Gość: jaija IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.02.06, 00:21 Śniło mi się, że zakochał się we mnie... LUDWIK DORN!!! W zasadzie mam szczęście, że nie Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Politycy a sny 09.02.06, 09:14 Albo Lepper. Można się obudzić z wielkim wrzaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Politycy a sny 09.02.06, 10:33 szczęściara :P ( tudzież szczęsciarz ^_^) Mi się raz tylko śniło, że kaczyńscy mi siedzą w wannie - w garniturach , żeby nie było. Za to kumpela śniła o Romanie chcącym ją pocałować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-Cz Re: Politycy a sny IP: 212.160.236.* 09.02.06, 10:50 Jakie czasy, takie sny. Horror. P.S. Sny o Giertychu i Lepperze są niemoralne, niezdrowe i powodują febrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzioszek Re: Politycy a sny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:01 A jak wytłumaczysz mój sen w roli głównej z Lepperem? To była dopiero frajda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jung Re: Politycy a sny IP: *.orange.pl 09.02.06, 11:18 Dorna śnić-odwiedzi cię teściowa, Gosiewskiego śnić-sąsiad upomni się o zwrot pożyczki, Kaczory śnić-masz prze....ne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Politycy a sny IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.02.06, 13:36 W sumie racja, bo odwiedziła mnie moja jeszczenieteściowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: Politycy a sny IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.06, 22:02 mi sie śniło, że w naszej szkole była organizowana jakaś druidzka zabawa, a KAZIMIERZ MARCINKIEWICZ tańczył jakiś celtycki taniec w kręgu :))) szkoda, ze nie widzieliście, jakie on wymachy robił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Politycy a sny IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.02.06, 00:52 Zaraz mi się skojarzyło z Wicker Manem:D:D:D:D Taki POlak - katolik i pogański tan... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Politycy a sny 11.02.06, 11:35 Ludwik Dorn, zdradza zone, nastepnym razem bedzie ci sie snic Pawlak (nawet elimentow nie placi)... Odpowiedz Link Zgłoś