Gość: sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:37 bo ja na przykład uwielbiam gazelle freestyle (czy jakos tak :p) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.ipt.aol.com 13.07.05, 00:39 jakos tak? Czy kupilas cos, czy nie cos, czy jakos cos? Wszystko to buble, jak za Bieruta! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 00:41 Plastry odchudzające... Wierzcie lub nie... - zaczyna pan z reklamy, a ja mu na to:Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gramatyka Poziomnica!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.08.05, 19:03 Nigdy w życiu mie kupie poziomicy od kogoś, kto sprzedaje poziomnicę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola wreszcie na temat! IP: *.ipt.aol.com 13.07.05, 00:45 Najbardziej uwielbiamy produkt, no wrecz nie moge oderwac od niego oczu to: serum na zmarszczki, czy jakos tak :) Klej batapren (czy to jeszcze istnieje?) przy tym nie siada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wreszcie na temat! IP: *.ipt.aol.com 13.07.05, 00:46 butapren, mial byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakel Re: wreszcie na temat! IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 13.07.05, 02:21 kilka lat temu mozna bylo kupic rewelacyjne NOKTOWIDY (!!!!) i kurtke pilota za 20 zl, a gazzele freestayler jest the best i ten dlugopiory typ tez jest the best. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Chuck Rutkowski 13.07.05, 11:38 Dlugopiory jest boski :) Ale jest jeszcze Chuck Norris :) Tutaj w UK, non -stop go puszczaja na jakims dziwnym przyrzadzie :) A, jeszcze Rutkowski byl, z kasetami w roli prezentu do zamowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysy Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:50 Ale co tam... Klawiatura Foldable przebija wszystko... nie zlamie sie na pol i nie wypadna z niej klawisze :D i mozesz swoja ulubiona klawiature zawsze zabrac ze soba :P Odpowiedz Link Zgłoś
marian.glinka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 08:55 A tobie ile przycisków powypadało z klawiatury, co? Dzwońcie, te wspaniałe klawiatury będą wasze! Będą wasze! Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 11:38 Nasze, nasze... :) A teraz sie wycwanili i na raty mozna kupic rozne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewanka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 11:52 Moim ulubionym były kiedyś reklamowane TRYKOTY WELFORM, które rewelacyjnie zwalczały celulit. I tak jak wszystko tam reklamowane działały niemalże nie przerywając snu i mieściły się wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 12:10 To jeszcze te tabletki (ale to juz gazetowe) jesz co chcesz, lykasz jedna na noic i chudniesz kilogram. Tylko musisz uwazac zeby spadek wagi nie byl za szybko, dlatego co 5 kilogramow musisz robic przerwe :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 14.07.05, 22:24 Ja na to nie idę. Jak mi waga zaczęła spadać, to spadła mi na stopę i połamała mi kości śródstopia. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 11:31 ja se chyba kupie takie ze dwie,jedną bede zawsze zabierał do kąpieli w wannie a drugą na basen! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt ostatnio? 13.07.05, 11:58 elegancka, wyrafinowana, gościowa, z klasą, niezniszczalna, testowana przez foki i zawodnika sumo.. luksusowa sofa dmuchana;-)) oczywiście, i nieustająco Photo Blocker ale i tak najlepsze w telezakupach są: - gadki prowadzących oraz - sami prowadzący Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: ostatnio? 13.07.05, 12:12 Sofa jest super :) A photoblocker powini sprzedawac VIPom zeby ich paparazzi nie scigali :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Prawda?;-) 13.07.05, 12:49 zniknąłby przy okazji problem m.in. politykierów, p pijaku zatrzymywanych przez policję (mogliby spokojnie myk-myk drapnąć) tyle teraz tego w telewizorze się szlaja, a tak: problem był - nie ma problema;) wszystko dzięki blokerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierżant Pepper Re: ostatnio? IP: *.chello.pl 13.07.05, 13:43 > oczywiście, i nieustająco Photo Blocker a co na to policja? Bo to chyba w zasadzie namawianie do przestępstwa jest, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: ostatnio? 13.07.05, 14:00 Gość portalu: sierżant Pepper napisał(a): > a co na to policja? Bo to chyba w zasadzie namawianie do przestępstwa jest, nie > ? ale przecież Gulczas z kolega Arkiem mówią, że oni nie namawiają do przestępstwa, ale jeśli nie chcesz mieć problemów z policją.. (albo jakos tak) i ja im wierzę! ;-) policja?? policję może by i to zaczęło interesować, gdyby jeszcze ten bloker działał (ponoć szajs - taaa, w studiu telezakupów to on może i działa, ale to chyba żadna sztuka tak poświecić jakimś halogenem na niby-spryskaną tym wynalazkiem tablicę rejestracyjną/albo dorobić komp., żeby efekt odblasku uzyskać..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierżant Pepper Re: ostatnio? IP: *.chello.pl 13.07.05, 14:05 wiesz, szajs nie szajs, ale to jest zachęcanie do łamania przepisów, nawet jeśli ten środek nic nie daje. Może by Gulczasowi zrobić dowcip i złożyć zawiadomienie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: ostatnio? 13.07.05, 14:13 nie no wiem, że nie tylko samo dokonanie czynu (i przyłapanie na nim) ale i zachecanie jest mocno nie teges... wcale by policji nie trzeba było o tym zawiadamiać szanowna Krajowa Rada RiTV też by się zainteresowała.. przy okazji mogłaby wykazać, że oni jednak cos tam robią i do czegoś sa tak czy owak potrzebni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: ostatnio? IP: *.chello.pl 14.07.05, 08:23 Widziałem test tego czegoś. Nasze nowe, białe tablice odbijają światło tak samo, gdy są posmarowane fotoblokierem, lakierem do włosów bądź są czyste;) I żeby uzyskać efekt prześwietlenia trzeba użyć naprawdę mocnej lampy błyskowej, więc ten cały fotoblokier jest o kant dupy potłuc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: ostatnio? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.07.05, 10:16 A może o to chodzi? Policja nie reaguje na pierdy wygadywane przez Gulczasa i tylko zaciera ręce. Głąby kupują blockera, smarują sobie tablice rejestracyjne i łyse pały, a policja... cyka zdjęcia i wysyła mandaty jakby nigdy nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: ostatnio? IP: *.ae.wroc.pl 15.07.05, 11:21 sami się wkopali tym zdjęciem fotoblokera - popatrzcie uważnie, czyżby ten drugi samochodzik w całości wysmarowali, że tak blikuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: 213.25.20.* 13.07.05, 12:01 Sauna solution (chyba tak to się pisze) czyli urządzenie do wytapiania tłuszczu - "pozbądź się zbędnej tkanki tłuszczowej, tam gdzie jest ona naprawdę zbędna". Wszyskie przyrządy do ćwiczeń - namber łan - gazelle. Kiedyś obowiązkowo informowano, że przyrząd można złozyc i schować pod łóżko. Juz widzę łoże olbrzymich rozmiarów i magazyn sprzętu sportowego pod nim. Pajączek - dla "garbusków" Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 13:53 o tak!sauna solution - albo w wykonaniu tej blondyny - TSAŁNA TSOLUSZYN! (siostra Szczuki, czy jak???????) Pani ma niezłą wade zgryzy czy podkłada język - wszystko jedno, ale do reklam to sie nie nadaje! No ale chociaż z drugiej strony - smiesznie jest ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliena1 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 16:50 Mój ulubiony był dawno nie pokazywany już ZEGAR ŚPIEWAJĄCYCH PTAKÓW. Ohyda! Na każdą pełną godzinkę zamiast bicia zegara dawały się słyszeć dźwięki wydawane przez różne ptaki. Zegar był amerykanski i te ptaszki tyż jakieś dziwne. Nie jestem ornitologiem, lecz ze 20-30 ptaków rozpoznaję. Tu nie znałam żadnego. Przez długi czas terroryzowałam ojca, że mu kupię ten zegar w prezencie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 17:00 Nie wiem, jak to się zwie - przyklejasz takie cuś na brzuch, włączasz przycisk, robisz cokolwiek a toto wyrabia ci mięśnie. A ten głupi Pudzianowski traci czas na jakiś siłowniach. Odpowiedz Link Zgłoś
pawello35 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 17:06 Popatrzcie sobie na panią dmuchającą super hiper sofę - jak za***la nogami i rękami.... po prostu proces dmuchania jest (UWAGA) SZEŚCIOKROTNIE przyspieszony! Wiem bo sprawdzałem na PC-cie..... Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 17:22 hu ha! urlopowo nadrabiam zaleglosci w telezakupach..i kocham je ccccoraz bardziej! w tej chwili nr 1 jest dla mnie ten "super mikser" co sie zwie jakos....bullet (swietna nazwa, ciagle czekam az poszybuje w powietrze i dziabnie kogos przy tym sniadanku:) "i zajmuje tylko tyle miejsca co kubek"....ach ja marze o tym zeby moc jesc te wszystkie mazie ktore on robi :) zwlaszcza jak patrze na te pania co powstrzymujac odruch wymiotny chlusta sobie "pyszny sorbet" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomozcie mi Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.eti.pg.gda.pl 14.07.05, 12:34 Wiatrowka! juz jakis czas temu na jakims kanale *zawsze* gdy na niego trafilem szukajac wszedzie czegos ciekawego (tak, wiem teraz, ze to niemozliwe:) ) byla reklama wiatrowki - strach bylo lodowke otworzyc... --- zaloz wiatrowke, bo wieje! <a href='www.golebaby.com' onMouseOver="window.location=www.golebaby.com">pomozcie mi!</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_cheshire Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 18:46 Co pawda nie telezakupy, ale ze sklepu: na dworcu w Poznaniu jest sklep z upominkami. Mają tam piękny obraz: błękitne niebo, ruczaj w tle, wszystko w pięknych promieniach słońca czyniących drzewa na obrazie jakby zanurzonymi w tęczy....a to wszystko służy tylko temu, by z ram dał się słyszeć świergot ptaków i szum płynącej wody. Momentalnie sie siusiu chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 10:51 Hehehe :) moja kolezanka dostala cos takiego na urodziny :) Z trudem zachowala dobra mine :) Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 17:49 A urzadzenie do skladania ciuchow widzieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.07.05, 20:42 Nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa, bo widziałam tylko raz. Ale w reklamie tej chodziło o to, że jest jakiś taki dmuchany "namiocik" , ktoś wiada do tego namiociku i to jest taka sauna...Myślałam, ze się posikam ze śmiechu bo całość wyglądała komicznie:dwie Chinki siedzące w tych pudełkach i którym wystawały tylko główki i rączki ahahahaha...a no i oczywiście do tego "namiociku" można dodawać różne zapachowe olejki i jest miodzio!! ;] To taka Sałna Soluszyn w wersji BIG, warto dodać,że cena tego cacka wynosiła około 2000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 13.07.05, 22:04 mnie sie najbardziej podoba takie cos do depilacji. nie wiem, czy w Polsce tez pokazuja, bo widzialam w niemieckiej telewizji. jest to taki krazek z jakiegos tworzywa, ktory dziala chyba na zasadzie papieru sciernego, bo wystarczy pocierac nim np. lydki, zeby usunac wloski. ale sam produkt nie jest tak powalajacy, jak to, ze za sprzedajacego robi facet gdzies kolo 50-tki, ktory na zywo w studio goli sobie nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 19:41 > ze za sprzedajacego robi facet gdzies kolo 50-tki, ktory na > zywo w studio goli sobie nogi! Umarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 09:06 Widziałam tylko raz i wymiękłam! Po prostu muszę mieć składacza do ubrań, nie moge żyć bez niego!!! :-))))) Niestety, na ich stronie nie ma starszych produktów, a może ja nie potrafię szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek photoblocker to kant:) IP: *.net.pulawy.pl 14.07.05, 10:16 zauważyliście że jak Gulczas trzyma tablicę do zdjęcia to ma palce ułozone na górze--natomiast na zdjęciu sa ułozone z boku.Czyli juz sama reklama to kantowanie Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt nie trzeba 14.07.05, 11:55 wcale widzieć reklamy, Gulczasa i całej reszty tej łgającej, mangowej menażerii, żeby stwierdzić, że to szwindel i tyle! mina Gulczasa (na zdjęciach, na których trzyma tablice) mówi sama za siebie: w pysk się chłopina śmieje z naiwniaków, którzy na blockera się nabiora.. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 10:53 Ciekawe ze ze skladaczem to chyba wiecej czasu zajmuje :) Ale jesli chcesz byc prawqdziwa pania domu, musisz celebrowac wszystko, nawet skladanie bielizny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerpuffgirl Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:04 moje typy -kosmodysk -pani wylewająca makaron do zlewu, bo nie ma garnka z pokrywą z sitkiem -elektryczny "gryl" -sauna solution -super multi mixer (mały chłopiec zachwala "lubię to urządzenie bo ma w nazwie moje ulubione słowo - super") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:35 Kocham te kosmodyski i inne bajery na kręgosłup! Pajączki (dr Oleszczuk,mmm..) jakieś pasy, nie-pasy...Ale najubawniejsze jest to, że o swoich kłopotach z kręgosłupem (kolanami, stawami) gledzą ludzie, który wystarczyloby schudnąć choć 50 kg, żeby nic nie bolało... Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 12:34 A produkt 'panie-daj-pan-spokoj', to chyba byl solar-green, taka dozywotnio swiecaca lampka ogrodowa na baterie sloneczne o jakosci i sile swiecenia porownywalnej z wyswietlaczem telefonu komorkowego. '-A chcialby Pan miec energie elektryczna za darmo? -Panie, daj Pan spokoj!' I to zajebiscie naturalne machniecie reka;))) Pamietam jeszcze taka maszyne do obierania ziemniakow. Nie pamietam jak sie nazywal, ale tekst szedl tak: 'Czy lubi Pani obierac ziemniaki? -Zarty sie Pana trzymaja!' Wygladalo to rownie naturalnie co poprzednie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.chello.pl 14.07.05, 13:06 Tak tak, pamiętam! A potem był wyścig - kura domowa kontra maszyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finak Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.oracle.co.uk 14.07.05, 13:41 Ten solar green to jedna z moich ulubionych reklam hahaha! koles 'daj-pna- spokoj' jest cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 14:30 obieraczka do ziemniaków jest dla mnie najlepsza!!! Cokolwiek do niej włozysz wychodzi okragłe:)I ta Pani domu-taka naturalna, po prostu rewelacyjna reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 18:17 A wsrod moich znajomych "panie-daj-pan-spokoj" jest powiedzonkiem-hitem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 22:39 olus_stad napisał: > A produkt 'panie-daj-pan-spokoj', to chyba byl solar-green, taka dozywotnio swi > ecaca lampka ogrodowa na baterie sloneczne o jakosci i sile swiecenia porownywa > lnej z wyswietlaczem telefonu komorkowego. '-A chcialby Pan miec energie elektr > yczna za darmo? -Panie, daj Pan spokoj!' I to zajebiscie naturalne machniecie r > eka;))) > > Pamietam jeszcze taka maszyne do obierania ziemniakow. Nie pamietam jak sie naz > ywal, ale tekst szedl tak: 'Czy lubi Pani obierac ziemniaki? -Zarty sie Pana tr > zymaja!' Wygladalo to rownie naturalnie co poprzednie;) > Buahaha Wlasnie mi przypomniales tego faceta "pa-a-a-nie daj pan spo-okoj!"! prawie sikalem ze smiechu jak widzialem ten spot!dzieki za poprawienie humoru:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzacior Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 13:09 moje ulubione były zawsze reklamy mopów i innych szczotek co tak wszystko wchłaniały (jakieś magnetyczne moceczy co) i Jet Air, lokówka do włosów (nie mogłem z fryzury tego fryzjera co to reklamował :D) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 19:43 > moje ulubione były zawsze reklamy mopów i innych szczotek co tak wszystko > wchłaniały (jakieś magnetyczne moceczy co) i Jet Air, lokówka do włosów (nie > mogłem z fryzury tego fryzjera co to reklamował :D) Oj tak tak!! Fryzura była the best!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ap5ik Deska do składania koszul 14.07.05, 13:17 Wszystko na głowę bije deska do składania koszul. Stosują takową kosmonauci z NASA :) Robisz myk, myk, myk i koszulka prawie złożona, tylko zgiąc w 3 miejscach i gotowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:):) Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:53 gazell... i prowadzacy!!! tego goscia nic ani nikt nie przebije!!! a naj bardziej denerwuje mnie reklama kosmo dysku czy jakos tak!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 14:20 ja uwielbiam magic bullet czy mangowy odpowiednik-wonder max.w biedroce tez takie widzialam,tylko za 2/3 ceny mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 17:47 Niech sobie wsadza te wszystkie gadżety w D U P Ę Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Brawo ten wątek :) 14.07.05, 19:37 Dla przypomnienia, co prezentowały Telezakupy jakieś półtora roku temu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=4218279&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Najlepsze sa telezakupy MAMGO 14.07.05, 19:57 Made by Bezele :):) powalil mnie na kolana "aparat cyfrowy" zwykly aparat stary jakis, jak sie go otwieralo, tam gdzie powinna byc klisza byly wyciete .. cyferki :D hiehie nie moge z tede i kołcza:D:D [respekt] Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 14.07.05, 22:43 u nas chyba tego nie ma, ale moja siostra na SŁowacji zachwyca się zawsze publicznoscią, taką jak u Drzyzgi np, siedzą laski i się zachwycają i niedowierzają że takei cudo można kupic, hihi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:47 A robomopa ktos pamieta? Jest baaardzo rzadko prezentowany. Dla niewtajemniczonych - urzadzenie to ma ksztalt kapelusza na ktorego rondzie znajduje sie scierka do podlogi. To cos przemieszcza sie losowo po pomieszczeniu myjac podloge. Po prostu cudo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.telpol.net.pl 15.07.05, 00:59 losowo myjąc też? :D Odpowiedz Link Zgłoś
istna o nie, moi złoci! 15.07.05, 01:40 Wszystkie te cuda bije na głowę niegdysiejsza reklama preparatu do depilacji. Grono pań w atlasowych szlafroczkach siedzi na kanapie, jedna mówi, że specjalnie dla potrzeb programu nie depilowała nóg od tygodnia... Na dowód odsłania nogi (czy muszę dodawać, że wydepilowane?), a pozostale panie jak na komendę mówią "łe!" albo "fuj!". Później pani zachwala, że preparat wyprodukowano w 100% z naturalnych składników, na dowód czego... (werble) ..je odrobinę depilatora. Zachęca: "Spróbujcie!" i pozostałe panie wsadzają paluchy do słoiczka z kremem depilującym, oblizują je i mówią "Mmmm, mmmm, smakuje jak miód z cytryną..". Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: o nie, moi złoci! 15.07.05, 05:10 Ze starszego repertuaru: - Janusz Dzieciol, Klaudiusz i odtwarzacz dvd z opcja karaoke - pioro Penalli, numer z przebijana puszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zac Re: o nie, moi złoci! IP: *.radcent.lublin.pl 15.07.05, 09:12 marze o tym zeby miec te wszystkie gadzety: rano wstaje z dmuchanej sofy i robie sobie breje tym super mixerem. zakladam sauna solution i do poludnia cwicze na gazelle freestyle.pozniej jestem skonany wiec zakladam.... kosmodysk! na obiadek gryl elektryczny klaudiusza I... UWAGA....WATA CUKROWA!!!! wychodze sobie porobic zdjecia tym super aparacikiem a wszystko to nie zdejmujac elektrycznego motylka do miesni brzucha i pajaczka zeby sie nie garbic.policja mnie zlapala bo foto-blocker nie zadzialal. pod wieczor z rozpaczy wbijam sobie niezniszczalne piro w glowe. zegnaj okrutny swiecie. pozdr,zac ps a pamietacie jeden z pierwszych hitow telezakupow MUNBUTKI? takie cos troche jak gumofilce owiniete folia aluminiowa "jan niezbedny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.07.05, 20:31 naprawdę podnosicie mnie na duchu. Uwielbiam oglądać telezakupy - ostatnio rzadko mam okazję a nawet jak się dorwę do TV to mnie rodzina tępi - ale zawsze myślałam że to objaw delikatnego (ale zawsze) zboczenia. A tu widzę że nie jestem sama. Dzięki wielkie za to moralne wsparcie. a wracając do tematu - zawsze mnie powala z nóg jak wśród darmowych dodatków dołączanych chyba do wszystkich reklamowanych przedmiotów wymieniana jest instrukcja obsługi i (urządzenia elektryczne) zasilacz. niestamowita okazja zaprawdę i nie wiem jak się można nie rzucić od razu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:44 I ten głos: "Zadzwoń, zamów!" Taki pełen entuzjazmu, "to REWELACYJNE urządzenie teraz tylko za...." To g...o do wyrabiania mięśni kosztowało ponad dwie stówy, identyczne leżało sobie w Carrfourze na stosach w koszach (nikogo nie interesowało) za 19.99..Dokładnie identyczne. Zastanawia mnie kto to produkuje i po co? Musza sprzedawać, nie ma bata, te reklamy tez nie są za darmo. czyli ktoś się nabiera. Duzo ktosiów. Produkują coś, czego na ogół nie ma w sklepach, (bo jakby były, to nikt by nie kupił), czego nie mozna obejrzeć, wypróbować i nie kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar a telefon HAIER??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:19 no nie wiem jak mogliscie nie wspomniec o tym badziewiu? :-)) zachwalal go chyba Aras z BB i jakas blondi,byl to najnowszej generacji telefon komorkowy, dostepny w wielu barwach, o niezliczonych zastosowaniach: jako wisiorek, broszka, spinka do krawata czy gdzie tam jeszcze chielibyscie go sobie przyczepic ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) IP: 213.25.20.* 18.07.05, 06:54 Ostatnio widziała preparat na porost włosów - jakoś na "w" się zaczynał. Majpierw w opisie podaja, że jest do odzywka do włosóe, a potem pan opowiada, że jego pacjenci, którzy byli CAŁKIEM ŁYSI, po zostosowaniu tego preparatu cieszą siędzisiad bujnym owłosieniem. To jak to w końcu działa? Skoro to odżywka do włosów, to jak może cokolwiek pomóc po zstosowaniu na łysą pałę? Odpowiedz Link Zgłoś
chinka_czikulinka Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 18.07.05, 15:46 wg mnie bezkonkurencyjna była rewolucyjna DESKA DO SKŁADANIA UBRAŃ-reklamowana jakis czas temu przez gwiazdy z big brothera. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 18.07.05, 16:05 shark cordless sweeper a szczeglnie jak ten gosciu to wypowiada Odpowiedz Link Zgłoś
ulka777 Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 04.08.05, 12:24 Proszę, jeszcze, jeszcze. Umarłam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: wasz ulubiony produkt z telezakupów?:) 04.08.05, 12:28 ja uwielbiam telesprzedaz lalek (dla doroslych, tzn nie porno, tylko takich zabawek, ale dorosli je zbieraja) w niemieckiej telewizji. matko, mozna pasc od walorow estetycznych oraz psychicznych skrzywien, jakie sie w tym programie w ludziach aktywuja Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Jeszcze raz fotobloker ;-)) 14.08.05, 09:38 Przekomarzania prowadzących telezakupy Mango nt. stosowania fotoblokera (aż je sobie spisałam;-): Gulczas do Tego-Z-Bródką (nie wiem, jak się nazywa): Czyli powinniśmy stosować fotobloker, żeby łamać nielogiczne przepisy? T-Z-B do Gulczasa: Wiesz Gulczas, ode mnie tego nie usłyszysz, ale... Gulczas: Ja osobiście nie lubię, JAK SIĘ MNIE PODGLĄDA I FOTOGRAFUJE!!! ******************************************************************************** I kto to mówi?!... ;-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś