Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:28 Mam pytanie do fanów motas. Poziom 12 ostatnie pomieszczenie. Jestem przy maszynce z kręcącymi się kolorami i dźwignią, niby mogę wyjść na zewnątrz ale nic się nie dzieje. Pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Utknęłam przy motas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:39 kolory mam już ustawione ale dzwignia nie działa, gołębia wypuściłam wóz przesunęłam. Co dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guniak Re: Utknęłam przy motas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:01 a masz klucze 2, jeden jest do szafki w ktorej jest wiadro(w pokoju z gołębiem jest ta szafka)ktorym yrzeba zalac ogien przed drzwiami. No i 2 klucz jest w maszynce z kolorami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Utknęłam przy motas IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 29.01.05, 13:06 Dzięki. Już przeszłam. Nie wpadłam na to, że trzeba tą maszynkę rozłożyć na sześcian tylko walczyłam z ostrosłupem:) DZieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saabb Re: Utknęłam przy motas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:38 a moge prosic jakis link???? dzoeki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś