Dodaj do ulubionych

W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.06, 13:18
Ja generalnie obdarzalam platonicznym uczuciem pilkarzy :-)

w podstawowce obiektem westchnien byli Lothar Matthaus i Antonio Zubizarreta
potem nastaly czasy chorwackiego pilkarza Gorana Vlaovica (nie wiem co ja w
nim widzialam...)
w liceum - Patrick Kluivert i Youri Djorkaeff :-)
ze wstydem musze dodac, ze miałam nawet czas kiedy podobał mi się - o zgrozo -
Christo Stoiczkow !!!
Obserwuj wątek
    • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:20
      Mnie się podobał Jurek Gorgoń i Janek z "Czterech Pancernych"
      • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:22
        Lidka była też całkiem, całkiem!
        • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:23
          A moją damską idolką była oczywiście Marusia
          • dusieczka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 20:35
            w księdzu katechecie z I klasy i w McGywerze,moim zdaniem byli do siebie
            podobni:)))
            • Gość: pix Z kim sie kochaliscie za mlodu? IP: *.ri.ri.cox.net 24.01.06, 23:18
              • Gość: Ania W Chucku Norrisie oczywiście. IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 25.01.06, 17:26
                Ta miłość nie przeszła mi do tej pory. Najbardziej lubię te jego kopy z półobrotu!
            • paparazzi5 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 17:39
              mi sie podoba latoszek z "na dobre i złe"... bartosz opania <mniam> :-)
          • Gość: Cykada Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.onlink.net 25.01.06, 14:42
            do nieprzytomnosci bylam zakochana w Jerzy Zelniku i strasznie nienawidzilam
            B.Brylska . Uwazalam ja za swoja rywalke i kobiete ktora zniszczyla mi zycie.
            Szkoda ,ze Zelnik o tym nie wiedzial bo moze dalby mi sznse. :)))
        • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:24
          eee, Lidka lepsiejsza..!
          • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:25
            Nie była zła, miała szczerbę między zębami...na papierosa
            • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:26
              to od lufy rudego:)
              • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:29
                Była z niej zadziora. Janek też miał szczerbę, widocznie razem z Lidką i rudym
                coś kombinowali.
                • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:32
                  Ja myslę że za tym wszystkim stał pies!
                  217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/_czterej_pancerni_i_pies.jpg
                  • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:34
                    Tomuś, nie piskaj!
                    • Gość: Stefan w Lassie IP: *.chello.pl 24.01.06, 17:52
                      w Lassie. dziwnie to zabrzmiało...
                      • Gość: weterynarz Re: w Lassie IP: *.clppva.east.verizon.net 25.01.06, 04:44
                        on biedaczek ma zoofilie bo kocha sie w zwierzetach moze jeszcze ma stosunki
                        pciowe z jakims
            • Gość: Maliks Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:07
              To nie na papierosa. Teraz sie mówi, że na żeton. Palenie nie jest w modzie.
        • Gość: leon Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 194.146.219.* 24.01.06, 17:59
          Tylko Irena Santor i Pola Raksa
        • Gość: sylwia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:09
          Jordan z New Kids on the Block
          • Gość: Moon Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:57
            Jordan był najlepszy! Miałam wszędzie jego plakaty :) Niedawno widziałam
            teledysk NKOTB (hehe, "Step by step", pamietacie?) i stwierdziłam, że gdyby go
            ubrać i uczesać zgodnie z dzisiejszą modą, to mogłby się podobać. :)
            • miracle_girl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 28.01.06, 15:31
              ha ha ha :D ja tez w Jordanie :D
          • katamara1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 29.01.06, 12:32
            Czy to byl solista tego zespołu? Bo jak tak to i mi się on bardzo podobal.
          • katamara1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 29.01.06, 12:34
            "Step by step" tam świetnie tańczyli-super to byl zespół.
      • anetka1606 the cure Robert Smith!!! 24.01.06, 15:40
        ...ale też ...
        Jim Morrison
        wokalista Pearl Jam( jak on się nazywał?-to chyba nie była prawdziwa miłość!)
        a także
        Robert Redford
        i Grzegorz M. kolega z warszawskiego osiedla Gocław-Iskra(pozdrawiam!)
        jako malutka dziewczynka kochałam się we własnym kuzynie!!
        • Gość: puka Re: the cure Robert Smith!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:14
          wokalista Pearl Jam - Eddie Vedder
        • Gość: chi Re: the cure Robert Smith!!! IP: *.csk.pl 24.01.06, 19:24
          Eddie Vedded .. tia..
          • Gość: vega 75 Re: the cure Robert Smith!!! IP: *.kolornet.pl 24.01.06, 23:56
            Gilbert z Ani, jakiś bramkarz włoski ( MŚ coś ok 1988-89 ), jakiś piłkarz
            belgijski ( trwało to krótko, więc i pamięć zawodzi) , Jonathan Brandis z
            SeaQuest ... Janson Newsted ( Metallica ).
            • Gość: Krk Hmmt Re: the cure Robert Smith!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:24
              Dżejson
        • dorianne.gray Re: the cure Robert Smith!!! 24.01.06, 19:28
          W Robercie zakochałam się dopiero w wieku 13 lat, to się już chyba nie liczy ;)
          Jednak Limahl! (7 lat)
          • morgen_stern Re: the cure Robert Smith!!! 13.02.06, 15:56
            dorianne.gray napisała:

> W Robercie zakochałam się dopiero w wieku 13 lat, to się już chyba nie
            liczy ;)
            > Jednak Limahl! (7 lat)

Jesteś chyba moim alter ego.
            Robert Smith - 14 lat, Limahl - 7 latek :-)))) To są jakieś jaja :-)))
        • Gość: semir Re: the cure Robert Smith!!! IP: *.net.euron.pl 25.01.06, 19:03
          TRENT REZNOR z NIN ciachooo!!!!
      • Gość: Julia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 217.149.242.* 24.01.06, 16:56
        Oczywiście Janek z Czterech Pancernych, spałam z jego zdjęciem :)miałam z 7 lat.
      • Gość: małga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:29
        zawsze kochałam się w bohaterach młodzieżowych filmów
      • Gość: milosc za 10 grosz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.clppva.east.verizon.net 25.01.06, 04:42
        a kto sie kochal w zdjeciach aktorow, no kto bez obludy prosze
      • Gość: kasia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.spidernet.net / *.spidernet.net 25.01.06, 09:00
        hehehe, moja 1 milosc to Janek z 4 Pancernych:) sama nie wiem dlaczego, ale
        najlepsze bylo jak mi mama uswiadomila ze ten janek to teraz wyglada tak - i
        pokazala starego Gajosa, zalamalam sie wtedy:) Z takich pamietnych fascynacji
        to jeszcze lyzwiazem Yergienijem Platowem, hehehe, dzieci to maja pomysly!
      • onioni Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 27.01.06, 11:08
        ja w nauczycielkach %-)))))))

a w "gwiazdach" raczej nie, od zawsze wiedziałem że to bagno :)))

pzdr
        zobacz.glt.pl
      • Gość: anomander.rake Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:25
        Mi sie podobala kolezanka z klasy.. to tez sie liczy? Jeszcze kilka innych
        aktoreczek.. nawet nie wiem dlaczego?
      • remedios_buendia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.04.06, 22:04
        ja kochałam się w Marianie ze "Zmienników". Niby wiedziałam, że to Katarzyna
        Błaszczyk, ale jakoś nie mogłam w to uwierzyc... Miałam wtedy 5 lat i marzyłam,
        że przyjedzie po mnie kiedyś taksówką :D dodam, że jestem heteroseksualistką
        (bez wątpienia)
      • Gość: Ania Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:03
        Leonardo DiCaprio...
    • Gość: Justa79 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 195.164.30.* 20.01.06, 13:26
      Jordan Knight z NKOTB i Jason Donovan, a sama chciałam wyglądać, jak Kim Wilde.
      • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:27
        A kto kochał się w Chucku Norrisie?
        • trusiaa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:32
          Już się wątek rozwijał, już się miałam dopisać - a tu masz - Norris.
          • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:34
            Bo to prawdziwy chłop jest!
            Chuck Norris zawsze uprawia sex na pierwszej randce. Zawsze.
            • Gość: trusiaa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:48
              Jako dziecko nie chodziłam na randki - C. Norris pozostawał poza moimi
              zainteresowaniami.
              Janek K. - to co innego, ale i tak ten niemiecki pomarańczowoskóry Winnetou był
              the best!
              • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:49
                Ten...?
                www.cropage.de/winnetou.jpg
                fiu, fiu!
                • Gość: Cz-Cz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 212.160.236.* 20.01.06, 13:55
                  Ja się kochałem w Korze. Kiedyś była o.k. Marusia też była niezła.
                  • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:58
                    Dębowej?
                    A ja z Poli Raksy synem byłam na koloniach, jak miałam 12 lat. W nim się
                    wszystkie dziewczyny z kolonii kochały. Amory do Marusi, to pikuś.
                  • p.galli Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:58
                    Atrej (c zy jak to sie choerka pisze) z "NIekończacej sie histori"
                    to naber łan..:)

a pozatym cala masa...ehhh w koncu w wieku 7 czy 8 lat liste sobie zrobilam bo
                    zaczynalkam zapominac :) szkoda ze sie nie uchowala:D
                    • Gość: trusiaa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:01
                      Dlaczego kolega Kaszpir sie wyśmiewa? Napisałam "był". I żadne tam fiu, fiu.

Nieładnie się śmiać z cudzych sympatii, prawda dziweczęta?
                      • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 15:36
                        To ja przepraszam!!!
                        www.4-ka.com.pl/lucrum_2005/strona_pliki/bukiet.jpg
                  • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:58
                    A Lidka...?
                  • Gość: eri Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.02.06, 12:34
                    pewnie że w Korze,ja ją nawet kocham do dzisiaj....a a'propo's Janka z
                    pancernych to znam laskę co bardziej Jej sie podoba teraz niż jak grał w
                    pancernych
                • bja74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 26.01.06, 17:27
                  Ojej!!!
                  Znalazłeś/łaś moja miłość! Dziękuję:))
                  miałam 11 lat...
            • alaskahuska Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 15:31
              A mnie się Chuck Norris kojarzy z takim małpiszonem, coś jak Tytus de ZOO:)
              • Gość: lola Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.toya.net.pl 20.01.06, 22:36
                módl się żeby tego nie przeczytał..:>
                • Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 16:45
                  No, bo nie wiadomo co bedzie straszniejsze - uprawianie seksu na pierwszej
                  randce czy od razu mordobicie
            • Gość: izuś Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 24.01.06, 18:16
              zawsze na pierwszej randce?....hmm, bo kto by z nim poszedł na drugą???
      • nancy_callahan Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:51
        O tak Jordan Knight pobudzał też moją małoletnią wyobraźnię, a w jeszcze
        wcześniejszym dzieciństwie to chciałam być Isaurą, sic!
      • Gość: rzarufka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:17
        Rany koguta ! Ja też ja też ja też !!!
        Moja kuzynka (sporo starsza ode mnie) miała oklejone całe mieszkanie (wraz z
        kiblem) plakatami NKOTB ! Do dziś mnie szokuje, że starsi jej pozwolili. To się
        nazywa miłość fanki!
        Moją szczeniacką miłością było natomiast Backstreet Boys - całe! Plama w życiorysie.
        • Gość: rzarufka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:23
          Ofkors do niedawna "facet w moim typie" - Zakościelny. Widziałam live w zeszły
          piątek - od razu zmieniłam preferencje. Gość mojego wzrostu...uu... uuuuuu... uuuu
          • Gość: :P Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.zdnet.com.pl 24.01.06, 18:27
            nie to zeby mnie jakos specjalnie interesowal sam zakoscielny ale kumpel
            stwierdzil ze on ma jakies 160cm z ciekawosci poszperalam w necie i gdziues
            znalazlam ze ma 184cm:P to jak w koncu jest? Pozdrawiam:)
        • orrka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 16:37
          mi tez sie podobal, pozatym byla jeszcze cala rzesza przystojnych aktorow, teraz
          sa w wieku emerytalnym :( szkoda
        • Gość: Aggi Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 25.01.06, 19:05
          mnie "ruszał" :) ten najmłodszy z NKOTB nie pamiętam jak sie nazywał :)
          A wcześniej jeszcze Mihael Pread (chyba tak to sie pisze) jako Robin Hood. Ten
          z ciemnymi włosami. Ale mi przeszło jak zaczął grac w Dynastii- czar prysł.
          • panna_turkus Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 16.03.06, 12:05
            Joey McIntyre
          • Gość: Water Proof Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 15:10
            mnie też Michael Praed, oprocz tego Bohun (ale ten książkowy, to było dłuuuugo
            przed filmem) i Atos z Trzech muszkieterów (też książkowy).
    • the_dzidka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 13:58
      W kim się NIE kochałam!
      Pierwsza miłośc, to był Janek oczywiście :)) Potem o ile pamiętam, Mark z
      załogi G ("Wojna Planet" - co z tego, że rysunkowy), Delfin Oum ;), obydwa
      Robin Hoody - ten jasny i ten ciemny, Limahl, Grzegorz Stróżniak z Lombardu,
      Andy McCluskey z OMD...
      A potem juz było liceum i życie wzięło górę nad telewizja :)
      • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:00
        ....delfin Oum? Ale to był DELFIN!to ja przepraszam
        • Gość: Cz-Cz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 212.160.236.* 20.01.06, 14:03
          Całkiem niezła też była pani Maliszewska od geografii...
          • Gość: nelly Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:57
            a ja się kochałam w wuefiście, z podstawówki był świeżo po studiach, wiec
            niewiele starszy od nas.. do teraz niezłe z niego ciacho:))
        • the_dzidka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:03
          No tak, ja wiedziałam, że ktos się tym delfinem zaniepokoi :))))
          No co ja za to mogę, że się w nim kochałam?...
          • kaszpir_74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:06
            Zawsze to ssak
            • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:14
              wydawał śmieszne dźwięki
              aaa, przypomniałam sobie jeszcze Staś (Tomasz Mędrzak) w " W pustyni i w
              puszczy"
              • Gość: Cz-Cz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 212.160.236.* 20.01.06, 14:23
                No i jeszcze laski z ABBY. Obie.
                • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:25
                  A Połomski Jerzy idolem młodzieży, nie łaska?
                  • Gość: .... Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:26
                    tylko J A N O S I K !!!!!
                    • Gość: wiewióra Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 21.01.06, 22:07
                      zgadzam sie
                      Janosik, Janosik i jeszcze raz JANOSIK!!!!!!!!!
                      • orrka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 16:43
                        i jeszcze mi sie przypomnialo, ze byl kiedys serial amerykanski o super ekstra
                        lodzi podwodnej i byl na niej jeden chlopaczek okolo 15 letni...do niego
                        wzdychalam skrycie, bo ogladalam z cala rodzina (w niedziele w porze obiadowej
                        lecial) to jawnie nie moglam
                        • Gość: saimonek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.06, 17:33
                          SeaQuest DSV. Fajny serial. Gostek się zwał Jonathan Brandis. Lekko nieżywy od
                          2003. BTW: w filmie 'Sidekicks' grał z Chuckiem Norrisem. Sorki, ale nie mogłem
                          się powstrzymać :]
                          • mamajudo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 26.01.06, 18:21
                            Oooo, i mnie tez się podobał ten Jonathan :-) Ładniutki był :-)
                            • Gość: klara Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 16.03.06, 10:42
                              Popełnił samobojstwo w 2003
                      • Gość: ANN Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.01.06, 09:29
                        Janosik!!I Boże, jak ja zazdrościłam tej Marynie...

No póżniej jeszcze Jordan z NKOTB i Jeson Donnawan ale to już nei ta miłość co Janosik...
                        • Gość: tadek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 25.01.06, 09:41
                          Carry Fisher z Gwiezdnych Wojen III części jak była na dworze u Jabby!
                • Gość: mis jogi Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.aster.pl 20.01.06, 18:36
                  w adamie Slodowym
                  • Gość: lovers Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 24.01.06, 16:52
                    w pani przedszkolance (do pierwszego niesprawiedliwego lania)
                    w Tosi z dziewczyny i chlopaka!
                    Marusi, potem Urszuli, kim wilde, Aniolkach charliego
            • Gość: Ewcia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 81.26.13.* 25.01.06, 15:52
              "Take that" i robbie williams to dopiero ciacho..... :)))
              A pozniej Jakub z liceum........
          • panna_gosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 20:54
            kurcze, nie przejmuj sie, ja mialam fiola na pkcie wujka sknerusa :P
            • panna_gosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 21:03
              tak w ogole to chyba za duzo bajek ogladalam, bo oprocz tego to byl jeszcze
              Yattaman, Kosmiczny Duch i ktorystam z "Eskadry Orla", ale juz nie pamietam ktory ;]
              z literatury to Stas Tarkowski z ksiazek Szklarskiego, bosman z tej samej serii,
              a jak troche podroslam to Drizzt Do'Urden i Jaskier z Wiedzmina :D
              no i Janosik.. ehh ten Janosik...

i tak polowy tych milosci juz pewnie nie pamietam, ale wyobraznie to ja mialam ;]
              • panna_gosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 21:08
                Argh! i jak moglam zapomniec.. Indiana Jones!! to dopiero byl... :D:D z reszta
                do Forda do tej pory mam slabosc :]
                • Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 16:51
                  Jak mozna nie miec slabosci do Indiany Jones'a?
                  • porahora Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:31
                    Gość portalu: kate napisał(a):

> Jak mozna nie miec slabosci do Indiany Jones'a?

Oj można ;)
                    a co gorsza można też sie kochać w Thomasie Andersie z Modern Talking i w Joeyu
                    Tempeście z Europe ;) W sali historycznej wyryłam to na ławce nawet ;)
                    • Gość: Ala Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.acx.pl 27.01.06, 18:56
                      ten z czarnymi włosami z Modern Tolking
                • Gość: agnes Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.crowley.pl 24.01.06, 22:39
                  o tak tak!! indiana jones!!!! uwielbialam go i uwielbiam do dzis:)))
                  poza tym szalalam za robin hoodem, ale...rysunkowym:)) byla taka wersja disneyowska, w ktorej robin hoodem byl lisek:))
                • Gość: lem Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:10
                  W dziewczynach- prezenterkach 5-10-15
                  • Gość: maja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:44
                    ja sie bujalam jako przedszkolak w klesiu z 5 10 15, tym ktory mial wlasnie 15 i
                    wydawal mi sie taaki dorosły
                    • pszepjurka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 26.01.06, 13:53
                      Najpierw był sąsiad z dołu- Pan Marek (pozdrawiam). To on nauczył mnie
                      wierszyka "Babko, babko, udaj sie
                      bo jak się nie udasz to cię zjem"

Potem był niejaki Blejk Karington z "Dynastii", ta jego żona blondynka zresztą
                      też, to było takie jakieś połączone; no i oczywiście bohaterowie telenowel
                      argentyńskich- Manuela, Tajemnicza Dama, Paulina, coś też o jakichś
                      bliżniaczkach było.. Oczywiście już tylko postacie męskie

No i apogeum dziecięcej miłości- matematyczka z podstawówki, o ksywie Saja-
                      coby danych personalnych nie ujawniać.. Miała smieszne powiedzonka, ładny biały
                      sweter i taki pierścionek w kształcie paska z klamrą. Bardzo byłam zadowolona z
                      faktu, że byłam jedyną osobą na jej kólku matematycznym :) Jak się dowiedziałam
                      że zostanie wychowawczynią mojej siostry to myślałam że mnie skręci z
                      zazdrości!! Ale potem już obie nas połączyło to uczucie wzniosłe :) Razem
                      pisałyśmy pod jej blokiem hasła pochwalne a lizusowskie... A zaraz pod spodem
                      to samo pod adresem mojej wychowawczyni zeby jej nie było przykro
                • Gość: Ruda Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:28
                  Ja też! Miałam Escorta, Capri, Fiestę, Mondeo...mhm to jest wóz!
              • Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 16:53
                panna gosia, czy cos ci sie nie pozajaczkowalo?
                z literatury to Stas Tarkowski z ksiazek Szklarskiego
                Stas Tarkowski to W pustyni i w puszczy Sienkiewicza
              • pieskuba Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:48
                panna_gosia napisała:

to Stas Tarkowski z ksiazek Szklarskiego,

Tomek Wilmowski jemu było. Staś T. to chyba z Sienkiewicza...

pieskuba
                • pieskuba Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:50
                  I oto dowód na to, żeby czytać wątek do końca, zanim się pies wypowie :o))))

pieskuba
              • Gość: haggard66 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.01.06, 20:59
                ale bohaterem szklarskiego byl tomasz wilmowski a n ie staś tarkowski
              • Gość: maly bialy piesek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.clppva.east.verizon.net 25.01.06, 04:48
                a we mnie sie kochalas
            • panna_gosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 21:13
              eh. miedzy Stasiem a ksiazkami mial byc Tomek oczywiscie ;]
          • Gość: kawka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.s-web.de 24.01.06, 15:12
            Nie martw sie delfinem - mnie z kolei wzielo na Robin Hodd'a... tego Disney'a...
      • Gość: rena Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.avamex.krakow.pl 24.01.06, 15:35
        o, ja też w Marku z załogi G :)
        • Gość: Kropla Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:44
          -Janusz Panasewicz, wokalista z Lady Pank
          -Luke Skywalker
          -Tom Berenger (z "Plutonu" Stone'a)
          -Sylwester Stallone
          -Thorgal
          -George Michael (ale tylko z czasow WHAM!)
          -Tomek Chalecki("Anioł") z IVB ;)
          -basista z Europe (kurcze, nie pamietam jakon sie nazywal..:( )
          ... sporo ich bylo i milo sobie to po latach przypomniec!
          A teraz choruje na Alan Rickmana! Ale to juz pewnie inny watek!
          • taimyr Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:32
            O tak! Thorgal i Luke Skywalker! :-D
          • fikus28 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 09:59
            Noo nieee w Brengerze z Pultonu? Przeciez on tam grał totalną szuję, za to go
            znielubiłam do końca życia. Co do Alana Rickmana to ja tez mam do niego wielką
            słabość.:)Acha. Dustin hofman z "Absolwneta". szalałam za nim w liceum.:)
        • Gość: ka$ka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:55
          I ja też! A do tego Limahl i Morten Harket z A-ha
        • dajdziobka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:17
          o matko!aż mnie ciarki przeszły, więc ktoś jeszcze pamięta Marka !myślałam że
          jestem jedyna.
          A ja robiłam sobie pelerynkę i próbowałam latać.Fajnie byłoby to zobaczyć
          jeszcze raz.
      • Gość: pasikonik Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 21:26
        Andy McCluskey z OMD - rozmażyłam się. Ja to nawet w liceum go kochałam!
      • fikus28 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 09:51
        Ja tez, no poza Oumem może. Z tym że ja preferowałam Grigorija Sarkaszfili i
        strasznie nie znosiłam Lidki. Pod koniec podstawówki był jeszcze James Dean i
        steve McQuinn. Ogólnie duużo ich było.:)
    • Gość: foKa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 82.79.174.* 20.01.06, 14:25
      w aktorze z teatru nowego w Poznaniu: januszu andrzejewskim...
      • Gość: me hundo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.06, 14:36
        ooo... przypomnialam sobie ze ja tez sie kochalam w aktorze marku bukowskim -
        gral chyba w pierwszym odcinku ekstradycji narkomana, ktory pod koniec odcinka
        zginal, nie moglam przezyc ze juz sie nie pojawi w dalszych odcinkach i
        stracilam zainteresowanie ekstradycja... hahaha
        • Gość: iwona Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.proxy.astra-net.com 20.01.06, 14:44
          ja tez gustowałam w sportowcach, bo piosenkarze to tacy jacyś ciency byli,
          oprócz tego gościa z A-HA! ale taki np. maldini albo roberto Baggio, mnie to
          sie nawet Alberto tomba podobał. ale we wczesnej młodości to mi się bramkarz z
          belgii podobał. niedawno z moim oglądaliśmy te stare mistrzostwa, myślałam, że
          się polejemy, co za gust, ci faceci i ich fryzury!
          • Gość: iwona Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.proxy.astra-net.com 20.01.06, 14:46
            jeszcze mi sie przypomniało, że za ideał faceta uważałam Ala pacino, jako ojca
            chrzestnego, nawet marzyłam o takim twardym gościu z mafii, Booooże!
      • betina_betina Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:45
        Wstyd się przyznać, ale między innymi DJ BOBO,
        • aureliana Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:55
          w michaelu jacksonie:(((
          w thorgalu z komiksow
          w davidzie bowie, heheh
          fryczu
          w paulu newmanie
          w johnym deppie
          w jakims pilkarzu, ani rodzice ani starszy brat nie pamietaja jak sie nazywal( a
          zawsze sieze mnie nabijali)... mowilo sie na niego cyba...'hulit'? to mozliwe?
          i na pewno wiele innych. 'kochliwa' bylam.
          • aureliana Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 14:58
            aha i jeszcze w dylenie z Beverly Hills;)
            a z ekstradycji to w takim co sie nazywm 'struna'- bo zabijal struna.
            tez kiedys sobie robilam liste:D
            • belfastmf Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 21:57
              Więc,szybko,bez analizy i w miarę chronologicznie...Końcówka lat 60-tych to
              Piotr Janczerski i grupa No To Co,za piosenkę o żołnierzu co nie kłamie
              dziewczynie,były i Czerwone Gitary-Biały krzyż,Anna Maria,piłkarze polscy-
              Deyna,Lubański,Gadocha,Anczok,Szołtysik i inni oraz angielscy,zwłaszcza z
              Manchester City,póżniej byli Deep Purple za Smoke on the Water,T.Rex za
              Children of Revolution,Pink Floyd za Time i Money,Yes z Parickiem Morazem za
              Bramy Delirium,Beata Tyszkiewicz za buzię i biust - film telewizyjny,miałem
              chyba 17 lat,pt. Ona odeszła(!?),coś w tym rodzaju a póżniej ...
              • belfastmf Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 22:01
                Jeszcze byli bohaterowie filmu Do przerwy O-1 wg Bahdaja,że o Wakacjach z
                duchami, Podróży za jeden uśmiech,nie wspomnę...
                • bdx65 W doktorze Kilderze, a raczej 25.01.06, 22:26
                  w przystojnym Richardzie Chamberlainie
          • Gość: Wóbelek Ćwirek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:18
            Rutt Gulitt chyba tak sie to pisze był niezły ale najlepszy był
            JEAN CLAUDE VAN DAMME (ja cham wam dam), ale miłość się skończyła jakw BRAVO
            przeczytałam, ze bije żone Gladys ( nawet pamiętam po tylu latach ) :-)
            i jeszcz Martin Gore z Depeche Mode :-) ile ja miałam plakatów :-)
            • Gość: AS-owa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 20.01.06, 19:13
              w michaelu jacksonie...:)
          • Gość: znafca tematu Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 22:30
            chodzi Ci w takim razie o gościa co się nazywa Ruud Gullit, taki O! Holender.
            Imię i nazwisko chyba dobrze napisałem. Z tego co misie przypomina to nosił
            dredy
            • Gość: ziurek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.inteligo.com.pl 24.01.06, 20:29
              Zgadza się. Nieźle wymiatał na mistrzostwach Europy, a później w AC Milan. W
              imieniu mojej małżonki powiem, że Rijkard jest przystojniejszy. Ja to się
              kochałem na zabój w kuzynce Ani, z ekranu podobała mi się Kasia Figura w
              "Pierścień i róża", ale ubóstwiałem posągową matkę Thorgala :) Aaricia nie
              robiła na mnie większego wrażenia.
              • Gość: ziurek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.inteligo.com.pl 24.01.06, 20:38
                Jak mogłem zapomnieć!!! Trzy kopniaki z półobrotu od wiadomo kogo za karę!!!!!
                Winnie Cooper z "Cudownych lat"!!!!!!!!!!!! Znalazłem nawet jej odpowiedniczkę w
                swojej szkole i długo nie mogłem się z niej wyleczyć (a wystarczyło pogadać ;)))
                • Gość: Marzyciel Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.aster.pl 24.01.06, 23:27
                  O TAK. Winnie Cooper byla super! Ja tez mialem w klasie jej odpowiedniczke, ale
                  tylko jak byla mloda.

Pamietacie taki czeski serial "Spadla z oblokow"? No wlasnie, to mi sie baaardzo
                  podobala ta co spadla.
                  • Gość: Marzyciel Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.aster.pl 24.01.06, 23:46
                    danicamckellar.com/ nadal jest PIEKNA!
                    • Gość: ziurek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 25.01.06, 21:21
                      Chcę być koteczkiem ;)) danicamckellar.com/pics/dmpic4.jpg
                  • Gość: Bolo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.orange.pl 25.01.06, 13:05
                    Ja sie kochałem w podstawówce w pani od przyrody, która zwała się Szałata. Do
                    dziś wzdycham do niej.
                  • Gość: ewa80 W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.catv.net.pl 25.01.06, 13:22
                    A ja kochałam Krzysia Antkowiaka :)
                  • maktub Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 14:45
                    Watek ogolnie smieszny, ale jak jestesmy przy "Cudownych latach" to wspomne
                    prawdziwy dynamit - siostre Kevina :) Te jej smutne oczy i to jak chcialem aby
                    usmiechala sie jak najczesciej :)
                    • Gość: maja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:52
                      kurcze, a sam Kevin? tez był suuuper, cale przedszkole sie w nim bujało
              • Gość: timbarimba Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wawel.astech.pl 25.01.06, 15:37
                W pani od matematyki nawet ją śledziłem i zapisałem cały zeszyt wyznaniami. Chciałem jej wręczyć ale chyba wyczuła pismo nosem i delikatnie odmówiła. Potem w koleżance Basi L., nastepnie w koleżance Lucynce, Renacie i Adriannie (ale to już było w liceum) Aktorki ani postaci z książek zdecydowanie przegrywały u mnie z realnymi postaciami
          • Gość: sysia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 20.01.06, 22:58
            No wreszcie pokrewna dusza - Oczywiście!!! Ruud Houlit, do tego van Basten i
            Rijkaard, cała trójka Milanu. Wcześniej Limahl, George Michale z czasów "wake
            me up before you go go" :-))
            • dajdziobka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 13:22
              a boski Antonio Banderas! pamiętam jak dziś gdy na nasze ekrany wchodziło
              Desperdo to wybrałam się z harcerską finką(nożem) na miasto i przez pół godziny
              wyżynałam plakat ze ściany w centrum miasta!to była miłość
              • Gość: pinuś Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 83.175.181.* 25.01.06, 13:28
                Clint Eastwood (jak miałam 14 lat do spółki z koleżanką), całe 12 miesięcy
          • Gość: tola Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 82.139.40.* 25.01.06, 12:22
            Paul Newman i jego niebieskie oczy mniam
          • Gość: Eddie Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 16.03.06, 10:46
            Tak, Gullit, z holenderskiej reprezentacji,uwielbialam go!
            • ottava Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 16.03.06, 10:52
              Jolanta Białecka, moja wychowawczyni, I klasa Szkoły podstawowej
      • Gość: oursonette Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 24.01.06, 18:17
        O, ja tez sie w nim kochalam, pozdrawiam poznanianke
    • farelkaa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 19:24
      Keanu Reevs (jak to się pisze?), standardowo Brad Pitt no i Ben Affleck :) ale
      ten ostatni to tak permanentnie, nawet teraz to bym go chrupnęła :)
      • Gość: mam Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 20.01.06, 19:33
        mam nie mam nie mam mam
    • makosia_69 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 20:51
      Jak mogłam zapomnieć Simon Le Bon i John Tylor z Duran Duran. Nie mogłam się
      zdecydować, w którym jestem zakochana bardziej.
      • Gość: Limahl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 24.01.06, 16:56
        a we mnie ktoś?
        bo cała dziewczyńska 5b podstawówki tak
        • Gość: pełna życia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.17.14.* 25.01.06, 10:34
          o tak , ja. i wcale mi nie przeszło:-)
    • dusia25 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 21:00
      w całym zespole Take That, ze szczególnym uwzględnieniem Marka Owena ;))
      • ida1980 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 21:12
        Z tych śmiesznych:
        w Atomku (z tytusa, Romka i Atomka - wysoki i taki szczupły ;))
        w Nicku z Żaru tropików
        W Gliniarzu z "Gliniarz i prokurator"
        a Atticusie z "Zabić drozda" - to ciekawe, bo Atticus to postać ksiązkowa, filmu nigdy nie widziałam. Jakoś pięknie go sobie wyobraziłam i bardzo był mądry...
        • mesty8 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 21:22
          a'tomek był mały i gruby.
          ja się kochałem w sabrinie bo jej biustonosz spadał co podskoczyła.
          i w marusi ale ona naprawde była boginią seksu.
          • Gość: Torens Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 25.01.06, 08:18
            Wy którzy deklarujecie miłość do jakichś tam gwiazdek - uważajcie !!!
            Chuck Norris wszystko widzi i słyszy, jest wszędzie i zawsze może Was załatwić
            kopem z półobrotu !!!
    • Gość: mariola Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:20
      w dempsey'u i....przez łąki przez pola pędzi fasola czyli w panu fasoli:)czyż
      nie jest uroczy;)
      www.radiopik.pl/images/user/0/038a6ebb07dbf3738e57d6602ef02ac9.jpg
      • taimyr Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:37
        Czy to on teraz w Bożej podszewce?? Ech.. ma wstrętnego bohatera do odtwarzania
        • Gość: autor Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.clppva.east.verizon.net 25.01.06, 04:45
          ja w sobie a wy"?
          • Gość: KASIA Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.41-151.net24.it 25.01.06, 11:56
            OCZYWISCIE MAJAC OKOLO 8 - 9 LAT JA I MOJA KOLEZANKA KOCHALYSMY SIE W
            JANOSIKU. normalnie z niecierpliwoscia czzekalysmy na film, ktory zaczynal sie
            o okolo 9.00 rano
    • strachy.na.lachy Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 21:27
      W wokaliście Europe. Wyłam w domu niemiłosiernie do mikrofonu przy słynnym
      uuuuu z Final Countdown i wyobrażałam sobie, że jak kiedyś usłyszy jak śpiewam
      to uuuu to z miejsca mnie do zespołu zwerbuje ;)

Z bajkowych postaci to razem z siostrami szalałyśmy za piłkarzami -
      Wakabayashi, Kojiro i Tsubasa - z jakiejś japońskiej kreskówki na kanale
      Polonii 1. To był jedyny moment w moim życiu kiedy interesowałam się piłką ;))
      • Gość: :P Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:41
        > Z bajkowych postaci to razem z siostrami szalałyśmy za piłkarzami -
        > Wakabayashi, Kojiro i Tsubasa - z jakiejś japońskiej kreskówki na kanale
        > Polonii 1. To był jedyny moment w moim życiu kiedy interesowałam się piłką ;))
        ta bajka nazywała się kapitan jastrząb/hawk. namiętnie ją oglądałam:D. Kojiro
        był świetny, ale fajny był też taki bramkarz, zawsze w czapce (nie pamiętam ale
        to był chyba Wakabayashi?), i drugi fajny bramkarz (ten który grał w tej samej
        drużynie co kojiro). sam tsubasa (kapitan?) raczej mnie nie kręcił;P.
    • sweetpea Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 23:07
      w michaelu jacksonie :\
    • vannortessa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 23:13
      Zdecydowanie w Michaelu Preadzie - Robin Hoodzie z serialu "Robin of Sherwood",
      za kazdym razem gdy oglądałam odcinek to płakałam z miłości :)
      • miluszka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 20.01.06, 23:42
        A ja we wszystkich Beatlesach po kolei ( no cóż, moje dzieciństwo przypadło na
        lata 60-te), jedynie Ringo był mego uczucia pozbawiony. A teraz - nieodmiennie
        w Vanie Morrisonie. Śpiewa jak bóg i co z tego, że brzydki.
      • Gość: lola Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 21.01.06, 01:58
        a jak zginał, to ja ryczałam z rozpaczy przed telewizorem i ta muzyka clannad.
        nie jedna dziewczynke serce mieklo ;P
    • Gość: sklepowa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.ghnet.pl 20.01.06, 23:56
      zdecydowanie Sully z doktor Quinn :D
      • Gość: stefan Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.net.pl / 82.160.6.* 24.01.06, 21:58
        A Lidka ??
      • Gość: NAJLEPSZA Polityk z powłóczystym spojrzeniem bleeee IP: *.chabrowe.net 24.01.06, 22:01
        kochałam się w Mazowieckim....ja p.......
    • Gość: lola John Cusack. IP: *.chello.pl 21.01.06, 01:57
      to ja jednak wolalam muzykow i aktorow: niezmiennie Harrison Ford, oraz Alan
      Wilder, Adam Clayton, David Hasselhoff-mialam gust ;), no a potem byl John
      Cusack.hehe
    • ksara44 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 15:05
      hehehe, dobry watek :-)

a ja po kolei:
      krol Macius I
      taki Christian z filmu Blaski i nedze zycia kurtyzany- na dlugie lata byl moim
      idolem
      jako 8 latka w Beatelsach, oczywiscie poza Ringo Starrem
      jak moj brat poszedl do liceum( starszy 6 lat) to kochalam sie w chlopakach z
      jego klasy, jego zdjecia klasowe to bylo zrodlo mych nieustannych uniesien :-)
      Pawel Mscislawski z Lady Pank
      taki z ciemnymi wlosami z Kajagoogoo
      oczywiscie Stas Tarkowski
      Tomek z powiesci Szklarskiego, bo go sobie wyobrazalam jak Stasia czyli Medzaka
      bosman z tychze ksiazek ( mialam niezla fantazje)
      Piotr I z serialu , w roli glownej Ian Niklas
      Legolas :-) nieustannie
      profesor Snape :-)
      Wiktor Krumm z filmu, ech...
      te 3 ostatnie osoby to aktualne hehehe, widze, ze z wiekiem takie milostki nie
      mijaja :-)
      Ten rok bedzie bardzo szczesliwy!!! jupi!!!!
      • Gość: miranda Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:14
        aa prof Snape to wiadomo:P
        a poza tym Woland z "mistrza i malgorzaty"
        Rhett Boutler
        kolega z przedszkola(taki urodziwy blondynek:P)
    • ksara44 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 15:06
      zapomnialam dodac, ze Maciek Szczesny, a Stoiczkov po przeszczepie wlosow tez
      niczego sobie :-)
    • markus.kembi Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 15:11
      W sierżant Harriett Makepeace z serialu "Dempsey & Makepeace".
      • Gość: Memole Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 21.01.06, 19:29
        Hehe
        Ja podobnie jak już ktoś napisał też się kochałam w postaciach z bajki o piłce
        na Polonii 1 - Cubasa to było mój idol :P
        No i ogólnie cała plejada aktorów z seriali nadawanych na tym kanale:
        Pierce Brosnan - jak grał w "Detektyw Remingtoon Steel" - o rany po prostu
        musiałam każdy odcinek obejrzeć!
        Tom Selleck, również gliniarz z serialu "Gliniarz i Prokurator", Nick z Żaru
        Tropików, był też taki serial "Brygada Acapulco" - to tu się nie mogłam
        zdecydować którego kocham bardziej tyle ich było :]
        Ale i tak najbardziej to sie chyba kochałam w McGyverze :P
    • flacko Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 21:14
      pierwsza milosc- Robin Hood (nie jestem oryginalna) i faktycznie każdy odcinek
      chyba dzięki muzyce clannad to bylo prawdziwie duchowe przeżycie:)a 6 lat
      mialam:)
      potem był wokalista Modern Talking (Panie,wybacz! grunt ze krotko:) potem
      wokalista Europe, Marco Van Basten, James Hetfield (ahh te nogi w obcisłych
      dzinsach), syn lekarza- czyli Chamberlaina w jakims serialu o doktorze na
      Karaibach czy gdzies tam; nie pamietam nazwiska- tylko twarz:) śliczniutki:)
      a także Tomasz Waldoch (krótko z przodu dlugo z tylu hehe)
      a potem na wiek wiekow Sean Bean i wciaz mnie trzyma:)
      Pozdrawiam
      • Gość: megi Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:12
        Ja też się kochałam w postaciach z bajki, moją pierwszą 'wielką' miłością był
        Włóczykij z Muminków :D, taki męski,odważny,romantyczny i niezależny.
        No i podobnie jak kilka moich poprzedniczek kochałam się na zabój w Stasiu
        Tarkowskim z "W pustyni i w puszczy". Do tej pory ten aktor bardzoooo mi się
        podoba, mimo swojej 50 to dla mnie symbol sexu , echh.
        • Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 17:09
          Czego nie mozna powiedziec o Nell.Choc niezle sie trzyma babka
        • Gość: :-)) Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 16.03.06, 11:12
          Stas Tarkowski teraz..

www.old.vipnews.pl/php/wywiady.php?wywiady=medrzak
      • Gość: malgos Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.iopan.gda.pl 24.01.06, 14:31
        beana to chyba pierwszy raz dostrzeglam moze jakies piec lat temu czyli calkiem
        nie dawno (tzn. zdecydowanie nie bylam wtedy mala - od dawna juz) i kocham sie w
        nim najbardziej jak tylko mozna:)
        • Gość: :P Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:44
          bean jest fajny...:)
      • Gość: Laura Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:56
        Hej! Jakbyśmy się znały to byśmy się chyba pobiły! :) Bo ja też: Michael Praed
        i Thomas Anders
        • Gość: M Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 17:28
          Nie wy jedne , ja też , następnie , Boże przebacz w Dariuszu Dziekanowskim
          i ... chociaż to moze być szokujące Zbigniewie Bońku .M
    • robertmar1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 22:39
      W Lindzie Evans :)))
      • Gość: KaroLa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:25
        zdecydowanie większą część dzieciństwa w moim sercu mieszkał Michael Jackson,
        jeszcze w czarnej wersji ;)
      • Gość: ankh Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 24.01.06, 19:02
        Główny bohater "Dirty dancing" - Boski Patrick Swayze (tak to się pisze?) - jak
        ja chciałam, żeby ktoś ze mną tak zatańczył.
        A na dłuższą metę: Janusz Stokłosa (mama sie o mnie martwła, ale ja do dzis mam
        do niego słabość) :o)))))))
    • kadoro1969 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 21.01.06, 23:37
      ja przede wszystkim w:
      - Janosiku
      - Tomaszu Mędrzaku- Stasiu Tarkowskim
      -Limahlu
      -Morten Harket - wokalista a-ha
    • Gość: szczeżuja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:45
      chyba Andoni :P
      • Gość: Marta Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 22.01.06, 18:00
        Jako rocznik 1964 MUSIAŁAM się kochać w Chrisie Normanie z zespołu Smokie!!! (Podobnie jak cała damska część mojej podstawówki). I pamiętam zazdrość koleżanek, gdy dostałam jego plakat z "Bravo" (młodzieży przpomnę, że wtedy w Polsce nieosiągalnego). Aż mi się łza w oku kręci!!!
    • annuszka85 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 22.01.06, 18:24
      Nie wiem dlaczego on....ale ja całowałam telewizor jak pojawial sie w nim pan
      Jaruzelski =D...mialam kilka latek, hiehie
    • tuxiczka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 22.01.06, 19:27
      Vlaovic.. ech...nie byl zly,nawet sie pilka zaczelam interesowac jak go
      zobaczylam(czasy gdzies 6 klasy podstawowki). ale chyba najdluzej podobal mi sie
      Richard Dean Anderson(jakby ktos juz nie pamietal to chodi mi o MacGyvera :P )
      Pozdrawiam
      • Gość: ultra75 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 204.151.5.* 23.01.06, 13:41
        Ach, jak ja lubie takie sentymentalne watki :-).
        Wszystkich milosci niestety nie pamietam, ale z tego, co udalo mi sie wygrzebac
        z pamieci:
        wokalista Europe - a jakze, na zaboj!
        Matti Nyaeknnen, czy jak tam sie go pisalo (widac, ze przez pewnien czas
        intersowali mnie mezczyzni polnocy ;-))
        A'Tomek - tak, ten grupy i maly, ale za to jaki mardy ! - i to bylo baaardzo
        dawno
        aktor grajacy chyba Holendra w serialu "Wyspa Skarbow" nadawanego w niedziele,
        gdzie ok. 1988-89 roku - piekny byl strasznie!
        bramkarz Beglii rowniez :-)
        ten "czarny", porazajacej urody z "Pelnej Chaty" - az dziwne, ze do tej pory go
        nikt nie wymienil !
        Wiecej grzechow nie pamietam ;-).
        • Gość: aureliana Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:27
          ten czarny z pelnej chaty, co na gitarze gral i chodzil w takiej 'groznej'
          kurtce slorzanej?? no oczywiscie!!!!!!!to tez byla moja milosc;)
          • Gość: mika:) Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.mlyniec.gda.pl 24.01.06, 19:56
            john stamos- ten gosc z pelnej chaty:) tez ma niego chorowalam...:)
      • lilith_18 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 20:49
        O w Richardzie to ja też się kochałam... teraz sobie przypominam że
        fantazjowałam o nim.. na równi z Piercem Brosnanem. Miałam wtedy taki etap.. ohh
        jak na niego leciałam ;p
    • atra1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 17:01
      Janek
      Donnie z NKOTB (brrr)
      I w tym blond Robinie Hoodzie z tego smaego serialu co Michael Praed (bo ten to chyba ten czarny)

Ostatnio - Snape, uhmmmmm moja nieśmiertelna fascynacja
      • gogonia1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 17:32
        wszyscy z NKOTB, Jason Donowan, Limal (!) no i pięknie cudowny Robin Hood (w
        wersji blond i ciemniejszej), dreszcze miałam na samą tę melodię: tam tamtam
        tam tam tam...(no wiecie o czym mówię)
    • pozycja77 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 18:52
      W przedszkolu Don Johnson(Policjanci z Miami)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka