Dodaj do ulubionych

Nowa gra z pokojami

26.05.05, 22:50
www.atfriday.com/GameZone/2005_1_25_16_24_50/20055149395180715.shtml
Ktoś zagra? Utknęłam.
Obserwuj wątek
    • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 22:55
      a gdzie utknelas?
      • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 22:57
        Po "odkryciu książki". Już posunęłam się dalej.
        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 22:58
          ja zaledwie schody otworzylem i nie moge narazie przejsc dalej
          • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:01
            napisz, te rolke mozna jakos wziasc?
            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:02
              znalazlem zapalniczke
              • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:03
                ladna mi rolka;)
              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:04
                to już pewnie wiesz, co zrobić z zapalniczką :)
                Rolkę???
                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:05
                  aha. nie moge otworzyc ksiazki..
                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:06
                    rozwiazalas ten kod?
                    • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:08
                      szybko znalazłeś! Stałam nad tym ze 20 minut. Ten kod tak.
                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:07
                    Ja też. Może ją trzeba gdzieś położyć?
                    • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:10
                      poobkladalem nia wszystko co sie dalo. a kodu dalej nie znam.
                      • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:11
                        jest jakies logiczne powiazanie z tymi obrazkami z gory, czy trzeba gdzies
                        indziej szukac?
                      • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:13
                        Może, co do kodu, jest gdzieś podpowiedź, ale mnie się udało.
                        Założyłam, że symbole nie powtarzają się. 24 kombinacje. Nie tak dużo do
                        sprawdzenia.
                        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:14
                          no tak.
                          • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:17
                            uff trafilem...
                            • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:19
                              No, to teraz Ty łamiesz następny kod ;)

Ja stoję.
                              • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:20
                                :)ksiazke juz wykorzystalas?
                                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:26
                                  kod jest kompletnie bez sensu:(
                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:27
                                    o mam literke. jeszcze tylko 4 brakuja:)
                                    • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:28
                                      "M" też znalazłam, ale co dalej???
                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:27
                                    Książka czeka. Ja też.
                                    • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:29
                                      to czekamy we troje (we czworo - moja ksiazka tez czeka)
                                      • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:34
                                        Jest!
                                        Zobacz, co jest nappisane na książce.
                                        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:38
                                          no to zazdroszcze. bo jak dla mnie tam jest ten sam napis, co na scianie
                                          powyzej..
                                          • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:42
                                            ???
                                            Na ścianach (a właściwie na drzwiach - widać jakby zawiasy) masz 3 różne
                                            napisy. Jeden z nich jest taki sam, jak na książce.
                                            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:44
                                              dokladnie. a na ksiazce mam wg mnie trwth albo najprawdopodobniej slepy jestem
                                              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:46
                                                Więc kładziesz tę książkę przed tymi drzwiami. Logiczne?
                                                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:47
                                                  no nie ksiazka juz z pol godziny sobie lezy. ale przy rozwiazaniu kodu to nijak
                                                  pomaga
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:49
                                                    Aaaa, to przepraszam. A dopiero teraz ją tam polożyłam.
                                                    Tzn, że otworzyłeś już drzwi na prawo i się nie pochwaliłeś???
                                                    Znalazłam tam 3 przedmioty. Zgadza się?
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:51
                                                    tzn. pochwalilem sie niezrozumiale. ide po przynajmniej trzy przedmioty, bo
                                                    jednak slepy jestem
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:54
                                                    Tak to jest, jak się robi kilka rzeczy jednocześnie.
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:55
                                                    nie potrafie inaczej:)
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:58
                                                    Romumiem, na streap-tease dzisiaj też bym się skusiła ;)
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 26.05.05, 23:59
                                                    ladnie tak szpiegowac:) a przedmioty z tej przeszklonej pakamer mi pokradli
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:04
                                                    Tak, tak...
                                                    Trafiłeś na niższy poziom i trupka?
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:07
                                                    po drabinie?
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:08
                                                    Tak, ale dopiero za drugim podejściem to zauważyłam...
                                                    Nic tu nie mogę zrobić!
                                                  • rozmarync Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:22
                                                    ej sluchajcie, co trzeba zrobic jak sie zejdzie juz po schodah z takim jakims
                                                    szarym przedmiotem okraglym????
                                                  • rozmarync Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:25
                                                    oczywiscie schodzach przez ch ale mam cos z klawiatura..
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:26
                                                    ja juz dzisiaj nie pomoge. podpal rolke
                                                  • rozmarync Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:31
                                                    cholera ale czym?zapalnizka?gdzie ja znalezc...pomocy....................:(
                                                  • rozmarync Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 00:54
                                                    skad macie ksiazki??
                                • oliwcia5 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:09
                                  O CO TU CHODZI?
    • Gość: Ja Re: Nowa gra z pokojami IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.05, 11:41
      Ktoś gra w to jeszcze? Utknęłam strasznie.
      • memole Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 14:23
        Ja zaczęłam, ale utknęłam. Jestem przy szarej rolce, szukam zapalniczki.
        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 14:26
          zapalniczka byla gdzies przed wejsciem.
          • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 14:30
            Otworzyłam już drzwi po lewej stronie. Jesteś dalej?
            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 14:53
              zaczne dopiero wieczorem. zlamalas ten kod literkowy?
              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 15:00
                Nie :(
              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:08
                Mam kod!!!
          • memole Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 15:08
            kalkos napisał:

> zapalniczka byla gdzies przed wejsciem

Pod jednym z tych koszów? Czy to trzeba wjakieś konkretne miejsce kliknac?
            • memole Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 15:12
              Ok juz mam. Nie cierpie kiedy trzeba konkretnie w pewne miejsce kliknąć :/
              • 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:02
                Skusiłam się i jak czegoś szybko nie znajdę, to będę gryzła:)
                Na razie jestem w ciemnościach przed półką z czymś.
                Memole, napisz, gdzie konkretnie kliknęłaś po tę zapalniczkę?
                • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:17
                  Zapalniczka jest faktycznie raczej trudna do zlokalizowania. Musisz klikać na
                  prawą stronę prawego kosza przed wejściem.
                  Tak raczej w górze.
                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:23
                    wlasnie uruchamiam gre. musze przejsc wszystko od nowa:(
                    • 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:51
                      To jakieś wariactwo!
                      Ten kosz mi ciągle "ucieka".
                      Po co ja taka uparta się urodziłam?
                      • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 16:55
                        Kosz na peawo od wejścia. Okolice górnego prwego rogu.
                        • 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 17:14
                          Już postanowiłam, że kończę z tą wkurzajką:), ale ktoś na mnie doniósł
                          zapalniczce i pozwoliła się znależć.
                          • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:27
                            taaak... a ja nadal tej głupiej zapalniczki nie widzę! Pomóżcie, gdzie
                            dokładnie? klikam już w całą prawą stronę i NIC! jak jej nie było tak nie ma
                            nadal... wariuje...
                            • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:29
                              hahaha, jak ktos nie umie znaleść zapalniczki to niech o tym tu napisze, a po
                              chwili... znajdzie... :) czyli juz mam, ide dalej... :)
                              • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:39
                                ok mam krysztal:)
                                • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:48
                                  Wreszcie się doczekałam!!!
                                  Masz pomysł, co mogą oznaczać "kolorowe szkiełka"? Myślę, że coś wskazują
                                  celowo. Może to podpowiedź do wstukania przed LOVE?
              • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:34
                jak juz podpalilam rolke, to co dalej? bo nic nie moge zrobic... :( klikam w
                sciane i jakis maly kwadracik ale nic sie nie dzieje... dostaje szalu...! niech
                ktos pomoze!!! please...
                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:43
                  musisz wstukac kod w scianie oraz znalesc kluczyk do sejfu. lezy kolo swieczki
                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:44
                    na mozg mi padlo. znalezc
                • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:48
                  widze, ze jestem tu dosyc aktywna... jak by nie bylo, przy kazdym
                  zadaniu... :) :/ teraz mam problem z tym kodem... mam juz ksiazke i probuje z
                  tymi znaczkami, a tu nic... ktos ma jakis pomysl?
                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:49
                    Podpowiedź wyżej.
                    Moja :)
                    • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:53
                      hmmm... podpowiedz ze szkiełkami? przed wstukaniem LOVE? hmmm... mi to jakos
                      nie chce wyjsc... juz chyba przerobilam wszystkie kombinacje... :(
                      • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 18:57
                        Podpowiedź duuuzo wyżej.

Może, co do kodu, jest gdzieś podpowiedź, ale mnie się udało.
                        Założyłam, że symbole nie powtarzają się. 24 kombinacje. Nie tak dużo do
                        sprawdzenia
                        • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:20
                          tez mam krysztal, ale nie mam pojecia jak isc dalej, jak go wkładam w tą
                          dziurę, to zamykają mi się drzwi wisdome. Macie wszystkie literki? mi brakuje J
                          i S...
                          • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:24
                            Jestem na tym samym etapie literek.
                            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:26
                              no ja kod z literkami mam juz z glowy:)
                              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:28
                                Ja też, jakiś czas temu.
                                Wsadziałm 3 "główki" i stoję.
                                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:06
                                  mialas trzy rozne glowki?
                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:14
                                    Takie same. I żeby tylko trzy...
                      • 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:26
                        Gdzie Wy chcecie wstukiwać love?
                        Na drzwiach jest taki napis, ale na tabliczce poniżej są same spółgłoski.
                        Pochodziłam po podziemiach, pootwierałam drzwi i robię sobie wycieczki,
                        zabrałam literkę kościanemu człowieczkowi.
                        O jakich szkiełkach mówicie, bo ja znalazłam tylko niebieski kryształ?
                        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:28
                          no a mi brakuja dwie literko j i s. otworzylem srodkowe drzwi, sa trzy
                          przegrodki i nic.
                          • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:46
                            a ja musze zaczynac cala gre od poczatku, bo mi sie komp zawiesil... :( czy
                            ktos zna jakis sprytny sposob zebym mogla przejsc tam, gdzie skonczylam?
                            buuuu... :(
                            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:50
                              tez tak dzisiaj mialem, zeby cie pocieszyc
                              • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 12:00

• 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 19:52
                            Środkowe czyli te z 9 literkami przed?
                            Nie pisz hasła, ale może jakąś wskazówką się podzielisz?
                            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:06
                              te symbole przy nieboszczyku
                              • 1oo Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:08
                                Ja już nawet mapę przytargałam :))
                              • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:14
                                mam dwie glowki jeszcze jedna potrzebuje.
                                • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:15
                                  Dwie różne???
                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:20
                                    juz mam trzy rozne ale dalej nic nie pomaga
                                    • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:24
                                      ok. dostalem s i jakas tube
                                    • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:24
                                      Jesteś pewien, że są różne. I że tylko trzy :) ?
                                      • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:28
                                        tzn tych srebrnych mozesz nabrac bez liku. jest jeszcze zlota i brazowa. zaraz
                                        ide na piwo.
                                        • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:32
                                          Srebrnym mam bez liku. Złota i brązowa mówisz?
                                          • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:34
                                            ale cholernie trudno znalezc. jedna jest przy framudze przy wejsciu do glownego
                                            pomieszczenia, druga musisz dostac po odlozeniu krysztalu na stare miejsce.
                                            gdybym nie dostal podpowiedzi, w zyciu bym sam nie znalazl.
                                            a ty mi prosze powiedz, gdzie jest literka j.
                                            • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:36
                                              Mnie brakuje dwóch literek :(
                                              S i J.
                                            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 20:36
                                              uciekam, jak wroce mam nadzieje, ze j sie znajdzie:)
                                              • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 27.05.05, 21:52
                                                Obklikałam całą framugę i ... nic
                                                • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 01:01
                                                  bo musisz wyjsc na chwile z tego pomieszczenia i klikasz we framuge od strony
                                                  wejscia do tego pokoju, tak wysoko, jakby w sufit... i tam bedzie zloty ludek,
                                                  tylko ze mozna wejsc tam kilka razy i za kazdym razem bedzie lezal... nie moge
                                                  znalesc innego ludka... :( ani literek... nie wiem tez jak dostac sie do
                                                  komnaty Love... i mapa przy trupie niewiele mi mowi... pomozcie! ;)
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 01:59
                                                    pomysl patrzac na symbole o alfabecie
                                                  • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 02:00
                                                    i j sie nie znalazlo:(
                                                  • olcia1982 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 10:52
                                                    myślę o tych obrazkach jak o alfabecie i nic!!!!
                                                    California, Sun, i... jakieś znaczki, pewnie coś na H... ale jak naciskam te
                                                    trzy literki to sie nic nie dzieje... w ogole jak jakiekolwiek naciskam to nic
                                                    sie nie dzieje... :( moze jeszcze jakas podpowiedz?
                                                  • julka_b Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 13:06
                                                    California??? Spójrz bardzie globalne :).

Po raz ostatni podchodzę do tej gry. Mam nadzieję, że skutecznie
              • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 11:53

Odpowiadasz na :

memole napisała:

> Ok juz mam. Nie cierpie kiedy trzeba konkretnie w pewne miejsce kliknąć

ja tez nie cierpie. a gdzie to trzeba konkretnie kliknac??? (chodzi o zapalniczke)
                • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 11:55
                  mam zapalniczke
    • mama.poznan Pomocy zapalniczka !!! 28.05.05, 10:33
      hej
      ja wiem ze tyle juz o tym pisaliscie ale od wczoraj klikam w ten prawy gorny
      rog prawego kosza i nie widze tej cholernej zapalniczki :( moze jakies
      dokladniejsze wskazowki
      • olcia1982 Re: Pomocy zapalniczka !!! 28.05.05, 10:50
        klikaj w prawy górny róg, ale bardziej w trawe anizeli w doniczke...
      • kalkos Re: Pomocy zapalniczka !!! 28.05.05, 10:51
        skonczylem:)
        zapalniczka jest troche za koszem. klikaj to sie doklikasz:)
        • julka_b Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:23
          Zaraz wpadnę w szał. U mnie na prawdę go nie ma!!
          Poświęciłam chyba z godzinę na obklikanie framugi. I nic. Czy on jest widoczny??
          Dla pewności: chodzi o przejście pomiędzy korytarzem, gdzie pali się świeczka a
          pomieszczeniem, gdzie są 3 drzwi do otwarcia. Od strony pomieszczemnia ze
          świeczką? Ujęcie boczne (bo tylko w takim jest widoczna górna część framugi).
          Czy ktoś może mi pomóc?
          • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:27
            to jest na pewno gdzies tam. konkretnie nie napisze bo po prostu klikalem i
            jakos przypadkiem trafilem. a brazowego juz masz?
            • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:30
              Tak. Czy to możliwe, żeby mi się załadowała gra bez złotego ludka ;)?
              To jedyne wytłumaczenie.
              • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:32
                nie sadze, musi tam byc. znajdz go wreszcie bo mam nowy link:)
                • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:33
                  Wrrrrrr
                  • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:42
                    Obklikałam każdego piksela.
                    • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 13:44
                      stoisz plecami do swieczki w przejsciu i gdzies u gory po prawej stronie
                      klikasz. znasz niemiecki?
                      • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:11
                        Prawie wcale.
                        • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:20
                          no to tlumacze podpowiedz z niemieckiego forum. stanac w drzwiach tylem do
                          swieczki. kliknac u gory potem jeszcze raz u gory po prawej stronie
                      • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:12
                        Ale dawaj, co masz :)
                        • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:20
                          u mnie zadzialalo
                          • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:26
                            Przeszłam. Końcówka była koszmarem.
                            Chyba czytaliśmy tę samą podpowiedź. Ja z niej zrozumiałam tylko tłumaczenie
                            kodu (zresztą, to chyba było akurat po angielsku).
                            • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:32
                              to byla chyba jedyna podpowiedz na swiecie. przynajmniej wg google. szukam
                              teraz dr stanleya ale mi wszystkie przedmioty zjadlo:(
                              • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:34
                                link?
                                • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:36
                                  sie robi:)
                                  www.atfriday.com/GameZone/200549203002/20055149302449945.swf
                                  • julka_b Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:38
                                    Aaaaa, zaczęłam w to kiedyś grać, ale nie weszłam do domu. Moze tym tazem.
                                    Proponuję założyć osobny wątek.
                                    • kalkos Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 28.05.05, 14:39
                                      zalozylem na:
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29229&w=24459845
              • angoulene Re: Złoty ludek - GDZIE ??? 29.05.05, 12:04
                mozliwe. mi sie pierwszy raz zaladowala bez tego pierwszego klocka
    • awek1234 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 15:37
      tez chciałabym zagrać, a Twój link prowadzi do jakiejś chińskiej stronki..
      pls.. podaj link..
      • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 16:17
        link jest dobry. kliknij w chinskie znaczki
        • awek1234 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 16:24
          cała strona jest po chinsku, to w co mam klikac? czy gra jest po angielsku?
          • awek1234 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 16:29
            dzieki.. wiesz, najpierw probowalam skrocic link i wejsc na pozcatek, stronki z
            grami..
            w kazdym badz razie dzieki,, MAM!!! typo blondi, tak swoja droga..
            jeszcze raz THKS..
            • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 17:37
              :)
              • katg1 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 19:01
                a co zrobić jak zrobiłam kombinację kółek i kwadracików - jestem w ciemnościach
                i nie mogę nigdzie iść !
                • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 19:15
                  a zapalilas swieczke?
                  • katg1 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 19:25
                    jaką świeczkę - tu są takie ciemności
                    • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 19:34
                      pod lustrem. a masz zapalniczke?
                      • katg1 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 19:59
                        zapalniczkę mam
                        • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 20:11
                          no to zapal te swieczke:)
                          • katg1 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 21:28
                            jakie lustro ? ja nigdzie nie mogę ruszyć!
    • Gość: magdalenka201 Re: Nowa gra z pokojami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:41
      Jestem w pokoju z trupem i nie wiem co dalej jeszcze widze jakas lape na
      scianie i mam pilke moze ktos wie co dalej bo juz chyba nic nie wymysle
      • katg1 Re: Nowa gra z pokojami 28.05.05, 21:49
        jak tam weszłaś? Pomóż bo utknęłam w ciemnościach
        • rozmarync Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 12:10
          a nie mozecie powiedziec dokladniej gdzie kliknac?(chodzi mi o te framuge w
          pomieszczeniu ze swieczka...czyli trzeba nacisnac na ciemnozielony sufit czy
          jasnozielona framuge/sciane? i na pewno po prawej stronie???????
          a wlasnie, gdzie jest literka A ???
          • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:10
            Musisz ustawić się na wprost tych drzwi. Kliknąć na ciemne tło przy suficie, po
            prawej stronie, mniej więcej o.5cm od framugi. Nie ruszać myszką. Pojawi się
            czarno-szara ściana i trzeba kliknąć jeszcze raz.
    • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 11:48
      gdzie jest ta zapalniczka???
      • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 12:50
        na zewnatrz kolo kosza po prawej chyba stronie
        • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 13:03
          mam: kluzcyk zielony, ksiazke i nie wem co dalej...
          • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 13:07
            wiesz co, podaj link do tej gry, bo juz mi sie wszystkie mieszaja:)))
            • Gość: katg1 Re: Nowa gra z pokojami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:05
              gdzie te podziemia? Jak tam wejść?
              • kalkos Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 15:37
                a swieczke zapalilas?
                • angoulene Re: Nowa gra z pokojami 29.05.05, 15:42
                  swieczke zapalilam, kod wzielam z innego forum, a nastepnie weszlam do bardzo
                  ciemnego pokoju i mam dosc juz ;(( na razie rozbrajam ta strzelanke, ale - jak
                  widac - miernie. ten upal... prosze, pomoz chociaz pzy strzelance ;(((
                  • angoulene pRzy n/t 29.05.05, 15:42

• Gość: Wojtek Re: pRzy n/t IP: *.lot.pl 30.05.05, 14:45
                      Aha.Literka S jest obok zapalniczki (kliknac troche ponizej).
                      A gdzie jest srebrny "ludek"?
                      Pozdr.
                      • Gość: Wojtek Re: pRzy n/t IP: *.lot.pl 30.05.05, 15:21
                        Uff. Skonczylem
                        Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka