Dodaj do ulubionych

Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!!

IP: 195.25.76.* 27.04.06, 13:12
Lato nadchodzi wielkimi krokami ...
Obserwuj wątek
    • depresyjka4 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 27.04.06, 23:24
      błagam tylko nie te spalone gęby na ulicach...:-/
      • Gość: stokrotka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:33
        ku pamięci :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=22745021&v=2&s=0
        • kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 27.04.06, 23:57
          same spalone geby to jeszcze nic, wrazenie robia dopiero w polaczeniu z prawie
          bialymi wlosami i 10 cm paznokciami
    • Gość: susana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:39
      zazdroscicie
      • kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 00:49
        nooooo, jak cholera, rozgryzlas nas
      • Gość: rzarufka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 28.04.06, 12:45
        Szczegolnie, ze nalogowe palenie ciala w solarium jest takie ekskluzywne i malo
        popularne - zazdroscimy straaaasznie hehehe
      • Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 03.05.06, 19:10
        NIe nie zazdroscimy, bo "opalenizna" z solarium wyglada obrzydliwie, nie to co
        natuiralne sloneczko.
        Do tych bialych wlosow i dlugasnych paznokci dodac nalezy roz i biel sweterkow,
        bluzeczek, portek, spodniczek i bucikow w roznym kroju i stylu.
    • Gość: max Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.fastres.net 28.04.06, 01:13
      www.massimilianoalbanese.net/index.asp
      • sweetsusana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 10:32

• rezurekcja a ja kiedys 28.04.06, 10:41
      kolezanki pod opalenizna nie poznalam.
      Otworzylam drzwi a tam jakas starsza niewiasta stoi. Dobrze, ze sie odezwala.
      Ona sie tak opalila w Grecji. W ogole jest mlodsza ode mnie o 10 lat.
      Ale solarium tez daje taki efekt.
      Zyczymy sukcesow.
    • Gość: Xxx131 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:57
      Własnie wczoraj podpisali dokument o koalicji...
    • kochanica-francuza Dresiara roku!!! 28.04.06, 16:24
      Jechała tramwajem. Włos typu borsuk (platynowoblond u góry, ciemny brąz pod
      spodem). Różowa bluzeczka. Czarne obcisłe spodenki do pół łydki z seksownymi
      rozcięciami co pięć centymetrów, rozcięcia obrzeżone ćwiekami. Różowe adidaski z
      takimi jakby słupkami pod piętą (dla wygodniejszego chodzenia). Różowa
      torebka/plecaczek (nie pamiętam, ale różowe było!!!)

Miałam ochotę wyrzucić ją przez okno!!!
      • Gość: wladi Re: Dresiara roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:49
        heheeh Borsuk dobre;DDD
        • palcelizac Re: Dresiara roku!!! 28.04.06, 18:48
          BORSUK gora!!!
          • kinia1987 Re: Dresiara roku!!! 28.04.06, 19:14
            a ja dzisiaj na ulicy widzialam dziewczyne, calkiem ladna, o pomaranczowej
            (doslownie) skorze, na glowie helm z odrostow, zielona bluzeczka, zielone
            spodenki i rozowe kozaczki na mniej wiecej 10cm obcasie, grrrrrrr...
            • blackmoore Re: Dresiara roku!!! 28.04.06, 21:18
              ale teraz nadhodzi era Leppera. Solarium górą, czy chcecie czy nie chcecie.
              Nowa koalicja wyznacza nam nowy słuszny kierunek. Naaaaprzód maaaarsz,
              szturmówki do góóóóóry
              • Gość: LU Re: Dresiara roku!!! IP: 195.25.76.* 08.06.06, 14:40
                NIE NIE... SPODNIE W DOL A STRINGI W GORE HEHE
          • Gość: jinx Lato sie konczy! IP: 195.25.76.* 21.08.06, 15:29
            Ciekawe czy grillowanie ciala straci na popularnosci?
      • Gość: kate Re: Dresiara roku!!! IP: *.sympatico.ca 03.05.06, 19:14
        Nie ladnie - nie wolno zasmiecac ulicy.
      • dwie_szopy_jackson Re: Dresiara roku!!! 03.05.06, 21:11
        sweetkocik.sympatia.onet.pl
        i wszystko jasne :]
        • morgen_stern Re: Dresiara roku!!! 12.05.06, 09:11
          Ło matko. Jeszcze nie moge wyjść z wstrząsu po obejrzeniu "sweetkocika" :-)))
          Czy ona ma naprawdę 26 lat?! Ja mam 32 i, nie przesadzając, wyglądam na jej
          młodszą siostrę, żeby nie powiedzieć córkę :-)))))
          Oto jest przykład, do czego może doprowadzić uzależnienie od solarium +
          całkowity brak gustu.
          Zgroza!
          • Gość: on Re: Dresiara roku!!! IP: *.smstv.pl 12.05.06, 17:49
            morgen_stern napisała:

> Ło matko. Jeszcze nie moge wyjść z wstrząsu po obejrzeniu "sweetkocika" :-)))
            > Czy ona ma naprawdę 26 lat?! Ja mam 32 i, nie przesadzając, wyglądam na jej
            > młodszą siostrę, żeby nie powiedzieć córkę :-)))))
            > Oto jest przykład, do czego może doprowadzić uzależnienie od solarium +
            > całkowity brak gustu.
            > Zgroza!

Fanka R+ nie mogłaby się tak ubierać. Pozdrawia podstarzały fan:)
            • morgen_stern Re: Dresiara roku!!! 14.05.06, 09:30
              > Fanka R+ nie mogłaby się tak ubierać. Pozdrawia podstarzały fan:)

O, zdecydowanie :-))) Pozdrawiam podstarzałego fana :-)
        • Gość: on Yuuupi! - materiał z cyklu "Chcę być piękna" IP: *.smstv.pl 12.05.06, 17:43
          dwie_szopy_jackson napisała:

> sweetkocik.sympatia.onet.pl
          > i wszystko jasne :]

--

> Budowa ciała: Normalna

Jakim cudem??? Powiększone kredką usta i nienaturalne brwi, tfuuu!

> Zawód: Pracownik usług i handlu

Już my wiemy co to za "usługi" i czym "handel":)

> Stan cywilny: Panna
          > Chce dzieci: Tak

Niedoczekanie, status quo pozostawić, nie rozmnażać się.

PS. Nie jestem moherem:)

> Kolor włosów: Jasny blond

A ja byłem Prymasem w szkole i się nie chwalę.

> Wykształcenie: Średnie

Zawyżone może? Nieee, teraz i te z wyższym takie są...

> Wyznanie: Rzymskokatolickie

Jakby miało to znaczenie.

> Szukam: Kobiet, Przyjaźni, Przygody, Niczego nie szukam, pisz jak masz odwagę

To szuka czy nie szuka? Odwagę bym miał, bo i niedaleko mieszka, ale do Opery
          Śląskiej bym chyba nie poszedł, bo dres mi się ostatnio popruł pod pachami:)

> Adres: www.sweetkocik.sympatia.onet.pl

Chyba rozowa-landrynka.xxx@sex69.pl - już piszę, zadzieram kiecę i lecę:)

> Stronę odwiedzono 197963 razy

I wysłano 16852 SMS o treści CYCA CHCE (6,10 PLN) na nr 70200.

> Mój opis:
          >
          > Jestem taką milutką kicią która czasami lubi pokazac pazurki:).Pomimo tego ze
          > mam czasami odważne zdjęcia to nie interesują mnie sex oferty i nie szukam
          > sponsora.Panowie szukający takich wrażen mogą dać sobie spokój

A jaka zapobiegliwa, sama sie temu nie dziwi, hehe:)

--
          Jak to dobrze, że nie muszę szukać, bo wybór byłby antygoński:)
      • sweetsusana Re: Dresiara roku!!! 25.05.06, 16:18

> Miałam ochotę wyrzucić ją przez okno!!!

a dlaczego?
    • sasrikal Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 21:46
      jak Lepper bedzie (vice)premierem to solarium bedzie obowiazkowe !
      • Gość: susana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:35
        taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i
        zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka
        hahahha
        • Gość: Morela Złotowłosa Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 62.233.194.* 01.05.06, 15:48
          susana,masz absolutną rację! Jesteśmy zazdrosnymi krytykantkami. Ja osobiście
          noszę okulary (skutkiem pracy w bibliotece zepsułam sobie wzrok). Mam
          cerę,jakiej zawsze mi wszystkie koleżanki zazdrościły (nie żebym się chwaliła -
          żadna moja zasługa - raczej spadek po Babuni),za moimi nogami ogląda się całkiem
          niemała ilość osób płci obojga,ale to rzeczywiście wszystko co mam ładne. No i
          niestety (czyt. na szczęście) nie mam "kasy na solarę" (swoją drogą-cóż za
          sformułowanie!). Okropnie zazdroszczę! A może to "solarki" zazdroszczą nam -
          dziewczynom o cerze,która nie potrzebuje sztucznej koloryzacji? Przemyśl to.
          Pozdrawiam majowo.
          • Gość: grubasek Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 12.05.06, 14:32
            a ja mam sadełko tu i tam, bladą buzię, piegi na nosie i naprawdę bardzo
            zgrabne nogi(brzmi nieskromnie ale tak jest).i nie potrzebuję solarium i
            ciuchów, które noszą prawie wszystkie dziewczyny w określonym wieku(tj.16-30
            lat), żeby poczuć się super. wolę "straszyć" swoją nieopaloną buzią niż
            wyglądać niczym reklama POMARAŃCZOWEJ REWOLUCJI w wiadomym miejscu...
        • Gość: Morela Złotowłosa Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 62.233.194.* 01.05.06, 15:48
          susana,masz absolutną rację! Jesteśmy zazdrosnymi krytykantkami. Ja osobiście
          noszę okulary (skutkiem pracy w bibliotece zepsułam sobie wzrok). Mam
          cerę,jakiej zawsze mi wszystkie koleżanki zazdrościły (nie żebym się chwaliła -
          żadna moja zasługa - raczej spadek po Babuni),za moimi nogami ogląda się całkiem
          niemała ilość osób płci obojga,ale to rzeczywiście wszystko co mam ładne. No i
          niestety (czyt. na szczęście) nie mam "kasy na solarę" (swoją drogą-cóż za
          sformułowanie!). Okropnie zazdroszczę! A może to "solarki" zazdroszczą nam -
          dziewczynom o cerze,która nie potrzebuje sztucznej koloryzacji? Przemyśl to.
          Pozdrawiam majowo.
        • kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 01.05.06, 18:38
          Gość portalu: susana napisał(a):

> taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i
          > zero kasy na solare. no to pozostaje nic innego jak tylko krytyka
          > hahahha

120 nie mam, bryle mam, ale nie są grube; pryszczy nie miałam jak zyję i zawsze
          słynęłam z pięknej cery, nogi niezłe.

nie wiem, ile kosztuje "solara", więc nie wiem, jak u mnie z pieniędzmi na nią -
          wiem, że przy moim typie urody wyglądałabym ze spieczoną gębą jak ufoludek
        • Gość: Sea Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:43
          ość portalu: susana napisał(a):

> taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry i
          > hahahha

Chętnie ci odpowiem. 172 cm wzrostu, 55kg, bardzo ciemne włosy, bardzo jasna karnacja i zielone oczy. Stać mnie nie tylko bywanie w solarium, ale na kupienie solarium i paru innych rzeczy też...Pryszczy nie miałam nawet w okresie dojrzewania, nogi mam proste. Mam 42 lata, urodziłam dwójkę dzieci, ale cerę mam normalną - nie spaloną, bez plam, bez blizn, przebarwień, etc. Tego sie nie będzie dało powiedzieć o tych dziewuszkach, które "mają kase na solarke" za 20 lat.
          • kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 03.05.06, 14:16

> Chętnie ci odpowiem. 172 cm wzrostu, 55kg, bardzo ciemne włosy, bardzo jasna ka
            > rnacja i zielone oczy.

Musisz świetnie wyglądać...

Stać mnie nie tylko bywanie w solarium, ale na kupienie
            > solarium

hehe a to dobre było. :-)))

swoją drogą, ile kosztuje solarium? (jako przybytek)
            • Gość: Sea Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:03
              kochanica-francuza napisała:
              > Musisz świetnie wyglądać...

Normalnie. Ale staram się być miła. :)

Kiedy skończyłam 16 lat, moja babcia (to była naprawdę piękna kobieta...)powiedziała mi: Masz zimny typ urody, w zimnych barwach (babcia miała takie cieplutkie brązowe oczy...), jesli będziesz patrzeć na ludzi bez uśmiechu w oczach, możesz być odbierana jako niesympatyczna. Trenuj. Patrz na ludzi tak, jakby to byli ukochani przyjaciele. Zobaczysz, że reszta okaże się mało ważna.

I tak robię. Niesympatyczne urzędniczki uśmiechają się do mnie. Pomagają, nie utrudniają. Najdziwniejsze, że traktując ludzi, tak jakbym do każdego czuła sympatię dało ten efekt, że...do każdego czuję sympatię. Godzę się spokojnie z faktem, że nie wszyscy jesteśmy tacy sami i już.

Wracając do idących za modą (choć to nie jest takie pewne, świat odchodzi od opalenizny), WIEM, jak to szkodzi. Miałam koleżankę, osobę bardzo bliską, poważną, intelektualistkę, która uzależniła się od solarium. To była dziewczyna raczej jasnej karnacji, raczej z jasnymi włosami i niebieskimi oczami, czyli taka, która powinna uważać na naświetlanie. Na wakacjach w ciepłych krajach opaliła się ładnie, chciała to podtrzymać i zaczęło się solarium. Przyszedł grudzień, styczeń, a ona wciąż brązowa. I poszłooo! Była taka brązowa przez kilka lat, z czasem ta opalenizna przestała być ładna, nawet robiło to wrażenie zaburzeń wątroowych, ten kolor mandarynki...Żadne argumenty nie docierały. Zmianę na skórze zauważył jej mąż. Siłą zawiózł do lekarza.
              To było w lipcu. Pamiętam, jak wieczorem zadzwonił do mojego męża, lekarza i dopytywał o ten znak na skórze, dzień przed urodzinami mojej córki, czyli 4 lipca...

Pogrzeb mojej przyjaciółki był w listopadzie.
              Przed śmiercią przeklinała wszystkie solaria, głupotę i próżność.

Od tej pory ilekroć widzę spaloną skórę, mam jedno skojarzenie...W szpitalu, gdzie moja przyjaciółka była leczona było kilka takich kobiet...

Wybaczcie, że tak się rozpisałam. Jakoś tak mnie naszło, a jeszcze wczoraj oglądałam zdjęcia....

• Gość: ada Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.swedwood.konstantynow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:03
                sea, zmyslilas zalosna historie, zal d... sciska. niezla z ciebie kretynka. idz
                sie lecz. i jeszcze jaka dramaturgia w opisie. zalosna z ciebie istota
                • Gość: Beata Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:16
                  Gość portalu: ada napisał(a):

> sea, zmyslilas zalosna historie, zal d... sciska. niezla z ciebie kretynka. idz
                  > sie lecz. i jeszcze jaka dramaturgia w opisie. zalosna z ciebie istota

Nie wiem czy ktos tu coś zmyslił, ale jestem pielęgniarką i parę rzeczy widziałam.I to rzeczy bardzo nieciekawych. Solarium szkodzi, jesli się nie zna umiaru.
        • wallenrode Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 04.05.06, 11:56
          leczcie się kobiety w łachmanach ....

znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do
          kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb
          jakieś tenisówki ....

plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek .....

każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś
          zbrylowane kompleksiary...

pozdrawiam susanę . konrad
          • Gość: xs Re do Konrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:27
            A ty jesteś liczący się facet, jak rozumiem?
          • kochanica-francuza no popatrz wallenrode 04.05.06, 15:11
            a ja mam czyściutkie włosy, markowe ciuchy dobrane do figury, buty Seibel
            (glanów nie miałam w życiu) i właśnie kupiłam kolorową torebkę pachnącą
            nowiutkim welurem...

nie noszę brązu ani czerni

aha, no i faceci oglądają się za mną i myslę, że każdy liczący się facet woli
            atrakcyjną inteligentną zadbaną kobietę niż lalę z pozłoconymi brokatem brudnymi
            szponami

hihihi

• Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 15:31
              Kochanica-francuza, a Ty jestes pewna ze Konrad to nie jest dres?Bo jak on Dres
              to niestety gustuje w innym typie i nie masz szans u niego, nie to ze
              zalezaloby Ci na tym
              pozdro
              • kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 15:40
                Gość portalu: kate napisał(a):

> Kochanica-francuza, a Ty jestes pewna ze Konrad to nie jest dres?Bo jak on Dres
                >
                > to niestety gustuje w innym typie i nie masz szans u niego, nie to ze
                > zalezaloby Ci na tym
                > pozdro

ja mam poważne podejrzenia, że on jest dres, i dlatego mu uświadamiam, że jego
                gust nie pokrywa się z gustem 100% mężczyzn oraz że obok brudnych i zaniedbanych
                bab oraz dresiar istnieją jeszcze inne formy życia ;-)

pozdro
                • Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 15:48
                  No tak, tyle ze Twoje wysilki prawdopodobnie sa bezowocne.Rozumiesz, dres
                  zawsze zostanie dresem.
                  pozdrowionka
                  • wallenrode Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 16:55
                    wcale nie jestem dresem i wypraszam sobie.

może jednak wyważmy samo słowo solarium.

jeżeli kobieta chodzi od czasu do czasu na solarium bo lepiej się czuję to niz
                    złego w tym , a tutaj na samo słowo solarium wszystkie panie dostają białej
                    gorączki jakby tylko dresiary chodziły do tego "przybytku"

ja w swoim dosyć nie długim życiu byłem 2 razy w solarium gdyż wolę się opalić
                    na słońcu....

ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze
                    sztucznego opalania a krytykują korzystających...

to tak samo jak z alkoholem - jedni degustują a inni sie upijają ... a mówienie
                    o wszystkich jako pijakach jest krzywdzące...

pozdrawiam konrad .
                    • Gość: kate Re: no popatrz wallenrode IP: *.sympatico.ca 04.05.06, 18:46
                      Sorki jak obrazilam, ale twoja wypowiedz nasunela mi tylko jeden pomysl -
                      dres.Sorki jeszcze raz.
                      W solarium nie bylam to fakt , zawsze czekam na wiosenne sloneczko zeby
                      podlapac troche opalenizny i tzw podkladu przed latem i nie mowie nic jak ktos
                      sobie od czasu do czasu wyskoczy zeby podciagnac koloryt skory, czy np
                      przygotowac skore przed wyjazdem np do Afryki czy w inne rejony gdzie sloneczko
                      pierwszego dnia moze nam niezle popsuc reszte urlopu w danym miejscu.Tutaj
                      nabiajmy sie z takich co to maja prawie uzaleznienie od solarium , kolor skory
                      jest nienaturalny i wciskaja wszystkim jakie to zdrowe i eleganckie.
                      No i sam przyznaj ze teksty " zazdroscicie bo pewnie jestescie grube, nie macie
                      kasy na solare itp itd" sa pozbawione wszelkich argumentow za solarium i jakos
                      nie przekonuja do skorzystania z tego przybytku.
                      pozdrowka
                    • kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 19:15
                      wallenrode napisał:

> wcale nie jestem dresem i wypraszam sobie.

a my sobie wypraszamy uwagi o niedomytych 120-kilowych babonach w wielkich
                      brylach, compris?
                      • Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 19:59
                        okej
                        ale ja tego nie napisałem w takim stylu...

• kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:19
                          Gość portalu: wallenrode napisał(a):

> okej
                          > ale ja tego nie napisałem w takim stylu...
                          >
                          okej

zatem cytat dosłowny:

eczcie się kobiety w łachmanach ....

znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do
                          kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb
                          jakieś tenisówki ....

plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek .....

każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś
                          zbrylowane kompleksiary...

pozdrawiam susanę . konrad

• kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:22

> zatem cytat dosłowny:
                            >
                            > eczcie się kobiety w łachmanach ....
                            >
                            > znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do
                            > kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb
                            > jakieś tenisówki ....
                            >
                            > plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek .....
                            >
                            > każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś
                            > zbrylowane kompleksiary...
                            >
                            > pozdrawiam susanę . konrad
                            >
                            mamy tu:

zarzut choroby (umysłowej zapewne lub psychicznej)

łachmany

okulary okreslające CAłą kobietę - "zbrylowane"(a wiesz np. że przy jaskrze nie
                            można nosić soczewek? co, jeśli kobieta ma jaskrę i słabo widzi?)

kompleksy

brud i smród

bieda, brak pieniędzy (kanapki w plecaku zamiast obiadu)

glany i tenisówki

marginalizację ("liczący się facet" na nie nie spojrzy)

Jak miło!
                            • Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 20:48
                              napisałem to co pamiętam z liceum i określa to kobiety które ewidentnie nie
                              dbają o siebie to tak samo jak widzisz faceta w brudnych spodniach , z brudnymi
                              i długimi paznokciami z przetłuszczonymi włosami....

jest takie stare przysłowie - nie ma brzydkich kobiet - są tylko zaniedbane....

i nie dziw się że faceci wolą opalone , czysto ubrane - a kolory bluzek niemają
                              zupełnnego znaczenia jak się wam wydaje... moze 20%...

spójrz na to z innej strony.... ze strony faceta....

---widzisz kobietę - blada jak śmierć na chorągwi , jakieś żle dobrane ubranie
                              do figury na dodatek bez polotu i zarzekająca się że na solarium to chodzą
                              dresiary.... więc takie kobiety raczej sie omija i mysli swoje...

i własnie takie mam doświadczenie z kobietami zarzekającymi sie ze solarium
                              jest dla głupich blondynek....

totalnie bez sensu.

• kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 04.05.06, 20:55

> i własnie takie mam doświadczenie z kobietami zarzekającymi sie ze solarium
                                > jest dla głupich blondynek....
                                >
                                > totalnie bez sensu.

no bo tylko takie pytasz o stosunek do solarium ;-)
                                • Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 04.05.06, 20:59
                                  nie. zeszło sie własnie kiedys na temat solarium...

• Gość: siedemgrzechow Re: no popatrz wallenrode IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.06, 13:43
                      ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze
                      sztucznego opalania a krytykują korzystających

moze najpierw sie doucz, doczytaj sobie o przeciwskazaniach a potem pisz takie
                      brednie.
                      • Gość: wallenrode Re: no popatrz wallenrode IP: *.chello.pl 11.05.06, 21:43
                        "doucz się" - bardzo dobra rada ale skierowałbym ją do ciebie gdyż zgodzę się z
                        tym ze solarium szkodzi ale w "nadmiarze" a ażeby mieć ładną "delikatną"
                        opaleniznę nie trzeba wcale przesiadywać w tubce...

więc po mojej lekturze jesteś juz doinformowana/ny :D
                        • kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 12.05.06, 00:44
                          opalanie szkodzi, sztuczne czy prawdziwe. skóra się wysusza i starzeje.
                          • kochanica-francuza Re: no popatrz wallenrode 12.05.06, 00:45

> opalanie szkodzi, sztuczne czy prawdziwe. skóra się wysusza i starzeje.
                            a przeciwwskazania owszem są - np. zażywanie niektórych leków, tak że kolego
                            konradzie to ty jesteś niedoinformowany
                        • dzenifer Re: no popatrz wallenrode 13.05.06, 20:26
                          hmm... ja nie moge chodzic na solarium ani opalac sie na sloncu - to ja jestem
                          od "tej choragwi" - musze stosowac blokery, mam baaaardzo wrazliwa cere :(
                      • Gość: grubasek Re: no popatrz wallenrode IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 12.05.06, 17:20
                        korzystałam z solarium raz czy dwa, ale nie po to żeby się opalić- była zima,
                        szaro pochmurno i poszłam tylko po to żeby "naładować baterie". i wiesz mi,
                        pomogło, ale jakoś nie mam ochoty się smażyć i potem za 5 lat mieć skórę cienką
                        jak pergamin pełną przebarwień itp.wolę wystawić twarz na słońce, albo opalać
                        się w ruchu(np.podczas spaceru)
                      • sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:30
                        Gość portalu: siedemgrzechow napisał(a):

> ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze
                        > sztucznego opalania a krytykują korzystających
                        >
                        > moze najpierw sie doucz, doczytaj sobie o przeciwskazaniach a potem pisz takie
                        >
                        > brednie.

taaa?
                        a zima wlasnie jest wskazane....
                        nie codziennie ale raz na jakis czas....
                        sam sie doucz
                    • sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:28

> ps. nie rozumiem kobiet kótre nigdy nie były i zapewne nie będą korzystały ze
                      > sztucznego opalania a krytykują korzystających...
                      >

i o to chodzi, tez mnie to denerwuje...
                      solarium jest bardzo przyjemne, szczegolni zima.
                      czy zawsze jak ktos lubi i chodzi na "solere" to musi byc dresiara?
                      jesooooo
                      co za tolerancja..
                      • sturmgewehr44 Re: no popatrz wallenrode 30.05.06, 21:31
                        podzielam twoją opinnię - zero tolernacji .... kto tu przesiaduje ?? blade
                        kobiety niczym czyste kartki formatu A 4
            • sweetsusana Re: no popatrz wallenrode 25.05.06, 16:26

> a ja mam czyściutkie włosy, markowe ciuchy dobrane do figury, buty Seibel
              > (glanów nie miałam w życiu) i właśnie kupiłam kolorową torebkę pachnącą
              > nowiutkim welurem...
              >
              > nie noszę brązu ani czerni
              >
              > aha, no i faceci oglądają się za mną i myslę, że każdy liczący się facet woli
              > atrakcyjną inteligentną zadbaną kobietę niż lalę z pozłoconymi brokatem brudnym
              > i
              > szponami
              >
              > hihihi
              >
              a nie chcialas nigdy przez caly rok wygladac tak jak po wakacjach?
              Solarium jest bardzo przyjemne...
          • sweetsusana Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 25.05.06, 16:25
            wallenrode napisał:

> leczcie się kobiety w łachmanach ....
            >
            > znałem takie typy kobiet na uczleni - dłuuuugie włosy przetłuszczone , swtry do
            >
            > kolan najczęsciej w kolorach czarnych lub brązowych .... brudne glany lyb
            > jakieś tenisówki ....
            >
            > plecaki śmierdzące od kanapek i jabłek .....
            >
            > każdy liczący się facet woli spojrzeć się na zadbaną kobietę niż na jakieś
            > zbrylowane kompleksiary...
            >
            > pozdrawiam susanę . konrad
            :))

rowniez pozdrawiam

troche przesadziłam, ale niemozan oceniac ludzi po tym jaki maja odcien skory
            prawda???
            Ja uwielbiam solarium, i co jestem gorsza bo wy nie lubicie hahahahahhahaha
            a gdzie tolerancja :)
        • Gość: on Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.smstv.pl 12.05.06, 18:08

> taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry
          i
          > hahahha

Tyle, że dziecino kochana moja żona dwa razy od mandaryn starsza przy
          umiarkowanym dozowaniu słońca i makijażu wygląda młodziej od nich. Kurze łapki
          przy uśmiechu to nie to samo co woreczki pod oczami na zniszczonej fotonami
          cerze, przy niewątpliwym współudziale w róż ustach papierocha full flavour.

Ten wątek nie wziął się z zawiści - tylko z żalu, z którego to powodu w wieku
          35-50 lat będą owe panienki pomarszczonymi staruszkami, którym nawet 60-letni
          panowie ustępować miejsca w tramwaju zaczną.

Mnie dlatego ich żal, a młody już ponoć byłem:)
        • Gość: moherator Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.wmmv.put.poznan.pl 24.05.06, 12:54
          hehe. jak się nie posiada osobowości to można już tylko wyglądać.
        • Gość: int1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:22

> taa ciekawe jak wy wygladacie. 120 grube bryle, pryszcze na buzi. krzywe giry
          i
          > hahahha

susana, przyznaj się,
          podpuszczsz nas trochęę, co?
          to taki żart, hm?
    • misiak38 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 28.04.06, 22:06
      wczoraj na dworcu widziałam taką,z pociągu ją obserwowałam.krótka czarna
      spódniczka,białe kozaczki obowiązkowo,turkusowa bluzeczka krótka bardzo z
      dekoltem,na to biała kurteczka.plus opalenizna i platynowe włosy z
      odrostami.makijaż przesadzony.lasak łądna,figurka ok ale zeszpeciła się
      strasznie.słyszałam reakcję chłopaków siedzących za mną.wcale nie były
      pochlebne o dziwo.
      • ida14 Samoopalacz 01.05.06, 19:23
        tez daje nie złe efekty. moja kolezanka o figurze modelki i pięknych wlosach do
        pasa koloru brąz ( na szczescie nie farbuje) zrobiła sobie samoopalaczem wąsy i
        brode, oraz smugi i wyglądała jakby dwa miesiace wody nie widzaiała.
        • Gość: malenka Re: Samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:07
          mam w klasie taka dziewczyne.. solara 3 razy w tyg. wlosy czarne (nie blond ale
          nie wiem co gorsze...), zawsze różowa opaska albo spineczki albo gumka do
          wlosów. Różowy makeup-oczywiscie jakis z brokatem, różówy pasek do spodni,
          białe kozaczki zimą, teraz jakies rozowe adidaski, bluzeczka zawsze roz
          ewentulanie błękit, czasem biel. i jak najwiecej swiecocacyh sie dodatków...
          zgroza... dziewczyna ma 18 lat....
          • Gość: Morela Złotowłosa Re: Samoopalacz IP: *.n.net.pl 10.05.06, 16:54
            Maleńka,ja znam taką która ma 32 lata i tak wgląda. Często jest wyśmiewana przez
            młodych mężczyzn,którzy udając zachwyt - po prostu "nabijają się" z niej. A ona
            jest naprawdę święcie przekonana,że się podoba.Ale fakt-oni nie powinni tak jej
            traktować - to niegrzeczne. Ja sama lubię czasem założyć coś w idcieniu
            fioletowego różu - jest mi korzystnie w takich kolorach bo jestem typem
            "ciepłej" morelowej blondynki.Ale "róż uber alles" to przesada.
      • Gość: int1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:32
        misiak38 napisała:

misiak38 napisała:

> wczoraj na dworcu widziałam taką,z pociągu ją obserwowałam.krótka czarna
        > spódniczka,białe kozaczki obowiązkowo,turkusowa bluzeczka krótka bardzo z
        > dekoltem,na to biała kurteczka.plus opalenizna i platynowe włosy z
        > odrostami.makijaż przesadzony.lasak łądna,figurka ok ale zeszpeciła się
        > strasznie.

ja mam taką koleżankę, jeszcze z czasów studenckich
        jak do mnie przyjechała, i wyjechałam po nią na dworzec to myślałam, że się pod
        ziemię zapadne...
        wiem, że to niegrzeczne, tolerancja i tak dalej, ale _było mi wstyd_!

... i ta solarka..
    • Gość: baba Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.toya.net.pl 03.05.06, 21:18
      A ja lubie solarkę:) Miło na wiosnę powygrzewać się kilka minutek i przy tym
      zrobić sobie fajny podkład pod naturalną opaleniznę. A ciemnoróżowego koloru nie
      znoszę. Ble! Jest infantylny, przesłodzony i w ogóle bleeee.
    • pinezkai Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 03.05.06, 21:40
      to prawda ze mocne opalanie czy to w solarium czy na słoncu jest pase i tak
      samo tipsy kiczowate różowe sweterki stringi wychodzące na zewnątrz to styl
      kobiety ktora krzyczy uwaga faceci kazdy moze byc moj
      • brunosch Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 04.05.06, 09:34
        > to styl
        > kobiety ktora krzyczy uwaga faceci kazdy moze byc moj

a nie nie, raczej:
        "uwaga faceci, mogę dać się każdemu!"
        • Gość: rzarufka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 10.05.06, 15:18
          HEH
          • Gość: izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 11.05.06, 16:01
            Hmmm....ja akurat kozystam z solarium z czestotliwoscia kilka razy na 2-3
            lata,wiec chyba solarka nie jestem:-)))
            W Hiszpanii,gdzie jestem premier Sapatero wystosowal zakaz opalania sie w
            solarium dla osob ponizej 18-go r.zycia!Chyba ma racje!
            Pani z jednego solarium w moim miasteczku opowiadala mi,ze przyszla jedna taka
            mamcia z 5-letnia corcia(!!!) i chciala polozyc dziecko na
            solar,argumentujac,ze cyt.(mala taka blada jest)Krew mnie zalewa,jak sobie
            przypomne!To jest matka???
            • Gość: izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 11.05.06, 16:03
              Najmocniej przepraszam-chodzilo o premiera Zapatero!
              • kinia1987 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 11.05.06, 17:36
                przeciez nikt nic nie ma do dziewczyn, ktore korzystaja z solarium, zeby sobie
                zrobic podklad pod naturalna opalenizne, chodzi o te, ktore wygladaja jakby sie
                zatrzasnely na 8 godzin
                wszystko dozwolone, byle z umiarem
    • filipooo Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 10:39
      ale wy jestescie poje..i
      • meduza7 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 11:08
        i co jest w tych wątkach najsmutniejsze: zawsze kończy się na wyzwiskach.
        • Gość: wika Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:36
          Wyrażamy swobodne poglądy, czy to się komuś podoba, czy nie.

Skwarka z białymi włosami, klon tysięcy innych skwarek, nie każdemu się podoba. Zaryzykuję stwierdzenie, że podoba się głównie chłoptasiom z włoskami na żelik...
          • Gość: Izabella1991 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 12.05.06, 13:04
            Swojego czasu w Poznaniu zdarzalo mi sie widywac panne w typie troche Indianki-
            troche latynoski ,ubrana b.ciekawie(nie powiem),bodajze nosila cieniutkie
            warkoczyki,miala baaaaaaardzo ciemna skore.
            Bylam swiecie przekonana ,ze to dziewcze z jakowegos egzotycznego kraju,az
            mnie znajomi oswiecili,ze skadze znowu,jest ona Polka!Skore miala az czarna
            (brrrr...)
            • Gość: beholder Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.server.ntli.net 12.05.06, 19:36
              Tyle tylko, że do tego nie trzeba solarium - sam mam akurat taki typ cery, że po
              dwóch godzinach na dobrym słońcu robię się - może nie czarny, ale za południowca
              już spokojnie można mnie wziąć (tylko uroda nie ta :P)

Opalenizna + blond włosy to chyba najgorsze zestawienie kolorystyczne jakie może
              być. Dodajmy do tego róż + biel i nawet słowo bezguście wydaje się być nie na
              miejscu...
    • crazy.berserker Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 15:24
      Pomarańczowa (a nie opalona) skóra, nieumiejętnie nałożone tipsy, obszarpane i
      brudne nogawki spodni takoż uchwyty/paski od torebek - jednym słowem -
      paskudztwo. Ciekawi natomiast fakt ze większośc z tych pań uważa sie za miss
      świata nie baczac na to ze brzuch coś zanadto wylewa się z obcisłych gaci i
      rysy twarzy też typu kartofel...
    • Gość: gosia z bravo Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:20
      www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php
      • Gość: on Bez fotek wątek byłby.... blady:) IP: *.smstv.pl 12.05.06, 19:12
        Wiesz, takie czerwone twarze apaczy z jabcokiem w ręku pod każdym monopolem
        stoją, no ale oni kiedyś wytrzeźwieją i wydawane przez nich pieniądze zaszkodzą
        co najwyżej rodzinnemu budżetowi...

Takie to za koło podbiegunowe wywieźć, żeby 6-miesięczną nocą polarną zbladły;)
      • bujaka_jamajka Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 12.05.06, 19:29
        Boshhh ona się chyba na 24 godziny w solarium zatrzasnęła....<lol2>
      • Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 65.92.235.* 12.05.06, 23:05
        No to ktos sie zabawil programikiem jakimkolwiek do obrobki zdjec.Stawiam na
        Adobe Photoshop.
        Porownajcie reke dziewczyny i reszte kolorytu twarzy i dekoltu.
        • Gość: on Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.smstv.pl 13.05.06, 00:07
          Gość portalu: kate napisał(a):

> No to ktos sie zabawil programikiem jakimkolwiek do obrobki zdjec.Stawiam na
          > Adobe Photoshop.
          > Porownajcie reke dziewczyny i reszte kolorytu twarzy i dekoltu.

A to? :))

sweetkocik.sympatia.onet.pl/
          • Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 13.05.06, 20:00
            A tu zdjecie jest do d.....Jaki idiota robil to zdjecie.Jest okropne.Nie tylko
            panienka z nadmierna opalenizna i kiczowatym rozem na ustach.Przeciez jej twarz
            zlewa sie ze sciana, bo zdjecie jest parszywie zle zrobione.Pomijam ze
            dzieuszka jest tego , no , eee jakby to delikatnie powiedziec....
            Tutaj to nie wiem, ale wyglada ze sobie zafundowala opalenizne.Poprzednie
            zdjecie jest ewidentna zabawa z kolorami i to zabawa do bani, bo ktos powinien
            podkolorowac cala postac.Ale wielu nie zwrocilo na to uwagi.Efekt osiagniety.Ja
            mam juz takie skrzywienie - duzo sie bawie w robienie zdjec cyfrowych i
            podrasowywanie ich w Adobe Photoshop, wiec ..Chyba ze panienka wyk lampe
            kwarcowa to wtedy faktycznie buzienka i dekolt moga byc odmiennego koloru od
            calej reszty.
        • Gość: zuzanna Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:33
          To akurat nie jest dowód. Widziałam na własne oczy dziewczynę o twarzy prawie
          jak murzynka i dłoniach białych jak śnieg. Pomyślałam wtedy, że powinna się
          opalić albo cała, albo wcale. Może korzystała z kabiny opalającej tylko twarz i
          dekolt.
    • Gość: kinga No to macie:)) IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 10:16
      www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php

(przekopiowane z "mody")
      • Gość: :)) Re: No to macie:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:57
        Sweetkocikiem można dzieci starszyć...Biedny potwór...
      • xxx131 Re: No to macie:)) 13.05.06, 12:02

BYło juz w tym watku...
        • kochanica-francuza Kasa na solarę i tlenionko u tej pani jest 13.05.06, 12:57
          zdecydowanie ;-)
      • Gość: konrad Re: No to macie:)) IP: *.chello.pl 13.05.06, 15:31
        lipa - obraz obrobiony w photoshopie i tyle.

można sobie dywagować ale i tak kobieta ładnie opalona jest bardziej atrakcyjna
        od bladejsquo.

• Gość: kate Re: No to macie:)) IP: *.sympatico.ca 13.05.06, 20:03
          Tez tak mysle ze zdjecie obrobione i dodane kolorki.To tak na 99.9% Reszte
          stawiam ze wygrzebala skadys lampe kwarcowa i podrasowala sobie tylko dekolt i
          twarz.

I masz racje LADNIE opalona, ale nie spalona i nie z pomaranczowym odcieniem po
          ciaglym solarium.
    • s.u.n.d.a.y Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 15:55
      A mi szkoda takich osób jak sweetkocik. Jak można się doprowadzić do takiego
      stanu? :( Ale pewnie sweet myśli, że jest najpiękniejsza.
      • wallenrode Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 22:00
        ja tam swoje wiem , że jak kobieta ma ładną opalenznę wygląda na bardziej sexy
        nz jak jest blada i twierdzi ze solarium szkodzi.

te kobiety co krytykują solar. , poprostu nie mają odwagi sie tam wybrać i sie
        rozebrać by zdobyć ładną karnację ityle.

piszę cała prawdę , czyż nie....

pomijam fakt totalnego spalenia , ale kilka razy daje bardzo ładne afekty...

sceptyczki mogą sobie tylko pokrytykowac ale ja pisze jak faceci spostrzegają
        opalone kobiety.

a pisanie ze to9 nie Zdrowe czy coś tam jest jedną wielką kpiną, a co nie jest
        nie zdrowe????
        moze najlkepiej jesć tylko świeże mięso,owoce zerwane prosto z
        krzaka,drzewa,czysta woda -oligoceńska z miedzianych rur , zero cukru , świeże
        górkie/morskie powietrze,brak stresu itp itd...

bzdura .....

• profes79 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 22:16
          Wallenrode - ŁADNĄ opaleniznę. To raz. Dwa - do solarki przeważnie chodzą
          panienki, które mają cerę niepodatną na słońce (np. blondynki o różnym odcieniu,
          które na ogół nie opalą się na inny kolor niż czerwony na słońcu), bo jak ktoś
          dobrze i szybko łapie słonecvzko, to żadne solarki mu niepotrzebne. Trzy -
          szkodliwy wpływ promieniowania UV jest udowodniony już od dawna - wystarczy, że
          nasze kochane słoneczko coraz mocniej grzeje, nie warto sobie skóry solarką
          niszczyć, bo kiedyś można gorzko zapłakać. I cztery - jak widzę blond włosy,
          czarną opaleniznę, biały żakiecik i różową torebeczkę, to aż mnie rzuca. Trudno
          - taki gust.
        • kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:08

> te kobiety co krytykują solar. , poprostu nie mają odwagi sie tam wybrać i sie
          > rozebrać by zdobyć ładną karnację ityle.

nie wiem, do czego tu potrzeba odwagi? do płacenia?

>
          > piszę cała prawdę , czyż nie....

Nie. Nie piszesz, że opalanie niszczy skórę, a solar niszczy ją znacznie
          bardziej niż opalanie naturalne.

MOżesz sobie woleć baby opalone, ale to nie jest powód, żeby wszelkie argumenty
          przeciw solarowi okrzykiwać "bzdurą"
          >
          > pomijam fakt totalnego spalenia , ale kilka razy daje bardzo ładne afekty...
          >
          > sceptyczki mogą sobie tylko pokrytykowac ale ja pisze jak faceci spostrzegają
          > opalone kobiety.

Faceci = ty?
          >
          > a pisanie ze to9 nie Zdrowe czy coś tam jest jedną wielką kpiną, a co nie jest
          > nie zdrowe????
          > moze najlkepiej jesć tylko świeże mięso,owoce zerwane prosto z
          > krzaka,drzewa,czysta woda -oligoceńska z miedzianych rur , zero cukru , świeże
          > górkie/morskie powietrze,brak stresu itp itd...
          >
          > bzdura .....
          >
          dlaczego bzdura? są ludzie uczuleni na pewne rodzaje jedzenia, bezglutenowcy i
          inni tacy, a do opalania ISTNIEJą PRZECIWWSKAZANIA i to, że ich nie znasz, nie
          oznacza, że są bzdurą
          • kochanica-francuza Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:25
            spytaj takiego lekarza, nazywa się DERMATOLOG
        • jacksparrow1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 13.05.06, 23:28
          Alez wallenrod, nikt tutaj nie krytykuje kogokolwiek kto sobie pojdzie nawet do
          solarium by troszeczke podbarwic skore, albo przygotowac ja do letniego
          slonca.Wszyscy tutaj krytykuja( ci normalnie myslacy)te panie co to nadmiernie
          przebywaja w solarium, co to nie widza ze kolor jej skory nie jest juz ladna
          opalenizna a jakims dziwnym pomaranczowym tworem, krtykuja takie panie co to
          chyba nie maja lustra w domu i do tej niezdrowej pseudoopalenizny dolacza
          bialy/rozowiutki sweterek/bluzke/zakiecik, trzewiki rownie slodko idiotyczne,
          rozowa szmika w nadmiarze na ustach, krzykliwy makijaz i uwazaja sie za
          bostwa.A jak uslysza jakies lowo krytyki to atakuja"zazdroscicie, grube babony
          itp itd".Krytykujemy te panienki ktore nie potrafia zrozumiec ze sa inniktorzy
          wola wydac pieniadze na cos innego niz 27 sesja w solarium w trzecim dniu
          tygodnia.NAm ich krotko mowiac jez zal.Bo jak ktos tutaj stwierdzil taka
          solarka w wieku 30 - 40 lat bedzie wygladala starzej niz inna kobitka w wieku
          50-60 lat co to solarium moze widziala kilka razy w zyciu, albo i w ogole.
        • wymiatator1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 24.05.06, 13:00
          Czyżbyś nosił dresy na gumkę z biedronki i adidasy na rzepy z bazaru? Twoja
          pustość jest obrazą dla prawdziwych mężczyzn, którzy wiedzą co jest piękne.
        • Gość: fuksja Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:49
          > ja tam swoje wiem , że jak kobieta ma ładną opalenznę wygląda na bardziej
          sexy
          > nz jak jest blada i twierdzi ze solarium szkodzi.
          >
          niesamowite! ,tyle wieków kobiety były sexi dla facetów i bez solarium...
          • Gość: xxx Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 25.05.06, 20:41
            www.jokes123.com/category/holiday/bigimages/christmas022.jpg
            • Gość: MARSUPILAMI Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 26.05.06, 12:10
              I wszystko jasne!
              Super fota!
      • Gość: zuzanna Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:43
        Ale brzuszek ma niczego sobie.
    • Gość: JA Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: 195.25.76.* 24.05.06, 12:36
      UP
    • Gość: mała_czarna_25 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:37
      A co sie tak czepiacie, każdy wygląda tak jak chce i nic komu do tego. Wszystko
      jest dla ludzi, nawet solarium, oczywiście z umiarem, ale jak ktoś ma ochotę
      wyglądać jak marchewka to jego sprawa, są ludzie którym się to podoba, mnie to
      tam obojętne. Sama jestem ostatnio blada jak córka młynarza, ale szczególnie mi
      na opaleniźnie ostatnio nie zależy, natomiast kilka moich koleżanek robi za
      mulatki i jakoś żadna z nas drugiej nie krytykuje. A różowy też jest fajny,
      kolor jak każdy inny :) Wy tu chyba kompleksy leczycie :)
      • zella_ziege Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 31.05.06, 00:51
        To jest po prostu cudowne: zebrało się tutaj mianowicie grono ludzi, którzy
        "mają gust", i "wiedzą co to dobry smak". I firmowe ciuchy mają, i stonowane
        kolory tylko noszą, i w ogóle są zawsze poprawni i na miejscu. A ci, co nie
        umieją być równie poprawni, to są be, fuj, niższa kasta po prostu.

Mnie tacy ludzie - arbitrzy elegancji - bawią osobiście bardziej, niż panna o
        blond włosach spalona na czerń w solarium.

Bo wiecie, taka dziewczyna, jak wyjdzie z tego solarium, ubierze swoje
        różowobiałozłotawe ciuszki, zrobi brokatowe tipsy - to jest szczęśliwa i
        zadowolona. Chłopiec z nażelowanymi włosami, obiekt jej westchień, zwraca na nią
        uwagę. Zakochują się -i u nich wszystko jest w porządku. Ona zostaje fryzjerka,
        on magazynierem, i żyją długo i szczęśliwie.

Tylko jakaś wykształcona pani w gustownych ciuchach z butiku widząc parkę na
        ulicy krzywi się, marszczy nos, a po powrocie do domu biegnie chyżo do internetu
        i wypisuje na forum: fu! bezguście! obrzydliwe!

Współczuję wszystkim takim paniom,
        i więcej wyrozumiałości i miłości bliźniego w spojrzeniu na świat życzę ;)
        (a także gotowości zaakceptowania, że istnieją różne gusta, i różne wzorce
        piękna...)

• Gość: kate Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! IP: *.sympatico.ca 31.05.06, 05:43
          Szkoda tylko zella , ze krytykujesz tylko te panie ktore sie ubieraja w
          butikach isie "znaja na modzie", a jakos nie wygarniesz tym wlasnie z solarium
          ktore bez ceregieli opluwaja wlasnie owe damy ze sie nie znaja na modzie ze
          zazdroszcza, ze nie maja kasy na solare i inne wedlug mnie brednie.
          Masz racje - zrobila z siebie potworka wedlug mnie - jej sprawa, mam prawo do
          wypowiedzenia swojego zdania jak ktos sie zapyta.Nie namawiam jej do zmiany
          swoich upodoban, ale namawiam do postawienia swojej osoby przed lustrem, bo nie
          zawsze wszystko kazdemu pasuje, i nie kazdy kolor z kazdym kolorem
          wspolgra.Namawiam do samokrytyki, a panienkom z solarium owej samokrytyki
          brakuje.Sa zbyt zadufane w sobie, i najgorsze to ze obrazaja innych.
        • wymiatator1 Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 08.06.06, 18:03
          i właśnie w tym problem - zakochują się i żyją długo i szczęśliwie. niestety w
          trakcie tego życia zdołają spłodzić paru sobie podobnych nieudaczników i PiS
          wygrywa wybory. nie wszyscy powinni mieć dzieci.
    • gotha_martik Re: Solarium moim .... Powraca !! Grrrrrrr !!!!! 08.06.06, 18:28
      ooo taaaak :D
      szkoda tylko że rano jest pochmurnie a popołudniu (kiedy już nie ma duzego
      napromieniowania) jest słoneczko i bezchmurne niebo :/
      przezyjemy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka