Gość: rzarufka IP: 195.25.76.* 27.04.06, 13:12 Lato nadchodzi wielkimi krokami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresyjka4 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 27.04.06, 23:24 błagam tylko nie te spalone gęby na ulicach...:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:33 ku pamięci :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=22745021&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 27.04.06, 23:57 same spalone geby to jeszcze nic, wrazenie robia dopiero w polaczeniu z prawie bialymi wlosami i 10 cm paznokciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:39 zazdroscicie Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 00:49 nooooo, jak cholera, rozgryzlas nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 28.04.06, 12:45 Szczegolnie, ze nalogowe palenie ciala w solarium jest takie ekskluzywne i malo popularne - zazdroscimy straaaasznie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 03.05.06, 19:10 NIe nie zazdroscimy, bo "opalenizna" z solarium wyglada obrzydliwie, nie to co natuiralne sloneczko. Do tych bialych wlosow i dlugasnych paznokci dodac nalezy roz i biel sweterkow, bluzeczek, portek, spodniczek i bucikow w roznym kroju i stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.fastres.net 28.04.06, 01:13 www.massimilianoalbanese.net/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja a ja kiedys 28.04.06, 10:41 kolezanki pod opalenizna nie poznalam. Otworzylam drzwi a tam jakas starsza niewiasta stoi. Dobrze, ze sie odezwala. Ona sie tak opalila w Grecji. W ogole jest mlodsza ode mnie o 10 lat. Ale solarium tez daje taki efekt. Zyczymy sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:57 Własnie wczoraj podpisali dokument o koalicji... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dresiara roku!!! 28.04.06, 16:24 Jechała tramwajem. Włos typu borsuk (platynowoblond u góry, ciemny brąz pod spodem). Różowa bluzeczka. Czarne obcisłe spodenki do pół łydki z seksownymi rozcięciami co pięć centymetrów, rozcięcia obrzeżone ćwiekami. Różowe adidaski z takimi jakby słupkami pod piętą (dla wygodniejszego chodzenia). Różowa torebka/plecaczek (nie pamiętam, ale różowe było!!!) Miałam ochotę wyrzucić ją przez okno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladi Re: Dresiara roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:49 heheeh Borsuk dobre;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Dresiara roku!!! 28.04.06, 19:14 a ja dzisiaj na ulicy widzialam dziewczyne, calkiem ladna, o pomaranczowej (doslownie) skorze, na glowie helm z odrostow, zielona bluzeczka, zielone spodenki i rozowe kozaczki na mniej wiecej 10cm obcasie, grrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Dresiara roku!!! 28.04.06, 21:18 ale teraz nadhodzi era Leppera. Solarium górą, czy chcecie czy nie chcecie. Nowa koalicja wyznacza nam nowy słuszny kierunek. Naaaaprzód maaaarsz, szturmówki do góóóóóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LU Re: Dresiara roku!!! IP: 195.25.76.* 08.06.06, 14:40 NIE NIE... SPODNIE W DOL A STRINGI W GORE HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Lato sie konczy! IP: 195.25.76.* 21.08.06, 15:29 Ciekawe czy grillowanie ciala straci na popularnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Dresiara roku!!! IP: *.sympatico.ca 03.05.06, 19:14 Nie ladnie - nie wolno zasmiecac ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Dresiara roku!!! 03.05.06, 21:11 sweetkocik.sympatia.onet.pl i wszystko jasne :] Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dresiara roku!!! 12.05.06, 09:11 Ło matko. Jeszcze nie moge wyjść z wstrząsu po obejrzeniu "sweetkocika" :-))) Czy ona ma naprawdę 26 lat?! Ja mam 32 i, nie przesadzając, wyglądam na jej młodszą siostrę, żeby nie powiedzieć córkę :-))))) Oto jest przykład, do czego może doprowadzić uzależnienie od solarium + całkowity brak gustu. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Dresiara roku!!! IP: *.smstv.pl 12.05.06, 17:49 morgen_stern napisała: > Ło matko. Jeszcze nie moge wyjść z wstrząsu po obejrzeniu "sweetkocika" :-))) > Czy ona ma naprawdę 26 lat?! Ja mam 32 i, nie przesadzając, wyglądam na jej > młodszą siostrę, żeby nie powiedzieć córkę :-))))) > Oto jest przykład, do czego może doprowadzić uzależnienie od solarium + > całkowity brak gustu. > Zgroza! Fanka R+ nie mogłaby się tak ubierać. Pozdrawia podstarzały fan:) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dresiara roku!!! 14.05.06, 09:30 > Fanka R+ nie mogłaby się tak ubierać. Pozdrawia podstarzały fan:) O, zdecydowanie :-))) Pozdrawiam podstarzałego fana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Yuuupi! - materiał z cyklu "Chcę być piękna" IP: *.smstv.pl 12.05.06, 17:43 dwie_szopy_jackson napisała: > sweetkocik.sympatia.onet.pl > i wszystko jasne :] -- > Budowa ciała: Normalna Jakim cudem??? Powiększone kredką usta i nienaturalne brwi, tfuuu! > Zawód: Pracownik usług i handlu Już my wiemy co to za "usługi" i czym "handel":) > Stan cywilny: Panna > Chce dzieci: Tak Niedoczekanie, status quo pozostawić, nie rozmnażać się. PS. Nie jestem moherem:) > Kolor włosów: Jasny blond A ja byłem Prymasem w szkole i się nie chwalę. > Wykształcenie: Średnie Zawyżone może? Nieee, teraz i te z wyższym takie są... > Wyznanie: Rzymskokatolickie Jakby miało to znaczenie. > Szukam: Kobiet, Przyjaźni, Przygody, Niczego nie szukam, pisz jak masz odwagę To szuka czy nie szuka? Odwagę bym miał, bo i niedaleko mieszka, ale do Opery Śląskiej bym chyba nie poszedł, bo dres mi się ostatnio popruł pod pachami:) > Adres: www.sweetkocik.sympatia.onet.pl Chyba rozowa-landrynka.xxx@sex69.pl - już piszę, zadzieram kiecę i lecę:) > Stronę odwiedzono 197963 razy I wysłano 16852 SMS o treści CYCA CHCE (6,10 PLN) na nr 70200. > Mój opis: > > Jestem taką milutką kicią która czasami lubi pokazac pazurki:).Pomimo tego ze > mam czasami odważne zdjęcia to nie interesują mnie sex oferty i nie szukam > sponsora.Panowie szukający takich wrażen mogą dać sobie spokój A jaka zapobiegliwa, sama sie temu nie dziwi, hehe:) -- Jak to dobrze, że nie muszę szukać, bo wybór byłby antygoński:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Dresiara roku!!! 25.05.06, 16:18 > Miałam ochotę wyrzucić ją przez okno!!! a dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 21:46 jak Lepper bedzie (vice)premierem to solarium bedzie obowiazkowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:35 taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Złotowłosa Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 62.233.194.* 01.05.06, 15:48 susana,masz absolutną rację! Jesteśmy zazdrosnymi krytykantkami. Ja osobiście noszę okulary (skutkiem pracy w bibliotece zepsułam sobie wzrok). Mam cerę,jakiej zawsze mi wszystkie koleżanki zazdrościły (nie żebym się chwaliła - żadna moja zasługa - raczej spadek po Babuni),za moimi nogami ogląda się całkiem niemała ilość osób płci obojga,ale to rzeczywiście wszystko co mam ładne. No i niestety (czyt. na szczęście) nie mam "kasy na solarę" (swoją drogą-cóż za sformułowanie!). Okropnie zazdroszczę! A może to "solarki" zazdroszczą nam - dziewczynom o cerze,która nie potrzebuje sztucznej koloryzacji? Przemyśl to. Pozdrawiam majowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 12.05.06, 14:32 a ja mam sadełko tu i tam, bladą buzię, piegi na nosie i naprawdę bardzo zgrabne nogi(brzmi nieskromnie ale tak jest).i nie potrzebuję solarium i ciuchów, które noszą prawie wszystkie dziewczyny w określonym wieku(tj.16-30 lat), żeby poczuć się super. wolę "straszyć" swoją nieopaloną buzią niż wyglądać niczym reklama POMARAŃCZOWEJ REWOLUCJI w wiadomym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Złotowłosa Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 62.233.194.* 01.05.06, 15:48 susana,masz absolutną rację! Jesteśmy zazdrosnymi krytykantkami. Ja osobiście noszę okulary (skutkiem pracy w bibliotece zepsułam sobie wzrok). Mam cerę,jakiej zawsze mi wszystkie koleżanki zazdrościły (nie żebym się chwaliła - żadna moja zasługa - raczej spadek po Babuni),za moimi nogami ogląda się całkiem niemała ilość osób płci obojga,ale to rzeczywiście wszystko co mam ładne. No i niestety (czyt. na szczęście) nie mam "kasy na solarę" (swoją drogą-cóż za sformułowanie!). Okropnie zazdroszczę! A może to "solarki" zazdroszczą nam - dziewczynom o cerze,która nie potrzebuje sztucznej koloryzacji? Przemyśl to. Pozdrawiam majowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 01.05.06, 18:38 Gość portalu: susana napisał(a): > taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i > zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka > hahahha 120 nie mam, bryle mam, ale nie są grube; pryszczy nie miałam jak zyję i zawsze słynęłam z pięknej cery, nogi niezłe. nie wiem, ile kosztuje "solara", więc nie wiem, jak u mnie z pieniędzmi na nią - wiem, że przy moim typie urody wyglądałabym ze spieczoną gębą jak ufoludek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sea Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:43 ość portalu: susana napisał(a): > taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i > zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka > hahahha Chętnie ci odpowiem. 172 cm wzrostu, 55kg, bardzo ciemne włosy, bardzo jasna karnacja i zielone oczy. Stać mnie nie tylko bywanie w solarium, ale na kupienie solarium i paru innych rzeczy też...Pryszczy nie miałam nawet w okresie dojrzewania, nogi mam proste. Mam 42 lata, urodziłam dwójkę dzieci, ale cerę mam normalną - nie spaloną, bez plam, bez blizn, przebarwień, etc. Tego sie nie będzie dało powiedzieć o tych dziewuszkach, które "mają kase na solarke" za 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 03.05.06, 14:16 > Chętnie ci odpowiem. 172 cm wzrostu, 55kg, bardzo ciemne włosy, bardzo jasna ka > rnacja i zielone oczy. Musisz świetnie wyglądać... Stać mnie nie tylko bywanie w solarium, ale na kupienie > solarium hehe a to dobre było. :-))) swoją drogą, ile kosztuje solarium? (jako przybytek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sea Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:03 kochanica-francuza napisała: > Musisz świetnie wyglądać... Normalnie. Ale staram się być miła. :) Kiedy skończyłam 16 lat, moja babcia (to była naprawdę piękna kobieta...)powiedziała mi: Masz zimny typ urody, w zimnych barwach (babcia miała takie cieplutkie brązowe oczy...), jesli będziesz patrzeć na ludzi bez uśmiechu w oczach, możesz być odbierana jako niesympatyczna. Trenuj. Patrz na ludzi tak, jakby to byli ukochani przyjaciele. Zobaczysz, że reszta okaże się mało ważna. I tak robię. Niesympatyczne urzędniczki uśmiechają się do mnie. Pomagają, nie utrudniają. Najdziwniejsze, że traktując ludzi, tak jakbym do każdego czuła sympatię dało ten efekt, że...do każdego czuję sympatię. Godzę się spokojnie z faktem, że nie wszyscy jesteśmy tacy sami i już. Wracając do idących za modą (choć to nie jest takie pewne, świat odchodzi od opalenizny), WIEM, jak to szkodzi. Miałam koleżankę, osobę bardzo bliską, poważną, intelektualistkę, która uzależniła się od solarium. To była dziewczyna raczej jasnej karnacji, raczej z jasnymi włosami i niebieskimi oczami, czyli taka, która powinna uważać na naświetlanie. Na wakacjach w ciepłych krajach opaliła się ładnie, chciała to podtrzymać i zaczęło się solarium. Przyszedł grudzień, styczeń, a ona wciąż brązowa. I poszłooo! Była taka brązowa przez kilka lat, z czasem ta opalenizna przestała być ładna, nawet robiło to wrażenie zaburzeń wątroowych, ten kolor mandarynki...Żadne argumenty nie docierały. Zmianę na skórze zauważył jej mąż. Siłą zawiózł do lekarza. To było w lipcu. Pamiętam, jak wieczorem zadzwonił do mojego męża, lekarza i dopytywał o ten znak na skórze, dzień przed urodzinami mojej córki, czyli 4 lipca... Pogrzeb mojej przyjaciółki był w listopadzie. Przed śmiercią przeklinała wszystkie solaria, głupotę i próżność. Od tej pory ilekroć widzę spaloną skórę, mam jedno skojarzenie...W szpitalu, gdzie moja przyjaciółka była leczona było kilka takich kobiet... Wybaczcie, że tak się rozpisałam. Jakoś tak mnie naszło, a jeszcze wczoraj oglądałam zdjęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.swedwood.konstantynow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:03 sea, zmyslilas zalosna historie, zal d... sciska. niezla z ciebie kretynka. idz sie lecz. i jeszcze jaka dramaturgia w opisie. zalosna z ciebie istota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:16 Gość portalu: ada napisał(a): > sea, zmyslilas zalosna historie, zal d... sciska. niezla z ciebie kretynka. idz > sie lecz. i jeszcze jaka dramaturgia w opisie. zalosna z ciebie istota Nie wiem czy ktos tu coś zmyslił, ale jestem pielęgniarką i parę rzeczy widziałam.I to rzeczy bardzo nieciekawych. Solarium szkodzi, jesli się nie zna umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
wallenrode Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 04.05.06, 11:56 leczcie się kobiety w łachmanach .... znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb jakieś tenisówki .... plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek ..... każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś zbrylowane kompleksiary... pozdrawiam susanę . konrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re do Konrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:27 A ty jesteś liczący się facet, jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza no popatrz wallenrode 04.05.06, 15:11 a ja mam czyściutkie włosy, markowe ciuchy dobrane do figury, buty Seibel (glanów nie miałam w życiu) i właśnie kupiłam kolorową torebkę pachnącą nowiutkim welurem... nie noszę brązu ani czerni aha, no i faceci oglądają się za mną i myslę, że każdy liczący się facet woli atrakcyjną inteligentną zadbaną kobietę niż lalę z pozłoconymi brokatem brudnymi szponami hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 15:31 Kochanica-francuza, a Ty jestes pewna ze Konrad to nie jest dres?Bo jak on Dres to niestety gustuje w innym typie i nie masz szans u niego, nie to ze zalezaloby Ci na tym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 15:40 Gość portalu: kate napisał(a): > Kochanica-francuza, a Ty jestes pewna ze Konrad to nie jest dres?Bo jak on Dres > > to niestety gustuje w innym typie i nie masz szans u niego, nie to ze > zalezaloby Ci na tym > pozdro ja mam poważne podejrzenia, że on jest dres, i dlatego mu uświadamiam, że jego gust nie pokrywa się z gustem 100% mężczyzn oraz że obok brudnych i zaniedbanych bab oraz dresiar istnieją jeszcze inne formy życia ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 15:48 No tak, tyle ze Twoje wysilki prawdopodobnie sa bezowocne.Rozumiesz, dres zawsze zostanie dresem. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wallenrode Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 16:55 wcale nie jestem dresem i wypraszam sobie. może jednak wyważmy samo słowo solarium. jeżeli kobieta chodzi od czasu do czasu na solarium bo lepiej się czuję to niz złego w tym , a tutaj na samo słowo solarium wszystkie panie dostają białej gorączki jakby tylko dresiary chodziły do tego "przybytku" ja w swoim dosyć nie długim życiu byłem 2 razy w solarium gdyż wolę się opalić na słońcu.... ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze sztucznego opalania a krytykują korzystających... to tak samo jak z alkoholem - jedni degustują a inni sie upijają ... a mówienie o wszystkich jako pijakach jest krzywdzące... pozdrawiam konrad . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 18:46 Sorki jak obrazilam, ale twoja wypowiedz nasunela mi tylko jeden pomysl - dres.Sorki jeszcze raz. W solarium nie bylam to fakt , zawsze czekam na wiosenne sloneczko zeby podlapac troche opalenizny i tzw podkladu przed latem i nie mowie nic jak ktos sobie od czasu do czasu wyskoczy zeby podciagnac koloryt skory, czy np przygotowac skore przed wyjazdem np do Afryki czy w inne rejony gdzie sloneczko pierwszego dnia moze nam niezle popsuc reszte urlopu w danym miejscu.Tutaj nabiajmy sie z takich co to maja prawie uzaleznienie od solarium , kolor skory jest nienaturalny i wciskaja wszystkim jakie to zdrowe i eleganckie. No i sam przyznaj ze teksty " zazdroscicie bo pewnie jestescie grube, nie macie kasy na solare itp itd" sa pozbawione wszelkich argumentow za solarium i jakos nie przekonuja do skorzystania z tego przybytku. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 19:15 wallenrode napisał: > wcale nie jestem dresem i wypraszam sobie. a my sobie wypraszamy uwagi o niedomytych 120-kilowych babonach w wielkich brylach, compris? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 19:59 okej ale ja tego nie napisałem w takim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:19 Gość portalu: wallenrode napisał(a): > okej > ale ja tego nie napisałem w takim stylu... > okej zatem cytat dosłowny: eczcie się kobiety w łachmanach .... znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb jakieś tenisówki .... plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek ..... każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś zbrylowane kompleksiary... pozdrawiam susanę . konrad Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:22 > zatem cytat dosłowny: > > eczcie się kobiety w łachmanach .... > > znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do > kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb > jakieś tenisówki .... > > plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek ..... > > każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś > zbrylowane kompleksiary... > > pozdrawiam susanę . konrad > mamy tu: zarzut choroby (umysłowej zapewne lub psychicznej) łachmany okulary okreslające CAłą kobietę - "zbrylowane"(a wiesz np. że przy jaskrze nie można nosić soczewek? co, jeśli kobieta ma jaskrę i słabo widzi?) kompleksy brud i smród bieda, brak pieniędzy (kanapki w plecaku zamiast obiadu) glany i tenisówki marginalizację ("liczący się facet" na nie nie spojrzy) Jak miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 20:48 napisałem to co pamiętam z liceum i określa to kobiety które ewidentnie nie dbają o siebie to tak samo jak widzisz faceta w brudnych spodniach , z brudnymi i długimi paznokciami z przetłuszczonymi włosami.... jest takie stare przysłowie - nie ma brzydkich kobiet - są tylko zaniedbane.... i nie dziw się że faceci wolą opalone , czysto ubrane - a kolory bluzek niemają zupełnnego znaczenia jak się wam wydaje... moze 20%... spójrz na to z innej strony.... ze strony faceta.... ---widzisz kobietę - blada jak śmierć na chorągwi , jakieś żle dobrane ubranie do figury na dodatek bez polotu i zarzekająca się że na solarium to chodzą dresiary.... więc takie kobiety raczej sie omija i mysli swoje... i własnie takie mam doświadczenie z kobietami zarzekającymi sie ze solarium jest dla głupich blondynek.... totalnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:55 > i własnie takie mam doświadczenie z kobietami zarzekającymi sie ze solarium > jest dla głupich blondynek.... > > totalnie bez sensu. no bo tylko takie pytasz o stosunek do solarium ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 20:59 nie. zeszło sie własnie kiedys na temat solarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemgrzechow Re: no popatrz wallenrode IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.06, 13:43 ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze sztucznego opalania a krytykują korzystających moze najpierw sie doucz, doczytaj sobie o przeciwskazaniach a potem pisz takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 11.05.06, 21:43 "doucz się" - bardzo dobra rada ale skierowałbym ją do ciebie gdyż zgodzę się z tym ze solarium szkodzi ale w "nadmiarze" a ażeby mieć ładną "delikatną" opaleniznę nie trzeba wcale przesiadywać w tubce... więc po mojej lekturze jesteś juz doinformowana/ny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 12.05.06, 00:44 opalanie szkodzi, sztuczne czy prawdziwe. skóra się wysusza i starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 12.05.06, 00:45 kochanica-francuza napisała: > opalanie szkodzi, sztuczne czy prawdziwe. skóra się wysusza i starzeje. a przeciwwskazania owszem są - np. zażywanie niektórych leków, tak że kolego konradzie to ty jesteś niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: no popatrz wallenrode 13.05.06, 20:26 hmm... ja nie moge chodzic na solarium ani opalac sie na sloncu - to ja jestem od "tej choragwi" - musze stosowac blokery, mam baaaardzo wrazliwa cere :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: no popatrz wallenrode IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 12.05.06, 17:20 korzystałam z solarium raz czy dwa, ale nie po to żeby się opalić- była zima, szaro pochmurno i poszłam tylko po to żeby "naładować baterie". i wiesz mi, pomogło, ale jakoś nie mam ochoty się smażyć i potem za 5 lat mieć skórę cienką jak pergamin pełną przebarwień itp.wolę wystawić twarz na słońce, albo opalać się w ruchu(np.podczas spaceru) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:30 Gość portalu: siedemgrzechow napisał(a): > ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze > sztucznego opalania a krytykują korzystających > > moze najpierw sie doucz, doczytaj sobie o przeciwskazaniach a potem pisz takie > > brednie. taaa? a zima wlasnie jest wskazane.... nie codziennie ale raz na jakis czas.... sam sie doucz Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:28 > ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze > sztucznego opalania a krytykują korzystających... > i o to chodzi, tez mnie to denerwuje... solarium jest bardzo przyjemne, szczegolni zima. czy zawsze jak ktos lubi i chodzi na "solere" to musi byc dresiara? jesooooo co za tolerancja.. Odpowiedz Link Zgłoś
sturmgewehr44 Re: no popatrz wallenrode 30.05.06, 21:31 podzielam twoją opinnię - zero tolernacji .... kto tu przesiaduje ?? blade kobiety niczym czyste kartki formatu A 4 Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:26 kochanica-francuza napisała: > a ja mam czyściutkie włosy, markowe ciuchy dobrane do figury, buty Seibel > (glanów nie miałam w życiu) i właśnie kupiłam kolorową torebkę pachnącą > nowiutkim welurem... > > nie noszę brązu ani czerni > > aha, no i faceci oglądają się za mną i myslę, że każdy liczący się facet woli > atrakcyjną inteligentną zadbaną kobietę niż lalę z pozłoconymi brokatem brudnym > i > szponami > > hihihi > a nie chcialas nigdy przez caly rok wygladac tak jak po wakacjach? Solarium jest bardzo przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 25.05.06, 16:25 wallenrode napisał: > leczcie się kobiety w łachmanach .... > > znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do > > kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb > jakieś tenisówki .... > > plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek ..... > > każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś > zbrylowane kompleksiary... > > pozdrawiam susanę . konrad :)) rowniez pozdrawiam troche przesadziłam, ale niemozan oceniac ludzi po tym jaki maja odcien skory prawda??? Ja uwielbiam solarium, i co jestem gorsza bo wy nie lubicie hahahahahhahaha a gdzie tolerancja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.smstv.pl 12.05.06, 18:08 Gość portalu: susana napisał(a): > taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i > zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka > hahahha Tyle, że dziecino kochana moja żona dwa razy od mandaryn starsza przy umiarkowanym dozowaniu słońca i makijażu wygląda młodziej od nich. Kurze łapki przy uśmiechu to nie to samo co woreczki pod oczami na zniszczonej fotonami cerze, przy niewątpliwym współudziale w róż ustach papierocha full flavour. Ten wątek nie wziął się z zawiści - tylko z żalu, z którego to powodu w wieku 35-50 lat będą owe panienki pomarszczonymi staruszkami, którym nawet 60-letni panowie ustępować miejsca w tramwaju zaczną. Mnie dlatego ich żal, a młody już ponoć byłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherator Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.wmmv.put.poznan.pl 24.05.06, 12:54 hehe. jak się nie posiada osobowości to można już tylko wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: int1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:22 Gość portalu: susana napisał(a): > taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i > zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka > hahahha susana, przyznaj się, podpuszczsz nas trochęę, co? to taki żart, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 22:06 wczoraj na dworcu widziałam taką,z pociągu ją obserwowałam.krótka czarna spódniczka,białe kozaczki obowiązkowo,turkusowa bluzeczka krótka bardzo z dekoltem,na to biała kurteczka.plus opalenizna i platynowe włosy z odrostami.makijaż przesadzony.lasak łądna,figurka ok ale zeszpeciła się strasznie.słyszałam reakcję chłopaków siedzących za mną.wcale nie były pochlebne o dziwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ida14 Samoopalacz 01.05.06, 19:23 tez daje nie złe efekty. moja kolezanka o figurze modelki i pięknych wlosach do pasa koloru brąz ( na szczescie nie farbuje) zrobiła sobie samoopalaczem wąsy i brode, oraz smugi i wyglądała jakby dwa miesiace wody nie widzaiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: Samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:07 mam w klasie taka dziewczyne.. solara 3 razy w tyg. wlosy czarne (nie blond ale nie wiem co gorsze...), zawsze różowa opaska albo spineczki albo gumka do wlosów. Różowy makeup-oczywiscie jakis z brokatem, różówy pasek do spodni, białe kozaczki zimą, teraz jakies rozowe adidaski, bluzeczka zawsze roz ewentulanie błękit, czasem biel. i jak najwiecej swiecocacyh sie dodatków... zgroza... dziewczyna ma 18 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Złotowłosa Re: Samoopalacz IP: *.n.net.pl 10.05.06, 16:54 Maleńka,ja znam taką która ma 32 lata i tak wgląda. Często jest wyśmiewana przez młodych mężczyzn,którzy udając zachwyt - po prostu "nabijają się" z niej. A ona jest naprawdę święcie przekonana,że się podoba.Ale fakt-oni nie powinni tak jej traktować - to niegrzeczne. Ja sama lubię czasem założyć coś w idcieniu fioletowego różu - jest mi korzystnie w takich kolorach bo jestem typem "ciepłej" morelowej blondynki.Ale "róż uber alles" to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: int1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:32 misiak38 napisała: misiak38 napisała: > wczoraj na dworcu widziałam taką,z pociągu ją obserwowałam.krótka czarna > spódniczka,białe kozaczki obowiązkowo,turkusowa bluzeczka krótka bardzo z > dekoltem,na to biała kurteczka.plus opalenizna i platynowe włosy z > odrostami.makijaż przesadzony.lasak łądna,figurka ok ale zeszpeciła się > strasznie. ja mam taką koleżankę, jeszcze z czasów studenckich jak do mnie przyjechała, i wyjechałam po nią na dworzec to myślałam, że się pod ziemię zapadne... wiem, że to niegrzeczne, tolerancja i tak dalej, ale _było mi wstyd_! ... i ta solarka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.toya.net.pl 03.05.06, 21:18 A ja lubie solarkę:) Miło na wiosnę powygrzewać się kilka minutek i przy tym zrobić sobie fajny podkład pod naturalną opaleniznę. A ciemnoróżowego koloru nie znoszę. Ble! Jest infantylny, przesłodzony i w ogóle bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
pinezkai Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 03.05.06, 21:40 to prawda ze mocne opalanie czy to w solarium czy na słoncu jest pase i tak samo tipsy kiczowate różowe sweterki stringi wychodzące na zewnątrz to styl kobiety ktora krzyczy uwaga faceci kazdy moze byc moj Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 04.05.06, 09:34 > to styl > kobiety ktora krzyczy uwaga faceci kazdy moze byc moj a nie nie, raczej: "uwaga faceci, mogę dać się każdemu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 10.05.06, 15:18 HEH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 11.05.06, 16:01 Hmmm....ja akurat kozystam z solarium z czestotliwoscia kilka razy na 2-3 lata,wiec chyba solarka nie jestem:-))) W Hiszpanii,gdzie jestem premier Sapatero wystosowal zakaz opalania sie w solarium dla osob ponizej 18-go r.zycia!Chyba ma racje! Pani z jednego solarium w moim miasteczku opowiadala mi,ze przyszla jedna taka mamcia z 5-letnia corcia(!!!) i chciala polozyc dziecko na solar,argumentujac,ze cyt.(mala taka blada jest)Krew mnie zalewa,jak sobie przypomne!To jest matka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 11.05.06, 16:03 Najmocniej przepraszam-chodzilo o premiera Zapatero! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 11.05.06, 17:36 przeciez nikt nic nie ma do dziewczyn, ktore korzystaja z solarium, zeby sobie zrobic podklad pod naturalna opalenizne, chodzi o te, ktore wygladaja jakby sie zatrzasnely na 8 godzin wszystko dozwolone, byle z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 10:39 ale wy jestescie poje..i Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 11:08 i co jest w tych wątkach najsmutniejsze: zawsze kończy się na wyzwiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:36 Wyrażamy swobodne poglądy, czy to się komuś podoba, czy nie. Skwarka z białymi włosami, klon tysięcy innych skwarek, nie każdemu się podoba. Zaryzykuję stwierdzenie, że podoba się głównie chłoptasiom z włoskami na żelik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 12.05.06, 13:04 Swojego czasu w Poznaniu zdarzalo mi sie widywac panne w typie troche Indianki- troche latynoski ,ubrana b.ciekawie(nie powiem),bodajze nosila cieniutkie warkoczyki,miala baaaaaaardzo ciemna skore. Bylam swiecie przekonana ,ze to dziewcze z jakowegos egzotycznego kraju,az mnie znajomi oswiecili,ze skadze znowu,jest ona Polka!Skore miala az czarna (brrrr...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.server.ntli.net 12.05.06, 19:36 Tyle tylko, że do tego nie trzeba solarium - sam mam akurat taki typ cery, że po dwóch godzinach na dobrym słońcu robię się - może nie czarny, ale za południowca już spokojnie można mnie wziąć (tylko uroda nie ta :P) Opalenizna + blond włosy to chyba najgorsze zestawienie kolorystyczne jakie może być. Dodajmy do tego róż + biel i nawet słowo bezguście wydaje się być nie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 15:24 Pomarańczowa (a nie opalona) skóra, nieumiejętnie nałożone tipsy, obszarpane i brudne nogawki spodni takoż uchwyty/paski od torebek - jednym słowem - paskudztwo. Ciekawi natomiast fakt ze większośc z tych pań uważa sie za miss świata nie baczac na to ze brzuch coś zanadto wylewa się z obcisłych gaci i rysy twarzy też typu kartofel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:20 www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Bez fotek wątek byłby.... blady:) IP: *.smstv.pl 12.05.06, 19:12 Wiesz, takie czerwone twarze apaczy z jabcokiem w ręku pod każdym monopolem stoją, no ale oni kiedyś wytrzeźwieją i wydawane przez nich pieniądze zaszkodzą co najwyżej rodzinnemu budżetowi... Takie to za koło podbiegunowe wywieźć, żeby 6-miesięczną nocą polarną zbladły;) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 19:29 Boshhh ona się chyba na 24 godziny w solarium zatrzasnęła....<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 65.92.235.* 12.05.06, 23:05 No to ktos sie zabawil programikiem jakimkolwiek do obrobki zdjec.Stawiam na Adobe Photoshop. Porownajcie reke dziewczyny i reszte kolorytu twarzy i dekoltu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.smstv.pl 13.05.06, 00:07 Gość portalu: kate napisał(a): > No to ktos sie zabawil programikiem jakimkolwiek do obrobki zdjec.Stawiam na > Adobe Photoshop. > Porownajcie reke dziewczyny i reszte kolorytu twarzy i dekoltu. A to? :)) sweetkocik.sympatia.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 13.05.06, 20:00 A tu zdjecie jest do d.....Jaki idiota robil to zdjecie.Jest okropne.Nie tylko panienka z nadmierna opalenizna i kiczowatym rozem na ustach.Przeciez jej twarz zlewa sie ze sciana, bo zdjecie jest parszywie zle zrobione.Pomijam ze dzieuszka jest tego , no , eee jakby to delikatnie powiedziec.... Tutaj to nie wiem, ale wyglada ze sobie zafundowala opalenizne.Poprzednie zdjecie jest ewidentna zabawa z kolorami i to zabawa do bani, bo ktos powinien podkolorowac cala postac.Ale wielu nie zwrocilo na to uwagi.Efekt osiagniety.Ja mam juz takie skrzywienie - duzo sie bawie w robienie zdjec cyfrowych i podrasowywanie ich w Adobe Photoshop, wiec ..Chyba ze panienka wyk lampe kwarcowa to wtedy faktycznie buzienka i dekolt moga byc odmiennego koloru od calej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:33 To akurat nie jest dowód. Widziałam na własne oczy dziewczynę o twarzy prawie jak murzynka i dłoniach białych jak śnieg. Pomyślałam wtedy, że powinna się opalić albo cała, albo wcale. Może korzystała z kabiny opalającej tylko twarz i dekolt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga No to macie:)) IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 10:16 www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php (przekopiowane z "mody") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: No to macie:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:57 Sweetkocikiem można dzieci starszyć...Biedny potwór... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kasa na solarę i tlenionko u tej pani jest 13.05.06, 12:57 zdecydowanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: No to macie:)) IP: *.chello.pl 13.05.06, 15:31 lipa - obraz obrobiony w photoshopie i tyle. można sobie dywagować ale i tak kobieta ładnie opalona jest bardziej atrakcyjna od bladejsquo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: No to macie:)) IP: *.sympatico.ca 13.05.06, 20:03 Tez tak mysle ze zdjecie obrobione i dodane kolorki.To tak na 99.9% Reszte stawiam ze wygrzebala skadys lampe kwarcowa i podrasowala sobie tylko dekolt i twarz. I masz racje LADNIE opalona, ale nie spalona i nie z pomaranczowym odcieniem po ciaglym solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 15:55 A mi szkoda takich osób jak sweetkocik. Jak można się doprowadzić do takiego stanu? :( Ale pewnie sweet myśli, że jest najpiękniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wallenrode Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 22:00 ja tam swoje wiem , że jak kobieta ma ładną opalenznę wygląda na bardziej sexy nz jak jest blada i twierdzi ze solarium szkodzi. te kobiety co krytykują solar. , poprostu nie mają odwagi sie tam wybrać i sie rozebrać by zdobyć ładną karnację ityle. piszę cała prawdę , czyż nie.... pomijam fakt totalnego spalenia , ale kilka razy daje bardzo ładne afekty... sceptyczki mogą sobie tylko pokrytykowac ale ja pisze jak faceci spostrzegają opalone kobiety. a pisanie ze to9 nie Zdrowe czy coś tam jest jedną wielką kpiną, a co nie jest nie zdrowe???? moze najlkepiej jesć tylko świeże mięso,owoce zerwane prosto z krzaka,drzewa,czysta woda -oligoceńska z miedzianych rur , zero cukru , świeże górkie/morskie powietrze,brak stresu itp itd... bzdura ..... Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 22:16 Wallenrode - ŁADNĄ opaleniznę. To raz. Dwa - do solarki przeważnie chodzą panienki, które mają cerę niepodatną na słońce (np. blondynki o różnym odcieniu, które na ogół nie opalą się na inny kolor niż czerwony na słońcu), bo jak ktoś dobrze i szybko łapie słonecvzko, to żadne solarki mu niepotrzebne. Trzy - szkodliwy wpływ promieniowania UV jest udowodniony już od dawna - wystarczy, że nasze kochane słoneczko coraz mocniej grzeje, nie warto sobie skóry solarką niszczyć, bo kiedyś można gorzko zapłakać. I cztery - jak widzę blond włosy, czarną opaleniznę, biały żakiecik i różową torebeczkę, to aż mnie rzuca. Trudno - taki gust. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:08 > te kobiety co krytykują solar. , poprostu nie mają odwagi sie tam wybrać i sie > rozebrać by zdobyć ładną karnację ityle. nie wiem, do czego tu potrzeba odwagi? do płacenia? > > piszę cała prawdę , czyż nie.... Nie. Nie piszesz, że opalanie niszczy skórę, a solar niszczy ją znacznie bardziej niż opalanie naturalne. MOżesz sobie woleć baby opalone, ale to nie jest powód, żeby wszelkie argumenty przeciw solarowi okrzykiwać "bzdurą" > > pomijam fakt totalnego spalenia , ale kilka razy daje bardzo ładne afekty... > > sceptyczki mogą sobie tylko pokrytykowac ale ja pisze jak faceci spostrzegają > opalone kobiety. Faceci = ty? > > a pisanie ze to9 nie Zdrowe czy coś tam jest jedną wielką kpiną, a co nie jest > nie zdrowe???? > moze najlkepiej jesć tylko świeże mięso,owoce zerwane prosto z > krzaka,drzewa,czysta woda -oligoceńska z miedzianych rur , zero cukru , świeże > górkie/morskie powietrze,brak stresu itp itd... > > bzdura ..... > dlaczego bzdura? są ludzie uczuleni na pewne rodzaje jedzenia, bezglutenowcy i inni tacy, a do opalania ISTNIEJą PRZECIWWSKAZANIA i to, że ich nie znasz, nie oznacza, że są bzdurą Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:25 spytaj takiego lekarza, nazywa się DERMATOLOG Odpowiedz Link Zgłoś
jacksparrow1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:28 Alez wallenrod, nikt tutaj nie krytykuje kogokolwiek kto sobie pojdzie nawet do solarium by troszeczke podbarwic skore, albo przygotowac ja do letniego slonca.Wszyscy tutaj krytykuja( ci normalnie myslacy)te panie co to nadmiernie przebywaja w solarium, co to nie widza ze kolor jej skory nie jest juz ladna opalenizna a jakims dziwnym pomaranczowym tworem, krtykuja takie panie co to chyba nie maja lustra w domu i do tej niezdrowej pseudoopalenizny dolacza bialy/rozowiutki sweterek/bluzke/zakiecik, trzewiki rownie slodko idiotyczne, rozowa szmika w nadmiarze na ustach, krzykliwy makijaz i uwazaja sie za bostwa.A jak uslysza jakies lowo krytyki to atakuja"zazdroscicie, grube babony itp itd".Krytykujemy te panienki ktore nie potrafia zrozumiec ze sa inniktorzy wola wydac pieniadze na cos innego niz 27 sesja w solarium w trzecim dniu tygodnia.NAm ich krotko mowiac jez zal.Bo jak ktos tutaj stwierdzil taka solarka w wieku 30 - 40 lat bedzie wygladala starzej niz inna kobitka w wieku 50-60 lat co to solarium moze widziala kilka razy w zyciu, albo i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 24.05.06, 13:00 Czyżbyś nosił dresy na gumkę z biedronki i adidasy na rzepy z bazaru? Twoja pustość jest obrazą dla prawdziwych mężczyzn, którzy wiedzą co jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:49 > ja tam swoje wiem , że jak kobieta ma ładną opalenznę wygląda na bardziej sexy > nz jak jest blada i twierdzi ze solarium szkodzi. > niesamowite! ,tyle wieków kobiety były sexi dla facetów i bez solarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 25.05.06, 20:41 www.jokes123.com/category/holiday/bigimages/christmas022.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARSUPILAMI Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 26.05.06, 12:10 I wszystko jasne! Super fota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:43 Ale brzuszek ma niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 24.05.06, 12:36 UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_czarna_25 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:37 A co sie tak czepiacie, każdy wygląda tak jak chce i nic komu do tego. Wszystko jest dla ludzi, nawet solarium, oczywiście z umiarem, ale jak ktoś ma ochotę wyglądać jak marchewka to jego sprawa, są ludzie którym się to podoba, mnie to tam obojętne. Sama jestem ostatnio blada jak córka młynarza, ale szczególnie mi na opaleniźnie ostatnio nie zależy, natomiast kilka moich koleżanek robi za mulatki i jakoś żadna z nas drugiej nie krytykuje. A różowy też jest fajny, kolor jak każdy inny :) Wy tu chyba kompleksy leczycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zella_ziege Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 31.05.06, 00:51 To jest po prostu cudowne: zebrało się tutaj mianowicie grono ludzi, którzy "mają gust", i "wiedzą co to dobry smak". I firmowe ciuchy mają, i stonowane kolory tylko noszą, i w ogóle są zawsze poprawni i na miejscu. A ci, co nie umieją być równie poprawni, to są be, fuj, niższa kasta po prostu. Mnie tacy ludzie - arbitrzy elegancji - bawią osobiście bardziej, niż panna o blond włosach spalona na czerń w solarium. Bo wiecie, taka dziewczyna, jak wyjdzie z tego solarium, ubierze swoje różowobiałozłotawe ciuszki, zrobi brokatowe tipsy - to jest szczęśliwa i zadowolona. Chłopiec z nażelowanymi włosami, obiekt jej westchień, zwraca na nią uwagę. Zakochują się -i u nich wszystko jest w porządku. Ona zostaje fryzjerka, on magazynierem, i żyją długo i szczęśliwie. Tylko jakaś wykształcona pani w gustownych ciuchach z butiku widząc parkę na ulicy krzywi się, marszczy nos, a po powrocie do domu biegnie chyżo do internetu i wypisuje na forum: fu! bezguście! obrzydliwe! Współczuję wszystkim takim paniom, i więcej wyrozumiałości i miłości bliźniego w spojrzeniu na świat życzę ;) (a także gotowości zaakceptowania, że istnieją różne gusta, i różne wzorce piękna...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 31.05.06, 05:43 Szkoda tylko zella , ze krytykujesz tylko te panie ktore sie ubieraja w butikach isie "znaja na modzie", a jakos nie wygarniesz tym wlasnie z solarium ktore bez ceregieli opluwaja wlasnie owe damy ze sie nie znaja na modzie ze zazdroszcza, ze nie maja kasy na solare i inne wedlug mnie brednie. Masz racje - zrobila z siebie potworka wedlug mnie - jej sprawa, mam prawo do wypowiedzenia swojego zdania jak ktos sie zapyta.Nie namawiam jej do zmiany swoich upodoban, ale namawiam do postawienia swojej osoby przed lustrem, bo nie zawsze wszystko kazdemu pasuje, i nie kazdy kolor z kazdym kolorem wspolgra.Namawiam do samokrytyki, a panienkom z solarium owej samokrytyki brakuje.Sa zbyt zadufane w sobie, i najgorsze to ze obrazaja innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 08.06.06, 18:03 i właśnie w tym problem - zakochują się i żyją długo i szczęśliwie. niestety w trakcie tego życia zdołają spłodzić paru sobie podobnych nieudaczników i PiS wygrywa wybory. nie wszyscy powinni mieć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gotha_martik Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 08.06.06, 18:28 ooo taaaak :D szkoda tylko że rano jest pochmurnie a popołudniu (kiedy już nie ma duzego napromieniowania) jest słoneczko i bezchmurne niebo :/ przezyjemy :P Odpowiedz Link Zgłoś