"

• trusiaa Re: :D 07.02.12, 07:51
        Wzruszają mnie i porywają te króciuteńkie, ale jakże głębokie recenzje z cudzych żyć.

Mnopku - w swym dziele nie ustawaj!
        • mnop2 Re: :D 07.02.12, 19:58
          Nie spoczniemy nim dojdziemy
          więc po drodze, więc po drooodze, zaaaaśpieeeewaaaaaaajmy chociaż raz!
          <czy jakoś tam byo>
    • zmija_w_niebieskim Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 21:22
      Jestem zegarem - wyprzedzam czas... to chyba takim ruskim zegarkiem. Pamiętacie? One były najlepsze bo najszybsze...
      • dzidzia_bojowa Re: the best of cafe.pl 07.02.12, 21:30
        Jak ja bym się ogłaszała w tym cafe to napisałabym: jestem telewizorem, możecie mnie oglądać. I wstawiłabym jakąś mocną fotkę do oglądania. Taką słitfocię.
        • trusiaa Re: the best of cafe.pl 08.02.12, 01:18
          Taką z mąteczku lukrowanego pożyczoną...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka