Gość: orec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 00:44 Właśnie się zastanawiałem i chyba nigdy nie słyszałem żadnego piłkarskiego kawału. Może wy coś wymyślicie! Do dzieła!! Pozdrawiam orec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Mundialowe IP: *.intranet.opi / 192.2.1.* 04.06.02, 16:07 Polska mistrzem świata na mistrzostwach w Korej 2002. W porywającym meczu finałowym polska reprezentacja pokonała reprezentację Argentyny/Niemiec/Japonii...* w stosunku 4:2 *- niepotrzebne skreslić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwas Re: Mundialowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:25 W czasie hymnu spiewanego przez gupia Gorniak Olisadebe zlapal sie za czlonka. Trener sie dziwi, a czarny tlumaczy,ze koledzy mu kazali w czasie hymnu trzymac sie za ptaszka. To byl dowcip rysunkowy,wiec tak nie jest smieszny.Chodzilo o to,ze pozostali trzymali dlonie na sercu,a tam na koszulce jest orzelek... Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Mundialowe 05.06.02, 10:07 Dlaczego piłka nożna kobiet nie jest tak popularna? Bo gdzie znajdziesz 11 kobiet które pokażą się publicznie w takich samych strojach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Mundialowe 05.06.02, 10:40 P: Czym różni się polska reprezentacja piłki nożnej od działki mojego sąsiada wiosną? O: Niczym - jedno i drugie jest skopane. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Mundialowe 05.06.02, 12:50 W biednym, afrykańskim kraju panuje katastrofalna susza, nawet miejscowi zaklinacze i czarownicy nie mogą nic pomóc. Przypadkowo dowiaduje się o tym studiujący w Anglii tubylec. Przygląda się czarom miejscowych szamanów i mówi: - Panowie !Ja widziałem, że w Anglii robią to zupełnie inaczej. Na duży trawnik otoczony amfiteatrem, wypełnionym przez sto tysięcy wrzeszczących ludzi wybiegło 11 facetów ubranych w czarne majtki i białe koszulki, 11 facetów ubranych w białe majtki i czerwone koszulki oraz 3 facetów na czarno. Jeden z ubranych na czarno popatrzył na zegarek, zagwizdał i w tym momencie lunął taki deszcz jakiego jeszcze w życiu nie widziałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
leia Re: Mundialowe 05.06.02, 23:43 Rzecz sie dzieje po meczu Polska:Korea. Polak do włocha: "To skandal, żenada, katastrofa... Oszustwo..." Włoch do Polaka: " Nie denerwuj się, to jeszcze nic nie znaczy, patrz taka Francja, a przegrała z Senegalem" Polak do Włocha: "Ale Wy, Włosi, zawsze w tych finałach..." Włoch do Polaka: " Nie, nie zawsze! Raz nie byliśmy!" UWAGA: autententyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Mundialowe IP: *.jaw.prince.pl / 10.10.0.* 07.06.02, 10:05 Dwie muchy grają w piłkę w filiżance. Jedna do drugiej: Staraj się bo jutro gramy w pucharze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol Re: Mundialowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 21:30 już było - chyba tutaj w innym wątku... gada trzech pedałów jaki jest najlepszy sport. pierwszy mówi: - najlepszy jest bieg przez płotki. pięknie umięśniony Murzyn staje na blokach. do startu się wypina i pruje. eh! te pracujące mięśnie... na to drugi: - ależ nie! pozwól, że Ci przerwę [ ;) ] najlepszym sportem jest pływanie. ogolnowy zawodnik, ćwiczony oddech, i to wypięcie przed startem, nawrót... w końcu trzeci: - najlepszym sportem jest piłka nożna! - CO? TAKI BRUTALNY SPORT??? ONI SIĘ TAM CIĄGLE FAULUJĄ!!! - posłuchajcie. biegniesz z piłką, mijasz jednego obrońcę, drugiego. wybiegasz na czystą pozycję. idziesz sam na sam z bramkarzem. mijasz bramkarza, a ten cię fauluje. sędzia odgwizduje... rzut karny. bierzesz potężny rozbieg. zamach i... fatalnie pudłujesz. cały stadion krzyczy 'CHUJ CI W DUPĘ!' a ty stoisz i marzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Mundialowe IP: *.devs.futuro.pl / *.reset.net.pl 08.06.02, 13:43 Wiadomość z Los Angeles Podobno Jerzy Engel ma dostać Oscara Za wystawienie "Dziadów" w Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esper Re: Mundialowe IP: *.pp.rzeszow.pl 09.06.02, 11:40 Gość portalu: R napisał(a): > Wiadomość z Los Angeles > Podobno Jerzy Engel ma dostać Oscara > Za wystawienie "Dziadów" w Korei. A Górniaczka ma zastąpić Janowskiego w "Jaka to melodia?". Tytuł też ma być inny: "Jaki to hymn ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esper Re: Mundialowe IP: *.pp.rzeszow.pl 11.06.02, 15:17 No i nasi piłkarze nie zawiedli oczekiwań. Jak zapowiadali, będą na górze wcześniej, niż inni. W samolocie do Polski..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzz Re: Mundialowe IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 12.06.02, 06:55 a ja słyszałem, że Janowskiego zdjęli, bo nie rozpoznał melodii hymnu Odpowiedz Link Zgłoś
sze Re: Mundialowe 12.06.02, 14:56 Laduje polska druzyna w Korei. Ekipa wychodzi z samolotu. Ostatni wychodzi Engel, przed wyjsciem rzuca do pilota: "Nie gaś" Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: Mundialowe 13.06.02, 16:43 Przed meczem Polska - USA Engel: Chłopcy, dajcie z siebie wszystko. POkażcie,że potraficie wygrać, że nie olewacie kibiców, że zalezy Wam na honorowym pozegnaniu sie z mistrzostwami. Mam dzis urodziny - zróbcie mi prezent i wygrajcie ten mecz Hajto: Za późno, już kupiliśmy zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawa Re: Mundialowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:04 najkrótszy dowcip o polskiej reprezentacji: POLSKA GOLA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vutbolis Re: Mundialowe IP: *.image.ru / *.image.ru 14.06.02, 12:15 Engiel poszedl do trenera brazylijczkow spytac jak oni to robia ze tak dobrze graja. Trener brazylijczkow powiedzial: -Stawiamy na polowie przeciwnika 11 sklepowych manekinow i biegamy wokul nich pelne 90min! Po tygodniu trener brazyli poszedl do Engela spytac jakie rezultaty. J.Engiel: -Przegralismy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: Mundialowe IP: 213.77.14.* 14.06.02, 14:09 Słyszałem że Lepper obiecał, że na następnym meczu Samoobrona dokona blokady polskiej bramki przez pełne 90 minut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Mundialowe IP: *.dialog.net.pl / *.bielsko.dialog.net.pl 15.06.02, 03:37 zachecam do szukania kawalow o naszej reprezentacji w tempie i mimo ze sam nie popieram tego klimatu przytocze jeden. Przed meczem z USA Maciej Murawski zglosil sie do lekarza... -panie doktorze mam naderwane miesnie brzucha, prosze cos z tym zrobic -alez panie Macku przeciez pan nie gral, skad te problemy z miesniem brzucha -no tak ja nie gralem...to ze smiechu, arek bak gral. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Mundialowe 15.06.02, 10:58 W drugiej połowie meczu Polska - Portugalia trener Jerzy Engel puścił bąka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: Mundialowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 14:19 bąk wszedł w pierwszej połowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Mundialowe IP: *.pai.net.pl / 10.7.1.* / *.pai.net.pl 16.06.02, 14:14 Podobno Bąkowi przydzielono dwóch saperów, bo jest największym niewypałem mistrzostw świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aannia Re: Mundialowe IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 14:32 "Nam strzelać nie kazano" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mundialowe IP: *.pl 25.06.02, 00:30 Rozmawia Hajto i Wałdoch po powrocie z Mistrzostw: Hajto: Słuchaj stary, ja już dwa tygodnie z domu nie wychodzę, bo się boję, że mnie zlinczują. Jedzenie mi się w domu skończyło. Co ja mam robić? Wałdoch: Słuchaj, ja mam taki patent, że przebieram się za zakonnicę, i nikt mnie nie poznaje. Hajto, podłapał pomysł kolegi, wrzucił habit na plecy i wszedł do hipermarketu. Stoi przy regałach i ogląda jakieś produkty. Nagle zza pleców słyszy: - Siostro Hajto Przestraszony biegnie kilka regałów dalej i znów ogląda jakiś produkt. Sytuacja się powtarza - Siostro Hajto Przestraszony biegnie w mrożonki. A tam znów: - Siostro Hajto,...... to ja siostra Engel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Mundialowe IP: *.imr.tohoku.ac.jp 25.06.02, 02:57 To nie jest akurat pilkarskie...ale zobaczcie co za szczescie w tej Korei... us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20020624/i/1024908439.1946361906.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esper Re: Mundialowe IP: *.pp.rzeszow.pl 25.06.02, 10:00 Przynajmniej na meczu z Polska-jako jedynymi-koreańczycy nie musieli przekupywać sędziów (nie wiem, jaką dać emotionkę :-) czy :-( śmiać sie, czy płakać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Mundialowe IP: *.plusgsm.pl 27.06.02, 15:06 Polska reprezentacja jest jak meskie jaja: biora udzial, ale nie wchodza :) Czy to prawda ze Polska zaoszczedzi na Mundialu? Tak, Polacy wroca jednym samolotem z Francuzami... Co powiedzial Engel do pilota po ladowaniu w Korei ? - Stary, nie gas silnikow zaraz wracamy Odpowiedz Link Zgłoś