Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR !

• Gość: ollus Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:20
      babka z reklamy tele2, która nie umie wydukać dlaczego wybrała tele2, w efekcie
      karzą jej to powiedzeć własnymi słowami i wtedy pada:
      No Vikusia (czy jakieś inne durnowate imię oczywiście zdrobniale) może dłużej
      rozmawiać z babcią

jakiś koldrex lub inne g...
      siedzi dwójka na przystanku i cudownie ozdrowiały facet mówi do laski na jej
      utyskiwania
      -świetnie to rozumiem
      -fątpię

• franciszek_pieczarka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.04.06, 16:46
        Już chyba nie leci,nie jestem pewien,bo odwracam głowę na niej,reklama jakiejś
        pasty do zębów,w której obleśna dziewczyna wchodzi do windy i oblizuje zęby
        swym obleśnym językiem.A druga to jak żywe trupy w okularach reklamują zioła
        bittnera.
        • Gość: ździcharozklapicha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:49
          -Basia!
          -Nie Basia tylko ketoprom!
          masakra
          • Gość: ela Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.04.06, 01:23
            Taka bakteria podobna do obrzydliwej glizdy co mówi:" były nas miliony..." i co
            ona tam roznosi. Sam jej widok jest obrzydliwy , ale jak mówi "...trochę
            smrodku he he he..." to nawet jak nie patrzę w telewizor, tylko to słyszę ,to o
            mało nie puszczam pawia. Fuj!!!!!
            • Gość: hih a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.chello.pl 14.04.06, 01:44
              • Gość: biedronka Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.chello.pl 14.04.06, 08:26
                moze nie czytałam dokladnie ale nie pojawił sie pan , którego zona rodzi a on
                musi wytrzymac od papierosa.to jest dopiero debilne
                • derrty_vegas Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) 14.04.06, 12:32
                  było. ten facet jest obrzydliwy, wygląda jak tlenione gnijące dziecko 20 lat
                  później.
                  czemu nie pojawiła się tu jeszcze ta stara menda taksówkara? Ma kulawe szczęście
                  do pasażerów, kto nie wejdzie to z cięzkimi objawami zapalenia wątroby. a ta
                  No-spa to wliczona w opłatę?
                  a najpaskudniejsze jest to dziecko, pseudodziewczynka z alpen golda. chcieli
                  żeby wyszło coś w rodzaju oczu_kota_ze_shreka i zeby kazdy sie zlitowal, a
                  wyszlo jak zwykle-rzyg.
                  noooooo a co do reklamy KFC to hawajska panna jest kiepska, ale i tak 100000x
                  lepsza od tego babsztyla i jej zmulonego chłopaka. w poprzedniej reklamie
                  kobieta prosiła sprzedawcę żeby dał coś "dla misia, co go pobudzi". No pięknie,
                  pięknie, nie ma to jak mówić wszystkim dookoła że chodzi się z impotentem.
                  • dirgone Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) 14.04.06, 12:46
                    Nienawidzę bachora od alpen golda.Budzi we mnie najgorsze uczucia. Tak samo
                    dobija mnie mamusia od aktimela, która pracuje w firmie doradztwa personalnego.
                    Czy oni specjalnie szukali kogoś,kto nie potrafi normalnie mówic?
                    • Gość: p Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.rybnet.pl 14.04.06, 13:31
                      Blondynka od Aktimela ktora mowi ze nikogo by nie mogla kochac barziej niz
                      swojego Kacpra(?) [co za imię;\ ] a pozniej nadbiega ten jej Kacper z wlosami na
                      zelu, okropne...
                      JEscze Klaudia Szifer ze swoim synkiem- tez Kacprem.
                      • Gość: KOrkodyl Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:03
                        A co powiecie na najnowszy bank jakis tam - Slychac jakies krzyki "BIS, BIS -
                        BISE!" Jak to slysze to zaczynam wierzyc ze jestem zdolny do morderstwa...
            • maria333 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.08.06, 02:59
              Gość portalu: ela napisał(a):

> Taka bakteria podobna do obrzydliwej glizdy co mówi:" były nas miliony..." i
              co> ona tam roznosi. Sam jej widok jest obrzydliwy , ale jak mówi "...trochę
              > smrodku he he he..." to nawet jak nie patrzę w telewizor, tylko to słyszę ,to
              o> mało nie puszczam pawia. Fuj!!!!!

Tak, to kolejne obrzydliwstwo..

i poi to płacę abonament, żeby takie gów.;...na oglądać?

A najlepiej, jak przy posiłku jakimś... dieta murowana!
    • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.25.76.* 28.04.06, 13:54
      Powracam z nowym wnioskiem!
      Baba w taksowce jest denna. No- spa odkad jest bez recepty stala sie lekiem na
      wszystko! Kretynski tekst i ta podstarzala dr. Quinn od siedmiu bolesci!
      Miazgaaaa!
      Wniosek 2: gnijacy chlopczyk wygral ranking!
      • Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:49
        a te jogurty na wzdęcia -Activia chyba? -masakra,popieram gnijący chlopczyk
        rulezzz;)))
        • Gość: dirgone Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:47
          Moim nowym antybohaterem zostaje to oślizgłe przerośnięte coś w reklamie
          jakiegoś środka na zatoki. to chyba ibopron czy coś. Czegoś tak obrzydliwego
          dawno nie widziałam. Gnijącego chłopca już chyba wycofali, więc ten frankenstein
          pleśniejący całkowicie mi go zastępuje
    • Gość: mandala Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 87.207.180.* 29.04.06, 00:51
      czy możliwe, że nikt5 nie wspomniał reklamy Kujawskiego w którym WIELKA AKTORKA
      Monika Jarosińska znana z końskiej szczęki i bywania na salonach przygotowuje
      się do wiejskiego wesela i śpiewa "miałam ci jaa olej" Mega bełt
      • Gość: peonia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:52
        zapomniałam o Jarosińskiej ,ponoć już nie bywa na salonach ( wyznawała ostatnio
        na łamach jakiejs gazetki),jej sie wydaje ,że umie spiewać,
    • Gość: Emi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 30.04.06, 18:15
      Wszystkie wymienione ze szczególnym uwzględnieniem gnijącego (ja też byłam
      pewna, że to o hospicjum!) i dzieci, które już od dobrych paru miesięcy
      dyskutują o serze (Hochland) - to się chyba kwalifikuje do psychiatry...

Dorzucam babę od tabletek do zmywarki, za koszmarną kalkę z obcego języka. Baba
      krzyczy "Heeeeej! Teraz wystarczą mi tabletki X!" (czy jakoś tak), co po
      angielsku brzmiało zapewne dobrze, bo tam "hey!" na początku takiego zdania
      brzmi naturalnie, ale w Polsce NIE, no chyba, że na Podhalu (Heeeej Janicku ka
      żeś jest...)
    • Gość: dd Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.06, 20:05
      A mnie irytuje facet gadający do swojego żołądka: już w porządku mój żołądku,
      kretyn
    • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 30.04.06, 20:10
      mnie dobija ostatnio idiotyczna reklama jakieś papieru Mola,że jakiś rodzinny i
      dla mamy i dla taty i dla każdej małolaty i ten głupi bachor który na początku
      reklamówki piszczy swoim zasranym cieniutkim głosikiem "papier
      mięęękki".aaaaa,powinni zamykać za takie coś.
      • Gość: Neve Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.zabrze.net.pl 01.05.06, 00:24
        Mnie do rozpaczy doprowadza ostatnio obleśny babsztyl w reklamie czekolady "Lekka" - Ciała przyjemność po mojej stronie, czy jakoś tak. Uch, od razu się odechciewa wszelkich słodyczy. Natomiast do łez mnie rozbawia koleś w reklamie lodów - Wszystkie ziomki jedzą tylko lody Koral :D:D:D:D:D.
      • Gość: Kasia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:34
        Racja, oni są porąbani! I ta porąbana rodzinka ma radochę po pachy, kiedy
        mamuśka kupi kolorowy papier do dupy, dzieciaki maja się czym bawić. Starzy
        zresztą też. Jak to niewiele do szczęścia rodzinnego potrzeba... Ot, kilka
        rolek kolorowego, mięciutkiego, toaletnego:)
    • Gość: wilda ohydna lala od Nałęczowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:21
      te jej obrzydliwie ruszające się palce od stóp wywołały wymioty u mojej córeczki
      - nigdy nie ruszę tej wody, jak widzę nałęczowiankę w sklepie to mnie samej
      zbiera się na mdłości. Gdzie znaleźli takie paskudztwo?!I ta koszmarnie
      plumkająca muzyczka -FUJ!!!!
      • szymonstanczyk sama jesteś ochydna 05.07.06, 21:01
        ona jest śliczna
        • Gość: Killa Re: sama jesteś ochydna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:07
          Czy śliczna to już kwestia gustu... osobiście też nie mogę patrzeć na jej
          kiwanie paluchami
        • Gość: polonista Re: sama jesteś ochydna IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.08, 22:25
          OHYDA piszemy przez samo h.
    • Gość: ble Sim-głup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:36
      Zielonowłosy z samych swoich...
    • Gość: chuda slimfigura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:01
      mam ochotę skopać odbiornik jak widze te odchudzające się idiotki - zwłacza tę
      "Ewę" w tandetnym turkusowym makijazu jak wdzięczy się do butli z wodą i grzebie
      przy spódnicy żeby "wszyscy zauważyli jej sportową sylwetkę" BLEEEEEEEE
      • Gość: redr Re: slimfigura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:45
        juz cyba nie leci ale mnie dobijała:
        -zabieram pralkę do zakładu...
        -ale ja mam pranieeeee....
        >dłuższe życie każdej pralki to calllgggooonnn

• barracuda7110 Mumio 15.05.06, 23:01
          Ratunku!!!!!!!!! Ile razy widzę tą reklamę to klnę ile wlezie. Powinni już sobie
          darować robienie reklamoskeczy, bo są nudniejsze chyba nawet od m jak miłość.

Oczywiście także dwóch bałwanów reklamujących graty dla kibiców (debili?).
          Tandetny telewizorek w gó..anej obudowie, szmaty i koszulka dla pieska.
          Rewelacja :/.

ps kto reklamuje dodatek sportowy w fakcie 2 i 1/2?
    • hydromanekin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 16.05.06, 15:56
      Ostatnio, chyba w RMF, uslyszalem reklame jakiegos oleju silnikowego:

"TATOOOOOOOOOOOOO, kupisz mi tego robota co rusza rekami?????????,
      TATOOOOOOOOOOOOO, mama pyta czy cos tam cost tam....."

Zabilbym bym gnoja!!!!!!!!!
      • Gość: chomik sadysta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:28
        A czy mieliście (nie)przyjemność obejrzeć reklamę jakichś żelków, czy czegoś w
        tym stylu z Heidi Klum, która najpierw trzyma w.w. żelki między palcami stóp, a
        potem je z miną wyrażającą rozkosz najwyższą konsumuje (żelki, nie palce-choć
        to zdaniem chomika sadysty byłoby oryginalniejsze). Brrrr.... I na końcu
        jeszcze podśpiewywuje sobie...
        • Gość: sunnysmile Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:59
          ło-jesoooooooo - to dopiero koszmar! Widzę, że nie tylko moja rodzina ma
          wrażenie, że te żelki wyjęła sobie spomiędzy palców u stóp - PAW!
          • Gość: agni Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:32
            A ten jej śpiew...-katjes yes yes yes (zupełnie jak Kazimierz M.)
      • Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:18
        o tak! zdzielilabym go czymś ,albo przejechała.
        • Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.eranet.pl 21.05.06, 01:32
          Wkurza mnie cholerny dentysta-sadysta polujacy na ofiary na lotnisku!!!! Brrr,
          juz to sobie wyobrazam, czlowiek leci do bramki, a tu go na fotel dentystyczny
          porywaja!!!! Koszmar. I komentuje mu zeby przy wszystkich pasazerach. Grrr!

Troche mniej, ale tez niezle, wkurza mnie reklama chyba koncentratu, z
          dzieciakiem zadajacym irytujace pytania "a dlaczego", "a po co". Kiedy ja
          slysze, instynktownie mam ochote wrzasnac "A zebys sie, [niecenzuralne], pytal,
          [niecenzuralne]!!!".
          • Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.eranet.pl 21.05.06, 01:41
            Aha, a ze starszych rzeczy, to zoladek mi sie wywracal przy reklamie pampersow,
            z opisywaniem "RZADKIEJ KUPKI". W zasadzie wyszloby na jedno, gdyby poszli na
            calosc i te kupe pokazali! Obrzydlistwo.

Rodzaca baba symbolizujaca zrywanie z nalogiem skojarzyla mi sie wyjatkowo
            drastycznie. Moze to przypadek, ale zaczeli pokazywac te reklame, kiedy posel
            Cymanski zastanawial sie nad ustawa antynikotynowa [kilka miesiecy temu].
            • Gość: Ilse Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:55
              Nie znosze radiowej reklamy, w której baba dzwoni do radia,a by jej mąz jednak
              nie kupował tego co zawsze środka na prostate, bo jest jakis nowy i tańszy.
              Szlag mnie trafia jak po paru minutach sam spiker z reklamy zachwala ten środek
              • Gość: mimi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 25.05.06, 23:06
                a ten facet co przychodzi do pracy zasmarkany i jak wexmie lekarstwo (nie
                pamietam jakie) to wygląda też nie lepiej
                • Gość: piekielny.twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:59
                  > a ten facet co przychodzi do pracy zasmarkany i jak wexmie lekarstwo (nie
                  > pamietam jakie) to wygląda też nie lepiej

O mamuniu! Ja się tego pana strasznie boję. On wygląda obrzydliwie zarówno
                  przed i po zażyciu reklamowanego lekarstwa. Zawsze przełączam kanał jak leci ta
                  reklama. (On chyba spokrewniony jest z gnijącym chłopczykiem he, he, he...)

Natomiast nową reklamą której nie znoszę jest reklama jakiegoś napoju, w której
                  rodzice i dzieci (+ kasjerka w supermarkecie) śpiewają "Co tu kupić? Kup Fruti
                  (?)!" Nie mogę patrzeć na tego chłopczyka - jest tak brzydki, że początkowo
                  myślałam, że ma na sobie maskę i sztuczne zęby ;)
                  • Gość: vibe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 23:55
                    Rexona z bozym palcem. Nie chcesz chyba aby poczul ze jestes spocona... O
                    ku.....
                    • Gość: Dimmu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.zabrze.net.pl 28.05.06, 12:03
                      Reklama piwa Gingers i ta niedorobiona laska z gitarą, wyjąca "amooooor", "amoooooor" takim głosem, jakby zaraz miała zejść z tego świata wskutek niedożywienia. To już te sztuczne żaby mają w sobie więcej werwy...
                  • Gość: kasik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:04
                    Tak, w tej reklamie wszyscy są wyjątkowo szpetni, a chłopczyk wygląda jak mini-
                    zbój :)
                    • Gość: kasik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:06
                      to było do reklamy napoju Fruti
                      • Gość: fuksja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:14
                        nie znoszę również reklam radiowych ,kto jest z Krakowa lub okolic i czasami
                        słucha jakiegos regionalnego radia może będzie wiedział :chodzi mi o sklepy Big
                        Fox ,rany boskie w kilku zdaniach pojawia się chyba 40 razy zwrot :sklepy Big
                        Fox,Big FOx.Big Fox....grrrr.
                        Inna reklama :
                        spocona dziewczyna z reklamy rexony( o fuj!!!),albo taka poj..reklama;cała
                        rodzina tańczy mambo bo maja jakiś korzystny kredyt i na końcu dziecko wjeżdża
                        z impetem na dekorolce do namitu ,zawsze zastanawiam sie czy nie przebije w
                        koncu ściany tego domu i nie wleci do innego mieszkania.
                        • panna_turkus Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.05.06, 22:47
                          ostatnio głównie
                          1. pani z małego sklepiku, która dostaje hiphopowych ruchów, jednocześnie
                          wymawiając egzotyczne nazwy owoców (persimona cośtam).
                          2. pan zott jogurt - ten co sprawdza liczbę owoców w jogurcie stawiając go na
                          wadze sklepowej...
                          bosz... i ktoś za to pieniądze wziął.
    • kukis_lemon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 31.05.06, 09:50
      ja nie cierpie reklamy KFC poket egzotyczny, w której gra ta mikruska co
      wystęowała w tańcu z gwiazdami beznadziejna jest z tym swoim cieniutkim
      głosikiem, zreszta wszędzie jej teraz pełno i mnie dobija.
      Nie lubie też reklamy polo cokty czy jak to sie pisze, nie wiem gdzie oni
      robili casting dla aktorów bo obydwoje i chłopak i dziewczyna są paskudni

• dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 12:46
      Bohaterowie:
      - szczerbata Oliwka i Cyfrowy Polsat,
      - "Kralawa bakalandii" - ten dzieciak jest tak "słodki" że bym ją w charakterze
      bakalii do tego ciasta wsadziła i upiekła,
      - Tatuś szczerbatej Oliwki - jego twarz ma chyba wyrażać życzliwe
      zainteresowanie "ęteligęcją " córci, ale jakby tak się na mnie na ulicy
      spojrzał tym wytrzeszczem, to bym zwiewała gdzie pieprz rośnie.
      - wszyscy bohaterowie reklam "Zbyszko" - nie wiem gdzie oni wytrzasnęli takich
      plastikowych ludzi, specjalnie szukali, czy co?
      A jeśli chodzi o treść to wkurzają mnie:
      - dylemat pani od pasty do zębów (bidulka, taki wybór że się zdecydować nie
      może)
      - wszystkie kalkowane z Niemiec baby co sens ich życia i istnienia stanowi
      dopranie mężowi koszul (zwłaszcza tych hawajskich) - a swoją drogą to z tych
      mężów straszne świnie. Oni chyba jeść nie portrafią i ciągle im ten tłusty sos
      na koszule kapie.
      - Pani Bożena Dykiel co nie je i sama się nie myje, bo do sklepu to chodzi
      tylko wtedy jak Pur jej się skończy - widać jej hobby to zmywanie
      - i dla mnie hit - facet, który w wieku 7 lat się dowiedział co to pomidor, a
      juz ok. 30-tki myślał że o pomidorowej wie wszystko, ale się mylił. Rodzice go
      chyba w piwnicy trzymali i suchym chlebem karmili. Matko, kto to wymyśla!
      I jeszcze radiowa reklama - KDT w Warszawie. Piosenka "kupieckie domy towarowe
      KDT na zakupy zapraszają cieeee" wywołuje u mnie drgawki, a do tego jeszcze w
      zależności od pory roku dorabiają poemat. Ostatnio pewna pani podniosłym głosem
      deklamowała "zabrzmiał dzwonek i się kończy lekcja, wiecie kto nadchodzi? ...
      (minuta ciszy) ... WIOSENNA KOLEKCJA!!!!!!!!!!". Słabo mi jak to słyszę!
      • Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:07
        dla mnie tez jest przebojem ten facet,do 7 roku życia myslal,ze pomidor to gra
        towarzyska ,apotem rzucal na jakim zagranicznym polu w przyszla zone tym
        pomidorem jezuuuuuuuuuuu
    • kicia_miau Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 13:12
      NAJGORSZY jest ten zblazowany facet:
      "Nie mam sobie nic do zarzucenia, ... blablabla... sam już nie wiem".
      Kojarzycie? Z reklamy jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego. Siedzi rozwalony
      w fotelu jak u psychoanalityka i nawija tak do doradcy ubezpieczeniowego, jakby
      gadał do psychoanalityka.
      A druga to pani z reklamy jakiegoś środka zapachowego do
      pomieszczeń: "Niecierrrpię brzydkich zapachów" - no tak, to odkrywcze bo
      generalnie reszta świata to uwielbia zapach gówna :-)
      • meduza7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 15:50
        ZAuważam niepokojącą nieobecność babki z Vanishem.
    • Gość: 185 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl 02.06.06, 16:47
      Mnie to już tak na maxa wkurza facet, co reklamuje takie nowe paluszki, jest po
      prostu straszny.
    • szarawary Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 20:54
      Zibi Boniek uginający sztywno nogi w reklamie ery, wskazujący na koszulkę swoją,
      nie, nie potrafię tego nawet opisać...
    • au.lait Guanabana, kumkwat, persymona, salak 04.06.06, 11:03
      [czyli soki Fortuny]

Wrr! Koleś latający w po drzewach & kobita w sklepie, skandujący to
      przeklęte "guanabanakumkwatpersymonasalak". I chyba tylko ludzie z ag. rekl.,
      która reklamówkę wymyśliła, zrobili z siebie większych (niż wyżej wymienieni)
      idiotów. Spot-syf! (zesztą, jak te przearomatyzowane soczki, blee).
      • Gość: z Re: Guanabana, kumkwat, persymona, salak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:36
        zdecydowanie bachor-Oliwka z cyfrowego polsatu i jej rodzice
        • Gość: ? Re: Guanabana, kumkwat, persymona, salak IP: 195.25.76.* 08.06.06, 14:36
          FEEE
    • meduza7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.06.06, 22:53
      ostatnio moim znienawidzonym "bohaterem" jest KIBEL - zawsze na pierwszym
      planie taki śliczny, bialy, blyszczący, odkażony i odświeżony... I te najazdy
      kamery na jego bezdenną glębię...
      • Gość: yota Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:45
        Cwany góral z reklamy piwa-ten od wilków,koni i lawin.Po prostu góralski
        supermen.Jak widzę to zastanawiam się gdzie przygłupa znaleźli.
        • barracuda7110 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.06.06, 00:25
          Reklama jakiejś kawy. Siedzą 2 panienki w samochodzie, jedna lamentuje jakby jej
          całą rodzinę wymordowali a druga ze spokojem popija kawę (czy inny wynalazek w
          plastikowym kubku). Grrrrrrrrrrr zalałbym tej wydzierającej się usta betonem
          żeby się wreszcie do ku*** nędzy zamknęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.06.06, 18:38
            ojjj takk!!! wrrr.....
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.06.06, 18:39
            oj takk!!! wrrr....
        • Gość: piekielny.twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 02:08
          Mam nowego faworyta, który przebił chyba wszystkich moich wcześniejszych
          'ulubieńców'. Brrrrr... na samą myśl o nim robi mi się niedobrze :/
          Chodzi o pana z sutkami jak antenki, długimi na palec co to ruszają się we
          wszystkich kierunkach i powodują spazmy rozkoszy i pełne aprobaty spojrzenia
          kobiet. Tak obrzydliwej reklamy jeszcze nigdy nie widziałam!!!
          Najgorsze jest to, że reklama tego Mentosa czy innego TikTaka leci w dwóch
          wersjach, a ja zawsze muszę natknąć się na tę dłuższą :/

ps. Już wiem co mi przypominają te jego sutki - bujające się na gałęzi patyczaki! O!
          • asica33 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 20:32
            tak, ja też wymiękam, te jego sutki, fuj, fuj, po stokroć fuj!
          • kohol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 12:59
            No co Ty, ta reklama jest zajebista :DDD
          • kohol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 13:00
            No co Ty, ta reklama jest zajebista! :DDD
          • Gość: Hilo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 08.08.06, 12:13
            Popieram!!! Największe ohydztwo, jakie w życiu widziałam. Kwalifikuje się do
            szkodliwej reklamy, bo wysyła ludzi na leczenie fobii. Może sponsorowało ją
            lobby psychoterapeutów.

OBRZYDLIWOSC!!!
          • maria333 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.08.06, 02:45
            Gość portalu: piekielny.twist napisał(a):

> Mam nowego faworyta, który przebił chyba wszystkich moich wcześniejszych
            > 'ulubieńców'. Brrrrr... na samą myśl o nim robi mi się niedobrze :/
            > Chodzi o pana z sutkami jak antenki, długimi na palec co to ruszają się we
            > wszystkich kierunkach i powodują spazmy rozkoszy i pełne aprobaty spojrzenia
            > kobiet. Tak obrzydliwej reklamy jeszcze nigdy nie widziałam!!!
            > Najgorsze jest to, że reklama tego Mentosa czy innego TikTaka leci w dwóch
            > wersjach, a ja zawsze muszę natknąć się na tę dłuższą :/
            >
            > ps. Już wiem co mi przypominają te jego sutki - bujające się na gałęzi
            patyczaki! O!

O, tak! Równie obrzydliwa jak mięso sprite'a, a ja nawet nie wiem co reklamują,
            bo zbyt obrzydliwe,żeby to oglądać...

I nie napiszę nawet, że zupełnie nie wiadomo o co w tym chodzi...
      • dzemma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.06.06, 16:59
        a durnowata blondynka, która nie wie gdzie ma wyjechac: Kostaryka, Costa
        Brawa..., jaaaaaaaaakiz ona ma straszny problem, i głupkowato "noi gdzie ja mam
        pojechac?" o ja biedna, taaaaaaaaki dylemat, a napije sie jakiegos napoju, co
        to po nim tylko zgagi mozna dostac i juz jest zaspokojona i nawet wyjezdzac juz
        nie chce. uchchchchchcch wrrrrrrrr
    • Gość: grubasek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 14.06.06, 13:53
      ja dostaję wysypki jak tylko zobaczę tego gościa co mu kobita dzieciaka rodzi
      (nicorette czy jakoś tak).facet ma taki wytrzeszcz oczu jakby mu ktoś marchewkę
      w d... wsadził! grrrrrr! i jeszcze ta panienka na rolkach co pije cudowny
      napój fit, chuda jak kościotrup i jeszcze podciąga spadające spodenki. koszmar!
    • Gość: maraskas Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 20:36
      Kochani' nie rozumiecie? Po prostu NIE JESTESCIE TARGETEM! Proste, te reklamy
      dla debili ( jak ślicznie uprało mi się g.wno, albo jak cudownie, że mój
      syneczek rzuca w rodziców[bo nie udało nam się nauczyć go inaczej] wszystkim co
      ma w zasięgu , w tym dżemem, itp.) nie sa przeznaczone dla Was!
      • Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:14
        --------------------------------------------------------------------------------
        nie moge jak widze reklamy tych wszystkich vanishow itp.wyjmuje ubranie z
        pralki i juz jest suche...albo ta baba co zniszczy discopolowe koszule meza pod
        koniec gada z zamknietymi ustami:) :) :) albo reklama łulait perla czy tam
        perwol z tymi dwoma przyjaciolkami i tam jest takie czhhhheeeesc o matko ajkie
        to sztuczne:( ale fajna jest ta reklama samochodu z biedronkami:)
        • Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:39
          a najbardziej mnie denerwuje ta reklama z tym facetem co mowi primavera
          poprostu czysta woda:( poprostu porazka!!! nie wyrabiam przy tym i wychodze z
          pokoju... to mnie kiedys doprowadzi do zalamania nerwowego...
          • Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:46
            i jeszcze reklama tego faceta z lukas banku co sie zacina w windzie:( on jest
            oblesny!!! nienawidze tej reklamy!!!
          • Gość: pimpolina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:52
            jeszcze wiekszosc reklam z lekami
            ale NAJOBRZYDLIWSZA jest reklam katjes slodyczy bez cukru jak najpierw wsadza
            sobie miedzy palce a potem zjada:/ fuu:/ i jeszcze ta muzyczka na kocu katjes
            yes yes OKROPNE!!!!!!!!
            • Gość: pimpol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:55
              reklama cafe late z tymi wasami debilna
            • Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:01
              reklama kostki do wc gdzie goscia zalewa woda z klopa i jeszcze tan tekst fala
              swiezosci no rzygac mi sie chce jak to widze
              ale uuuwieelbiam reklame bobovity niam niam niam cudne to!!!
              • Gość: meksyk_angola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:13
                A po co Wy w ogóle oglądacie reklamy???!!!
                Przecież na pilocie jest tyle przycisków...
                • Gość: rybka Nemo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 16.06.06, 21:21
                  Nie zawsze się zdąży przełączyć.... Niestety...
                  • Gość: meksyk_angola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:30
                    Zawsze się zdąży - w czasie napisu "reklama" - przynajmniej mnie sie udaje:-D
                    • Gość: stefanka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:15
                      mnie wkurzaja te laski, które gadają z gębami pełnymi jakiejś tam czekolady,
                      bąbelkowej czy innej powietrznej zarazy .I tak ohydnie seplenią. Zmieniam
                      kanał ,gdy je widzę.
                      • Gość: kate-gun Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:09
                        ja nie cierpie tego faceta od kawy Ricorette czy Nikorette...
                      • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 17.06.06, 23:04
                        Gość portalu: stefanka napisał(a):

> mnie wkurzaja te laski, które gadają z gębami pełnymi jakiejś tam czekolady,
                        > bąbelkowej czy innej powietrznej zarazy .I tak ohydnie seplenią. Zmieniam
                        > kanał ,gdy je widzę.

ja wyłączam głos
        • szymonstanczyk wszystkie reklamy telefonii - bananowa młodzież 05.07.06, 20:59
          zarówno TP jak i sieci komórkowych.Szczególnie wkurza mnie wizerunek tego synusia co tata płaci. Lansują poprzez to bananową młodzież , bande debili co potem wyrywają najlepsze dziewczyny na swoje pedalskie głosiki i autka kupione przez tatusia.
    • Gość: ragazza_bet Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! IP: 80.50.59.* 18.06.06, 20:06
      Reklama o ile dobrze kojarzę gum "mentos", typek idzie w niej z postawionymi
      sutkami-reklama max obleśna, najgorszy jest początek bleeee
      • Gość: Anty Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! I Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:11
        Tego sutko-dziwoląga do formaliny. Ale reklamy PolBanku są dla rozumiejących
        inaczej. I ta skandująca wolno pani dyrektor i sepleniący pan dyrektor. A ta
        wspaniała sprężyna .... I ten kredyt. OOOOOOOOOOOOOch.
      • kohol Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! 05.07.06, 13:02
        Moja ulubiona ostatnio reklama :D
        • Gość: Carla Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.08.06, 11:35
          Przyprawia mnie o wymioty
    • Gość: coorchac Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.gazownia.szczecin.pl 19.06.06, 13:04
      Najgorszy ze wszystkiego Chajzer z reklamą proszku do prania. Nigdy nie kupię
      tego proszku !!!!!!!!!
      • Gość: AntyMoherowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:49
        - obrzydliwa reklama Mentosów /tego głupka z wystającymi brodawkami-patyczakami
        - reklama jakiegoś tam dezodorantu: dziewczę obnoszące się z mikro-cyckami,
        wywąchuje zapachy w koszulce swojego kochasia, uprawiającego jogging i dąsa ,
        się, że ONA NAWET BRZYDKO NIE PACHNIE!
        - reklama jakiegoś tam napoju - w roli głównej rodzinka z wyjątkowo brzydkimi
        dziecmi, wyglądającymi jak mutanty popromienne po Czernobylu /szczególnie
        chłopaczek z końskimi zębiskami/
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 22:23

Gość portalu: AntyMoherowa napisał(a):

> - reklama jakiegoś tam napoju - w roli głównej rodzinka z wyjątkowo brzydkimi
          > dziecmi, wyglądającymi jak mutanty popromienne po Czernobylu /szczególnie
          > chłopaczek z końskimi zębiskami/

hop fruti zcy cos tam,dzieciak jest naprawde straszny.
    • koka_z_boliwii "kucharek" 22.06.06, 11:16
      za to, że jak śpiewają laski w reklamie:

"dodaje smak potrawom"

chyba "dodaje smaku", nie?! a jeśli upierać się przy tym bierniku, to
      wystarczyło zmienić na "nadaje smak" i nic by nie zgrzytało..... a tak - no,
      przykro słuchać ;-((
      • kohol Re: "kucharek" 05.07.06, 13:04
        Dodaje (kogo? co?) smak potrawom.
        Nie dodaje (kogo? czego?) smaku.
        Moim zdaniem dobrze.

A widzisz, że tym kucharkiem to jedna z nich posypuje chyba taką sałatkę z
        sałaty, pomidorów i ogórków? Rany!
    • kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:39
      Moja czarna lista:
      1. Sprite i pragnienie
      2.Pełna szuflada Sensoduyne czy innego świństwa
      3. Z reguły wszelkie odplamiacze
      4. Marek Kondrat wleczony po mieście przez teczkę z pieniędzmi.
      5. Panienka w kosmicznym kostiumie z jakiejś platformy cyfrowej (ciźby
      cyfra+???)
      6. Reklamy Media Marktu pod wszelkim,i postaciami ... wrrr...

Lista "pozytywna":
      1. Reklamy Żubra
      2. Dębowe mocne - obróbka walca - lubie nieodmiennie od dłuuugiego czasu
      3. Turek z dżemem w lodówce :)

• kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:41
      No i oczywiście reklama jakiegoś świństwa typu nicorette... kobitka rodzi i
      podziwia kretyna "jak on dzielnie radzi sobie bez papierosa"... po czym jego
      kretyński, pełen hipokryzji uśmieszek... mam ochote rozstrzelać telewizor !!!
      • Gość: Matylda Maj Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 20:42
        Dostaję białej gorączki kiedy leci reklama pasty do zębów, w której baba ma
        żółte zęby i chce je wybielić, bo zbliżają się urodziny ukochanego. To znaczy że
        na co dzień nie przeszkadzają jej paskudne zapuszczone zębiska? No i na koniec
        rozwalający tekst: (po tym jak wybieliła zęby) Wygląda na to, że to był klucz do
        jego serca! Co za idiotyzm, kto wymyśla te durne reklamy?!
    • Gość: chomikzwyrodnialec Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:06
      No i jeszcze ta reklama, w której dwa owady wlatują do jakiegoś auta, po to by
      urozmaicić sobie życie. No i bawią się w najlepsze, a auto trzęsie się jakoby
      sam Ch. Norris kopnął je z półobrotu.
      • Gość: gość Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:17
        Reklamy lotu - to było coś pięknego (i ten głos Kolbergera czy jakiegoś tam). Na szczęście już ich się nie widuje.
        • mysz1978 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 01.07.06, 13:36
          Biedronki w akcie seksualnym sa straszne, ale przebija je ten chlopak z dlugimi
          sutkami - nigdy nie czulam takiego obrzydzenia do jakiejkolwiek reklamy... Az
          mnie wzdryga jak sobie o tym pomysle.
          • nutopia niech mi ktoś wytłumaczy 02.07.06, 21:00
            o co chodzi z tymi sutkami? co poeta miał na myśli do cholery?
          • tredive_nelliker Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 00:44
            mysz1978 napisała:

> Biedronki w akcie seksualnym sa straszne, ale przebija je ten chlopak z
            dlugimi
            >
            > sutkami - nigdy nie czulam takiego obrzydzenia do jakiejkolwiek reklamy... Az
            > mnie wzdryga jak sobie o tym pomysle.
            *** a ja nawet nie mogę tego obrzydlistwa z sutkami obejrzeć do końca bo mnie
            mdli. To jest chyba najgorsza reklama tv
          • Gość: naiwna czeska reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 05:43
            to ja ostatnio widuję reklamę Kofoli na jakimś czeskim programie... i właśnie
            ta reklama wywołuje we mnie prawie odruchy wymiotne. Opowiem wam. No więc
            najpierw pokazują jakąś plażę nad jeziorem czy rzeką, i wszyscy plażowicze tam
            są nago... Robią to co zwykle robi się na plaży; opalają się, grają w piłkę
            plażową, itp, tyle, że są nadzy. Na granicy tej plaży stoi coś w rodzaju budki,
            w której można kupić Kofolę, czyli taki ichni czeski napój, zdaje się coś w
            rodzaju ciemnego piwa. Pani nalewa to w tej reklamie z kurka, jak piwo, i do
            kufelków, jak piwo. Na plażę wchodzi dwóch młodych chłopaczków, takich w wieku
            ok. 16-17 lat na moje oko. Pani z budki wskazuje im głową znak, na którym
            widnieją przekreślone majtki - że niby na plażę wolno tylko na golasa. Chłopcy
            krępują się wyraźnie, ale jednak decydują się ściągnąć majty i podejść do
            budki. Co ciekawe, pani sprzedająca jest ubrana i to po czubki włosów; na
            głowie ma chusteczkę. Chłopcy zasłaniając przyrodzenie dłońmi zamawiają Kofolę.
            W tej chwili opodal pojawia się dziewczyna w bikini. Zauważa chłopaków, okazuje
            się, że ich zna, bo woła do nich: cześć (imię chłopaka). I znów, ciekawa
            sprawa, że dziewczyna może podejść do budki w tym swoim stroju kąpielowym - tak
            jakby zakaz noszenia majtek obowiązywał tylko płeć brzydką? No ale to już małe
            piwo (albo kofola ;P ) W każdym razie chłopcy na widok dziewczyny krępują się
            jeszcze bardziej i zasłaniają przyrodzenie podanymi sobie właśnie kuflami z
            Kofolą. Panienka podchodzi do nich i pyta znajomego chłopaczka: "dasz mi się
            napić?.." Wskazując głową na kufel z Kofolą, za którym ukrywają się gołe
            genitalia chłopaka... Chłopak myśli sekundę, potem wzrusza ramionami i podaje
            dziewczynie kufel. Ta pije. Ekran ciemnieje, pojawia się na nim serduszko i
            napis: "Jeśli ją kochasz, decyzję podejmiesz bez wahania.
            Kofola" .......................................
            • Gość: naiwna Re: czeska reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 05:46
              a jeśli chodzi o znienawidzonych bohaterów, to dla mnie w tej reklamie jest to
              baba sprzedająca Kofolę - zboczona pedofilka, co sobie lubi pooglądać gołych
              chłopaczków, i w drugiej kolejności panienka, co patrząc znacząco na kufel,
              którym chłopaczek zasłania sobie przyrodzenie, pyta: dasz mi się napić?... Na
              samo wspomnienie tak wywracam oczami, że chyba mi zaraz wypadną.
          • Gość: katastrofalna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:06
            Baby od Vanisha w rózowych podkoszulkach, brrrr.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka