gixera 02.04.05, 14:25 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28538 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Nowe Forum. 02.04.05, 17:22 taaak. Z jednej strony to wzruszające że ludzie tak chcą coś zrobić, ale z drugiej strony trochę żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowe Forum. 02.04.05, 18:15 > Z jednej strony to wzruszające że ludzie tak chcą coś zrobić, ale z drug > iej strony trochę żałosne... Według mnie PRZEDE WSZYSTKIM żałosne. Zamiast takich tanich demonstracji popracujmy nad sobą. Tyle. . Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Sorki 02.04.05, 22:31 Nie mam żadnych uczuć związanych z papieżem, gdybym miał to bym przeżywał je w sobie. Zupełnie nie rozumiem o co chodzi w tym Forum. O zjednoczenie wszystkich którym papież jest bliski? O manifestację swojej (miłości do papieża), (wiary), (solidarności z kim?).Jeszcze raz powtarzam Nie mam żadnych uczuć związanych z papieżem , więc nie jest to żadne szyderstwo. Ale szyderstwem mogę nazwać to co się dzieje w RTV . Transmisja na żywo. Być może badania rynku wskazały, że te ch.je powinny tak się prezentować, ale dla mnie bigbrader we wszystkich stacjach jest częścią zwykłego zarabiania pieniędzy.(Sory za to, że mówię rzeczy oczywiste). Jeli ktoś naprawdę czuje to co się czuje po stracie kogoś bliskiego, składam szczere wyrazy współczucia, ale naprawdę nie ma powodu do robienia cyrku ze śmierci starego, schorowanego i bardzo dobrego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Pomimo smutku po śmierci papieża popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 02:53 Pomimo smutku po śmierci papieża popieram qq33 To co pokazały media było typowe dla reality show Pierwsze reality show w którym ktoś umarł i było to jak najbardziej pożądane, smutne bardzo brakowało tylko kamery która bezpośrednio byłaby skierowana na umierającego papieża.... Media uśmierciły papieża zanim on faktycznie dokonał swojego żywota Jeśli chodzi o publiczne wyrażanie żalu, to nie popieram, najbardziej żałosne są łańcuszki GG z modlitwami za papieża ... straszne. Zamiast łączyć się w modlitwie przed monitorem udajcie się do kościoła i tam razem z innymi zadumajcie się przez chwile, lub też samemu w ciszy odmówcie modlitwę Czy oby na pewno żyjemy w najlepszym z istniejących światów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Nowe Forum. 02.04.05, 22:40 Juz lepiej niech sie tam pograzaja, a nie zasmiecaja kazde forum. Weszlam na "oszczedzanie" a tam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś