paker Re: Dowcipy abstrakcyjne 03.09.02, 13:32 szedł facet przez ogródek i narobił w pory Odpowiedz Link Zgłoś
paker Re: Dowcipy abstrakcyjne 03.09.02, 13:33 szedł facet koło koparki i dał sie nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
paker Re: Dowcipy abstrakcyjne 03.09.02, 13:35 szedł krawiec ciemną uliczką i zaszył się w ciemnościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 03.09.02, 14:10 Siedzi żołnierz w okopie, a tu mu nagle coś do głowy strzeliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 21:46 Jadą trzy tramwaje. Jeden w prawo, drugi w lewo, a trzeci za nimi. Patrzy facet przez okno a tam wióry lecą. Wygląda, a to sąsiad wariata struga. Co żołnierz ma w spodniach? Żołnierz ma w spodniach chodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzy Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.motorola.com 05.09.02, 16:05 Gość portalu: mrb napisał(a): Ida trzy dziewczyny: pierwsza, druga, w pol do trzeciej. Jada, dwa autobusy. Pierwszy byl czerwony, drugi tez skrecil w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparat Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.chello.pl 14.09.02, 23:30 Gość portalu: Guzy napisał(a): > Gość portalu: mrb napisał(a): > > Ida trzy dziewczyny: pierwsza, druga, w pol do trzeciej. > > Jada, dwa autobusy. Pierwszy byl czerwony, drugi tez skrecil w prawo. Były sobie trzy statki. Pierwszy był cały zielony, drugiego było pół a trzeciego wcale nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Dowcipy abstrakcyjne 05.09.02, 18:26 Stara krowa wspina się na wierzbę. Młoda pyta: po co ty tam leziesz? A wiesz, odpowiada stara, mam ochotę na gruszki. Na to młoda: oj stara, stara, aleś ty głupia, przecież wszyscy wiedzą, że na wierzbie gruszki nie rosną. Na to stara konspiracyjnym tonem: ciii, gruszki mam w torbie. *** Siedzą dwie krowy na drzewie. Nagle coś przeleciało: frrr! Młoda pyta starej: co to było? Stara: A, pewnie koń. Za chwilę znowu coś przeleciało: frrr! Młoda pyta starej: ty, co to było? - A, pewnie koń. Młoda myśli chwilę, myśli, i wreszcie z triumfem: aha! one pewnie gdzieś tu mają gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
sin3r Re: Dowcipy abstrakcyjne 05.09.02, 21:58 siedi koles w pokoju i slyszy krzyki. wchodzi do drugiego a tam ojciec rżnie głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
sin3r Re: Dowcipy abstrakcyjne 05.09.02, 22:00 wchodzi facet do windy a tam schody. myśli : Po co mi rower skoro nie mam zegarka. jaki z tego morał? lodówką sie nie ogolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiena Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.kapsch.com.pl / 148.198.127.* 06.09.02, 11:56 co robi zolnierz na dyskotece? skacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparat Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.chello.pl 14.09.02, 23:31 sin3r napisał(a): > wchodzi facet do windy a tam schody. > myśli : Po co mi rower skoro nie mam zegarka. > jaki z tego morał? > lodówką sie nie ogolisz. Palnął jak łysy grzywką o parapet, którego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel78 Re: Dowcipy abstrakcyjne 16.09.02, 00:27 > Palnął jak łysy grzywką o parapet, którego nie było. Się mówi: palnął jak łysy grzywą w kant kuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 194.229.178.* 12.09.02, 15:38 Siedza dwie krowy na drzewie, a tu nadlatuje stado hebli.Przystaja przy krowach i sie pytaja: "Ktoredy do Maroka"?". Starsza krowa odpowiada": "Na lewo". Heble leca na lewo. Nastepnie przylatuje drugie stado hebli i znowu sie pyta "Ktoredy do Maroka?" A starsza krowa: "Na prawo" i polecialy na prawo. Mlodsza krowa sie pyta: "Dlaczego im zle wskazalas droge?" "A po co tyle hebli w Maroku?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.09.02, 13:16 Wchodzi facet na strych, otwiera podełko po skrzypcach, a tam się woda nie leje. Co to jest - wisi na drzewie i szczeka? Odp. śledź. A czemy szczeka? Bo jest nieświeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexy Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.oho.com.pl 08.09.02, 11:07 co robi archeolog? szuka w gruncie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejotes Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 195.117.142.* 08.09.02, 13:36 przychodzi pół baby do lekarza: - co się pani stało? - mąż mnie przerżnął - a co z drugą połówką? - wypiliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Dzieciece IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.09.02, 18:49 Szlo dziecko, gralo na brzytwie.. i smialo sie od ucha do ucha. Szly dzieci po polu minowym machajac raczkami i nozkami na dwa kilometry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparat Re: Dzieciece IP: *.chello.pl 14.09.02, 23:35 Gość portalu: Murzyn napisał(a): > Szlo dziecko, gralo na brzytwie.. > i smialo sie od ucha do ucha. > > Szly dzieci po polu minowym > machajac raczkami i nozkami na dwa kilometry. Facet na polu minowym stracił rękę. I czegoś szuka. Któs mu mówi: nie ma pan ręki. Facet: Ojej, mój zegarek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjatkowo Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 213.78.113.* 09.09.02, 01:08 Kura spotyka kolezanke.. -Jak tam twoj stary? -Poszedl pogrzebac przy aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.gorlice.net.pl 09.09.02, 09:37 Gość portalu: mrb napisał(a): > Otwiera facet rano okno, a tu ludzkie pojęcie przechodzi. Jaruzelski przemawia w ONZ, a tu co chwilę coś przechodzi przed mównicą. I to bylo właśnie... LUDZKIE POJECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 10.09.02, 06:27 siedzi baba w fotelu i słyszy rumor w szafie. zagląda... a tam ubrania z mody wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 10.09.02, 14:24 czym sie różni ryba od czlowieka? tym, ze ryba piła, a człowiek pił, pije i będzie pić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trini Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 213.17.235.* 10.09.02, 16:24 Wchodzi facet do windy, patrzy.... A TAM SCHODY!!! Słyszy facet strzały, otwiera szafę, patrzy a tam marynarka wojenna! Słyszy facet tupot, wygląda przez okno, a tam ścieżka biegnie do lasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mklouder Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 198.139.156.* 10.09.02, 22:51 Czym sie rozni mezczyzna od wielblada? Wielblad moze przez tydzien pracowac nie pijac, mezczyzna moze przez tydzien pic nie pracujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ededdeddy@wp.pl Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.02, 20:26 A to znacie - stare - ale mi sie podoba Gra dwóch facetów w karty Jeden mówi - "Szach" A drugi - "Co Ty głupi - przecież nie gramy w ping-ponga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p0sa Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 12:36 a to moj ukochany: wchodzi facet do lazienki, a tu pajaczek zsuwa sie po nitce - czesc, masz klej?? - nie, nie mam - odpowiada zdziwiony facet. - no to czesc - pajaczek wdrapuje sie z powrotem jakis czas pozniej, znowu w lazience, znow pajaczek zjezdza po nitce - czesc, masz klej?? - nie, nie mam - no to czesc - pajaczek wdrapuje sie z powrotem facet jest coraz bardziej zaintrygowany, mysli sobie: 'wezme klej nastepnym razem', idzie do lazienki, pajaczek sie pojawia znowu: - czesc, masz klej?? - mam, mam!!! - wola uszczesliwiony facet - no to czesc!! - pajaczek wdrapuje sie z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: Dowcipy abstrakcyjne 22.10.02, 11:21 to moj ukochany dowcip!!! A wiesz, ze Norwegowie go nie rozumieja? (Nawet, kiedy sie opowiada po norwesku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 212.185.43.* 13.09.02, 10:26 Przechodziła baba koło ksero i jej odbiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.09.02, 12:24 Dlaczego w Watykanie nie grają w bilard? Bo Papa mo bile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot13 Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.wil.pk.edu.pl 13.09.02, 16:58 jaka jest różnica pomiędzy trójprzymierzem a trójporozumieniem? mniej więcej taka jak miedzy piciem w Szczawnicy a szczaniem w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vice Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.euv-frankfurt-o.de 13.09.02, 18:39 Jeszcze z definicji wojskowych: Most - jest to skrzyzowanie drogi z rzeka Odpowiedz Link Zgłoś
pawel78 Re: Dowcipy abstrakcyjne 16.09.02, 00:31 > jaka jest różnica pomiędzy trójprzymierzem a trójporozumieniem? > mniej więcej taka jak miedzy piciem w Szczawnicy a szczaniem w piwnicy To była różnica między węglem kamiennym a kamieniem węgielnym. A ten nie jest abstrakcyjny, tylko polityczny: Jaka jest różnica między demokracją a demokracją socjalistyczną? Taka, jak między krzesłem i krzesłem elektrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 17:32 A jaka jest różnica między rumem a rumakiem? Taka jak między koniem a koniakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milfer Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 195.116.243.* 14.09.02, 15:00 Podlewał facet grządki i nalał w pory ... I na tym polega cały urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlx Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 18:38 - Co robi dziecko na hustawce w Sarajewie? - Drazni snajpera... *** Dlaczego mowimy dyskietka, a nie na przyklad thatkietka albo thosekietka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 15:05 Pewnie dlatego, że chodzi konkretnie o this kietkę :) Mój ulubiony: Siedzi babcia w pokoju i czuje, że jej wiórki na głowę lecą. Idzie na strych, patrzy, a tam dziadek struga wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki szkielet IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.09.02, 23:49 szkielet w barze: - barman! szybko! setę i szmatę do podłogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 21:28 Jedzie facet na rowerze i kola mu sie kreca. kon mowi do konia - "zrobilem cie w konia" hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
aheloy02 Re: Dowcipy abstrakcyjne 07.01.03, 21:47 Ida dwie agrafki przez pustynie i ta pierwsza mowi do drugiej: uff,ale mi goraco, na co ta druga: co sie pekasz, rozepnij sie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Dowcipy abstrakcyjne 09.01.03, 17:23 wojskowe, ponoć autentyczne, ale nie chce mi się wierzyć = Kapral mówi do żołnierzy: - Żołnierze! Co emituje czołg? Żołnierze myślą, jeden mówi: - Dwutlenek węgla! kapral: Źle! Co emituje czołg? inny żołnierz: - To może czad?.. kapral: Źle! Czołg emituje makieta! inne: Zbierał facet znaczki, poszedł na wojnę i dostał serię. i moje ulubione: mówi latarnia do latarni: Siekiera! Majorze Bolec! Wzywam was! Wystąpcie raz jeszcze! Wasze wystąpienia są wyjątkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek matematyczny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 21:09 Dr Dudek : Czy mogłaby pani opisać jak geometrycznie wygladą zbiór liczb zespolonych o module 1 ? Studentka : To będzie kula. Dr Dudek : Tym razem mogłaby pani bardziej płasko pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek fizyczny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 21:12 Dlaczego w zimie tam gdzie kaczki pływaja to nie ma lodu ? Bo jak chodzą po lodzie to pod ich ciężarem lud sie topi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:06 Anniko kiedy będą piloci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.chello.pl 06.10.03, 23:51 Co to jest: Czarne na jednej nodze? . -Kulawy murzyn. . A czarne na dwóch nogach?? . -Dwóch kulawych murzynów! . A czarne na trzech nogach??? . . . . . . . . . . -FORTEPIAN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 07:50 - Kupił facet skrzypce i mu piwnicę zalało. Jaki z tego morał? - Nie stawiaj roweru koło lodówki. *** W słonecznym cieniu na miękkim kamieniu siedziała piętnastoletnia staruszka i mówiła do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu: „Jestem bezdzietna, mam pięcioro dzieci, mój mąż pracuje w fabryce śmieci. Pojechałam na lotnisko, stały trzy statki: jeden cały, drugiego połowa, a trzeciego nie było, więc wsiadłam do tego trzeciego i pojechałam na bezludną wyspę, na której roiło się od białych Murzynów. Wlazłam na gruszkę, strząchnęłam pietruszkę, spadła cebula z ptasiego ula”. Pozdrawiam, piecyk gazowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puciapucia Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 193.220.82.* 08.10.03, 08:57 Wchodzi pies do baru i zamawia whisky. Facet siedzacy przy barze pyta zdumionego barmana " dlaczego pan sie tak dziwi?" - bo zawsze zamawia gin !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maco Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: 62.244.137.* 08.10.03, 20:03 Z tramwaju wysiadło dwóch łysych. Jeden poszedł w lewo a ten drugi też miał trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaculka Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.dLBSoc.WAU.NL 08.10.03, 22:00 The Rose is above The Daisy is under Most of poems rhyme but this one doesn't Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessi Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.chello.pl 10.10.03, 20:16 Belgijska łódź podwodna zderzyła sie ze złotą rybką, kto zawinił? Belgijska łódź podwodna - na cholerę sie pchała do akwarium ! ------------------------- Dlaczego niebo jest tak wysoko? - Żeby ptaki nie waliły się w głowę w czasie lotu. ------------------------- Dlaczego słonie idą obok siebie kiedy są w stadzie ? Bo ten w środku ma radio. Dlaczego nosorożce idą obok siebie kiedy są w stadzie ? Żeby słonie myślały, że one też mają radio. ------------------------- Mówi wulkan do wulkana: - Nie będzie Ci przeszkadzać jeśli zapalę? ------------------------- Dwa ziarnka piasku idą przez pustynię. Jedno mówi do drugiego: "Nie odwracaj się, myślę, że jesteśmy śledzeni!!" ------------------------- Mówi 9 do 6: - Co Ty ?! Upadłaś na głowę?! ------------------------- Co mówi ściana do ściany? "Spotkamy się za rogiem ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 14:07 Czy widziałeś jak wąż pierdzi a kobyła w trampkach biega ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Co to jest /////////////////////////////////////// IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 14:01 Nie wiem, ale nastepne nadchodzi/////////////////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Co to jest [ ] IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 14:04 Połowa tego [ ] Odpowiedz Link Zgłoś