Gość: ksiadz_teofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 04:09 najlepsza tzn najsmiesniejsza podroba wyrobow znanych firm. Sam widzialem Sonix, Panasonix, Pumex, Adidosh, Noke, Rexbox, Nokina, Deu, JWZ, Grendik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blekota Re: podroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:14 Moim ulubionym przebojem jest od lat "Akaiwa" - nazwa zadowalająca na raz miłośników dwóch marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko(j)ot Re: podroby IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 01.08.04, 17:59 to nie w pełnym sensie podróby, ale mnie śmieszą - imitacja Delicji "Felicje" i lodów Magnum "Ma-num" w Leader Price ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: podroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:24 I tak można zmieniać sobie te nazwy ile się chce i ile się da. Ja widziałem AIMA, zamiast AIWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz_teofil Re: podroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:12 he he, te felicje z leader szajs to jest dopiero gówno, pod tymi nazwami kryją się produkty b.niskiej wartości i jakości. Szkoda mówic! Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: podroby 01.08.04, 21:26 didasa rolox panascanic sonix juupi (od joop) - ten szczegolnie pamietam, bo był kiedyś na dworcu w poznaniu taki kiosk, gdzie były tylko perfumy podrabiane, można było stac i podziwiać ludzką inwencję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leader_Agon Nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:46 Jest inny wątek o głupich hasłach reklamowych i tam to powinno pójść, ale wątek o hasłach ma ponad 100 wpisów a takie czytają tylko najwytrwalsi. Więc nie na temat ale w zw. z Leader Price - widziałem tam piwo smakowe reklamowane sloganem "Porażający smak" Pięć zgrzewek poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: podroby 02.08.04, 08:51 ciekawy temat widzialem wiele podrobek, ale wszystko przebily dwa egzemplarze z Filipin - mianowicie podrobka CIEZAROWKI i DOMU TOWAROWEGO ! Ciezarowka nazywala sie IZUZU Dom towarowy nazywal sie ISETANN (kopia japonskiego ISETAN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: podroby IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 12:48 Dla mnie największym hitem jest sprzęt grający YAMANA z "N" w nazwie pisanym jak "H" ale jednak z kreseczką lekko ukośną... Na 1 rzut oka nie do odróżnienia, na "rzut ucha" od razu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazenger rules Wg mnie nazwa nr 1 do podróbek: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:10 Przez niezliczoną możliwość mutacji Salzenger, Slazinger, Saltzenger itd. i wszystkie dla nieuważnego oka są łudząco podobne. www.slazengergolf.com/index.html Mają chłopaki przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś