Gość: *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:40 Hej!Jesli mozecie to napiszcie czego sluchacie(tytul i wykonawca)jak jest wam zle itd. z gory dzieki buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: Piosenki na dola... 07.04.05, 21:47 "Ponura niedziela", Rezso Seress. Miłego słuchania. . Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: Piosenki na dola... 07.04.05, 22:06 ja słucham tego: www.mpo.com.pl/ z powodu śmierci Ojca Świętego nie włącza się automatycznie, ale można posłuchać wchodząc menu ---> zwiastun muzyczny tego: www.irlmeier.de/bird.swf ewentualnie Monty Pythona "Always look on the bride side of life" od razu poprawiają mi humor Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Piosenki na dola... 07.04.05, 22:31 jutro bedzie raj - mego autorstwa Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Piosenki na dola... 07.04.05, 22:38 Kosheen - Hungry albo Face in a crowd Paul Oakenfold - Southern sun Coma - Leszek Żukowski Soul Asylum - Frustrated Incorporated Placebo - English summer rain Muse - Song for absolution Slucham wyzej wymienionych utworow w chwilach depresji, jednak pewna niedogodnosc zwiazana z nimi istnieje: czasem poglebiaja nastroj dola;) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Piosenki na dola... 08.04.05, 20:25 Everything but the girl-Missing strasznie lubie ta piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Piosenki na dola... 08.04.05, 20:38 nie piosenka, ale w sam raz na dola: Mozart - Requiem - Introitis oraz Kyrie Odpowiedz Link Zgłoś
carlos80 Re: Piosenki na dola... 08.04.05, 21:00 Jest taka nuta,którą słysząc,choć nie wiem jak podły bym miał nastrój- uśmiecham się. I mnie się chce śpiewać: I see skies of blue.....and clouds of white The bright blessed days... Stary, dobry Louis Armstrong - What a wonderful world Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Piosenki na dola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:04 "It's my life" w wykonaniu Gwen Stefani. Słowa dość sugestywne a wykonanie mocno dynamiczne. ----------------- O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Piosenki na dola... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:15 Jeszcze lepiej brzmi w oryginalnym wykonaniu Talk Talk - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Piosenki na dola... 08.04.05, 21:36 Prosta i bezpretensjonalna muzyka w stylu Garbage skutecznie poprawia mi humor. Jak mam ochotę podołować się dodatkowo (wiecie, adekwatnie do nastroju) to słucham Smashing Pumpkins. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rysiaa Re: Piosenki na dola... 09.04.05, 18:55 Britney Spears- Everytime Farba- Chce tu zostać Evanescence- Bring me to life Evanescence- My immortal Perfect- Nie płacz Ewka Blink182- I miss you Rufus Wainwright- Hallelujah Golec uOrkiestra- Nie ma nic i wszystkie piosenki X-ray spex i Babyshambles :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wełniak Re: Piosenki na dola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:36 Tenacious D - "I'm the only gay eskimo" :)))) no i oczywiscie Mago de oz - zwłaszcza "Fiesta pagana" i "Kelpie" Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Piosenki na dola... 10.04.05, 17:12 "coma" guns n roses (balsam dla duszy) jesli jestem zla o poranku i nie podobam sie sobie (typowy pms) to "don´t look at me I´m ugly in the morning" faith no more oraz jesli jestem zla na kogos, ludzi czy tez ludzkosc generalnie, to "brak stuff" limp bizkit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marudkaa Re: Piosenki na dola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:42 zdecydowanie to: www.portfolio.net.pl/~toruniak/albumy/flash/numanumaye.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem202 Re: Piosenki na dola... 11.04.05, 18:49 Dodatkowe dołowanie: Myslovitz cała płytka "Miłość w czasach popkultury" i miażdżąca "Korova milky bar" Zostawiła cię dziewczyna: Karamba "Pocałuj mnie w du.e" 8-)))) Na przypływ enargii: System of a down, Metallica, AC/DC, Aerosmith, Lady pank Odpowiedz Link Zgłoś
iwonat78 Re: Piosenki na dola... 12.04.05, 19:47 "HIM" i dól gwarantowany..nie ma bata Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Piosenki na dola... 12.04.05, 21:03 rzadko dół się zdarza, ale moje typy... kazik-12 groszy, 220V, do ani myslowitz&stuhr-kraina miłości farben kehre...ogólnie:D big cyc-czysta golden life-helikopter no i oczywiście klasyka: armstorng, gipsy king, bee gees, zz top... a i jeszcze teledysk jeden discoteka awaryia-disco superstar-normalnie to mnie rozwala:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś