Gość: ex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 02:58 gdzie sie podzial obywatel pies z komiksow drukowanych w gazecie? to niewybaczalne! stancie w obronie obywatela psa i podpisujcie sie pod akcja przywrocenia obywatela psa do gazety! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: Obywatel PIES musi wrocic! 28.10.04, 14:42 A CH..J TO WSZYSTKO ZALEZY OD CZESZCI REGIONALNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Obywatel PIES musi wrocic! 29.10.04, 23:26 E tam, był beznadziejny i dobrze że zniknął (z krakowskiego wydania już dawno temu). Najlepszy jest Garfield i Hagar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgr Re: Obywatel PIES musi wrocic! IP: *.asternet.pl 30.10.04, 00:36 Racja! Pies był najlepszy. Ni ewiesz gdzie można go znaleźć w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Obywatel PIES musi wrocic! IP: 213.155.175.* 30.10.04, 01:53 szukajac w google citizen dog mozna znalezc ale iestety tylko werje angielska. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbd Obywatel PIES MUSI WRÓCIĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:53 COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????????????????? NIE MA MOJEGO ULUBIEŃCA JUŻ W GAZECIE???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE WYBACZALNE!!! JAK TAK MOZNA BYŁO???!!!! NIE CZYTAŁEM OSTATNIO W OGÓLE PRASY I NIE JESTEM W TEMACIE, ALE ŻEBY ZARAZ ZA TO LIKWIDOWAĆ TAK CZADERSKI KOMIKS??!!?? NO WIECIE CO!!! OBYWATEL MA WRÓCIĆ NA SWOJE HONOROWE MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE >>PANIE MICHNIK<< PROSZĘ, NIE PRZEGINAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś