saaabinkaa 16.07.05, 16:44 Twoja definicja Miłości....i Twoja definicja Zdrady....Kiedy wiesz ze to jest miłośc a co uważasz za zdrade? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosiaczek Re: Twoja definicja... IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 17:56 Miłość - kiedy czuję że krew mi wrze gdy tylko widzę jak On swoim zachowaniem daja do zrozumienia że zrobiłby dla mnie wszystko. Zdrada - kiedy czuję że krew mi wrze gdy tylko widzę jak On swoim zahcowaniem daje do zrozumeinia ze zrobiłby dla NIEJ wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Twoja definicja... 16.07.05, 20:33 Miłość - gdy po numerku nie chce się wychodzić z wyrka Zdrada (1) - Gdy wolałbym, żeby ta druga prasowała mi sznurowadła Zdrada (2) - Gdy ta druga potrafi nie przypalić wody na herbatę... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Twoja definicja... 16.07.05, 22:41 miłość to wyrok dożywocia na niewinną/niewinnego co do zdrady, nie mam definicji Odpowiedz Link Zgłoś
saaabinkaa Re: Twoja definicja... 18.07.05, 13:04 nie ma miłości bez zazrdości? czy nie doszłoby do zdrady bez zazdrości przy pomocy miłości?? Odpowiedz Link Zgłoś