Gość: miki IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:15 zapodajcie jakies fajne stronki do smiechu mam niesamowicie zly humor i mam nadzieje ze dzieki wam mi sie poprawi senkju wery macz( ha ha ha)ale mam doła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: poprawcie mi humor please!!!! 01.07.04, 21:19 Gość portalu: miki napisał(a): > zapodajcie jakies fajne stronki do smiechu mam niesamowicie zly humor i mam > nadzieje ze dzieki wam mi sie poprawi senkju wery macz( ha ha ha)ale mam doła Ja miałam wczoraj, więc Cię rozumiem. Mam śliczny śmieszniutki obrazek, który zawsze poprawia mi humor, ale mogę go tylko mailem wysłać. Jeśli podasz maila, to wyślę w ciągu kwadransa :) A w ogóle humorum najlepiej poprawia Forum Humorum :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillka2 Re: poprawcie mi humor please!!!! 01.07.04, 21:34 Tak,FH jest najlepszym sposobem na poprawę humoru,kiedyś miałam doła ,przez przypadek tu trafiłam,a był to początek mojej internetowej przygody,trafiłam na taki wątek..."z nudów odwiedziłem parę spelun",niesamowite opowieści/sam Mistrz Frred tam pisał/humor,dowcip,finezja... Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: poprawcie mi humor please!!!! 01.07.04, 21:39 Ja własnie oglądam mesz ( pewnie tak jak wszyscy ) i tłumacze mojej 3 miesięcznej córce kto z kim gra i która druzyna "przystojniejsza" "....o , widzisz Zosieńko , to just Nuno Gomes, taki przystojny Portugal..." Narzecony po Portugalu padł! Pzdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lillka2 Re: poprawcie mi humor please!!!! 01.07.04, 21:56 Stronki,please : www3.sympatico.ca/spore/wip/Acne.html kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf Odpowiedz Link Zgłoś