in_di_ra 28.06.05, 12:56 Był topic o najgłupszych reklamach. A jakie reklamy lubicie?Jakie wg was sa inteligente, dobrze zrealizowane.Jakie sie wam podobaja? Ja lubie reklame Nike, w ktorej wystepuja sam stopy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Fajne reklamy : IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.06.05, 13:29 czad.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?359863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel Re: Fajne reklamy : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:12 Reklamy z kabaretem Mumio, z tym tańczącym facetem, z małym głodem, z przechodzeniem do jakiegoś banku z Januszem Weissem, obligacji jest fajna z tym pudełkiem, z którego wyskakuje np. bocian trzymający w dziobie zawiniątko z noworodkiem. A reklama głupia to ta z wiatraczkami krzyczącymi "bunt! bunt! bunt!...". Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Fajne reklamy : 12.11.05, 16:19 Mnie ostatnio podoba się reklama Okocimia Mocnego z orłami i strusiem. Brawo za dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Fajne reklamy : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 01:44 suuuper!!!!gdzie znajde jeszcze wiecej takich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: Fajne reklamy : IP: 83.16.113.* 12.11.05, 21:03 odnośnie reklamy o wiatrakach, widziałam ją w kinie i wtedy wyglądała super - robiła wrażenie ja lubię te z kulami, lotto; oczywiście plus z mumio to reklama idealna. na stronie www.mydziewczyny.pl jest fajny spot (gdyby ktoś szukał - w "zgon ze śmiechu"). i lubię taką radiową reklamę, kiedy babka pyta faceta, czy zapłaci jej drugą połowę za samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaachaaa Re: Fajne reklamy : 13.11.05, 00:23 *znikający głodek jest fajny ;] *gadające ze sobą kule lotka też i.....hmm *lubię jeszcze tą z olejem kujawskim..."miałam to ja pieczeń i ją zmarnowałam...z pierwszego tłoczenia oleju nie miałam..." wkręciła mi się-ciąglę ją nucę ;] *jak koleś skacze po dachu budynku,potem przeskakuje przez budkę telefoniczną a w tle leci Bomfunk MC`s *reklama dębowego chyba z tymi wielkimi toczącymi się bekami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Fajne reklamy : 14.11.05, 20:48 > *lubię jeszcze tą z olejem kujawskim..."miałam to ja pieczeń i ją > zmarnowałam...z pierwszego tłoczenia oleju nie miałam..." wkręciła mi się-ciągl > ę > ją nucę ;] Bez obrazy, ale reklama Kujawskiego jest dla glupkow, bo komu jest potrzebny olej z pierwszego tloczenie do pieczeni? I jeszcze taki przejrzysty... Ale przynajmniej udalo im sie sprzedac kolejne klamstwo... A to blog na temat - zjadamyreklamy.blox.pl/html . Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Fajne reklamy : 13.11.05, 10:25 a o co chodzi z tą reklamą absolutnie cyfrowego banku pko? co to za postacie i z czym mają mi sie kojarzyć? Bo jestem atakowany tą reklamą z każdej stacji TV i z każdej niemal gazety, a te niby-to-jakieś-stworki przywodzą mi na myśl bazgraninę jakiegoś 13 latka. Są ani śmieszne, z niczym (mi) się nie kojarzą (że niby warcraft?), odnoszę wrażenie, że reklama debilna dla.. no własnie do kogo jest kierowana? i jakiej jest jej BARDZO ukryte przesłanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Fajne reklamy : IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.11.05, 19:45 Reklama telewizora Sony Bravia Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_bezprzytomnie Re: Fajne reklamy : 13.11.05, 20:17 Rozmowy kulek lotto mnie rozbrajają i Plusa tesh sa git hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Fajne reklamy : 13.11.05, 20:23 uwielbiam reklame piwa zubr "Zubr wystepuje w puszczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany kule lotto. sa gdzies w sieci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
kakui telewizory sony 13.11.05, 20:27 te pileczki, siedzialam jak glupia gapiac sie w ekran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: telewizory sony IP: *.lublin.mm.pl 14.11.05, 20:48 A zaba wyskakująca z rynny niezmiennei mnei rozbraja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@!Q Re: Fajne reklamy : IP: 81.210.32.* 14.11.05, 20:29 Obróbka walca DĘBOWE MOCNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
doona Re: Fajne reklamy : 15.11.05, 00:33 dalej trwam przy reklamie DOMESTOSA "usiu siusiu", której już prawie nie ma, brak mi "czerwonego kapturka" HEI, podobają mi się reklamy 'plusa", "tanie numerki" też są fajne, herbatki: "pytałem, to nikt nie chciał", mam na co dzień w rodzinie, więc też mi się podoba, natomiast nienawidzę wszelkich reklam z podtekstem erotycznym, który jest w szamponach, zaparciach, przyprawach itp. Producenci reklam, w większości jesteście niesmaczni i wkurzający. pomyślcie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Fajne reklamy : 15.11.05, 14:10 a tanie numerki nie maja niby podtekstu erotycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Fajne reklamy : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:36 Bardzo fajna jest reklama nutelli, zwłaszcza ta muzyczka w tle (to niejaki Andreas Johnson). Oczywiście spoty z Mumiami też są dobre. Ostatnio spodobała mi się reklama Heinekena, jak wysoki koleś zdejmuje 2 ostatnie butelki z półki robiąc taką głupkowatą minę do tej panny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Fajne reklamy : IP: 80.51.222.* 15.11.05, 13:49 ta panna to Jenifer Aniston, a reklama jest świetna i lubie ją odglądać Odpowiedz Link Zgłoś
agata_s2 Re: Fajne reklamy : 15.11.05, 14:36 Podoba mi się seria reklam Plusa, podoba mi się, ale już teraz to dawno jej nie widziałam reklama Lotto - jak facet przychodzi do biura i podaje cyfry wygranej z tekstem: a teraz to mi to lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Re: Fajne reklamy : IP: *.bpoint.pl / 217.11.141.* 15.11.05, 14:43 superowskie sa ostatnie reklamy Lotto z tymi pileczkami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@!Q Re: Fajne reklamy : IP: 81.210.32.* 15.11.05, 16:03 Guma ORBIT. Oprekriasna de brunkilda pusc wany zyno czy jkos tak . nie moge z niej i sobie gadam bronchilde co jakas godzinke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marieken Re: Fajne reklamy : IP: 193.109.123.* 15.11.05, 16:06 "manuel robi kanapkę" :))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: Fajne reklamy : 15.11.05, 17:05 reklama LOT-u z rodzinką kupujacą bilety...na sierpień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaro Re: Fajne reklamy : IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.05, 19:23 Zdecydowanie Okocim Mocne "Tylko dla orłów" - nawet ją mam na kompie, widziałam mnóstwo razy i nadal wprowadza w dobry nastrój :) Tanie numerki też świetne Żubr - każda :) no i Mumio oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Fajne reklamy : 19.11.05, 21:09 Reklama ery z kolesiem skaczącym po dachach, heineken, gadające kule totolotka. Za to do szewskiej pasji doprowadzają mnie reklamy plusa ale to pewnie dlatego, że żaden polski kabaret mnie nie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Fajne reklamy : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:27 *wszystkie plusa *reklama jakiegos banku chyba z krolami z banknotow, ktorzy nudza sie, czekajac na klienta *ostatnio tez reklama 3-bita (ta z kolesiem przy kasie i kasjerka, ktora nie wierzy w cene batona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejn carlzberga z ta przesympatyczna i zachlannym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejn moze nie carsberga, ale ta w samie z "egoista" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Fajne reklamy : IP: *.acn.waw.pl 19.11.05, 23:41 reklama bodajze simplusa z nauczycielka rozmawiajacą przez telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Fajne reklamy : IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.11.05, 00:06 Juz dawno temu na proszku OMO byl obrazek przedsawiajacy praczke, a za nia stojacego zolnierza. Do tego obrazka ulozono wierszyk reklamowy:OMO samo pierze powoli a zolnierz Magde pi****li Odpowiedz Link Zgłoś
br0mba Re: Fajne reklamy : 20.11.05, 00:19 reklamy plusa (teraz troche slabiej, ale "a na pralke se przyklej" i "taka mam dzisiaj nostalgie" - super) heyah "w krakowie jestem spalona" i "to juz jest koniec, ja juz nie moge wystepowac" - z czerwonym kapturem tylko dla orlow - i to buu :))))))) dzisiaj widzialam nowa reklame lecha - fajna kule lotto - super :) wiecej grzechow nie pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Hejah Infected IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:47 Gdzie można ściągnąć reklamę Heyah Infected? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: Fajne reklamy : IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.12.05, 13:36 Mi najbardziej się najbardziej podobają reklamy z Plusa - Co jest??!! Kontrola! -Co pan tu napisał?- Kopytko<hahaha> Aczkolwiek- na pralke se przyklej Ręce- Teraz to żyje <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Orange z piosenką Stinga IP: *.ztpnet.pl 11.12.05, 15:13 Oooo, jakiś PR-owiec z Orange się wpisał w odpowiedzi na zachwyty nad reklamami Plusa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm hehe rozgryzłeś mnie :P 11.12.05, 15:46 co do Plusa - to nie podałem go, bo to chyba oczywiste, że kabareciarze są debest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Fajne reklamy : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:27 Reklama garnków (chyba Zepter) z ogonkiem na portrecie pieska Reklama batonów (chyba) kitiket - taksówka, teraz papuga (on tak cudnie śpiewa!!) moja ulubiona - z nauczycielką drącą się na przerwie, ale nie wiem, co reklamuje:-)), a najbardziej lubię reklamy telesklepów - są tak durne, że czasem mam wrażenie, ze kręcą je tylko po to, żebym miała się z czego śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
every_think Jest taka jedna... 11.12.05, 15:32 Bardzo lubię reklamę Orange (o ile to dobrze zapamiętałam, że to o tą sieć telefonii komórkowej chodzi) z kauczukowatymi piłeczkami, które to piłeczki wprawiają mnie w hipnotyczny stan. Jak to dobrze, że i reklamy mogą być jeszcze transcendentne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Fajne reklamy : 18.12.05, 02:17 Napis na pewnym sklepie spożywczo-monopolowym w Krakowie: "Tu kupisz wszystko na śniadania, obiady, kolacje i libacje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamery won Re: Fajne reklamy : IP: *.emfme.net 11.12.13, 01:16 Nie, nie widzielismy i takiego spamera-idioty tez juz dawno nie widzielismy. Z proletariackim pozdrowieniem - WYP...LAJ W POLPRZYSIADACH. Odpowiedz Link Zgłoś