Gość: Marcynka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:20 MŁOTEK - "impulsownik kinetyczny z naprowadzaczem trzonkowym" Jak znacie więcej to zapodawajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tito Re: Definicje IP: 217.57.87.* 08.09.02, 23:16 Wojskowe: 1.Z czego sie sklada lyzka? Z drazka prowadniczego i komory zupnej. 2.Ilolita jest lufa armatnia? Jednolita. 3.Co to jest kaluza? Zbiornik wodny o niskim znaczeniu strategicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismena Re: Definicje IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 07.12.02, 20:46 A komora zupna lyzki dzieli sie na czesc nadsiebierna i podsiebierna. Co to jest atak? jest to zespol czynnosci nastepujacy po slowie "hurra" Co to jest wzgorze i w jaki sposob? Jest to nierownosc terenu w sposob wypukly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Definicje IP: 195.67.90.* 11.12.02, 15:50 Gość portalu: Tito napisał(a): > > 3.Co to jest kaluza? > Zbiornik wodny o niskim znaczeniu strategicznym. > ... do przekroczenia ktorego nie potrzeba ciezkiego sprzetu zmotoryzowanego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys_nr1 Re: Definicje 09.09.02, 00:02 Jak sie dziela kaprale? - Kaprale dziela sie na: 1) -antyseksualistow (..Ja sie z wami,szeregowy, nie bede pi.....olil!!!) 2) -homoseksualistow (..Ja sie wam, szeregowy, do d..y dobiore!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: Definicje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 07:16 Są jeszcze przypuszczalni homoseksualiści: Wiecie, ja was chyba wypier..le Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: Definicje IP: 213.77.14.* 09.09.02, 09:35 Łopata: "ręczny przenośnik materiałów sypkich na wysięgniku drewnianym" Odpowiedz Link Zgłoś
harwas Re: Definicje 09.09.02, 10:07 sprzątaczka: konserwator powierzchni płaskich - oryginał kopacz dołów: operator koparki ręcznej pijany - trzeźwy inaczej pies - skowyr, bo pies to policjant koń - kopytniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Definicje IP: *.electrolux-na.com 09.12.02, 21:40 Gość portalu: Slav napisał(a): > Łopata: > "ręczny przenośnik materiałów sypkich na wysięgniku drewnianym" "KOPARKA, JEDNONACZYNIOWA, PRZEDSIEBIERNA, ZASIERZUTNA O WYSIEGNIKU DREWNIANYM" Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Definicje 09.09.02, 11:16 Są jeszcze homoseksualiści magicy: Ja wam się tak do dupy dobiorę, że nawet nie będziecie wiedzieli kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Definicje IP: 213.216.82.* 09.09.02, 11:31 znalem to tak (podzial szefow): szef niepedal: ja sie z toba nie bede p* ! -szef pedal: ja cie zaraz wyp* ! -szef superpedal: ja zaraz was wszystkich wyp* ! -szef superpedal-ekschibicjonista: jak was wszystkich wyp* to zobaczycie ! -szef superpedal-magik: jak was wszystkich wyp* to nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Definicje IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 09.09.02, 11:45 Jeszcze był brudas: Ja was wyp... bez mydła i piroman: Ja was wyp ... z hukiem a definicja wojskowa rowu z wodą: wgłębienie lądowe o wilgotności 100 % Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Definicje IP: 213.255.126.* 09.09.02, 12:46 na pilniczku na baterie: tlumaczenie z chinskiego:"urzadzenie bateryjne" "pozwala na posiadanie zdrowych paznokci" gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Araya Re: Definicje IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 13:05 Gość portalu: Quest napisał(a): > Są jeszcze przypuszczalni homoseksualiści: > Wiecie, ja was chyba wypier..le I Homoseksualiści magicy: Ja was wypier..le, nawet nie będziecie wiedzieć kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLBe Re: Definicje IP: *.*.*.* 09.12.02, 10:13 Przyłączacz dwustronnie rozłączalny w otulinie bawełnianej do pracy gorącej - Sznur do żelazka. Odprowadzacz dwustronnie otwarty okresowy- muszla klozetowa. Wsuwki męskie luzem - kapcie. Zwis męski elegancki - krawat. DUDEK - Dalekopisowe Urządzenie Do Elektronicznego Kryptażu. Odpowiedz Link Zgłoś
_owca socjologiczna 09.12.02, 15:44 Pamiętam ze studiów: TŁUM - przelotne zbiegowisko ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
novaque Re: socjologiczna 09.12.02, 16:19 a propos przypomnialo mi sie. przelom lat siedemdziesiatych i osiemdziesiatych. dwoch polakow - nielegalne zgromadzenie, pieciu polakow - nielegalny wiec, trzydziesci milionow polakow - garstka ekstremistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi Re: Definicje IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 31.12.02, 11:55 Ręce- są to dwie sprężyny do przyciągania dziewczyny Nogi- są to dwa słupy do podtrzymywania dupy Pocałunek- jest to plucie przez zęby do cudzej gęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Student Re: Definicje IP: *.Szczecinek.Net.PL 09.12.02, 20:34 Prof!? T.Pilawski, Wyższa Szkoła Morska w Szczecinie, skrypt z technologii przewozów (cytaty z pamięci, egzamin w roku 1984): - "transport morski to poziome przemieszczanie towarów po powierzchni morza przy użyciu statku" - "meble to wyroby drewniane wypełniające przestrzeń pomieszczeń mieszkalnych" - "podział kobiałek: z wiekiem i z uchem, bez wieka z uchem, z wiekiem bez ucha, bez wieka i bez ucha" było tego około 400 stron! autora podaję z nazwiska bo sam się na skrypcie podpisał a głupotę trzeba rozpalonym żelazem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugh Re: Definicje IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 22:14 Gość portalu: Były Student napisał(a): > Prof!? T.Pilawski, Wyższa Szkoła Morska w Szczecinie, skrypt z technologii > przewozów (cytaty z pamięci, egzamin w roku 1984): > - "transport morski to poziome przemieszczanie towarów po powierzchni morza > przy użyciu statku" > - "meble to wyroby drewniane wypełniające przestrzeń pomieszczeń mieszkalnych" > - "podział kobiałek: z wiekiem i z uchem, bez wieka z uchem, z wiekiem bez > ucha, bez wieka i bez ucha" > > było tego około 400 stron! autora podaję z nazwiska bo sam się na skrypcie > podpisał a głupotę trzeba rozpalonym żelazem ... a pamiętasz może dokładny tytuł książki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Definicje IP: *.Szczecinek.Net.PL 10.12.02, 19:47 Gość portalu: ugh napisał(a): > Gość portalu: Były Student napisał(a): > > > Prof!? T.Pilawski, Wyższa Szkoła Morska w Szczecinie, skrypt z technologii > > > przewozów (cytaty z pamięci, egzamin w roku 1984): > > - "transport morski to poziome przemieszczanie towarów po powierzchni morz > a > > przy użyciu statku" > > - "meble to wyroby drewniane wypełniające przestrzeń pomieszczeń mieszkaln > ych" > > - "podział kobiałek: z wiekiem i z uchem, bez wieka z uchem, z wiekiem bez > > > ucha, bez wieka i bez ucha" > > > > było tego około 400 stron! autora podaję z nazwiska bo sam się na skrypcie > > > podpisał a głupotę trzeba rozpalonym żelazem ... > > a pamiętasz może dokładny tytuł książki ? Technologia Przewozów Morskich Odpowiedz Link Zgłoś
caerme Re: Definicje 09.12.02, 22:35 kochane[???] studia, ja bylem na marketingu a co semestr na pierwszych zajeciach bylo tak: 10 czy 15 definicji pt marketing tj "......", ktore poza wyrazami o tym samym znaczeniu roznily sie zwykle przecinkiem i ja to musialem [w teorii] umiec, moze gdzies znajde - choc watpie jak znajde napisze rece mizej nog opadly kiedy pewien pan psor [!!!!] podyktowal chyba z 5 formul na obliczanie cen w monopolu .... znam te bole... btw profesorow: zwykle pisza ze 3 ksiazki w zyciu reszta to tlumaczenie tlumaczen i takie tam czyli zamiana rozdzialow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Definicje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.02, 18:03 PWSTViT, przedmiot: kinotechnika, definicja kina: "kino - obiekt przystosowany do wyświetlania filmów oraz odtwarzania ścieżki dźiękowej zapisanej na taśmie filmowej systemem fotograficznym" Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Definicje 11.12.02, 11:37 CD - płaskokrążek lustrzanocyfrowy kabel od żelazka - wtyk dwustronny w spowiciu z elanobawełny Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Definicje 11.12.02, 16:49 gleba - część skorupy ziemskiej na której rośnie różna roślinność (autentyk, z moich czasów szkolnych) i wojskowe: lufa - pręt powietrza oblany stalą Odpowiedz Link Zgłoś
cezzah Re: Definicje 31.12.02, 12:32 butla pod ciśnieniem do faszenia pożarów - gaśnica ( autentyk z "twórczości" mojej kolezanki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismena Re: Definicje IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 31.12.02, 13:07 Autentyk z mojej uczelni, choc podany jako przyklad do wysmiania. syndrom jest to klaster skorelowanych paternów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BadOrMad Re: Definicje - socjologiczne IP: *.noma.pl 03.01.03, 19:37 Śmieciarz - terenowy przedstawiciel przemysłu utylizacji zużytych dóbr materialnych Samobójstwo - autoeutanazja, egoistyczne ukierunkowane spowodowanie bezterminowej dysfunkcji Krowia farma - bydlęcy obóz koncentracyjny Myśliwy - morderca zwierząt, mięsny najemnik Sklep mięsny - cmentarz zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Definicje IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 04.01.03, 00:58 Niemowlę jest to obiekt szczepień w rękach pediatry. [jak się zapoznać z obowiązującym kalendarzem szczepień, to na to wychodzi :-))] Odpowiedz Link Zgłoś