xxx131 29.10.04, 16:48 ciekawe czy ktos Znajdzie? rozrywka.net.pl/multimedia/inne/crash.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: znajdzie 7 roznic! 29.10.04, 16:52 Mam nadzieje, ze to nie jakis wirus,nie moglam sie tego pozbyc. ALT+Ctrl+Delete przyszedl mi z pomoca Odpowiedz Link Zgłoś
racingsismylife Re: znajdzie 7 roznic! 29.10.04, 16:55 gixero, nie rob nikogo w konia. bardzo smieszna stronka i chyba znalazlem 7 roznic! Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: znajdzie 7 roznic! 29.10.04, 16:58 Nio zartowalam, ale naprawde trzeba sie bardzo dobrze przypatrzec, zajrzyjcie tam wszyscy, A jeden konik mial czerwony nosek rzeczka plynela w innym kierunku To moje dwie kto widzial wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: znajdzie 7 roznic! 29.10.04, 16:59 śmieszna owszem, ale od razu wyskoczył mi mks_monitor z powiadomieniem o trojanie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shms Re: znajdzie 7 roznic! IP: *.dami.pl 30.10.04, 21:54 wystarczy alt+f4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birba xxx131 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 22:50 BARDZO QRWA ŚMIESZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: xxx131 30.10.04, 23:02 hahahha, xxx131, teraz cie wszyscy nienawidza:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: xxx131 30.10.04, 23:10 chlip, chlip, pszepraszam zamiast czytac nastepne watki to wy polgluwki przyciskacie ten link jestem ku..sem i nikomu niepotrzebnym ide sie zabic sprzele, sobie prosto w glowe. pamietajcie zawsze lubialem wasze forum, zegnam, nie lubie glugich pozegnac, nie mam na co czekac. jnk,ecsxjwkt5sxrdcjkt5dfcccclI^SsktiY7trfgdddjjfgyjukffffffytttt66y yyyy y7 6 0, h <enter> <przepraszam, ale ja sobie do glowy strzeliłem to upadlem sobie na klawiature> Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: xxx131 30.10.04, 23:23 Iksik, nie zalamuj sie od razu, postawisz ludziom piwo i im przejdzie, ja sie nie gniewam, bo to nie moj komputer zawirusowalo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx132 Re: xxx131 30.10.04, 23:32 niestety moj tez zawirusowalo , gdy by nie wy to nawet bym sie dowiedzial! wielkie dzieki! ale jak widac ja mam przynajmiej program anty-pop-up'owy! gixi moze sprawdzisz czy jestes intelegna i sprawdzisz swoj zwrok? !!!///////****\||||| {{{{{######****>>>>>>""""""x"x"&&&^^^<<<""""~‑‑~~‑‑{{{{{{===**++++*** **++++++++++++++?????????????/////////////%?????/////////////////////{}{}{}{}{} {}{}{}{{}+++ |||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%$**)))>>? =/////////^^!~~~~~:: ‑‑‑))))*****+++@@@@@@@@<%%%]]^*/=>><?====]]\\\\\///////*****<<<<<<<{}{}{}{}{} {}{}{}{}%%%%~~~~~@!!!~~==?????&&??===~!~!~!~!=====++(*^*^*^*^*^*^*^*^*)‑‑‑‑ ‑‑‑‑‑‑%%%%*<<{{{{{{===**++++*****++++++++++++++?????????????/////////////% >^^^^^^%%%%%%%%%%%%%###########@@@@@@@******++++???>>>>>> Zapamiętaj, co zobaczyłas i sprawdź w nastepnym watku ktorym napisze czy to o to chodziło – tam jest odpowiedź (odpowiedz nie pojawi sie odrazu!), . Nie patrz do odpowiedzi, zanim sam nie spróbujesz tego dojrzeć samodzielnie, bo stracisz doświadczenie tego niesamowitego wrażenia!!!!!!! Jeśli jednak nie możesz dojrzeć tego zadziwiającego zjawiska – spróbuj przybliżyć się do ekranu, “rozluźnić” oczy (tak jakbyś patrzył daleko poza ekran) i następnie powoli oddalaj twarz od ekranu. No naprawde swietne! Z powarzaniem duch xxx131 z kulka w lbie na zeslaniu w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx132 odpowiedz do zagadki 30.10.04, 23:42 no gixi to jest......(potrzymam cie troche nie pewnosci) .....zupelnie, zupelnie nic! gixero znowu sie nabralas, a teraz zajmij sie czyms powarzniejszym zamiast otwierac glubie krasze! z powarzanie duch xxx131 na zeslaniu na wegrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: odpowiedz do zagadki 30.10.04, 23:43 Bosze, ide spac!!! PS. wegierki to bardzo piekne kobiety, podobnie ja Bulgarki, lubisz takie ciemne? Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: xxx131 30.10.04, 23:42 hmmm, nic tam nie widze, i pozwole sobie zauwazyc, ze nie ma to nic wspolnego z moja inteligence, ktorej iloraz jest bardzo wysoki. a Ty co tam zobaczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx132 Re: xxx131 30.10.04, 23:44 patrz: odpowiedz! graulacje gixi masz sokili zwrok! z powarzaniem duch xxx131 na zeslaniu w zamku drakuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prasatko Re: Jak to jest????? IP: 80.55.181.* 29.10.04, 17:05 Ja znalazłem 158 różnic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Jak to jest????? 29.10.04, 21:26 bo moze jest 158:) ale dla malo spostrzegawczych jest ulatwienie i wystarczy 7 znalezc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa mac!! Re: znajdzie 7 roznic! IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 21:29 dzieki z link do tak milego troajan, Ty suko poje..a!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: znajdzie 7 roznic! 30.10.04, 22:02 Podczas Zamknij pliku "C:\Documents and Settings\***\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\I85BY5PI\crash[1].htm" odkryto wirusa "JS/RJump.D*" przy pomocy skanera "GeCAD". Pliki wyczyszczone: Nie. Pliki usuni?e: Nie. Kwarantanna: Nie. Podczas Zamknij pliku "C:\Documents and Settings\***\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\I85BY5PI\crash[1].htm" odkryto wirusa "not-virus:Joke.JS.Spawn" przy pomocy skanera "Kaspersky". Pliki wyczyszczone: Nie. Pliki usuni?e: Nie. Kwarantanna: Nie. Spoko , wystarczy dobry antywirus . Ale dowcip faktycznie durny ... Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: znajdzie 7 roznic! 30.10.04, 22:17 oj, przepraszam ze byl w nim trojan! gdybym wiedzial to bym go nie dawal linku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: znajdzie 7 roznic! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.10.04, 22:20 Eee, tam trojan... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: znajdzie 7 roznic! 30.10.04, 22:24 e wlasciwe trojan nie jest taki grozny, dobrze ze to nie stardadowy wirus, robak czy dialer (to jest najgorsze). sprobujcie to usunac moj watek. Odpowiedz Link Zgłoś