pampolion 20.03.06, 13:32 Moja teściowa ma w tapczanie 50 kg "skamieniałego" cukru jeszcze z "kartkowych" czasów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mindsailor Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 13:44 hehe, myślałam, że tylko moja babcia przetrzymywała w tapczanie stare numery przekroju;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: co można mieć w tapczanie? IP: 81.210.104.* 21.03.06, 16:07 mindsailor napisała: > hehe, myślałam, że tylko moja babcia przetrzymywała w tapczanie stare numery > przekroju;)) A dziadek świerszczyki z l. 60 ze Szwecji, hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IA Re: co można mieć w tapczanie? IP: 217.153.110.* 20.03.06, 13:45 Ja nie mam tapczanu , ale moja siostra spała na takowym ikiedyś nie chciało jej się rozkładać pościeli , więc wkitrała sie pod podniesiony tapczan i zasnęła snem sprawiedliwego. Tak ,że w tapczanie można przechowywać siostry... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupamina Re: co można mieć w tapczanie? IP: 212.191.69.* 20.03.06, 13:59 ja mam kilka butelek wina, książki, zeszyty, ciuchy, wstążki, listy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 14:03 Zapomniałem o sobie, w tapczanie mam: walizkę w niej druga walizka a niej torba podróżna, elktryczną dmuchawę, zimowy kożuch i firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 14:19 posciel mam, kiedy bylam mala schowalam tam kielbase, zle sie to skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 16:11 Były przypadki przechowywania nieboszczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie1990 Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 19:15 ja osobiście - chomiki. najpierw w ilości 2, potem więcej :D :D hihi zrobiły sobie takie śliczne "korytarze" (może raczej jaskinie?) w... poduszkach ;) wyobraźcie sobie takie cichutkie szmery pod głową ;) Bossko... a te małe sprytne potworki żywiły się razem z moim królikiem - mam o to do niego lekki żal, bo nic mi o tym nie powiedział... ;) ;) kumpela - fortunę. jest to dziewczyna raczej z tych, które nie mają co robić z pieniędzmi i wrzuca tam wszystko co znajdzie na podłodze (!) mam na myśli pieniądze. Czyli ona z tapczanu zrobiła sobie swoistą skarbonkę (swoją drogą trzeba przyznać - dość oryginalną i pokaźnych rozmiarów;) poza niezliczoną ilością wszelkich nominałów można tam znaleźć np śniadanie (jestem w wieku szkolnym) z zeszłego tygodnia (nie muszę chyba wspominać o kolorze zafoliowanej kanapki z wyrobem mięsnym w środku), skórki od bananów, książki, dokumenty, bytwał tam też laptop (!) i masa jogurtów (znaczy opakowań po jogurtach) i 'Pepsi'. Zatem niezliczone są pomysły ludzi... PS.pościel trzyma w szafie. pozdrawiam! --- www.parishilton.fe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlaczek Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:24 pampolion napisał: > Moja teściowa ma w tapczanie 50 kg "skamieniałego" cukru jeszcze > z "kartkowych" czasów! Moja jeszcze makaron...Oprócz cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teściowa Chucka N. Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:45 A moja znajoma trzyma w tapczanie niedawno zakupioną białą plastikową deskę sedesową. ("stara jest jeszcze nieuszkodzona") Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 21:50 a ja trzymam rolki, hulajnoge i pompke do roweru, na posciel miejsca brak :D Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 21:56 Hmm, w samym tapczanie nie wiem co mam, ale za to pod nim ukrywa się piekarz. Oraz Golarz Filip. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 22:38 MOja koleżanka miała tam biblioteczkę (wszystkie książki), a jak ode mnie pożyczyła album malarstwa Maxa Ernsta, to zgubiła, wredota jedna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flacko Re: co można mieć w tapczanie? 20.03.06, 23:19 pudełko z kasetami.ok 100szt. zakurzone, od lat nie słuchane, ale prędzej padnę trupem niż podejmę decyzję o ich wyrzuceniu, w końcu to historia moich najlepszych szczenięcych lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.03.06, 23:55 Ja mam pająka, bo nie mam serca zabić. Za to on odwdzięcza się i nie łazi po pościeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miodowe Re: co można mieć w tapczanie? 21.03.06, 08:45 Łazi nocą tylko o tym nie wiesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdk36 Re: co można mieć w tapczanie? IP: 67.69.143.* 27.03.06, 19:25 Ja nie mam tapczanu, ale pamietam mama w domu chowalal w nim stare ubrania, ktore zawsze milay sie przydac Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: co można mieć w tapczanie? 21.03.06, 14:53 Kiedys chowałam w tapczanie prezenty dla domowników zakupione przed ich imieninami/urodzinami/swiętami,żeby nie znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:19 Stare kasety, torby podróżne, plecak na stelażach, opakowania po czekoladach(kiedyś zbierałam i żal ich wyrzucić...), Odpowiedz Link Zgłoś
cmk Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 21:01 witam, moja babcia i dziadek trzymaja pościel do codziennego użytku, oraz namiot, którego w przeciwieństwie do tapczanu( bądż też wersalki) się nie używa zbyt często. Chowali też tam kiedyś prezenty na gwiazdkę-co za czasy... a masa cukru mąki i magazyn pościeli oraz ubrań jest składowana w szafach,szafkach itp. tapczan to jedyne miejsce wyzwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMBINERKI!!!? Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:03 ja mam 12 kilo kastanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Trupa zeszłorocznej zapomnianej kochanki n/t IP: 81.210.104.* 21.03.06, 16:08 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
starchaser mój Tato.. 24.03.06, 15:18 trzymał kasztany.. ponoć działały przeciwreumatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: w tapczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:54 zabawki do urozmaicenia sexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: w tapczanie IP: 217.153.6.* 24.03.06, 16:09 odkurzacz trzymam bo nie używam a gdzieś muszę trzymać. Spod łóżka wystawał więc jest w tapczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonkreta Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:10 2 pary rolek, torebki na prezenty, piłka, rakietki do ping-ponga, kociołek na ognisko, ułożone puzzle, gry planszowe, medale i rozety z wystaw, stara poduszka i miska do płukania złota :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
starchaser Re: co można mieć w tapczanie? 24.03.06, 16:11 olbrzymi ten tapczan! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: co można mieć w tapczanie? 24.03.06, 16:16 kasztany!!! do szału mnie doprowadzały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.penetrator.com.pl 24.03.06, 16:34 2 pary nart (170 i 178 cm) + pościel. Ale to w wersalce, a nie w tapczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.lodz.mm.pl 27.03.06, 12:57 w wieku szkolnym w tapczanie trzymałam 2 szable, jedną wybitnie zabytkową. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 13:19 Swego czasu doszły mnie słuchy o pewnej pani prokurator, która to w tapczanie właśnie trzymała akta prowadzonych (a właściwie zapomnianych przez siebie) spraw. Owa dama w prokuraturze już na szczęście kariery nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 14:21 Deskę do prasowania i wolnostojącą suszarkę. Jak u części z Was - miejsca na pościel brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: co można mieć w tapczanie? IP: 80.50.91.* 27.03.06, 14:48 3 tysiące żyletek... Też z tamtych czasów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krojcweld Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 19:24 Niezliczone ilości butów (prezenty z Ameryki), pudełka po sprzęcie z gwarancjami, świeczniki, łańcuch do roweru, stary telefon z tarczą, zdjęcia z prześwietleń płuc, turystyczna butla gazowa, duże foliowe worki, stary kran, żarówki energooszczędne, sakwy do roweru, rolety okienne, depilator, pilniczki do paznokci. Myśleliśmy o pozbyciu się tapczanu (z odzysku, po poprzednich lokatorach), ale nie mamy pomysłu, gdzie upchać zawarość bardzo pojemnego tapczanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedzielny Re: co można mieć w tapczanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:30 Nic nie mam, bo mam nowy tapczan i nie zbieram śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
underneath_it_all Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 20:06 Ja, w skrzyni na pościel w moim łóżku mam gilotynę do papieru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
footballbabe8 Re: co można mieć w tapczanie? 27.03.06, 20:31 Rolki, włóczkę, druty, stare torebki, półkę z biurka, zdjęcia rentgenowskie, stary namiot, stare gazety, segregatory, miliony skserowanych kartek, pudełko a w nim wspomnienia z czasów podstawówki( pele - mele, zdjecia przyjaciółek, walentynki, itd.)plus dwa kasztany na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś