Gość: Cleese IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 09.09.02, 11:34 Właśnie mi się przypomniało z filmu W. Allena: "Moja żona była tak w sobie zakochana, że nawet podczas orgazmu wykrzykiwała swoje imie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leo Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 12:56 z jakiegoś starego czeskiego filmu: "Czy wiedzą Panie, że ogon szczupaka stanowi 1/3 jego długości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freud Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.jpmorgan.com 09.09.02, 13:05 Tez Woody Allen (ale nie pamietam czy z filmu, czy z wywiadu) "Onanizm - co w tym zlego? Przeciez to seks z osoba ktora kocham..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 09.09.02, 16:05 To jak W. Allen i onanizm to musi być: "przepraszam bardzo ale niestety musze już państwa opuścić mam wykład z onanizmu i boję się że zaczną beze mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 09.09.02, 17:31 Moje dwa ulubione ze Shreka: "Przyznaje się do związku z siedmioma krasnoludkami, ale podkreśla,że nie jest łatwa" i "lubi drinki z palemką i malować paznokcie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 14:09 "Szklana pułapka" po katastrofie helikoptera: "Potrzeba więcej agentów FBI" Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek77 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 11.09.02, 11:45 a to z czego? (nie z komedii, ale brzmi nieźle) ”Czujecie? Napalm! Uwielbiam zapach napalmu nad ranem!” Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 11.09.02, 12:36 Czas apokalipsy - Duvall mówi tak do Sheena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 11.09.02, 14:37 Alternatywy 4 . Gospodarz domu Anioł Stanisław wraz z żoną Miećką - otwierają korespondencje lokatorów. Zdegustowany Anioł : "Ależ Ci ludzie bazgrzą..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 11.09.02, 14:46 Fisher King ... Pamiętacie może jak główny bohater w zależności od sytuacji w życiu wymyślał sobie tekst na nagrobek ? Podobał mi się jak zdołowany wymyślił takie epitafium: "to nie był kurwa piknik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 22:38 "A kto mnie zabroni z pastowanym kabanem po lesie spacerować?" Tekst Pawlaka , albo ten "Wprowadziliście pilota w błąd" "Oj tam, w kosmos nie poleciał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobelia Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 195.187.102.* 13.09.02, 23:03 Też z Allena - "Ci którzy nic nie umieją zostają nauczycielami, a ci którzy nawet uczyć nie umieją zostają nauczycielami gimnastyki", "Ostatni raz byłem w kobiecie kiedy zwiedzałem Statuę Wolności", "Kiedy słyszę Wagnera mam ochotę najechać na Polskę", "Jedzenie jest tu ohydne. Tak, a jakie małe porcje!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.pl 14.09.02, 13:13 zrobie ci z dupy jesień średniowiecza ej, koleżko, czy chcesz, żebym ci pokazał gdzie pieprz... eee, gdzie raki zimują... nie będziesz do swoich byłych fagasów dzwoniła z mojej komóry , bejbe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj. Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.radio.com.pl 14.09.02, 20:41 Witia wierzchchem jedzie! Nie może być, na kocie?! (Sami swoi) Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 15.09.02, 19:09 Wiesz co ci powiem,mam jużdosyć tego Freda kurwa jego w dupę zapierdolona mać.Dzwoni do mnie codziennie o wpół do szóstej rano i pyta się"co z kasą"nawet we Wronkach mnie tak nie męczyli. -Chłopaki nie płaczą Odpowiedz Link Zgłoś
flerry Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 15.09.02, 21:35 Nie ma to jak odzywki z kilera 1 - Może usmażyć wam jajka ?? - Cycki se usmaż !!! albo 2 -Precz mi z tą wichurą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluetab70 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.salwator.net 15.09.02, 22:03 300 dolarów?????? i co ja sobie za to kupię? waciki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Do Lobelii IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 16.09.02, 12:59 Kiedy słyszę Wagnera mam ochotę najechać na Polskę :D Dzięki za przypomnienie mam tylko pytanko z którego to filmu - mój siwy włos i odwapnienia powodują niepamięć zwaną przez niektórych sklerozą. Jakbyś mogła byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: IP: 153.19.176.* 18.09.02, 14:11 Gość portalu: Cleese napisał(a): > Kiedy słyszę Wagnera > mam ochotę najechać na Polskę :D Dzięki za przypomnienie mam tylko pytanko > > z którego to filmu - mój siwy włos i odwapnienia powodują niepamięć zwaną przez > > niektórych sklerozą. > Jakbyś mogł byłbym wdzięczny. > Tajemnica morderstwa na Manhattanie.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.pl 16.09.02, 16:54 na górę jedzie? a gdzie ma jechać? w booook?! (nic śmiesznego) Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 17.09.02, 14:52 Woody Allen "Milosc i Smierc". Ten film to praktycznie jeden wielki smieszny tekst. Troche cytatow z pamieci: - "Napoleon napada na Rosje, musimy uciekac, ratowac zycie, spalic za soba zywnosc. Chociaz wiem, ze podpalic barszcz nie bedzie latwo" - "Nie wierze w Boga. Myslisz, ze stworzyl nas na swoje podobienstwo?" - "Tak" - "Spojrz na mnie. Myslisz, ze Bog nosi okulary?" - "Hmm... napewno nie w takich oprawkach..." - "Nie mam nic przeciwko niemu. Kocham go jak brata, ale nie jak wlasnego" - "Wlasnie spacerowalem i rozmyslalem o Jezusie. Skoro byl ciesla, to ciekawe ile bral za polke na ksiazki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolit Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 14:59 "Sztos" Bo pić to trzeba umieć, albo- Wleczone było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.09.02, 17:33 Może mniej znane, ale dobre. Z filmu "Nieuchwytny" ze Stevenem Segalem: Scenka w chińskim sklepie z różnymi artykułami - partner Segala zażywa tajemniczy proszek pod język, a następnie pyta go, z czego to jest. Segal odpowiada: z penisa jelenia. Partner Segala wypluwa i mówi: "Czuję się zgwałcony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.man.polbox.pl 17.09.02, 22:30 - Proszę czekać - będzie rozmowa - międzynarodowa! - Panie, tu jest kiosk, ja tu, ja tu ... mięso sprzedaję! ("Miś") - Co tam słychać w wielkim świecie?! A co ty, kurwa, gazet nie czytasz? "Chłopaki nie płaczą") - Punia, kucnij, zobacz co Pan czyta! ... Po tylu latach partyjne szczenięta ... ("Rozmowy kontrolowane") - Daj agrafkę! Żywcem mnie nie wezmą! ("Kingsajz") - Żeby chłop nie mógł, z gołą babą, w windzie... - Dzień dobry, zastałem Jolkę? - A Curie-Skłodowska? - Nasi tu byli! - Nie poznaję kolegi, cicha woda! - Kobieta mnie bije, poddaję się! aaaaaaaaa... Dajcie wy mi wszyscy święty spokój ..... ("Seksmisja") Rejs - cała ścieżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhostDog Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 14:12 Nio i jeszcze:"NIc nie widzę, ciemność widzę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 62.233.183.* 17.09.02, 22:39 może nie wszystkich to rozśmieszy ale mnie poprostu rozwaliło z filmu "Snatch" facet cofając wywalił w Transita i twierdzi że go nie widział, na to komentarz jednego z pasażerów "You know whenever you reverse things come from behind you." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.pol.lublin.pl 18.09.02, 14:09 Kpernik była kobietą! ("Seksmisja") Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia27 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 25.10.02, 22:56 Gość portalu: oja napisał(a): > może nie wszystkich to rozśmieszy ale mnie poprostu rozwaliło > > z filmu "Snatch" > > facet cofając wywalił w Transita i twierdzi że go nie widział, na to komentarz > jednego z pasażerów > > "You know whenever you reverse things come from behind you." Na co Tyron: - It was a funny angle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.pol.lublin.pl 18.09.02, 14:11 Sorry, oczywiście to Kopernik była kobietą, nie Kprnik! Odpowiedz Link Zgłoś
essie Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 18.09.02, 14:40 Psychole nie eksploduja w sloncu, nawet jesli maja super zajoba... (sorki jesli cos pomylilam, daawno tego nie widzialam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 18.09.02, 14:50 To było "od zmierzchu do świtu?" jeśli tak to przypomniała mi się żywa (a później skopana) reklama burdelu i zachęcająca opowieść o rodzaju oferowanego asortymentu (oj było w czym wybierać)- jeśli ktoś oglądał to wie o jaki tekst chodzi i pewnie by na wypieprzyli ten wątek za jego zacytowanie - ale polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 217.96.37.* 19.09.02, 09:19 z jakiegoś filmu Mela Brooksa do gospody przychodzi Jezus z apostołami aby odbyć Ostatnią Wieczerzę. Właściciel gospody pyta się: "Panowie razem, czy oddzielne stoliki?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:10 Gość portalu: taniej napisał(a): > z jakiegoś filmu Mela Brooksa > do gospody przychodzi Jezus z apostołami aby odbyć Ostatnią Wieczerzę. > Właściciel gospody pyta się: "Panowie razem, czy oddzielne stoliki?". Ten film to "Historia świata" wg mnie najlepszy film Brooksa. Tam też jest scena, gdzie na góre Synaj wchodzi Mojżesz, trzyma 3 tablice i mówi: - Pan nasz dał nam tych 15... i nagle jedna tablica mu wypada z ręki i rozbija się. A Mojżesz spokojnie kończy dalej: - ... tych 10 przykazań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DigaN Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.pl / *.pl 19.09.02, 17:42 Naprawdę głupi, ale naprawdę śmieszny film pt. "Jay i Cichy Bob" Sorry jeśli coś pomyle. - Panie reżyserze. pana kawa. (Reżyser jest czarny) - O Kurwa! Tu pływają twoje chary! Wiedziałem! Zawsze jakiś zafajdany białas musi napluć czarnemu do kawy, zawsze! Chce mieć nową kawe!! Po kilku minutach z nową kawą, ale już kręcą film. - Prosze pana, nowa kawa. - Wypierdalaj mi z z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaU Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.chello.pl 12.07.03, 08:30 Gość portalu: r. napisał(a): > Gość portalu: taniej napisał(a): > > > z jakiegoś filmu Mela Brooksa > > do gospody przychodzi Jezus z apostołami aby odbyć Ostatnią Wieczerzę. > > Właściciel gospody pyta się: "Panowie razem, czy oddzielne stoliki?". > > Ten film to "Historia świata" wg mnie najlepszy film Brooksa. > > Tam też jest scena, gdzie na góre Synaj wchodzi Mojżesz, trzyma 3 tablice i > mówi: > - Pan nasz dał nam tych 15... > i nagle jedna tablica mu wypada z ręki i rozbija się. A Mojżesz spokojnie > kończy dalej: > - ... tych 10 przykazań. LUDZIE! GDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ "HISTORIĘ ŚWIATA" BROOKSA? SZUKAM TEGO FILMU OD PARU ŁADNYCH LAT!!! DAJCIE JAKIEŚ NAMIARY! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 19.09.02, 21:17 "snatch" Turkish: Fuck me, hold tight. What's that? Tommy: It's me belt, Turkish. Turkish: No, Tommy. There'a a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers? Tommy: It's for protection. Turkish: Protection from what? "Zee Germans"? Avi: London. You know... fish, chips, cup o' tea, bad food, worse weather, Mary- fucking-Poppins... London! Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia27 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 25.10.02, 23:10 Gość portalu: qwerty napisał(a): > "snatch" > > Turkish: Fuck me, hold tight. What's that? > Tommy: It's me belt, Turkish. > Turkish: No, Tommy. There'a a gun in your trousers. What's a gun doing in your > trousers? > Tommy: It's for protection. > Turkish: Protection from what? "Zee Germans"? > > Avi: London. You know... fish, chips, cup o' tea, bad food, worse weather, Mary > - > fucking-Poppins... London! Dc. The Head: - You must understand, it`s not exactly legal, we are not in Vegas! Cousin Avi: - I`m not looking for legal and I`m not looking for Vegas, I`m looking for Frankie Fucking Fourthingers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 12:18 taaaaa to mnie strasznie rozbawiło tekst powala mam pytanie widziałeś Porachunki? Film podobny warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata76 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.client.attbi.com 27.09.02, 22:02 "trzeba sie wyluzowac"-(Chlopaki nie placza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.LIB.UPENN.EDU 24.10.02, 23:12 Marek, nie patrz, bo zepsujesz... (Czterdzistolatek, ale ten stary) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cfaniak Polskie zwierzeta to żubr, bóbr, kur.. łoś IP: *.acn.pl 23.10.03, 19:23 -Gdzie jest kur.. moje 300 baniek? -Są w życiu wazniejsze sprawy niz twoje 300 baniek Ta? Naprzykład 600 baniek! Te dwa teksty mnie rozjebały :) Cytaty z "Chłopaki nie płaczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 09:31 No nie Krzysiu? To jest Pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina O czym ty do mnie rozmawiasz? - ale o tym decydują ludzie -to dowiedz sie co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 25.10.02, 15:51 Nie pamiętam dokładnie, ale coś w tym stylu Do reżysera mówi gość: - Przyprowadziłem dziewczynę. Porządna dziewczyna. Bardzo porządna. Reżyser: TRUDNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 195.94.193.* 25.10.02, 16:36 Toż to Miś! i Aleksandra Koziełło. - Bardzo porządna dziewczyna. - Trudno, co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinho.dombrovista Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 26.10.02, 22:48 ...I wtedy do izby wszedł stary przygarbiony baca Onufry Migdał i powiedział: - YYYYYYYYYYYYY Kto zgadnie z czego to jest? Nagrodą jest bilet do jednego z moskiewskich teatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinho.dombrovista Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 26.10.02, 22:51 Sorry za kolejny post z rzędu, ale ten model ma dobrą pamięć ale krótką. Pamiętacie ostatnie zdanie z "DELIKATESÓW" - Mam coś tu? Odpowiedz Link Zgłoś
dz Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 27.10.02, 13:12 marcinho.dombrovista napisał: > ...I wtedy do izby wszedł stary przygarbiony baca Onufry Migdał i powiedział: > - YYYYYYYYYYYYY > > Kto zgadnie z czego to jest? > > Nagrodą jest bilet do jednego z moskiewskich teatrów. a nie ze "Skarbu" przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinho.dombrovista Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 30.10.02, 18:27 BRAWO! Nie wiedziałem że ktokolwiek zwraca uwagę na szczegóły w filmach z epoki przedbarejowskiej. Nie mówię o hasełkach w stylu "Play it again, Sam" , lecz o krajowych produkcjach. A więc jescze raz brawo. Wygrał/a Pan/i wczasy w Groznym. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 31.10.02, 07:28 Od Zygmunta uklony i rozne wyrazy -Od jakiego Zygmunta? -Od trzeciego Wazy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 31.10.02, 07:53 Znowu W. Allen ("drobne cwaniaczki"): Wraca do domu mąż - otwiera zamek, pada stereotypowe pytanie: Kochanie to Ty ? odpowiedź: nie, papież - przyszedłem zobaczyć jak mieszkasz . Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 22.06.03, 22:14 Gość portalu: Cleese napisał(a): > Znowu W. Allen ("drobne cwaniaczki"): > Wraca do domu mąż - otwiera zamek, pada stereotypowe pytanie: Kochanie to Ty ? > odpowiedź: nie, papież - przyszedłem zobaczyć jak mieszkasz . z tego samego filmu: wszyscy jestesmy inteligentni, ale tylko on nosi okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 09.07.03, 22:59 z my big fat greek wedding: -how is bissnes? -buissnes is bad... powiedziane z boskim greckim akcentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan tu nie stał Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 19:01 Wie pan co? Niech pan wsiądzie w autobus nr X, wysiądzie przy placu Zamkowym i podejdzie do tego faceta na kolumnie i pan mu powie "Pan tu nie stał". Powinien być napis "Wpuszczamy tylko w krawatach". Klient w krawacie mniej awanturujący się. Matko pamiętaj - dziecko twój skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 22.10.03, 19:56 tradycja1 napisała: > Od Zygmunta uklony i rozne wyrazy > -Od jakiego Zygmunta? > -Od trzeciego Wazy.... -Panie, pan nerwów nie masz? -Nerwy? Kochany... Ja to już takie numery miałem... Przychodziłem panie kran naprawić, to było tak: mąż w pokoju kolację wsuwał, żona mu w kuchni smażyła... to ja panie zdążyłem kran naprawić i taaaa... Ja to całe życie na farcie lecę. I jeszcze nigdy nie wpadłem (o, jaka lala)... i nie wpadnę [crashtest dużego fiata na budce telefonicznej] -Wolny pan jest? -Taaa....... No gdzie? -Na Słoneczną 5 -Nie pytam gdzie mam jechać, tylko gdzie pan się ładuje? -No przecież powiedział pan, że jest pan wolny? -A jak, wolna sobota jest to i wolny jestem - nie robię -Ale proszę pana, ja się bardzo spieszę! -A czy ja pana zatrzymuję Ale dla mnie w BWP wygrał tekst: -No mógłby pan chociaż powiedzieć przepraszam! -Przepraszam! -Przepraszam... no widzi pani co za cham? -POWIEDZIAŁEM PRZEPRASZAM? POWIEDZIAŁEM PRZEPRASZAM? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marc.fugnac Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 23.10.03, 13:31 dz napisał: > marcinho.dombrovista napisał: > > > ...I wtedy do izby wszedł stary przygarbiony baca Onufry Migdał i powiedzi > ał: to było: ...i po swojemu, swoją gwarą góralską, powiedział: > > - YYYYYYYYYYYYY powiedziawszy to, aktor odtwarzający bacę obszernie machnął ręką, a było to w czasie nagrania... słuchowiska radiowego, gdzie ten gest był zupełnie bez znaczenia i to właśnie stanowiło o śmieszności tej sceny. > > > > Kto zgadnie z czego to jest? > > > > Nagrodą jest bilet do jednego z moskiewskich teatrów. > > > a nie ze "Skarbu" przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 31.10.02, 09:30 Moze to nie jest smieszne bez kontekstu...ale jak ogladaliscie "Piaty Element" to pamietacie Zorga, ktory w cudny sposob mowi "I know" (szczegolnie w sytuacji: "Sir, you cannot stay here. There's a bomb in the hotel" "I know" :) A z odzywek filmowych, ktore weszly do codziennego uzytku... "Bardzo mi przykro, Sidorowski" - tak przedstawia sie zawsze moj znajomy...i "Dzien dobry, zastalem Jolke?", co jest naszym stalym haslem domofonowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 217.153.46.* 31.10.02, 12:08 Byly juz wspomniane takie kultowe filmy jak Rejs, Nic Smiesznego czy Seksmisja ale chyba pomineliscie... Monthy Python'a. Ponizej wkleilem scene z "Life Of Brian" gdy zaszczuty glowny bohater uciekajac przed tlumem wpadl do jamy w ktorej siedzial milczacy pustelnik. Tlum podbiegl za nim do jamy... Man in crowd III: Hail Messiah! Brian: I'm not the Messiah! Man in crowd III: I say you are, Lord, and I should know; I've followed a few! Crowd: Hail Messiah! Brian: I'm not the Messiah, would you please listen, I am not the Messiah, do you understand? Honestly! Woman in crowd II: Only the true Messiah denies his divinity. Brian: What? Well, what sort of chance does that give me? All right! I am the Messiah! Crowd: He is! He is the Messiah! Brian: Now, fuck off! Crowd: [Silence] Man in crowd III: How shall we fuck off, oh Lord? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 31.10.02, 12:26 Są już na FH co najmniej dwa wątki o MP - "Pieprzony albatros" i "najlepsze skecze MP". Wprowadzenie MP na tapetkę tego wątku może go najwyraźniej zdominować - ale zawsze miło poczytać klasyka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.cjb.net / 192.168.0.* 01.11.02, 17:48 "-NO I CO?! NO I CO TERAZ??!! -Trzeba będzie powtórzyć... -CO POWTÓRZYĆ, CO POWTÓRZYĆ OŚLE JEDEN, PRZECIEŻ TO JEST KOT ZAWSZE UCIEKNIE CI NA DRZEWO!!!! -to można ściąć drzewo.....Taką mam koncepcję. -OD KONCEPCJI TO JESTEM TUTAJ JA!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometea Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 18:26 motyla noga;) he podobalo mi sie!jutro tez wam uciekniemy! prosze prosze przeciez panu nie zjem! ych to alkohol jestes usprawiedliwony(tu moga byc problemy-to hydrozagadka) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosi Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.p.lodz.pl 01.11.02, 21:36 Jeśli już o "Hydrozagadce": - Kim jesteś?! - Nieważne, kim jestem! Ważne jest przestrzeganie przepisów B - H - P! Zwłaszcza na kolei! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 01.11.02, 22:40 Jestem kwiaciarka sprzedaje tu kwiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 02.11.02, 20:41 zdejm kapelusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 04.11.02, 09:11 Alternatywy 4 Stanisław Anioł: Ech Miećka ! Mądremu wystarczy słowo a głupiemu to i referatu mało jak powiedział Sufronow. Anioł wykuwa za skrzynką na listy dziure. Obrysowuje po ścianie kontur kucia - daje młotek i dłutko małżonce i mówi: Kuj po tej lini - jak powiedział Sufronow. Anioł przez tą (tę) dziure wyciąga korespondencje i otwiera jeden z listów - z niesmakiem na twarzy oddaje go Miećce i mówi z wyraźnym obrzydzeniem: ależ Ci ludzie bazgrzą.. Rozmowa Winnickiego (Gajos) z lokatorami. Winnicki opowiada im dowcip: "pytają w telewizji sekretarza: Panie sekretarzu czy może być jeszcze gorzej ? Sekretarz po dłuższej chwili odpowiada, wie Pani co właściwie to chyba nie - bo jakby mogło to by już było". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.chello.pl 20.06.03, 01:19 Gość portalu: mosi napisał(a): > Jeśli już o "Hydrozagadce": > > - Kim jesteś?! > - Nieważne, kim jestem! Ważne jest przestrzeganie przepisów B - H - P! > Zwłaszcza na kolei! Też z "Hydrozagadki": "Alkohol to największy wróg mężczyzny!" Albo scena gdy marynarz (Pieczka) powstrzymuje tłum Arabów: "Stój elemencie antyspołeczny!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 81.210.25.* 14.07.03, 01:15 Gość portalu: vik napisał(a): > Gość portalu: mosi napisał(a): > > > Jeśli już o "Hydrozagadce": > > > > - Kim jesteś?! > > - Nieważne, kim jestem! Ważne jest przestrzeganie przepisów B - H - P! > > Zwłaszcza na kolei! > > Też z "Hydrozagadki": > "Alkohol to największy wróg mężczyzny!" > Albo scena gdy marynarz (Pieczka) powstrzymuje tłum Arabów: "Stój elemencie > antyspołeczny!" Małą poprawka: było: "Stój elemencie aspołeczny !" :) Znam ten film na pamieć :-) tak samo jak Misia , Co mi zrobisz... , Wniebowzięci, Jak to sie robi i wiele innych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 22.10.03, 20:07 > "Stój elemencie aspołeczny !" > > :) Znam ten film na pamieć :-) tak samo jak Misia , Co mi zrobisz... , > Wniebowzięci, Jak to sie robi i wiele innych :-) (iiihiiiihia ein eia!!!) Właśnie przeszedłem reedukację... (einiihia i heiinn) Niech brat do brata wyciągnie prawicę Stańmy się rybakami (einni a hyyyan!) Wszyscy jesteśmy ludźmi, a ziemia jest naszą planetą... ZIEMIA PLANETA LUDZI!!!!! Ein ing ang ing eng in ą ę -On wam to mówi, były bandyta przemytnik i złodziej -Wiwat! Zgoda! Happy Eeeeeeend... [..] Jestem tłumaczem! ;) Filmy które znam na pamięć: -Hydrozagadka -Brunet Wieczorową Porą -Nie ma róży bez ognia -Rozmowy Kontrolowane -Co mi zrobisz jak mnie złapiesz -Misia i Rejs to już chyba wszystkie dzieci z podwórka znają..;) -Alternatywy 4 -Poszukiwany poszukiwana -Pulp Fiction (to te które udało mi się na gorąco przypomnieć że pamiętam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
privart Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 24.10.03, 01:22 No widzi pan, i pan zdaza :) ---------- Przyszlem wczesniej, gdyz nie mialem co robic... (Mis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 09:54 Desperado "Płacimy czy zabijamy?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 15:25 screw you guys, I'm goin' home.(niesmiertelny cartman zawsze mnie tym rozbawial) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 19.06.03, 21:14 z "Pulp fiction" Marcellus po ucieczce Butch'a "... a jeżeli uciekł do indochin, niech jakiś czarnuch zaczai się w jego miseczce z ryżem..." "Vabank"- "... to jest lakier?! to jest jakieś qui pro quo a nie lakier!!" i jeszcze "wsciekłe psy"- kawałek dialogu kiedy podczas odprawy przed napadem szef rozdzielał kolorowe pseudonimy. "ja nie chcę być "brązowy"- to brzmi jak gówno!" "a czy nie moglibyśmy sobie sami wybrać kolorów? Nie! Ostatnim razem kiedy na to pozwoliłem dziesięciu dorosłych facetów prawie się pobiło kto ma być "czarny"" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 195.116.236.* 20.06.03, 23:06 "To się wszystko zgłasza jako usterki..." - Nie ma róży bez ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. 21.06.03, 10:23 - dziecko chińczyk i dziecko japończyk to sie niczym nie różnią - chyba że dziecko chińczyk dziewczynka a dziecko japończyk chłopczyk - no... ale to juz tak jak u ludzi to na pewno z jakiegoś Barei, a więc dialog Tyma, ale z którego filmu - nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.coi.waw.pl 21.06.03, 11:31 z misia barei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selig Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 14:19 Z Bruneta wieczorowa pora i rozmawiaja robotnicy, probujacy zawiesic transparent nad ulica pzdr selig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: 213.77.40.* 19.07.03, 11:25 "Co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz". 100% Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Z Rozmów Kontrolowanych - podobny dialog 22.10.03, 20:43 -Jakby moja dała się tak zdjąć, to bym kurwę powiesił -Tam bracie inna kultura jest, a u nas inna -U nas też tak będzie jak Wałęsa drugą Japonię zrobi -Japonki noszą za małe buty, na przykład -W Japonii wszystko jest za małe. Ty radio widziałeś? Mój szwagier przywiózł. To jest takie jak to pudełeczko [pokazuje pudełko zapałek] -Kurwa jego mać... Chęciński&Tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.lodz.mm.pl 22.06.03, 12:23 z Barei - Nazwisko ..... - Nazwisko obywatelu (Milicjant do żula ) - yyyy właśnie zastanawiam się zarąbiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS232 Re: Najśmieśniejsze odzywki z filmów.. IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 23:49 ali: Booyaka reszata: Booyakasha Black hawk down Grimes: Fuck IT!!!!!!! (to apropo ledwie uniknionego postrzelenia z granatnika (RPG)) Za mało kurwa Kurwa Odpowiedz Link Zgłoś