piekielny.twist 18.02.05, 03:28 Patrz ja chodzisz!! *zdjęcie* :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasica Re: O matko!! IP: *.ecofis.de 18.02.05, 10:08 ojeju, biedna kacza mama! Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: O matko!! 18.02.05, 10:15 biedne kaczuszki, uwiezione do konca zycia, czyli pewnie do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: O matko!! 18.02.05, 12:26 najdziwniejsze jest to, że kaczuszki zachowały się jak lemingi... 7...5...1 W tej studzience był wysoki poziom wody, więc maluchy nie poturbowały się WCALE... a poza tym ludzie rzucili im się ofiarnie na ratunek... i tej wersji będę się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieeeetek Re: O matko!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:51 ...pozniej zabrali cala kacza rodzine do domu ,napelnili wanne ciepla woda ,nakarmili warzywkami Bonduelle,wezwali weterynarza zeby wykluczyl jakiekolwiek obrazenia i udostepnili dnia nastepnego oczko wodne w ogrodzie ...i kacza rodzina zyla dlugo i szczesliwie (bo to dobrzy ludzie byli)....tak bylo ...widzialem... ;)) m Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: O matko!! 18.02.05, 12:41 a pametacie ta kaczke ktora w wawie tak ofiarnie wydobywali policjanci podczas szczytu nato? Moze to wlasnie ta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: O matko!! IP: *.ecofis.de 18.02.05, 13:06 lekko nierozgarnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: O matko!! IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 18.02.05, 12:58 ODEBRAĆ JEJ PRAWA RODZICIELSKIE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: O matko!! 18.02.05, 13:56 Gość portalu: mieeeetek napisał(a): > ...pozniej zabrali cala kacza rodzine do domu ,napelnili wanne ciepla > woda... HA! widzicie?! mieeeetek świadkiem, że wszystko się dobrze skończyło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kim2 Re: O matko!! 18.02.05, 14:02 I po miesiacu,jak kaczuszki podrosly-dobrzy ludzie podali ja na stol biesiadny zapieczone z jablkami i sliwkami:))) Mama kaczka z powodu wieku a tym samym lykowatym mieskiem nadawala sie jedynie na wypchanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lora Re: O matko!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:49 Teraz wiem skąd powiedzenie: - "masz kaczy łeb" - "chodzisz jak kaczka" Takie rzeczy nie powinny się zadrzać na świecie :((( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: O matko!! 18.02.05, 20:30 kim2 napisał: > I po miesiacu,jak kaczuszki podrosly-dobrzy ludzie podali ja na stol biesiadny > zapieczone z jablkami i sliwkami:))) No bez przesady! Wszyscy wiemy, że zdarzenie to wywołało burzę - pytanie "Czemu kaczka przeszła przez jezdnię?" stało się popularniejsze od starego zapytania traktującego o kurze, ale... Są świadkowie, że kaczkom nic się nie stało i żyją sobie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka A wiecie? 18.02.05, 21:07 A wiecie, że to są te kaczki z Placu Defilad w Warszawie? :) Widziałam akcję ratowniczą w TV :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: A wiecie? 18.02.05, 21:14 ta matak oczień nie lubiła tych sweoich bachorów i podprowadziła je tak,żeby się potem nikt nie przyczepił że dzieciobójczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieeeetek Re: O matko!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:44 W ogole nie umarly tylko zyly,zyly,zyly i nie rozumiem czemu szukacie sensacji jakby co najmniej chodzilo o Pencaka...? Te stadko zyje i ma sie dobrze.Czy ja nie mam prawa do happyendu? I chociazby na Forum?Protesuje,----nie mam mecenasa- ---dajcie mi te kaczki....pozdro mieeeetek ;( Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: O matko!! 18.02.05, 21:45 Ludzie umierają a kaczki zdychają - rozumiem, postmodernizm, ale bez przesady;) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: O matko!! 18.02.05, 23:48 wiec ona zdechla-tak? A te jej male sie potopily? Biedne kaczatka-a lis bylby taki szczesliwy a teraz to tylko padlina! Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: O matko!! 19.02.05, 12:41 > A te jej male sie potopily? Nie wiem czy się potopiły, wirm natomiast, że w kanałach żyją szczurki a takie kaczątko może się nie oprzeć ich urokowi. > wiec ona zdechla-tak? A to zależy jak stare jest zdjęcie jeśli ma z 5 latek to całkiem możliwe Odpowiedz Link Zgłoś