Dodaj do ulubionych

Nowe Forum.

02.04.05, 14:25
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28538
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Nowe Forum. 02.04.05, 17:22
      taaak. Z jednej strony to wzruszające że ludzie tak chcą coś zrobić, ale z drugiej strony trochę żałosne...
      • hauabaua Re: Nowe Forum. 02.04.05, 18:15
        > Z jednej strony to wzruszające że ludzie tak chcą coś zrobić, ale z drug
        > iej strony trochę żałosne...
        Według mnie PRZEDE WSZYSTKIM żałosne.
        Zamiast takich tanich demonstracji popracujmy nad sobą. Tyle.
        .
    • qq33 Sorki 02.04.05, 22:31
      Nie mam żadnych uczuć związanych z papieżem, gdybym miał to bym przeżywał je w
      sobie. Zupełnie nie rozumiem o co chodzi w tym Forum. O zjednoczenie wszystkich
      którym papież jest bliski? O manifestację swojej (miłości do papieża), (wiary),
      (solidarności z kim?).Jeszcze raz powtarzam Nie mam żadnych uczuć związanych z
      papieżem , więc nie jest to żadne szyderstwo. Ale szyderstwem mogę nazwać to co
      się dzieje w RTV . Transmisja na żywo. Być może badania rynku wskazały, że te
      ch.je powinny tak się prezentować, ale dla mnie bigbrader we wszystkich stacjach
      jest częścią zwykłego zarabiania pieniędzy.(Sory za to, że mówię rzeczy oczywiste).
      Jeli ktoś naprawdę czuje to co się czuje po stracie kogoś bliskiego, składam
      szczere wyrazy współczucia, ale naprawdę nie ma powodu do robienia cyrku ze
      śmierci starego, schorowanego i bardzo dobrego człowieka.
      • Gość: sIK Pomimo smutku po śmierci papieża popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 02:53
        Pomimo smutku po śmierci papieża popieram qq33

To co pokazały media było typowe dla reality show

Pierwsze reality show w którym ktoś umarł i było to jak najbardziej pożądane,
        smutne bardzo
        brakowało tylko kamery która bezpośrednio byłaby skierowana na umierającego
        papieża....

Media uśmierciły papieża zanim on faktycznie dokonał swojego żywota

Jeśli chodzi o publiczne wyrażanie żalu, to nie popieram, najbardziej żałosne
        są łańcuszki GG z modlitwami za papieża ... straszne. Zamiast łączyć się w
        modlitwie przed monitorem udajcie się do kościoła i tam razem z innymi
        zadumajcie się przez chwile, lub też samemu w ciszy odmówcie modlitwę

Czy oby na pewno żyjemy w najlepszym z istniejących światów ??
    • slotna Re: Nowe Forum. 02.04.05, 22:40
      Juz lepiej niech sie tam pograzaja, a nie zasmiecaja kazde forum. Weszlam
      na "oszczedzanie" a tam to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka