Dodaj do ulubionych

wymiotło Citi matt!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:11
W centrum Warszawy nigdzie nie ma:( Przynajmniej mojego koloru. No więc
kupiłam sobie buty i dezodorant vichy.
Obserwuj wątek
    • catalunya72 Re: wymiotło Citi matt! 03.02.06, 17:13
      hi hi, kobieta zawsze sobie poradzi :))
      • Gość: jo-asiunka Re: wymiotło Citi matt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:18
        Nawet pytałam tu o mus maybelline, ale jak nigdzie nie ma citi matt, to juz na
        pewno musu nie kupię, tylko stanę na głowie, żeby kupić ten właśnie erisa. A
        moze ktoś widział gdzies czajacy się w centrum wawy citi matt?
        • blackmolly Re: wymiotło Citi matt! 03.02.06, 17:21
          W Drogerii Natura jest na pewno.
          • jo-asiunka Re: wymiotło Citi matt! 03.02.06, 17:22
            niegdy tam nie zagladam. Czy dobrze pamietam, że jest w metrze centrum?
            • Gość: Bridittien Re: wymiotło Citi matt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.06, 21:22
              Rozczuliłaś mnie jo-asiunko :) :) Jutro, jak nie dostanę rajstopek kupię sobie
              kożuszek i krem Diora na dokładke, no bo co w końcu! :) :) Pozdrówka.
              • Gość: jo-asiunka Re: wymiotło Citi matt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:56
                Ale czy kożuszek przyda ci się pod koniec zimy? Bo mnie buty - bardzo.
                A zresztą, kup sobie, no bo co w końcu, kurcze blade (jak mówi Mikołajek). Citi
                matt kupię sobie jutro w metrze, bo potrzebny mi jest właśnie naturalny:))
                • Gość: Bridittien Re: wymiotło Citi matt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.06, 11:40
                  Uwielbiam Mikolajka!!!!!! :)
                • bzzzk Re: wymiotło Citi matt! 04.02.06, 11:47
                  oj, jak ja bym zobaczyła ładny kożuszek, to bym kupiła nawet w lipcu, na
                  następną zimę byłby jak znalazł, bo kożuszki np. w tym roku jakoś wymiotło, a
                  mnie kurtki średnio kręcą;) ale to tak nie na temat;)
                  leć do metra, naturalne na pewno jeszcze były:)
            • bzzzk Re: wymiotło Citi matt! 03.02.06, 21:25
              tak, właśnie tam dziś kupiłam, więc jest na pewno:) tyle, że nie wiem o jaki
              kolor chodzi, ja nabyłam naturalny, ale jakieś inne też były, tylko nie
              pamiętam jakie.
              pzdr
              • Gość: Pomidorekk Re: wymiotło Citi matt! IP: *.aster.pl 03.02.06, 21:34
                Ja tez kupiłam tam(Natura metro centrum) w środę naturalny. są wszystkie kolory
                i jak widziałam to na półce był spory zapas.
    • Gość: akcja marketingowa Re: wymiotło Citi matt! IP: *.23.rev.vline.pl 04.02.06, 11:42
      Erisa sie powiodła, wykupiono cały zapas :)
    • bzzzk Re: wymiotło Citi matt! 04.02.06, 13:26
      nie do końca na temat, ale gdzieś się muszę podzielić moją radością!;)
      kupiłam ten podkład pod wpływem bardzo licznych pozytywnych opinii na forum. i
      świetny jest, naprawdę nie wygląda na taki za niecałe 20zł:) szkoda tylko, że
      nie ma idealnego koloru dla mnie, ale sam podkład, pod względem właściwości
      podoba mi się, przypomina mi trochę True Match L'Oreala. i ten obłędny zapach:)
      pzdr
      • Gość: Karla Re: wymiotło Citi matt! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:42
        a mnie ten zapach jakoś drażni i cieższy jest niz true match i po jego uzyciu
        czulam sie jak w masce... :(
        • bzzzk Re: wymiotło Citi matt! 04.02.06, 21:58
          hmmm, ja chyba zbyt długo używałam Unifiance La Roche Posay, żeby teraz w
          czymkolwiek czuć się jak w masce;)
          fakt, zapach jest specyficzny i zarówno może się bardzo podobać, jak i drażnić.
          np. moja mama nie lubi pachnących podkładów i dla niej ten aromat jest nie do
          wytrzymania... w sumie z aż tak mocno perfumowanym podkładem jeszcze się nie
          spotkałam.
          pzdr
          • Gość: jo-asiunka Re: wymiotło Citi matt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:26
            no, udało mi się go kupić w naturze!
            • Gość: kk25@gazeta.pl Re: wymiotło Citi matt! IP: *.chello.pl 12.02.06, 19:27
              mi również
              • p.galli Re: wymiotło Citi matt! 12.02.06, 19:51
                Drogeria Natura jest w metrze centrum (w tym pasazu handlowym) jest tez na ul
                Freta przy Rynku Nowego Miasta
                tam wlasnie kupila City Matt
                pozdrawiam
    • bzzzk Re: wymiotło Citi matt! 16.02.06, 19:04
      jakby ktoś był zainteresowany- w Super Pharmie jest promocja, City Matt (i ten
      rozświetlający też) kosztuje jakoś 12 czy 13 zł.
      pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka