Gość: ollus Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:20 babka z reklamy tele2, która nie umie wydukać dlaczego wybrała tele2, w efekcie karzą jej to powiedzeć własnymi słowami i wtedy pada: No Vikusia (czy jakieś inne durnowate imię oczywiście zdrobniale) może dłużej rozmawiać z babcią jakiś koldrex lub inne g... siedzi dwójka na przystanku i cudownie ozdrowiały facet mówi do laski na jej utyskiwania -świetnie to rozumiem -fątpię Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek_pieczarka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.04.06, 16:46 Już chyba nie leci,nie jestem pewien,bo odwracam głowę na niej,reklama jakiejś pasty do zębów,w której obleśna dziewczyna wchodzi do windy i oblizuje zęby swym obleśnym językiem.A druga to jak żywe trupy w okularach reklamują zioła bittnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ździcharozklapicha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:49 -Basia! -Nie Basia tylko ketoprom! masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.04.06, 01:23 Taka bakteria podobna do obrzydliwej glizdy co mówi:" były nas miliony..." i co ona tam roznosi. Sam jej widok jest obrzydliwy , ale jak mówi "...trochę smrodku he he he..." to nawet jak nie patrzę w telewizor, tylko to słyszę ,to o mało nie puszczam pawia. Fuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.chello.pl 14.04.06, 08:26 moze nie czytałam dokladnie ale nie pojawił sie pan , którego zona rodzi a on musi wytrzymac od papierosa.to jest dopiero debilne Odpowiedz Link Zgłoś
derrty_vegas Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) 14.04.06, 12:32 było. ten facet jest obrzydliwy, wygląda jak tlenione gnijące dziecko 20 lat później. czemu nie pojawiła się tu jeszcze ta stara menda taksówkara? Ma kulawe szczęście do pasażerów, kto nie wejdzie to z cięzkimi objawami zapalenia wątroby. a ta No-spa to wliczona w opłatę? a najpaskudniejsze jest to dziecko, pseudodziewczynka z alpen golda. chcieli żeby wyszło coś w rodzaju oczu_kota_ze_shreka i zeby kazdy sie zlitowal, a wyszlo jak zwykle-rzyg. noooooo a co do reklamy KFC to hawajska panna jest kiepska, ale i tak 100000x lepsza od tego babsztyla i jej zmulonego chłopaka. w poprzedniej reklamie kobieta prosiła sprzedawcę żeby dał coś "dla misia, co go pobudzi". No pięknie, pięknie, nie ma to jak mówić wszystkim dookoła że chodzi się z impotentem. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) 14.04.06, 12:46 Nienawidzę bachora od alpen golda.Budzi we mnie najgorsze uczucia. Tak samo dobija mnie mamusia od aktimela, która pracuje w firmie doradztwa personalnego. Czy oni specjalnie szukali kogoś,kto nie potrafi normalnie mówic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.rybnet.pl 14.04.06, 13:31 Blondynka od Aktimela ktora mowi ze nikogo by nie mogla kochac barziej niz swojego Kacpra(?) [co za imię;\ ] a pozniej nadbiega ten jej Kacper z wlosami na zelu, okropne... JEscze Klaudia Szifer ze swoim synkiem- tez Kacprem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOrkodyl Re: a ja ta reklame uwielbiam. ;) IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:03 A co powiecie na najnowszy bank jakis tam - Slychac jakies krzyki "BIS, BIS - BISE!" Jak to slysze to zaczynam wierzyc ze jestem zdolny do morderstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.08.06, 02:59 Gość portalu: ela napisał(a): > Taka bakteria podobna do obrzydliwej glizdy co mówi:" były nas miliony..." i co> ona tam roznosi. Sam jej widok jest obrzydliwy , ale jak mówi "...trochę > smrodku he he he..." to nawet jak nie patrzę w telewizor, tylko to słyszę ,to o> mało nie puszczam pawia. Fuj!!!!! Tak, to kolejne obrzydliwstwo.. i poi to płacę abonament, żeby takie gów.;...na oglądać? A najlepiej, jak przy posiłku jakimś... dieta murowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 195.25.76.* 28.04.06, 13:54 Powracam z nowym wnioskiem! Baba w taksowce jest denna. No- spa odkad jest bez recepty stala sie lekiem na wszystko! Kretynski tekst i ta podstarzala dr. Quinn od siedmiu bolesci! Miazgaaaa! Wniosek 2: gnijacy chlopczyk wygral ranking! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:49 a te jogurty na wzdęcia -Activia chyba? -masakra,popieram gnijący chlopczyk rulezzz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgone Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:47 Moim nowym antybohaterem zostaje to oślizgłe przerośnięte coś w reklamie jakiegoś środka na zatoki. to chyba ibopron czy coś. Czegoś tak obrzydliwego dawno nie widziałam. Gnijącego chłopca już chyba wycofali, więc ten frankenstein pleśniejący całkowicie mi go zastępuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandala Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 87.207.180.* 29.04.06, 00:51 czy możliwe, że nikt5 nie wspomniał reklamy Kujawskiego w którym WIELKA AKTORKA Monika Jarosińska znana z końskiej szczęki i bywania na salonach przygotowuje się do wiejskiego wesela i śpiewa "miałam ci jaa olej" Mega bełt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peonia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:52 zapomniałam o Jarosińskiej ,ponoć już nie bywa na salonach ( wyznawała ostatnio na łamach jakiejs gazetki),jej sie wydaje ,że umie spiewać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 30.04.06, 18:15 Wszystkie wymienione ze szczególnym uwzględnieniem gnijącego (ja też byłam pewna, że to o hospicjum!) i dzieci, które już od dobrych paru miesięcy dyskutują o serze (Hochland) - to się chyba kwalifikuje do psychiatry... Dorzucam babę od tabletek do zmywarki, za koszmarną kalkę z obcego języka. Baba krzyczy "Heeeeej! Teraz wystarczą mi tabletki X!" (czy jakoś tak), co po angielsku brzmiało zapewne dobrze, bo tam "hey!" na początku takiego zdania brzmi naturalnie, ale w Polsce NIE, no chyba, że na Podhalu (Heeeej Janicku ka żeś jest...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.06, 20:05 A mnie irytuje facet gadający do swojego żołądka: już w porządku mój żołądku, kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 30.04.06, 20:10 mnie dobija ostatnio idiotyczna reklama jakieś papieru Mola,że jakiś rodzinny i dla mamy i dla taty i dla każdej małolaty i ten głupi bachor który na początku reklamówki piszczy swoim zasranym cieniutkim głosikiem "papier mięęękki".aaaaa,powinni zamykać za takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neve Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.zabrze.net.pl 01.05.06, 00:24 Mnie do rozpaczy doprowadza ostatnio obleśny babsztyl w reklamie czekolady "Lekka" - Ciała przyjemność po mojej stronie, czy jakoś tak. Uch, od razu się odechciewa wszelkich słodyczy. Natomiast do łez mnie rozbawia koleś w reklamie lodów - Wszystkie ziomki jedzą tylko lody Koral :D:D:D:D:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:34 Racja, oni są porąbani! I ta porąbana rodzinka ma radochę po pachy, kiedy mamuśka kupi kolorowy papier do dupy, dzieciaki maja się czym bawić. Starzy zresztą też. Jak to niewiele do szczęścia rodzinnego potrzeba... Ot, kilka rolek kolorowego, mięciutkiego, toaletnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilda ohydna lala od Nałęczowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:21 te jej obrzydliwie ruszające się palce od stóp wywołały wymioty u mojej córeczki - nigdy nie ruszę tej wody, jak widzę nałęczowiankę w sklepie to mnie samej zbiera się na mdłości. Gdzie znaleźli takie paskudztwo?!I ta koszmarnie plumkająca muzyczka -FUJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killa Re: sama jesteś ochydna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:07 Czy śliczna to już kwestia gustu... osobiście też nie mogę patrzeć na jej kiwanie paluchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: sama jesteś ochydna IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.08, 22:25 OHYDA piszemy przez samo h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Sim-głup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:36 Zielonowłosy z samych swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda slimfigura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:01 mam ochotę skopać odbiornik jak widze te odchudzające się idiotki - zwłacza tę "Ewę" w tandetnym turkusowym makijazu jak wdzięczy się do butli z wodą i grzebie przy spódnicy żeby "wszyscy zauważyli jej sportową sylwetkę" BLEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redr Re: slimfigura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:45 juz cyba nie leci ale mnie dobijała: -zabieram pralkę do zakładu... -ale ja mam pranieeeee.... >dłuższe życie każdej pralki to calllgggooonnn Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Mumio 15.05.06, 23:01 Ratunku!!!!!!!!! Ile razy widzę tą reklamę to klnę ile wlezie. Powinni już sobie darować robienie reklamoskeczy, bo są nudniejsze chyba nawet od m jak miłość. Oczywiście także dwóch bałwanów reklamujących graty dla kibiców (debili?). Tandetny telewizorek w gó..anej obudowie, szmaty i koszulka dla pieska. Rewelacja :/. ps kto reklamuje dodatek sportowy w fakcie 2 i 1/2? Odpowiedz Link Zgłoś
hydromanekin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 16.05.06, 15:56 Ostatnio, chyba w RMF, uslyszalem reklame jakiegos oleju silnikowego: "TATOOOOOOOOOOOOO, kupisz mi tego robota co rusza rekami?????????, TATOOOOOOOOOOOOO, mama pyta czy cos tam cost tam....." Zabilbym bym gnoja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik sadysta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:28 A czy mieliście (nie)przyjemność obejrzeć reklamę jakichś żelków, czy czegoś w tym stylu z Heidi Klum, która najpierw trzyma w.w. żelki między palcami stóp, a potem je z miną wyrażającą rozkosz najwyższą konsumuje (żelki, nie palce-choć to zdaniem chomika sadysty byłoby oryginalniejsze). Brrrr.... I na końcu jeszcze podśpiewywuje sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnysmile Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:59 ło-jesoooooooo - to dopiero koszmar! Widzę, że nie tylko moja rodzina ma wrażenie, że te żelki wyjęła sobie spomiędzy palców u stóp - PAW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:32 A ten jej śpiew...-katjes yes yes yes (zupełnie jak Kazimierz M.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:18 o tak! zdzielilabym go czymś ,albo przejechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.eranet.pl 21.05.06, 01:32 Wkurza mnie cholerny dentysta-sadysta polujacy na ofiary na lotnisku!!!! Brrr, juz to sobie wyobrazam, czlowiek leci do bramki, a tu go na fotel dentystyczny porywaja!!!! Koszmar. I komentuje mu zeby przy wszystkich pasazerach. Grrr! Troche mniej, ale tez niezle, wkurza mnie reklama chyba koncentratu, z dzieciakiem zadajacym irytujace pytania "a dlaczego", "a po co". Kiedy ja slysze, instynktownie mam ochote wrzasnac "A zebys sie, [niecenzuralne], pytal, [niecenzuralne]!!!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.eranet.pl 21.05.06, 01:41 Aha, a ze starszych rzeczy, to zoladek mi sie wywracal przy reklamie pampersow, z opisywaniem "RZADKIEJ KUPKI". W zasadzie wyszloby na jedno, gdyby poszli na calosc i te kupe pokazali! Obrzydlistwo. Rodzaca baba symbolizujaca zrywanie z nalogiem skojarzyla mi sie wyjatkowo drastycznie. Moze to przypadek, ale zaczeli pokazywac te reklame, kiedy posel Cymanski zastanawial sie nad ustawa antynikotynowa [kilka miesiecy temu]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilse Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:55 Nie znosze radiowej reklamy, w której baba dzwoni do radia,a by jej mąz jednak nie kupował tego co zawsze środka na prostate, bo jest jakis nowy i tańszy. Szlag mnie trafia jak po paru minutach sam spiker z reklamy zachwala ten środek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 25.05.06, 23:06 a ten facet co przychodzi do pracy zasmarkany i jak wexmie lekarstwo (nie pamietam jakie) to wygląda też nie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekielny.twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:59 > a ten facet co przychodzi do pracy zasmarkany i jak wexmie lekarstwo (nie > pamietam jakie) to wygląda też nie lepiej O mamuniu! Ja się tego pana strasznie boję. On wygląda obrzydliwie zarówno przed i po zażyciu reklamowanego lekarstwa. Zawsze przełączam kanał jak leci ta reklama. (On chyba spokrewniony jest z gnijącym chłopczykiem he, he, he...) Natomiast nową reklamą której nie znoszę jest reklama jakiegoś napoju, w której rodzice i dzieci (+ kasjerka w supermarkecie) śpiewają "Co tu kupić? Kup Fruti (?)!" Nie mogę patrzeć na tego chłopczyka - jest tak brzydki, że początkowo myślałam, że ma na sobie maskę i sztuczne zęby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 23:55 Rexona z bozym palcem. Nie chcesz chyba aby poczul ze jestes spocona... O ku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimmu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.zabrze.net.pl 28.05.06, 12:03 Reklama piwa Gingers i ta niedorobiona laska z gitarą, wyjąca "amooooor", "amoooooor" takim głosem, jakby zaraz miała zejść z tego świata wskutek niedożywienia. To już te sztuczne żaby mają w sobie więcej werwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:04 Tak, w tej reklamie wszyscy są wyjątkowo szpetni, a chłopczyk wygląda jak mini- zbój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:06 to było do reklamy napoju Fruti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:14 nie znoszę również reklam radiowych ,kto jest z Krakowa lub okolic i czasami słucha jakiegos regionalnego radia może będzie wiedział :chodzi mi o sklepy Big Fox ,rany boskie w kilku zdaniach pojawia się chyba 40 razy zwrot :sklepy Big Fox,Big FOx.Big Fox....grrrr. Inna reklama : spocona dziewczyna z reklamy rexony( o fuj!!!),albo taka poj..reklama;cała rodzina tańczy mambo bo maja jakiś korzystny kredyt i na końcu dziecko wjeżdża z impetem na dekorolce do namitu ,zawsze zastanawiam sie czy nie przebije w koncu ściany tego domu i nie wleci do innego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.05.06, 22:47 ostatnio głównie 1. pani z małego sklepiku, która dostaje hiphopowych ruchów, jednocześnie wymawiając egzotyczne nazwy owoców (persimona cośtam). 2. pan zott jogurt - ten co sprawdza liczbę owoców w jogurcie stawiając go na wadze sklepowej... bosz... i ktoś za to pieniądze wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
kukis_lemon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 31.05.06, 09:50 ja nie cierpie reklamy KFC poket egzotyczny, w której gra ta mikruska co wystęowała w tańcu z gwiazdami beznadziejna jest z tym swoim cieniutkim głosikiem, zreszta wszędzie jej teraz pełno i mnie dobija. Nie lubie też reklamy polo cokty czy jak to sie pisze, nie wiem gdzie oni robili casting dla aktorów bo obydwoje i chłopak i dziewczyna są paskudni Odpowiedz Link Zgłoś
dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 12:46 Bohaterowie: - szczerbata Oliwka i Cyfrowy Polsat, - "Kralawa bakalandii" - ten dzieciak jest tak "słodki" że bym ją w charakterze bakalii do tego ciasta wsadziła i upiekła, - Tatuś szczerbatej Oliwki - jego twarz ma chyba wyrażać życzliwe zainteresowanie "ęteligęcją " córci, ale jakby tak się na mnie na ulicy spojrzał tym wytrzeszczem, to bym zwiewała gdzie pieprz rośnie. - wszyscy bohaterowie reklam "Zbyszko" - nie wiem gdzie oni wytrzasnęli takich plastikowych ludzi, specjalnie szukali, czy co? A jeśli chodzi o treść to wkurzają mnie: - dylemat pani od pasty do zębów (bidulka, taki wybór że się zdecydować nie może) - wszystkie kalkowane z Niemiec baby co sens ich życia i istnienia stanowi dopranie mężowi koszul (zwłaszcza tych hawajskich) - a swoją drogą to z tych mężów straszne świnie. Oni chyba jeść nie portrafią i ciągle im ten tłusty sos na koszule kapie. - Pani Bożena Dykiel co nie je i sama się nie myje, bo do sklepu to chodzi tylko wtedy jak Pur jej się skończy - widać jej hobby to zmywanie - i dla mnie hit - facet, który w wieku 7 lat się dowiedział co to pomidor, a juz ok. 30-tki myślał że o pomidorowej wie wszystko, ale się mylił. Rodzice go chyba w piwnicy trzymali i suchym chlebem karmili. Matko, kto to wymyśla! I jeszcze radiowa reklama - KDT w Warszawie. Piosenka "kupieckie domy towarowe KDT na zakupy zapraszają cieeee" wywołuje u mnie drgawki, a do tego jeszcze w zależności od pory roku dorabiają poemat. Ostatnio pewna pani podniosłym głosem deklamowała "zabrzmiał dzwonek i się kończy lekcja, wiecie kto nadchodzi? ... (minuta ciszy) ... WIOSENNA KOLEKCJA!!!!!!!!!!". Słabo mi jak to słyszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:07 dla mnie tez jest przebojem ten facet,do 7 roku życia myslal,ze pomidor to gra towarzyska ,apotem rzucal na jakim zagranicznym polu w przyszla zone tym pomidorem jezuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_miau Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 13:12 NAJGORSZY jest ten zblazowany facet: "Nie mam sobie nic do zarzucenia, ... blablabla... sam już nie wiem". Kojarzycie? Z reklamy jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego. Siedzi rozwalony w fotelu jak u psychoanalityka i nawija tak do doradcy ubezpieczeniowego, jakby gadał do psychoanalityka. A druga to pani z reklamy jakiegoś środka zapachowego do pomieszczeń: "Niecierrrpię brzydkich zapachów" - no tak, to odkrywcze bo generalnie reszta świata to uwielbia zapach gówna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 15:50 ZAuważam niepokojącą nieobecność babki z Vanishem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 185 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl 02.06.06, 16:47 Mnie to już tak na maxa wkurza facet, co reklamuje takie nowe paluszki, jest po prostu straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarawary Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.06.06, 20:54 Zibi Boniek uginający sztywno nogi w reklamie ery, wskazujący na koszulkę swoją, nie, nie potrafię tego nawet opisać... Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Guanabana, kumkwat, persymona, salak 04.06.06, 11:03 [czyli soki Fortuny] Wrr! Koleś latający w po drzewach & kobita w sklepie, skandujący to przeklęte "guanabanakumkwatpersymonasalak". I chyba tylko ludzie z ag. rekl., która reklamówkę wymyśliła, zrobili z siebie większych (niż wyżej wymienieni) idiotów. Spot-syf! (zesztą, jak te przearomatyzowane soczki, blee). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Guanabana, kumkwat, persymona, salak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:36 zdecydowanie bachor-Oliwka z cyfrowego polsatu i jej rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Guanabana, kumkwat, persymona, salak IP: 195.25.76.* 08.06.06, 14:36 FEEE Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.06.06, 22:53 ostatnio moim znienawidzonym "bohaterem" jest KIBEL - zawsze na pierwszym planie taki śliczny, bialy, blyszczący, odkażony i odświeżony... I te najazdy kamery na jego bezdenną glębię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yota Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:45 Cwany góral z reklamy piwa-ten od wilków,koni i lawin.Po prostu góralski supermen.Jak widzę to zastanawiam się gdzie przygłupa znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.06.06, 00:25 Reklama jakiejś kawy. Siedzą 2 panienki w samochodzie, jedna lamentuje jakby jej całą rodzinę wymordowali a druga ze spokojem popija kawę (czy inny wynalazek w plastikowym kubku). Grrrrrrrrrrr zalałbym tej wydzierającej się usta betonem żeby się wreszcie do ku*** nędzy zamknęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.06.06, 18:38 ojjj takk!!! wrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.06.06, 18:39 oj takk!!! wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekielny.twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 02:08 Mam nowego faworyta, który przebił chyba wszystkich moich wcześniejszych 'ulubieńców'. Brrrrr... na samą myśl o nim robi mi się niedobrze :/ Chodzi o pana z sutkami jak antenki, długimi na palec co to ruszają się we wszystkich kierunkach i powodują spazmy rozkoszy i pełne aprobaty spojrzenia kobiet. Tak obrzydliwej reklamy jeszcze nigdy nie widziałam!!! Najgorsze jest to, że reklama tego Mentosa czy innego TikTaka leci w dwóch wersjach, a ja zawsze muszę natknąć się na tę dłuższą :/ ps. Już wiem co mi przypominają te jego sutki - bujające się na gałęzi patyczaki! O! Odpowiedz Link Zgłoś
asica33 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 20:32 tak, ja też wymiękam, te jego sutki, fuj, fuj, po stokroć fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 12:59 No co Ty, ta reklama jest zajebista :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 13:00 No co Ty, ta reklama jest zajebista! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 08.08.06, 12:13 Popieram!!! Największe ohydztwo, jakie w życiu widziałam. Kwalifikuje się do szkodliwej reklamy, bo wysyła ludzi na leczenie fobii. Może sponsorowało ją lobby psychoterapeutów. OBRZYDLIWOSC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.08.06, 02:45 Gość portalu: piekielny.twist napisał(a): > Mam nowego faworyta, który przebił chyba wszystkich moich wcześniejszych > 'ulubieńców'. Brrrrr... na samą myśl o nim robi mi się niedobrze :/ > Chodzi o pana z sutkami jak antenki, długimi na palec co to ruszają się we > wszystkich kierunkach i powodują spazmy rozkoszy i pełne aprobaty spojrzenia > kobiet. Tak obrzydliwej reklamy jeszcze nigdy nie widziałam!!! > Najgorsze jest to, że reklama tego Mentosa czy innego TikTaka leci w dwóch > wersjach, a ja zawsze muszę natknąć się na tę dłuższą :/ > > ps. Już wiem co mi przypominają te jego sutki - bujające się na gałęzi patyczaki! O! O, tak! Równie obrzydliwa jak mięso sprite'a, a ja nawet nie wiem co reklamują, bo zbyt obrzydliwe,żeby to oglądać... I nie napiszę nawet, że zupełnie nie wiadomo o co w tym chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
dzemma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.06.06, 16:59 a durnowata blondynka, która nie wie gdzie ma wyjechac: Kostaryka, Costa Brawa..., jaaaaaaaaakiz ona ma straszny problem, i głupkowato "noi gdzie ja mam pojechac?" o ja biedna, taaaaaaaaki dylemat, a napije sie jakiegos napoju, co to po nim tylko zgagi mozna dostac i juz jest zaspokojona i nawet wyjezdzac juz nie chce. uchchchchchcch wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 14.06.06, 13:53 ja dostaję wysypki jak tylko zobaczę tego gościa co mu kobita dzieciaka rodzi (nicorette czy jakoś tak).facet ma taki wytrzeszcz oczu jakby mu ktoś marchewkę w d... wsadził! grrrrrr! i jeszcze ta panienka na rolkach co pije cudowny napój fit, chuda jak kościotrup i jeszcze podciąga spadające spodenki. koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maraskas Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 20:36 Kochani' nie rozumiecie? Po prostu NIE JESTESCIE TARGETEM! Proste, te reklamy dla debili ( jak ślicznie uprało mi się g.wno, albo jak cudownie, że mój syneczek rzuca w rodziców[bo nie udało nam się nauczyć go inaczej] wszystkim co ma w zasięgu , w tym dżemem, itp.) nie sa przeznaczone dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:14 -------------------------------------------------------------------------------- nie moge jak widze reklamy tych wszystkich vanishow itp.wyjmuje ubranie z pralki i juz jest suche...albo ta baba co zniszczy discopolowe koszule meza pod koniec gada z zamknietymi ustami:) :) :) albo reklama łulait perla czy tam perwol z tymi dwoma przyjaciolkami i tam jest takie czhhhheeeesc o matko ajkie to sztuczne:( ale fajna jest ta reklama samochodu z biedronkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:39 a najbardziej mnie denerwuje ta reklama z tym facetem co mowi primavera poprostu czysta woda:( poprostu porazka!!! nie wyrabiam przy tym i wychodze z pokoju... to mnie kiedys doprowadzi do zalamania nerwowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:46 i jeszcze reklama tego faceta z lukas banku co sie zacina w windzie:( on jest oblesny!!! nienawidze tej reklamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:52 jeszcze wiekszosc reklam z lekami ale NAJOBRZYDLIWSZA jest reklam katjes slodyczy bez cukru jak najpierw wsadza sobie miedzy palce a potem zjada:/ fuu:/ i jeszcze ta muzyczka na kocu katjes yes yes OKROPNE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:55 reklama cafe late z tymi wasami debilna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:01 reklama kostki do wc gdzie goscia zalewa woda z klopa i jeszcze tan tekst fala swiezosci no rzygac mi sie chce jak to widze ale uuuwieelbiam reklame bobovity niam niam niam cudne to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksyk_angola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:13 A po co Wy w ogóle oglądacie reklamy???!!! Przecież na pilocie jest tyle przycisków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 16.06.06, 21:21 Nie zawsze się zdąży przełączyć.... Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksyk_angola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:30 Zawsze się zdąży - w czasie napisu "reklama" - przynajmniej mnie sie udaje:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:15 mnie wkurzaja te laski, które gadają z gębami pełnymi jakiejś tam czekolady, bąbelkowej czy innej powietrznej zarazy .I tak ohydnie seplenią. Zmieniam kanał ,gdy je widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate-gun Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:09 ja nie cierpie tego faceta od kawy Ricorette czy Nikorette... Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 17.06.06, 23:04 Gość portalu: stefanka napisał(a): > mnie wkurzaja te laski, które gadają z gębami pełnymi jakiejś tam czekolady, > bąbelkowej czy innej powietrznej zarazy .I tak ohydnie seplenią. Zmieniam > kanał ,gdy je widzę. ja wyłączam głos Odpowiedz Link Zgłoś
szymonstanczyk wszystkie reklamy telefonii - bananowa młodzież 05.07.06, 20:59 zarówno TP jak i sieci komórkowych.Szczególnie wkurza mnie wizerunek tego synusia co tata płaci. Lansują poprzez to bananową młodzież , bande debili co potem wyrywają najlepsze dziewczyny na swoje pedalskie głosiki i autka kupione przez tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragazza_bet Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! IP: 80.50.59.* 18.06.06, 20:06 Reklama o ile dobrze kojarzę gum "mentos", typek idzie w niej z postawionymi sutkami-reklama max obleśna, najgorszy jest początek bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! I Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:11 Tego sutko-dziwoląga do formaliny. Ale reklamy PolBanku są dla rozumiejących inaczej. I ta skandująca wolno pani dyrektor i sepleniący pan dyrektor. A ta wspaniała sprężyna .... I ten kredyt. OOOOOOOOOOOOOch. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! 05.07.06, 13:02 Moja ulubiona ostatnio reklama :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Ten co stają mu sutki!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.08.06, 11:35 Przyprawia mnie o wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coorchac Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.gazownia.szczecin.pl 19.06.06, 13:04 Najgorszy ze wszystkiego Chajzer z reklamą proszku do prania. Nigdy nie kupię tego proszku !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMoherowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:49 - obrzydliwa reklama Mentosów /tego głupka z wystającymi brodawkami-patyczakami - reklama jakiegoś tam dezodorantu: dziewczę obnoszące się z mikro-cyckami, wywąchuje zapachy w koszulce swojego kochasia, uprawiającego jogging i dąsa , się, że ONA NAWET BRZYDKO NIE PACHNIE! - reklama jakiegoś tam napoju - w roli głównej rodzinka z wyjątkowo brzydkimi dziecmi, wyglądającymi jak mutanty popromienne po Czernobylu /szczególnie chłopaczek z końskimi zębiskami/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 22:23 Gość portalu: AntyMoherowa napisał(a): > - reklama jakiegoś tam napoju - w roli głównej rodzinka z wyjątkowo brzydkimi > dziecmi, wyglądającymi jak mutanty popromienne po Czernobylu /szczególnie > chłopaczek z końskimi zębiskami/ hop fruti zcy cos tam,dzieciak jest naprawde straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii "kucharek" 22.06.06, 11:16 za to, że jak śpiewają laski w reklamie: "dodaje smak potrawom" chyba "dodaje smaku", nie?! a jeśli upierać się przy tym bierniku, to wystarczyło zmienić na "nadaje smak" i nic by nie zgrzytało..... a tak - no, przykro słuchać ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: "kucharek" 05.07.06, 13:04 Dodaje (kogo? co?) smak potrawom. Nie dodaje (kogo? czego?) smaku. Moim zdaniem dobrze. A widzisz, że tym kucharkiem to jedna z nich posypuje chyba taką sałatkę z sałaty, pomidorów i ogórków? Rany! Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:39 Moja czarna lista: 1. Sprite i pragnienie 2.Pełna szuflada Sensoduyne czy innego świństwa 3. Z reguły wszelkie odplamiacze 4. Marek Kondrat wleczony po mieście przez teczkę z pieniędzmi. 5. Panienka w kosmicznym kostiumie z jakiejś platformy cyfrowej (ciźby cyfra+???) 6. Reklamy Media Marktu pod wszelkim,i postaciami ... wrrr... Lista "pozytywna": 1. Reklamy Żubra 2. Dębowe mocne - obróbka walca - lubie nieodmiennie od dłuuugiego czasu 3. Turek z dżemem w lodówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:41 No i oczywiście reklama jakiegoś świństwa typu nicorette... kobitka rodzi i podziwia kretyna "jak on dzielnie radzi sobie bez papierosa"... po czym jego kretyński, pełen hipokryzji uśmieszek... mam ochote rozstrzelać telewizor !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Maj Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 20:42 Dostaję białej gorączki kiedy leci reklama pasty do zębów, w której baba ma żółte zęby i chce je wybielić, bo zbliżają się urodziny ukochanego. To znaczy że na co dzień nie przeszkadzają jej paskudne zapuszczone zębiska? No i na koniec rozwalający tekst: (po tym jak wybieliła zęby) Wygląda na to, że to był klucz do jego serca! Co za idiotyzm, kto wymyśla te durne reklamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomikzwyrodnialec Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:06 No i jeszcze ta reklama, w której dwa owady wlatują do jakiegoś auta, po to by urozmaicić sobie życie. No i bawią się w najlepsze, a auto trzęsie się jakoby sam Ch. Norris kopnął je z półobrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:17 Reklamy lotu - to było coś pięknego (i ten głos Kolbergera czy jakiegoś tam). Na szczęście już ich się nie widuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 01.07.06, 13:36 Biedronki w akcie seksualnym sa straszne, ale przebija je ten chlopak z dlugimi sutkami - nigdy nie czulam takiego obrzydzenia do jakiejkolwiek reklamy... Az mnie wzdryga jak sobie o tym pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia niech mi ktoś wytłumaczy 02.07.06, 21:00 o co chodzi z tymi sutkami? co poeta miał na myśli do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.07.06, 00:44 mysz1978 napisała: > Biedronki w akcie seksualnym sa straszne, ale przebija je ten chlopak z dlugimi > > sutkami - nigdy nie czulam takiego obrzydzenia do jakiejkolwiek reklamy... Az > mnie wzdryga jak sobie o tym pomysle. *** a ja nawet nie mogę tego obrzydlistwa z sutkami obejrzeć do końca bo mnie mdli. To jest chyba najgorsza reklama tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna czeska reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 05:43 to ja ostatnio widuję reklamę Kofoli na jakimś czeskim programie... i właśnie ta reklama wywołuje we mnie prawie odruchy wymiotne. Opowiem wam. No więc najpierw pokazują jakąś plażę nad jeziorem czy rzeką, i wszyscy plażowicze tam są nago... Robią to co zwykle robi się na plaży; opalają się, grają w piłkę plażową, itp, tyle, że są nadzy. Na granicy tej plaży stoi coś w rodzaju budki, w której można kupić Kofolę, czyli taki ichni czeski napój, zdaje się coś w rodzaju ciemnego piwa. Pani nalewa to w tej reklamie z kurka, jak piwo, i do kufelków, jak piwo. Na plażę wchodzi dwóch młodych chłopaczków, takich w wieku ok. 16-17 lat na moje oko. Pani z budki wskazuje im głową znak, na którym widnieją przekreślone majtki - że niby na plażę wolno tylko na golasa. Chłopcy krępują się wyraźnie, ale jednak decydują się ściągnąć majty i podejść do budki. Co ciekawe, pani sprzedająca jest ubrana i to po czubki włosów; na głowie ma chusteczkę. Chłopcy zasłaniając przyrodzenie dłońmi zamawiają Kofolę. W tej chwili opodal pojawia się dziewczyna w bikini. Zauważa chłopaków, okazuje się, że ich zna, bo woła do nich: cześć (imię chłopaka). I znów, ciekawa sprawa, że dziewczyna może podejść do budki w tym swoim stroju kąpielowym - tak jakby zakaz noszenia majtek obowiązywał tylko płeć brzydką? No ale to już małe piwo (albo kofola ;P ) W każdym razie chłopcy na widok dziewczyny krępują się jeszcze bardziej i zasłaniają przyrodzenie podanymi sobie właśnie kuflami z Kofolą. Panienka podchodzi do nich i pyta znajomego chłopaczka: "dasz mi się napić?.." Wskazując głową na kufel z Kofolą, za którym ukrywają się gołe genitalia chłopaka... Chłopak myśli sekundę, potem wzrusza ramionami i podaje dziewczynie kufel. Ta pije. Ekran ciemnieje, pojawia się na nim serduszko i napis: "Jeśli ją kochasz, decyzję podejmiesz bez wahania. Kofola" ....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: czeska reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 05:46 a jeśli chodzi o znienawidzonych bohaterów, to dla mnie w tej reklamie jest to baba sprzedająca Kofolę - zboczona pedofilka, co sobie lubi pooglądać gołych chłopaczków, i w drugiej kolejności panienka, co patrząc znacząco na kufel, którym chłopaczek zasłania sobie przyrodzenie, pyta: dasz mi się napić?... Na samo wspomnienie tak wywracam oczami, że chyba mi zaraz wypadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofalna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:06 Baby od Vanisha w rózowych podkoszulkach, brrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś