paul_78 13.05.05, 11:46 Może to i nie śmieszne, ale... jak one z tymi tipsami się podcierają? Wiem, problem błahy, niesmaczny, ogólnie obrzydliwy, nie dorosłem dotego forum. Ale JAK ONE TO ROBIĄ? No JAK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y_Sam Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:50 Hmmmm, sam nie wiem, może papierem toaletowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Tipsy 13.05.05, 11:57 Ale mimo wszystko jakoś ten papier toaletowy należy uchwycić, przygotować odpowiednią powierzchnię i nadać właściwy kierunek... z tipsami to chyba niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tipsy 13.05.05, 12:05 Zakładają na koówki takie gumowe ochraniacze hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Tipsy 13.05.05, 12:06 yoma napisała: > Zakładają na koówki takie gumowe ochraniacze hyhy Takie kondomy jakby? Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: Tipsy 13.05.05, 12:52 E tam, zaraz takie drastyczne pytania. Dla mnie bardziej interesujace jest jak one na klawiaturze cokolwiek pisza. Mi jak wyrosnie cokolwiek ponad milimetr zaczyna sie robic mocno niewygodnie przy stukaniu ;-) Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tipsy 13.05.05, 13:04 Powoli. Piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: Tipsy 13.05.05, 13:05 yoma napisała: > Powoli. Piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli... A, takie podejscie to nawet pasuje do tipsow ;-> Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natura Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:22 a mnie zastanawia jak sobie radzą tipsiaste niedopieszczone? Własne paluchy chyba odpadają, można się przecież uszkodzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Tipsy 13.05.05, 16:23 a wyobraz sobie jak seksownie sobie paluszki po jedzeniu oblizuja, bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Tipsy 13.05.05, 16:47 yoma napisała: > Bo sam tytuł jest obrzydliwy! Chyba przesadzasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tipsy 13.05.05, 16:53 Nie przesadzam, przyjrzyj się uważnie. Tipsy To p tak zwisa w dół beznadziejnie, poza tym, będąc okrągłe, stoi obok szczupłego i, s to jest w ogóle niedorobione, niepozamykane z obu stron, razem co? Obrzydliwość. Ani w tym ładu, ani w tym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Tipsy 13.05.05, 20:45 yoma napisała: > Nie przesadzam, przyjrzyj się uważnie. > > Tipsy > > To p tak zwisa w dół beznadziejnie, poza tym, będąc okrągłe, stoi obok > szczupłego i, s to jest w ogóle niedorobione, niepozamykane z obu stron, razem > co? Obrzydliwość. Ani w tym ładu, ani w tym porządku. Chyba masz rację... ten układ liter wygląda ohydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:55 Ja mam tipsy juz od lat a jezeli chodzi o wycieranie pupy to nie raz sie juz zdarzylo ze mialam kupe za paznokciem no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Tipsy IP: *.243.113.179.static.cablesurf.de 13.05.05, 18:11 i moga wydlubywac z klawiatury archaiczne okruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:07 Jak? Dokładnie tak, jak rozmnażają się jeże - ostrożnie :))) BTW tez mnie to zawsze ciekawiło. Jak się myją? Jak zakładają pończochy? Jak zapinają stanik? Może mają służące??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:33 Właśnie - ostrożnie, zwłaszcza w pracy. Jednak czasami nie wychodzi. W sklepie ( dział mieso-wędliny), pracuje pani z tipsami. Od pewnego czasu nie kupuję tam wędlin, a było to tak: Trochę mięska, trochę kiełbaski - dziękuję, płacę, wychodzę. W domu - PAZNOKIEĆ W MIĘSKU !!! Pozbierałam więc zakupy i spowrotem, oddałam tips i resztę. Czasami zaglądam tam, ale tylko po to by popatrzeć na tipsy - ma wszystkie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Tipsy 13.05.05, 19:38 moja kolezanka brala reszte w aptece,i wszystkie pazury zostaly na tej miseczce do drobnych:P ale jak sie drapia,to chyba musi bolec,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutka Re: Tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:45 Mam pomysł! W imię nauki zafundujmy sobie wszyscy* tipsy! I sprawdźmy, jak to jest, co? Ja się poswięcę i wezmę tydzień urlopu... ;) * wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Tipsy 17.05.05, 16:42 ostatnio mnie tez problem zaintrygowal bo nowe mtresy dziekana w moim dziekanacie maja wszystkie taaaaaaaaakie kilometrowwe w kwiatki, kokardki i ch wie co, pazury. uzupelnieniem tipsow sa jak wiadomo kruczoczarne lub bialoblond wloski-potwierdzam, wystapuja. I jak wyglada praca takich panien? kiedy ostatnio wypisywala mi na kompie zaswiadczenie to myslalam ze ja odsune od tego kompa. Co chcwile jej sie wciskaly po 2 klawisze, szukala potem 5 min gdzie tez moze byc delete. grrrrrrrrrrrrrr a swoja droga, zeby sie poniektorzy nie poczyli urazeni, widzialam ladnie zrobione, nie za dlugie tipsy...chodzi po prostu o przesade. aco do kwestii jak sie podcieraja to mam koncepcje...ze moze szczotka? taka okragla? albo w ogole moze do tipsow daja gratis jakies przyrzady na kijku Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: Tipsy 13.05.05, 19:51 Rzadko, a jeszcze rzadziej się myją Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Re: Tipsy 18.05.05, 10:10 Kiedyś poprosiłam sprzedawczynię-tipserkę (ze 3 cm!!!), żeby mi pokazała torebkę z wystawy. Torebka była zaplątana paskiem do rury w celu uniemożliwienia kradzieży. Przy tym rozplątywaniu... odleciał pani cały tips... Strasznie przykro mi się zrobiło, że naraziłam panią na koszty:-( chociaż ona była bardzo miła i usiłowała minimalizowac stratę... jakoś tak głupio mi się zrobiło, że nie poszłam więcej do tego sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tipsy 18.05.05, 10:15 do przy(od)kręcania różnych śrubek powinny być dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Tipsy 18.05.05, 10:17 A jeszcze lepsze do wyciągania śrubek które wpadły w jakąś szparę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Tipsy 18.05.05, 23:16 Sprawa jest piekielnie prosta. Jak się przykleja tipsy, to się przestaje defekować. Ponadto takie ładne dziewczęta z pewnością nie robią kupy. Nie śmierdzą im także nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie tak Re: Tipsy IP: *.crowley.pl 18.05.05, 23:41 a ja mam taką koncepcje podcierania... bez papieru... tylko skrob, skrob pazurkiem a potem wytrzec o klamke... Ale... dlugie tipsy znakomicie slużą jako szufelka na smieci.... a tak w ogole to ktos powinien wymyslic Tipsy na rzepy... odczepia sie je np do pisania na klawiaturze albo do innej roboty i już.... Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: Tipsy 19.05.05, 00:20 a wiecie,że podobno takimi długimi sztucznymi pazurami w ogóle nie można się podrapać gdy coś człowieka zaswędzi ? Drapie się, drapie, i ulgi nie ma...Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna77 Re: Tipsy 09.08.05, 23:59 No to odzywa sie jedna z TYCH :-/ Tych, co to maja tipsy. zatem: -pisze na klawiaturze szybko i w miare bez błedów (tzn taka sama liczbę błedów robiłam bez tipsów, jak robię z tipsami, ot, zwykłe literówki...) -podcieram się papierem toaletowym -kąpię się w wannie i opłukuje pod prysznicem, w lecie dwa razy dziennie -piorę recznie rajstopy, delikatne bluzeczki itp... -sprzątam mieszkanie- odkurzacz, ścierki i te sprawy -prasuję -gotuję (niestety, tylko potrawy wegetariańskie bo od 11 lat nie jem mięsa) -staram się nie dłubac w nosie, ale to nie dlatego, że mam tipsy -drapię się normalnie, a nawet z trudem, bo naturalne paznokcie są "ostrzejsze" od akrylowych, bądź żelowych.... Co jeszcze Was interesuje? Mam czarne włosy, ale wcześniej była rudawo-brązowa, na solarium zaglądam tylko w lecie, w zimie, lubię swoja naturalna bladość. Mam wyższe wykształcenie (humanistyczne), a zajmuję się zawodow stylizacją paznokci.... Odpowiedz Link Zgłoś