Dodaj do ulubionych

Z jakiej bajki chcielibyście być?

• Gość: wetuna Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:42
      ja bym chcialabyc z rajskiej doliny, bo Tabaluga uratuje zawsze, bo tabaluga
      to "dzielny zuch i chwat, dzielny do pomocy, zawsze w ogień skoczy, nigdy się
      nie lęka zla, a gdy go potrzebujesz przybędzie raz dwa" ;D ;))
      Moglabym tez... myslalam, ze jeszcze gdzieś, ale sie myliłam .Tylko tam, w
      innych miejscach (dementi: bajkach) jest bardziej niebezpiecznie... ;(
      • gocha500 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 20:55
        z romea i julii bo tam na koncu....... co ja duzo bede mowic sami wiecie.

pa!
    • Gość: masza jestem Oskarem Zrzędą- i dobrze mi z tym ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:58
      gdyby w gre wchodzila inna bajka to:
      - Krecik z tym jego "huhu"(moja roczna kuzynka tak umie;)

- Żwirek i Muchomorek- taki spokoj w tej bajce jest...ech

- Makowa Panienka-taka lekka jak babie lato:)

no moze ewentualnie Pyza Wedrowniczka...

sporo tego ale uwielbialam bajki i utozsamialam sie z bohaterami BEZgranicznie
    • dusieczka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:06
      a ja chciałabym być Syrenką z baśni Widle'a ,zęby oj facet też się chciał tak
      dla mnie poświęćić z miłości,albo Anią z Zielonego Wzgórza,albo rycerzem i mieć
      własną zbroję ,miecz i wlaczyć ze smokiem :) ale żadnej księżniczki pod tym
      względem wszystko ze mną w porządku
    • d_arek_d Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:15
      Chciałbym być właścicielem haremu w "Baśniach 1001 nocy". Dlaczego? Lubię
      przewiewne pomieszczenia.
      • d_arek_d Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:17
        Albo wojem w Mirmiłowie!
    • Gość: jojo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 21:23
      A ja chcę być deską z >Ed, Edd i Eddy<
      • Gość: alasme Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:21
        Moj malzonek fascynuje sie ta bajka, nad czym ja ubolewam. Kiedys jeden do
        drugiego rzucil taki tekst: "Ed,dlaczego jestes taki glupi?". "Bo ogladam
        kreskowki!"
    • Gość: Salvinia Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:31
      ja tam bym chciala byc z muminków.... oni to mają tam przygody
    • srull Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:36
      Po prostu z innej, i nie tej "O dwoch takich co ukradli ksiezyc", czy tez o
      "Pyzie polskich drozkach", albo "Jak hartowala sie stal".
    • magdaksp Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:46
      tez bym chciala w smurfach
      • Gość: pobre diablo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:54
        Ja to bym chciał być "Ostatnim Jednorożcem".
        • szara82 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:58
          Zdecydowanie Muminki. Wdałabym się w romans z Włóczykijem:D
          • oxy_gen_86 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 22:14
            OOOo jeszcze chcialabym byc z Flinstonow no i z kazdej bajki o ksiezniczkach,
            ktore mialy swoich ksieciow na bialych koniach;)))
            ...bo to takie romantyczne :D <rozmarzona>
            • Gość: ja Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 87.65.172.* 08.06.06, 23:04
              KOZIOLEK MATOLEK!!!!!!

caly swiat prszejechac, i jeszcze na ksiezyc...
              • Gość: Łodzianka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.astral.lodz.pl 08.06.06, 23:33
                mi się zawsze marzył pokoik Misia uszatka (miał tam porządek w przeciwieństwie
                do mnie ;P
    • al_qaeda_polska Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 23:47
      Z nie tej bajki. :))
      • Gość: kija Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:54
        Przede wszystkim Muminki:)) no i Piotruś Pan ;)
      • Gość: kudłaty Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.crowley.pl 08.06.06, 23:55
        Mógłbym być np. Strusiem Pędziwiatrem i nieustannie dręczyć Kojota.
        • Gość: kija Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:58
          Hmmm..Kudłaty? To chyba ze Scooby-Doo ;)
          • Gość: nineczkaCalineczka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:11
            Calineczka-chcialabym byc taka tyyyyci tyci i plywac w skorupce od orzecha
            wloskiego...
            czy ktos mi pomoze?
    • Gość: alasme Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:24
      Ja chcialabym uciec z bajki:
      - "Ronja córka zbójnika"
      - "Karolcia" I. II
      - "Zaczarowany ołówek"
    • cioccolato_bianco Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 08:31
      ja bym chciala byc ali-baba z ali-baby i 40 rozbojnikow. to byla moja ulubiona
      bajka w dziecinstwie. tata czytal :)
    • Gość: Marcin Z Ali-baby i 40 rozbójników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:08
      Jeżdżą sobie tacy na wielbłądach (czy koniach?), grabią, piją, bawią się....:-)
      www.staniczek.pl
    • Gość: Tosia Bolek i Lolek IP: 195.205.254.* 09.06.06, 10:20
      Jak patrzę na Olejniczaka i Napieralskiego to mam wrażenie, że oni
      są z Bolka i Lolka.
    • Gość: jaga Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 195.150.233.* 09.06.06, 10:42
      A ja chciałabym być Małą Mi z muminków. Nawet jestem do niej podobna z charakteru :D
    • Gość: jj_krewetka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:04
      tylko bonifacym z "przygód kota filemona"
      • Gość: wredna Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 11:21
        Tylko bajki o strzygach, utopcach i dybukach są najfajniejsze.
        Moja postać to meluzyna, pnna wiatru.

Omijajcie rejony stawów,rzek,jezior to mije tereny.

wodnik,utopiec,wredna rusałka a może strzyga
    • Gość: igloo Przecież bajki ociekają okrucieństwem... IP: *.b-m.pl 09.06.06, 11:18
      No tak, przenieść się do bajki, a po powrocie wydawać fortunę na psychoterapię!
      Weźmy taką "Oślą skórkę" Perrault: król po śmierci żony chce poślubić własną
      córkę, która musi uciekać do innego królestwa, ukrywać się i żyć w nędzy.
      Weźmy "Kopciuszka" - po śmierci matki traci również ojca, który sterroryzowany
      przez macochę, nie jest w stanie jej wesprzeć. Doznaje krzywd i
      niesprawiedliwości. Co z tego, że książę wreszcie przybywa, skoro trauma może
      pozostać? ;))) Kolejny przykład: "Knyps z czubkiem" - dwie siostry, jedna
      głupia i piękna, druga brzydka i mądra. W tej pięknej zakochuje się Knyps,
      dzieli się z nią swoją mądrością, a brzydula zostaje na lodzie... Zastanówcie
      się więc dobrze, w której bajce chcielibyście żyć ;))))))
    • Gość: lizzi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.pro-internet.pl 09.06.06, 11:20
      family guy rzadzi:) quigmaier ;) (czy jak to sie pisze)
      a tak na serio: tygrysek z kubusia puchatka. zabawny, wygadany i caly czas bryka....... czasami zaluje ze oddalem komus kasety z kreskowka.....
    • Gość: Dj Ktoś Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:49
      Chciałabym być z bajki "Syrenka Ariel" lub "Pocahontas"
    • ininka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 12:26
      ja jestem z Muminków
      ;P
    • Gość: titta Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.botany.gu.se 09.06.06, 12:30
      Muminki - najbardziej zazdroszcze im snu zimowego. A latem Skandynawia jest
      piekna.
    • Gość: foamclene Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:37
      zyjemy w bajce wilk i zając
    • Gość: k Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 80.51.224.* 09.06.06, 13:12
      Tylko DEDE z kreskówki o Dexterze! Moja IDOLKA! :-)) To cała ja!
    • bja74 Oczywiście :) 09.06.06, 13:24
      Bonifacym leżacym na zapiecku z bajki o Filemone:)
      • Gość: cubek Re: Oczywiście :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:30
        ja bym chcial byc chlopaczkiem z jakiegos Hentai - ehhhhh te skosnookie wyuzdane
        pieknosci mniaammmmm
    • mwiskirski Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 13:35
      "Nowe szaty króla". Dzięki mnie wszyscy zobaczyliby, że Król Kaczor to naga
      wydmuszka.
    • Gość: NAJA Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:46
      PIOTRUSIEM PANEM.
      STALE I NIEZMIENNIE:-)
      • Gość: no ja. Dobromir of kors. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:31
        ja to bym marzył żeby jak Pomysłowy Dobromir mieć taką zaróweczkę, która sie
        zapala np. w czasie sesji, w odpowiednich momentach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka