Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR !

• heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 06.02.06, 12:55
      Zdecydowanie kierowca Toyoty. Oddaje obcemu facetowi stojącemu na poboczu
      kluczyki do własnego samochodu a żona i dzieci mają przy tym tak debilne miny,
      że gdybym była właścicielem toyoty to bym sie obraziła.
      • heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.02.06, 11:18
        I jeszcze Gasssstop!
    • barracuda7110 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 06.02.06, 21:44
      Nienawidzę:
      - Dudka reklamującego wszystko co się da
      - kabaretu Mumio za ich pseudointeligentne "skecze"
      - bandy bab śpiewających o delicjach
      - kundli z jakiejś reklamy. niestety jest ona tak długa, że nie wiem gdzie
      położyłbym pilota to i tak go znaję zanim się skończy.
      • Gość: MIMBLA Re: Zapomniałam o wymowie ORENCZ (GOŁ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:31
        Nienawidzę wszystkich reklam z komunikatem ORENCZ. A teraz doszedł tak-tak z
        panienką grzebiącą w pupie pod niebieskimi majtasami. KOSZMAR.
        Popieram zniszczenie reklamy z chórem dziewojjjjiiii delicje Mini!!!
        • Gość: Ibelin Re: Zapomniałam o wymowie ORENCZ (GOŁ) IP: 213.25.20.* 07.02.06, 12:41
          Swojego czasu wysypki dostawałam na widok Otylii reklamującej Ideę.
          Otylka niewątpliwie jest świetną pływaczką, ale wdzięku ma tyle co kot
          napłakał. I te drętwe teksty wypowiadane tonem sześciolatka. Okropieństwo

Nienawidzę ponadto
          - Goździkowej
          - pań i panów omawiających swoje problemy z wydalaniem (zwłaszcza podczas
          kolacji)
          - bachorów od serków Hochland
          - Marka Mareckiego, który maże po meblach
          - pseudoJanosika od piwa Harnaś
          • Gość: karla Re: znienawidzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:17
            - Oliwka z reklamy cyfrowego polsatu, ktora nie ma zebow, masakra, przelaczam
            to nie moge na nia patrzec
            - kolesie w pubie, ktorzy sprawdzaja barmana, tagedia... potem jeszcze Dudek
            przylazi
            - oboje z reklamy Kreta... no zenada, nie wiem kto to wymyslil....
            - chlopak z glutem jak go nazwaliscie:) - reklama ptasiej grypy
            Poza tym zgadzam sie z Wami co do innych reklam.
            Podoba mi sie tylko Prawie jak Zywiec :)
            pozdr
            • Gość: karla Re: znienawidzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:21
              a i jeszcze nie cierpie tej dziewczyny (m.goralczyk) z reklamy Ery , bo jej
              idzie w "poooczki" ..... ale to juz tez bylo
          • Gość: WalDo Re: Zapomniałam o wymowie ORENCZ (GOŁ) IP: 195.42.249.* 17.02.06, 13:11
            Nie cierpię (nie cierpiałem) tych debili "zero kierunkowych". A panienka w barze odmawiająca "zerokierunkoweumogesieprzysiasc?" - o co tam chodzilo?
      • ar11 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 11:09
        >kundli z jakiejś reklamy. niestety jest ona tak długa, że nie wiem gdzie
        położyłbym pilota to i tak go znaję zanim się skończy.<
        Czy nie chodzi tu o cudowną reklamę pedigree czy coś, w każdym razie "Psy
        górą!"? Jest cudowna! Wreszcie pokazana normalna miłość do psów w ogóle, a nie
        tylko zdrowe odżywianie "bardzo rasowych i bardzo drogich"... Ale ja kocham
        wszystkie. I koty też...
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 13:10
          ar11 zgadzam się z Tobą,ja kocham tę reklamę bo te pieski takie
          fajne,rasowe,kundelki,ojejku jakie to fajne,kocham zwierzaki,koteczki również.:)
          • Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 212.160.172.* 31.03.06, 14:17
            i ta dla szczeniaczkow... cacusna.
    • Gość: Fungicyd Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:28
      Moim znienawidzonym był pluszowy kot z reklam wyborczych - wiedziałem, że nic
      dobrego z tego nie wyjdzie...
      • Gość: MIMBLA Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:15
        Właściwie od czasu tego wątku obejrzałam więcej "lekram" niż dotychpór :-))))A
        Wy?
        • Gość: MIMBLA Re: Pamiętacie: Mój Wybawco?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:25
          Ta sama firma od pochlopek, Zbyszko i coś do picia oranżadystystycznego. Reety!
          • barti84 Radio zet 07.02.06, 16:48
            Radio zet i reklama z Kowalską albo Kozidrak... no porażka....

No i reklama ibupromu! Kobieta wzięła ibuprom i dostała pracę!! Teraz wszyscy
            polecą do sklepu po te tabletki i bezrobocie spadnie!!!! boszzzz....
            • barracuda7110 Re: Radio zet 07.02.06, 17:01
              Reklama zetki z Kozidrak jest makabryczna. Kiedy płynę... płynę... Mam ochotę
              skasować telewizor.

Z drugiego bieguna: bardzo mi się podoba reklama ery z kolesiami grającymi w kosza.

ps nienawidzę jeszcze Maćka Wisławskiego ale on na szczęście nic nie reklamuje.
              • xxx131 Re: Radio zet 07.02.06, 20:08

Zgadzam sie z toba barakuda, tyle ze cos reklamuje:
                www.plastech.pl/firmy.php?op=viewbizdetails&bid=437
              • ingrid.bera Re: Radio zet 20.03.06, 14:18
                I w ogóle o co, do cholery, chodzi temu gościowi z tym: "rozmowy rolowane"? Nie
                kumam...
    • knur_izydor Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.02.06, 20:17
      A goście ambasadora (Ferrero Rocher}, słynący z wykwintnego smaku???
      Oraz TELEMARKET- oglądanie tego to chyba przejaw sadomasochizmu.
      • Gość: mała mi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.net / 82.160.17.* 07.02.06, 20:20
        otoż to
        zgadzam się 100 procentowo
        • Gość: mała mi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.net / 82.160.17.* 07.02.06, 20:22
          a co sądzicie o reklamach podpasek i tego typu rzeczy kosmetyczno-
          higienicznych? uważam że akurat tego nie trzeba reklamować bo i tak każda z nas
          MUSI to kupic i to bez zachęcania przez reklamy..... po prostu żenada
          • Gość: mmeeggi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:33
            A ja nie trawię reklam z aktorami! i wogóle ze 'znanymi osobistościami'!
            Ostatnio dostaję szału widząc Cichopkównę w sklepie kupującą Mokate bodajże i
            tego gostka który się wysila: emm? emm?? emmm??? a Kasieńka kończy EM JAK
            MILION.
            No i reklamy szmponów i odżywek najpierw z Rosati a teraz z Bachledą-Curuś.
            Wymieniany już kilkakrotnie Dudek.
            Marek Kondrat i jego bank.
            Wojewódzki i Era, grrrr.
            I cała reszta 'znanych i lubianych'.
            Nie lubię też jak jedna osoba występuje w kilku reklamach. Ostatnio ta
            panienka, która grała swego czasu epizod w "Na Wspólnej", teraz jest w reklamie
            pomysłu na obiad, czyli pulpecików, w reklamie biżutrii i gdzieś jeszcze jest,
            bo mnie jej twarz prześlauje.
            Nie lubię też jak ta sama osoba reklamuje
            • Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 212.160.172.* 31.03.06, 14:19
              a tu pozwolisz nie zgodze sie, nowa reklama ING jest super i z aktorem przeciez.
          • p.galli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.02.06, 21:26
            Gość portalu: mała mi napisał(a):

> a co sądzicie o reklamach podpasek i tego typu rzeczy kosmetyczno-
            > higienicznych? uważam że akurat tego nie trzeba reklamować bo i tak każda z
            nas
            > MUSI to kupic i to bez zachęcania przez reklamy..... po prostu żenada

owszem MUSI ale chyba chodzi tworcom reklamy zeby kupic ICH produkt a nie
            konkurencji, nie?
          • Gość: WalDo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.42.249.* 17.02.06, 13:16
            Ale nie będziesz wiedziała, która przepuszcza, a w której możesz iść na plażę pograć wesoło z koleżankami w piłkę.
    • Gość: Zareklamiony Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:00
      A co sądzicie o reklamie Apapu i babci, która kiedyś była panem Stefanem? (albo
      coś w tym stylu...)
      • Gość: Zareklamiony Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 09.02.06, 14:56
        Ha! Przyjrzałem się. To była babcia, dla której kiedyś pan Antoni był tylko
        panem Antonim.
        A kim miałby być?!! Skręca mnie ta reklama.
        • Gość: anka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:58
          albo ta reklama Apapu z tym maksymalnym zbliżeniem na twarz tej babki, ktora
          mowi "ale uwazaj masz alergie!!!"....
        • Gość: dotykmysli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.kopanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:44
          Ta reklama jest urocza :) Taka miłość starszych ludzi ;) Był tylko panem
          Antonim, a teraz jest dla niej kimś więcej...
          • Gość: WalDo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.42.249.* 17.02.06, 13:27
            Gość portalu: dotykmysli napisał(a):

> Ta reklama jest urocza :) Taka miłość starszych ludzi ;) Był tylko panem
            > Antonim, a teraz jest dla niej kimś więcej...

Jaśnie Panem Antonim? ;)
    • natalka85 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 12:14
      a mnie wkurza Dudek :/
      • Gość: baQ Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:36
        A reklame plastrów nikore czy niqitin (chyba jakos tak się to zwie), co
        paskudna obleśna baba gadała, że jest jej ciężko za chwile nieby wypowiedź po
        dwóch dniach, ze nie siega po papierosa, bo ma plaster... Rzygałem jak ją
        widziałem...
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 14:07
          ta z tym dzieckiem,co tam opowiadała niby całą swoją historię o tym ze rzuciła?
          no tak racja,obleśna i nudna.
          • matyldazalogowana Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 14:49
            marzy mi się nowy telewizor, stłukłabym stary, ale poczekam aż Młynarska i
            Dancewicz będą coś reklamować!
            • Gość: kasia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:08
              Dancewicz już reklamuje jakiś szampon bodajże, szykuj duży kamień:)
            • Gość: WalDo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.42.249.* 17.02.06, 13:30
              matyldazalogowana napisała:

> marzy mi się nowy telewizor, stłukłabym stary, ale poczekam aż Młynarska i
              > Dancewicz będą coś reklamować!

Młynarska! Szczególnie ona :) - sepleniący wzorzec debila wsunięty do TV po rampie z pleców tatusia (a może i po czymś innym?)
          • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 14:54
            podpisuję się - chłopczyna z glutem ohydny jest. kiedyś miał paskudnego kumpla -
            Marka Mareckiego, wnerwiał mnie ten Marecki okrutnie.
            • Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 212.160.172.* 31.03.06, 14:21
              gnijacy chlopiec kiedys byl w reklamie actimela zdaje sie(scenka na plazy), juz
              wtedy wygladal na umierajacego.
    • decitos Jest tego trochę... 08.02.06, 14:35
      Szlag mnie trafia gdy widzę tą reklamę z dziewczynami zjeżdżającymi ruchomymi
      schodami i gapiącymi się na jakiegoś tam przystojniaka...
      Dziewczyna jest tak koszmarnie brzydka, że nie mogę pojąć jak w ogóle trafiła do
      telewizji. Na dodatek występowała u Wojewódzkiego i ten notorycznie gadał o jej
      piersiach, które to niby takie fenomenalne... Jakich piersiach??? Ja nic nie
      zauważyłem, poza odpychającą twarzą i beznadziejnymi odpowiedziami na zadawane
      pytania (i ten ton głosu...)

Chłopak narkoman również wzbudza u mnie odruchy wymiotne, ale zdążyłem się
      przyzwyczaić ;)

Narzeczona zwróciła mi ostatnio uwagę na potykającego się pseudopolicjanta,
      który pędził na łazienkową odsiecz, oraz na autobus linii 69 w reklamie, w
      której padają teksty "Wiem jak to jest...", "Wątpię...". Teraz zupełnie inaczej
      na to patrzę ;)

Zdejmijcie już z anteny ten Ketoprom, bo przyjadę i przywiążę Basię do krzesła!
      Nudne staje się także pikowanie w dół pragnienia, które tradycyjnie przegrywa ze
      Sprite`m.

Nie chce mi się wymieniać dalej...
      • paul_78 [...] 08.02.06, 15:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gość Re: Jest tego trochę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:27
          Reklama "Milki" i słowa "Dobrze mi".Puszczm pawia i nie kupuję Milki.Obrzydła mi.
          • misiak38 Re: Jest tego trochę... 08.02.06, 16:43
            dokładnie. strasznie spieprzyli reklamę milki,poprzednie były lepsze.ta jest
            faktycznie beznadziejna.
    • bejbe_bejbe20 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 17:18
      ja nienawidzę tej relkamy kreta... zo za totalne kretyństwo!!!
      babce zapchał się zlew, przychodzi hydraulik (niby przystojny:] ) i zacynają
      baraszkować.
      totalny idiotyzm!!!
    • Gość: Jaro Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.02.06, 22:00
      Dzieciątko z tekstem: "Tato, Reks uciekł!"

Więcej grzechów nie pamiętam
    • Gość: kasiakaisa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:36
      Jak slysze "bądz przyjaciółką przyjaciółki" to mi sie drobne w kieszeni nie
      zgadzaja!!
      wrrrrrrr
      I reklama Okocima wczesniej ze strusiem, teraz z kogutem.grrrr
    • bejbe_bejbe20 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 00:24
      nie znoszę jeszcze reklam biedronki
      • Gość: sardi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.net / 80.50.167.* 09.02.06, 07:49
        Rozwala mnie komisarz Zawada, któy lubi kobiety czytające jakąś tam gazetę!!A o
        reklamie kreta to już wolę nie wspominać...
        • Gość: ccc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 212.106.171.* 09.02.06, 13:36
          Skrzynecka strasznie mnie irytuje w tej reklamie przyjaciolki..."tylko złotówka
          i pięćdziesiąt groszy" ehhhhh
          • bejbe_bejbe20 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 14:05
            reklama ze skrzynecką... eeeh... zaciskam na niej zęby:]
          • bejbe_bejbe20 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 14:06
            przypomniał mi się motyw.... przed wyborami była reklama w tv pewnej partii (nie
            pamiętam jakiej) a w tle fragment piosenki mezo- ważne:] makabra!
    • princessa2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 14:52
      Mnie wnerwia:

Robbie Williams(czule granie)ueeee
      Zygmunt Chajzer ze swoim skarpetami.
      Z Basią któla pociesała swoja kojezankę :/ ueeeeee
      wnerwia mnie też Oto klulowa bakalandi i jej cisstooo hihi (wrrrrrrr)
      • Gość: Reklamom -nie! Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:28
        A co niektórzy występują w kilku reklamach jednocześnie i mają w nich inne żony a nawet dzieci.Czy brakuje u nas ludzi do reklam, czy po prostu reklama jest dla nich sposobem na zarobek.Albo wkurza mnie aktor, który podaje się na przykład za lekarza i reklamuje leki.Teraz tego trochę się pilnują, ale kiedyś bywało.
        • sadgirl1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 15:42
          A mnie denerwuje idiotka, które remineralizuje zęby ziołową pastą i ten
          absurdalny gabinet dentystyczny w środku parku...
          • Gość: WalDo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.42.249.* 17.02.06, 13:36
            sadgirl1 napisała:

> A mnie denerwuje idiotka, które remineralizuje zęby ziołową pastą i ten
            > absurdalny gabinet dentystyczny w środku parku...

A z dawniejszych reklam tacy nawiedzeni co gadają ze zwierzakami - "Ahoj! Panie bobrze!". Idiotyzm...
    • Gość: Olutka Moje typy. IP: *.americas.hp.net 09.02.06, 16:30
      1. Gluciak nie mył zębów - stąd kaszelek.
      2. Anię od polopiryny może zastąpić Gluciak, tylko niech umyje zęby.
      3. Cholinex, ta panna co jej harcują dzikie bestie - jak gwiazdka z xxx
      4. Babka z tytułem doktora z reklamy Bref, no jak mnie by wyrósł las w łazience
      to raczej z brudu, a nie ze świerzości. I ta lilia ...
      5. Ten doktorek z Klanu - smarować, wcierać... Paskuda.
      6. Wszyscy goście ze świerzym oddechem huhający w mój telewizor, poszli!!
      • Gość: sardi Re: Moje typy. IP: *.net / 80.50.167.* 09.02.06, 17:23
        I jeszcze reklama Kinder Niespodzianki z tą durnowatą piosenką Weilczita, czy
        jakoś tak....GRRRR!!!
        • bernardgui Re: Moje typy. 09.02.06, 17:57
          Nie wiem czemu, ale odruch zwrotny wywołuje we mnie reklama czekolady z jakimiś
          bąbelkami czy czymś takim... „Nie! nie tak, łamiesz kawałek, wkładasz do ust
          i...hmmmm czujesz?” - czy jakoś tak to leci. Jakiej marki jest to bąbelkowe
          świństwo?
          • misiak38 Re: Moje typy. 09.02.06, 19:11
            taaak,też mnie ona wenerwia strasznie,te dwie idiotki to bym wyeliminowała
            najchętniej.to jest nestle aero.
        • misiak38 Re: Moje typy. 09.02.06, 19:14
          no,felicita."jesteśmy razem tacy szczęśliwi,ja on i jego kinder
          niespodzianka".przecież to chore jest.
          • Gość: k72 Re: Moje typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:08
            Zdecydowanie podpisuję się pod tymi mlaszczącymi babonami, wylizującymi
            spomiędzy zębów resztki bombelkowej czekoladki. Jak taka oblecha może zachęcać
            do spróbowania?
            • misiak38 Re: Moje typy. 09.02.06, 20:14
              jeszcze mi sie przypomniała z reklama z bachorami od danonków "mnóstwo
              pyszności dla mocnych kości" czy coś takiego.wrrrrrrrrr........
              • Gość: rza Re: Moje typy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:39
                I jak im stary pryk w kitlu wykłada o " 50% zawrtości czegoś tam "! Ciekawe czy
                takie szkraby wiedzą o czym gość gada !
        • Gość: ja_czyli_ja Re: Moje typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:46
          "I jeszcze reklama Kinder Niespodzianki z tą durnowatą piosenką Weilczita, czy
          jakoś tak....GRRRR!!!"

ta piosenka to Felicita. Jest bardzo ładna. W oryginale rzecz jasna, bo w
          reklamie ją totalnie spaprali...
    • Gość: plum Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:21
      prognozy dzisiaj nie bedzie
      ania dostala z półobrotu

nie trawie tej ani!!!!
    • dusia25 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 10:59
      a mnie najbardziej wpienia typowo polska reklama typowo polskich płatków z
      owocami (frutina) z typowo polskiej wsi. Uroczo polska... ;))
      • Gość: Mika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.c246.petrotel.pl 18.01.07, 17:06
        a muzyka typowo polska - prosto z Andów...;-)
    • Gość: asia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.langteam.com.pl 10.02.06, 13:19
      nienawidzę gościa od prostaty. takie niebieskie oczka I SPASIONA TWARZ
    • Gość: Arti260 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:34
      Mi sie robi slabo jak widze Dudka,Wojewodzkiego.wpieniaja mnie radiowe reklamy Gazety Wyborczej,Nowy Dzien,takie rzeczy to tylko w erze,Orange i caly blok reklamowy.Tak z drugiej strony wszystkie reklamy sa debilne ale robia swoje bo docieraja do odbiorcow a oto chodzi tworca reklam.Szalu mozna dostac przy wielkich obnizkach samochodow.Czemu nie zrobia obnizki 100%? A niech trafi te reklamy jasna ch...a.
      • Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:18
        Czy tylko ja nienawidzę serdecznie tej strrraszliwej plastikowej gęby, która
        pojawia się w reklamie piwa Harnaś? To jest taki krótki moment, gdy wagonik z
        Harnasiem dojeżdża do knajpy, drzwiczki się otwierają, a tam po prawej taki
        manekin ala M. Jackson tylko w wersji blond?! Kaj obyrtne ciupazecką krew
        cerwoną wytoce!!!!
    • crazy.berserker Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 14:55
      Zgrzytam zębami gdy na ekranie pojawia się reklama leku przeciwdepresyjnego
      Deprim - babeczka taka biedna, taka załamana, żałośliwym głosikiem głosi światu
      że cierpi na depresję, a dwie chwilki później cała radosna - bo deprim jej
      pomógł i jest kolorowo wkoło.Wrrr, kto taka głupotę wymyślił.

No i "ciułe granie" granie w reklamie radia zet chyba - ciułe=koszmarne
      • Gość: gość Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:14
        Wrzeszcząca nauczycielka"Ja ci się ponawydurniam jeden z drugim"!Szokkkkkkk.
        I te idiotki z reklamy mini delicji.
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 16:58
          idiotki od delicji też mi na nerwy działają a pani o Plusa nawet mi się
          podobała :)
        • barracuda7110 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 17:47
          Wrrrrrrrrrrrrr też nienawidze tej baby. Ile razy ją widziałem tyle razy miałem
          ochotę ją znokautować.
      • Gość: denon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:18
        Mój syn zauważył, że w niektórych reklamach obcojęzycznych na ekranie osoba ma usta zamknięte, a polski dubbing leci potokiem.
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 16:57
          heh :) też to zuważyłam,wkurzające,reklamówka z Zachodu w ogóle się nie odnosi
          do polskich realiów,jak swego czasu Knoppers o 9:30 w Polsce,a zdjęcia widać że
          z Niemiec.oni mają nas za idiotów?
          • efiriel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 19:46
            panienka która się skusiła i oddała swój stary, porysowany telefon
            • matthias_88 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 20:22
              Z telewizyjnych: (kolejność przypadkowa)
              -dziecko siedzace na kiblu i wciskajace jakis Brise... (czy oni nie mogli pomyslec, ze ktos moze jesc i ogladac tv?!?)
              -facet odlataujacy w parku dostawszy wzdec
              -kobieta reklamujaca jakis apap czy inny panadol dla alergikow. Dlaczego jej twarz zajmuje 99,9% ekranu?? na dodatek jakos mnie tak denerwuje sposbem mowienia wrrrr, nie wiem czemu

Z radiowych dobija mnie "LIDL jest tani!!" i te jakies kretynskie dzwoneczki w tle... moj ulubiony moment dnia jest wtedy, gdy rano wlacza mi sie radio i slysze na dzien dobry "LIDL jest tani! i pamietaj - kaszanka - 6,99 za kilogram!"
              pozdrawiam
              • Gość: wielka twarz apapu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:36
                > -kobieta reklamujaca jakis apap czy inny panadol dla alergikow. Dlaczego jej tw
                > arz zajmuje 99,9% ekranu?? na dodatek jakos mnie tak denerwuje sposbem mowienia
                > wrrrr, nie wiem czemu

ooo to to! normalnie panicznie szukałam za każdym razem pilota, zeby to
                wyłączyć, bo od tego i mnie głowa zaczynała boleć, co być mogło zamierzone :)
      • higa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.02.06, 14:56
        akurat z tym sie nie zgodze. mialam depresje kliniczna i dokładnie to tak
        wyglada jak w tej reklamie. dokładnie. bardzo celnie jest zrobiona. to grozna
        choroba i czasem trudno sobie z nia poradzic bo czlowiek nie wie ze jest chory
        ("to tylko splot złych zarzen a na to nie ma rady...") dlatego dobrze ze o tym
        mówią bo depresja nie leczona moze doprowadzic do samobójstwa. skoro ta reklama
        moze pomoc to chyba dobrze...
        • kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:28
          Zapomnieli tylkop dodać z Deprimu nie bier\ze się w lecie - po dziurawcu przy
          opalaniu robią się prz\ebarwienia na skórze...
    • Gość: wrrrrrrrrrrrrrrr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:58
      Monte dziecka czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas,och! Ten spedalony
      eunuch swoim pedalskim głosikiem śpiewa ..."pyszna czekolada,smaczne orzechy
      zdrooooooowe mleko w gęęęęęęęstym kremie monte ....." smarkam na ciebie synu
      szklarza
      • Gość: kasiula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:29
        Odrzuca mnie, kiedy widzę i słyszę reklamę odświeżacza Oust, czy Ouuust, czy
        jakos tam sie to diabelstwo pisze! Damulka w obcisłym swetereczku z guziczkami,
        wywija rączętami, wykrzywia na wszystkie strony głupią gębę, bo nie podobają
        jej się zapachy innych odświeżaczy, które "tylko maskują brzydki
        zapach" /wypowiada, to tak irytującym głosem, że mam ochotę walnąć ją w tę
        buziunię/ i ten okropny dubbing!!! Fuj, fuj, fuj!!! Nie kupię juz żadnego
        odświeżacza.
    • Gość: grenzik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 10.02.06, 22:03
      Nienawidzę 'operatora kamery' z reklamy polopiryny, tego co mówi, że "nikt nie
      zastąpi Ani".
      • ingrid.bera Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 20.03.06, 14:32
        Kamerzysta - onanista... Zgroza!
    • judyta87 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.02.06, 23:43
      reklama szamponu do wlosow Shamtu!!!!
    • jestemburakiem Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 02:31
      dziwne, że nikt jeszcze nie napisał o kolesiu z heyah, który liże lizaka wyciągniętego z kałuży..
    • Gość: Krzychman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:45
      Dla mnie mistrzami świata są wszyscy bohaterowie reklamy "Ketopronu" (nie wiem
      czy dobrze piszę): Facet schyla się po jakąś sałatkę i ból go łapie w krzyżu.
      Wszyscy domownicy w krzyk: "Basia, Basia, Basia!!!", a Basia: "Nie Baaasia
      tylko Ketopron..." i ze stoickim spokojem smaruje swojego mężusia, który
      przybiera wtedy upokarzającą pozycję, jak Adaś Miauczyński przy badaniu
      prostaty. Następnie zaś dzielny chłopina przynosi tort i... stawia go na stół!
      Gratulacje!
      • jwnix Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 12:35
        no i koniecznie Merci tak podziekuuuuuje Ciiiiii...merci że jesteś tu..paw
        globalny za melodię, tekst, wkur***jący głos i ogólną ideę SŁODYCZ&SZCZĘŚCIE
      • Gość: Narrator Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.kat.3s.pl 15.10.06, 11:33
        Mnie dosłownie wku...iał ten narrator z Heyah co mówił : KURKA KURKA!
        Jak go słysze to normalnie mam ochote walnąc mu tym telewizorem!
    • iskra2006 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 14:00
      a przyjecia wydawane przez ambasadora??? ta reklama jest taka stara ze szokkk,
      a poza tym, niemiłosiernie nudna :)
      ps. iskra w koncu sie zalogowała :P
    • slayer4 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 18:30
      przestałem kupować mleko łaciate, po obejrzeniu reklamy z krową i bykiem,
      obrzydlistwo, jak ta krowa wychodzi z krzaków a za nią byk, aż strach pomyśleć
      co może być w tym kartoniku zamiast mleka bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
      • pandora_ Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 19:14
        To ja na zasadzie kontrastu: nie wiem, czy widzieliście reklamy UPS z Jeanem
        Reno :) Jak nie, to proszę, oto próbka
        pressroom.ups.com/pix/meeting_of_minds_60.mpeg
        Jeszcze fajniejsza jest ta, w której siedzi na drzewie z kolesiami :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka