Gość: kohol IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:26 Umpa umpa już się gibam w rytm muzyki umpa umpa umpapa! greybrow.liero.org.pl/teksty/generator_discopolo.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Generator (kohol rulez!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:50 www.mdpm.bzi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Generator (kohol rulez!) IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:57 Ojej, ojej, bejbe, na mój smutek teqiula to odtrutek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Miłości mego serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:35 Miłości mego serca Słodkie me kochanie Tyś zimna niczym lód Jesteś moim przeznaczeniem Smutny jestem niczym pies Ref: I co ja zrobię teraz Dla Ciebie zrobię wszystko Kocham Cię, a o Tobie nic nie wiem -------------------------------------------------------------------------------- Gdy miłość nasza usycha Bo ja Chcę tylko Ciebie Widziałem dziś na ulicy Cię Ja już nie opuszczę Cię Ref: I co ja zrobię teraz Dla Ciebie zrobię wszystko Kocham Cię, a o Tobie nic nie wiem -------------------------------------------------------------------------------- A samotność gorsza jest niż śmierć Tylko spotkaj się ze mną Te chwile nie powrócą już Twoje usta są gorące Ref: I co ja zrobię teraz Dla Ciebie zrobię wszystko Kocham Cię, a o Tobie nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś