Gość: wetuna Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:42 ja bym chcialabyc z rajskiej doliny, bo Tabaluga uratuje zawsze, bo tabaluga to "dzielny zuch i chwat, dzielny do pomocy, zawsze w ogień skoczy, nigdy się nie lęka zla, a gdy go potrzebujesz przybędzie raz dwa" ;D ;)) Moglabym tez... myslalam, ze jeszcze gdzieś, ale sie myliłam .Tylko tam, w innych miejscach (dementi: bajkach) jest bardziej niebezpiecznie... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 20:55 z romea i julii bo tam na koncu....... co ja duzo bede mowic sami wiecie. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza jestem Oskarem Zrzędą- i dobrze mi z tym ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:58 gdyby w gre wchodzila inna bajka to: - Krecik z tym jego "huhu"(moja roczna kuzynka tak umie;) - Żwirek i Muchomorek- taki spokoj w tej bajce jest...ech - Makowa Panienka-taka lekka jak babie lato:) no moze ewentualnie Pyza Wedrowniczka... sporo tego ale uwielbialam bajki i utozsamialam sie z bohaterami BEZgranicznie Odpowiedz Link Zgłoś
dusieczka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:06 a ja chciałabym być Syrenką z baśni Widle'a ,zęby oj facet też się chciał tak dla mnie poświęćić z miłości,albo Anią z Zielonego Wzgórza,albo rycerzem i mieć własną zbroję ,miecz i wlaczyć ze smokiem :) ale żadnej księżniczki pod tym względem wszystko ze mną w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:15 Chciałbym być właścicielem haremu w "Baśniach 1001 nocy". Dlaczego? Lubię przewiewne pomieszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:17 Albo wojem w Mirmiłowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 21:23 A ja chcę być deską z >Ed, Edd i Eddy< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alasme Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:21 Moj malzonek fascynuje sie ta bajka, nad czym ja ubolewam. Kiedys jeden do drugiego rzucil taki tekst: "Ed,dlaczego jestes taki glupi?". "Bo ogladam kreskowki!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvinia Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:31 ja tam bym chciala byc z muminków.... oni to mają tam przygody Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:36 Po prostu z innej, i nie tej "O dwoch takich co ukradli ksiezyc", czy tez o "Pyzie polskich drozkach", albo "Jak hartowala sie stal". Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:46 tez bym chciala w smurfach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:54 Ja to bym chciał być "Ostatnim Jednorożcem". Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 21:58 Zdecydowanie Muminki. Wdałabym się w romans z Włóczykijem:D Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 22:14 OOOo jeszcze chcialabym byc z Flinstonow no i z kazdej bajki o ksiezniczkach, ktore mialy swoich ksieciow na bialych koniach;))) ...bo to takie romantyczne :D <rozmarzona> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 87.65.172.* 08.06.06, 23:04 KOZIOLEK MATOLEK!!!!!! caly swiat prszejechac, i jeszcze na ksiezyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.astral.lodz.pl 08.06.06, 23:33 mi się zawsze marzył pokoik Misia uszatka (miał tam porządek w przeciwieństwie do mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
al_qaeda_polska Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 23:47 Z nie tej bajki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kija Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:54 Przede wszystkim Muminki:)) no i Piotruś Pan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.crowley.pl 08.06.06, 23:55 Mógłbym być np. Strusiem Pędziwiatrem i nieustannie dręczyć Kojota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kija Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:58 Hmmm..Kudłaty? To chyba ze Scooby-Doo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nineczkaCalineczka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:11 Calineczka-chcialabym byc taka tyyyyci tyci i plywac w skorupce od orzecha wloskiego... czy ktos mi pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alasme Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 01:24 Ja chcialabym uciec z bajki: - "Ronja córka zbójnika" - "Karolcia" I. II - "Zaczarowany ołówek" Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 08:31 ja bym chciala byc ali-baba z ali-baby i 40 rozbojnikow. to byla moja ulubiona bajka w dziecinstwie. tata czytal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Z Ali-baby i 40 rozbójników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:08 Jeżdżą sobie tacy na wielbłądach (czy koniach?), grabią, piją, bawią się....:-) www.staniczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Bolek i Lolek IP: 195.205.254.* 09.06.06, 10:20 Jak patrzę na Olejniczaka i Napieralskiego to mam wrażenie, że oni są z Bolka i Lolka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 195.150.233.* 09.06.06, 10:42 A ja chciałabym być Małą Mi z muminków. Nawet jestem do niej podobna z charakteru :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj_krewetka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:04 tylko bonifacym z "przygód kota filemona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 11:21 Tylko bajki o strzygach, utopcach i dybukach są najfajniejsze. Moja postać to meluzyna, pnna wiatru. Omijajcie rejony stawów,rzek,jezior to mije tereny. wodnik,utopiec,wredna rusałka a może strzyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloo Przecież bajki ociekają okrucieństwem... IP: *.b-m.pl 09.06.06, 11:18 No tak, przenieść się do bajki, a po powrocie wydawać fortunę na psychoterapię! Weźmy taką "Oślą skórkę" Perrault: król po śmierci żony chce poślubić własną córkę, która musi uciekać do innego królestwa, ukrywać się i żyć w nędzy. Weźmy "Kopciuszka" - po śmierci matki traci również ojca, który sterroryzowany przez macochę, nie jest w stanie jej wesprzeć. Doznaje krzywd i niesprawiedliwości. Co z tego, że książę wreszcie przybywa, skoro trauma może pozostać? ;))) Kolejny przykład: "Knyps z czubkiem" - dwie siostry, jedna głupia i piękna, druga brzydka i mądra. W tej pięknej zakochuje się Knyps, dzieli się z nią swoją mądrością, a brzydula zostaje na lodzie... Zastanówcie się więc dobrze, w której bajce chcielibyście żyć ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.pro-internet.pl 09.06.06, 11:20 family guy rzadzi:) quigmaier ;) (czy jak to sie pisze) a tak na serio: tygrysek z kubusia puchatka. zabawny, wygadany i caly czas bryka....... czasami zaluje ze oddalem komus kasety z kreskowka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Ktoś Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:49 Chciałabym być z bajki "Syrenka Ariel" lub "Pocahontas" Odpowiedz Link Zgłoś
ininka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 12:26 ja jestem z Muminków ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.botany.gu.se 09.06.06, 12:30 Muminki - najbardziej zazdroszcze im snu zimowego. A latem Skandynawia jest piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foamclene Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:37 zyjemy w bajce wilk i zając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 80.51.224.* 09.06.06, 13:12 Tylko DEDE z kreskówki o Dexterze! Moja IDOLKA! :-)) To cała ja! Odpowiedz Link Zgłoś
bja74 Oczywiście :) 09.06.06, 13:24 Bonifacym leżacym na zapiecku z bajki o Filemone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubek Re: Oczywiście :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:30 ja bym chcial byc chlopaczkiem z jakiegos Hentai - ehhhhh te skosnookie wyuzdane pieknosci mniaammmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mwiskirski Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 13:35 "Nowe szaty króla". Dzięki mnie wszyscy zobaczyliby, że Król Kaczor to naga wydmuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAJA Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:46 PIOTRUSIEM PANEM. STALE I NIEZMIENNIE:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja. Dobromir of kors. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:31 ja to bym marzył żeby jak Pomysłowy Dobromir mieć taką zaróweczkę, która sie zapala np. w czasie sesji, w odpowiednich momentach... Odpowiedz Link Zgłoś