mnop2
05.02.12, 19:47
Często zaglądam do cafe.pl i z zapartym tchem śledzę co też samotni piszą, zeby zareklamować "swojeosoby" i jestem pod wrażeniem :)
l. 33, Warszawa
Jestem kroplą wody w morzu wspomnień.... Jestem powietrzem - ścigam się z wiatrem.... Jestem jak płomień - ogrzewam Twoje serce... Jestem jak ziemia - codziennie Cię czuję.... Jestem zegarem - wyprzedzam czas... Jestem i zawsze będę trwać...
l. 25, Warszawa
Archetypiczna kocica.
l. 59, WARSZAWA
Z facetami jak z telefonami....albo zajęty albo pomyłka....
l. 27, Warszawa
...zdrowo popieprzona buddystka
l. 34, sopot
lubię sex jak narkotyk
l. 21, Poznań
I tu następuje kolejny tajemniczy opis mający wychwycić z tłumu nicków ten jeden jedyny forever love itede, a tak naprawdę będzie to kupa bzdur, bo mam ograniczoną ilość znaków i nie umiem o tak o sobie, o.
l. 32, Warszawa
Pełen pakiet wad i zalet , wszelkie doznania gwarantowane ! Złośliwy uszczypliwy typ poczucia humoru. Szukający Miłośći ! Czegoś na stałe !, Mega prawdziwego ! Z wykopem ! Bez Nudy ! Z wiernością , szczerością !
l. 42, WROCŁAW
MIESZKAM PRACUJE WE WROCŁAWIU CZĘSTO WYJEZDZAM
l. 29, Ustron
Hmmm.Trudno tak samemu Mi napisac o sobie? Powiem tak! Normalny facet z poczuciem humoru ktory szuka i by chcial miec normalna , dobra kobiete z ktora by mog spedzic reszte zycia!!!
l. 54, wrocław
zwykły facet i jeszcze żyje.... (?)
l. 47, warszawa
nie ma potrzeby pisać o sobie..... każdy ma inne spojrzenie na świat... czyli= dla jednego pachnące, dla drugiego cuchnące
:)))))))))))))