Gość: piecyk_gazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 14.09.04, 23:54 Załamałam się cosmo spadło na drugie miejsce. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 15.09.04, 11:15 po watku "kiedy zmienilyscie styl" zaczynam sie wstydzic ze tez jestem kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 15.09.04, 13:20 kania: "jeansy i bluza z kapturem ale taka do pasa i sportowe butki, a innym razem spodniczka i sexowna bluzeczka,albo spodenki w kancik i sweterek w serek albo co kuszacego roznie.ale wiem ze jeszcze do konca sie nie znalazlam i szukam kombinuje i z klasyczna elegancja i sportowa elegancja.roznie.................." O boże ja mam 30 na karku i w rzyciu nie wymówilam tylu tekstylnych słów. Może jakaś dziwna jetem? hehehe sweterek w serek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 15.09.04, 13:21 w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 15.09.04, 13:25 no to jak na kobietę jesteś trochę... nietypowa:) sweterek w serek - znasz na to inną nazwę;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 15.09.04, 13:31 nie znam ale nie znaczy to że nazwa nie jest śmieszna. Chyba się czasem można posmiać ze sweterka w serka? Wesoło mi i już :-D Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 15.09.04, 13:34 można:)) można powiedzieć 'mam pulower v-neck' ale to by było niewątpliwie pretensjonalne wieśniaczenie. zostaje serek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goddess Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:47 "Teraz ubieram sie powiedzmy w stylu subkulturowym -jak to ładnie określacie- znaczy : grunge, metal, gothic, punk... Różnie od nastroju... Tylko czasem ubieram się "normalnie". " zaczynam sie wstydzic tego czego slucham...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 15.09.04, 13:08 o tej modzie to nie smieszne tylko maxizenada Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO 15.09.04, 13:18 e tam, moda to najlepsze forum na gazecie, inaczej nie narobiłbym tam dwóch tysięcy komentarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: NAJSMIESZNIEJSZE FORUM TO WCALE NIE TO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:53 cuuuudoooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś