Dodaj do ulubionych

Hasło na skrzynkę internetową.

08.07.06, 10:36
Czy znajdzie się na forym, ktoś odważny na tyle, by zdradzić jakie ma hasło
na skrzynce internetowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.smstv.pl 08.07.06, 11:27
      5 ostatnich cyfr mojego PESELU + imię, i tak ci nic to nie da:)
      • xxx131 Re: Hasło na skrzynkę internetową. 08.07.06, 13:10
        A kiedy sie urodziles? Powiedz, tak nic mi to nie da...
        • Gość: on Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.smstv.pl 08.07.06, 20:11
          xxx131 napisał:

> A kiedy sie urodziles? Powiedz, tak nic mi to nie da...

Wątek nie o mnie jest, a skoro nie da to wiedzą taką dzielić się nie muszę.
          • xxx131 Re: Hasło na skrzynkę internetową. 12.07.06, 20:06

A o kim ten watek jest?
            • Gość: on Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.smstv.pl 12.07.06, 23:01
              O haśle, którego nie podałeś. Zresztą nikt nie musi i tego nie zrobi(ł).

Pozdrawiam.
              • frant3 Re: Hasło na skrzynkę internetową. 14.07.06, 18:48
                Ja zazwyczaj hasła zapominam. Mam Outlooka i to on pamięta moje hasła. Już raz moją skrzynkę pomógł odzyskać mi brat cioteczny. Powiedziałem mu jak mniej więcej brzmiało hasło, a on siedział i kombinował, aż wreście trafił.

--
                Frant - humor, satyra, krytyka
                • Gość: [i] Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: 82.139.30.* 15.07.06, 01:47
                  "Mam Outlooka"
                  Bardzo mi przykro :(

ps. Zapal świeczkę [i][i][i]
                  • Gość: zatara [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:31
                    [i]
                    I niech sie fpisuujom miasta i wsie kture tesz majom Outlooka!
                  • Gość: adastra Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.icpnet.pl 15.07.06, 07:52
                    [i] ;)
                    • Gość: [i] Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.06, 09:57
                      Outlook niestety :(
                      • kszynka Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 11:01
                        gdy nie ma alternatywy pozostaje Outlook
                        :(
                        • Gość: p.y. Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:32
                          thunderbirda ściągnij, masz alternatywę:]
                          • jelon_p Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 14:38
                            Pytanie-zagadka: Jak podłączysz Thunderbirda do Exchange'a? O ile mi wiadomo w
                            takim przypadku nie ma alternatywy dla Outlooka.
                            • frant3 Co wy chcecie od Outlooka?! 15.07.06, 16:03
                              Program pocztowy służy do wysyłania i odbierania e-maili. Outlook dobrze się wywiązuje z tego zadania. Chociaż faktem jest, że przez kilka miesięcy, gdy wyłączałem Outlooka pojawiał się komunikat błędu i dopóki nie zamknąłem okienka z tym komunikatem, nie można było wyłączyć komputera. Ale później Microsoft przysłał aktualizcję i się sam program naprawił.

--
                              Frant - humor, satyra, krytyka
      • murderdoll Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 14:58
        Imie najwazniejszej osoby na swiecie + (ew) moja ulubiona cyfra :)
    • s.u.n.d.a.y Re: Hasło na skrzynkę internetową. 08.07.06, 13:38
      Jakiś wyraz wymyślony, który jako pierwszy wpadł mi do głowy + dwie srodkowe
      cyfry nr tel :P
      • Gość: p Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:44
        ja mam czasami taki klimat ze jak mi sie nudzi to proboje sie wlamac na skrzynke
        ludzi ktorych znam :)
        i takim sposobem mam chyba z 4 konta email i 3 gadu gadu :D

po kolei sprawdzam:
        1. imie (bardzo czesto)
        2. imie zwierzaka (bardzo czesto :D)
        3. adres telefon ,imie sympatii,
        to dziala! poprobujcie i cieszcie sie ze kogoś przechytrzyliscie
        :D
        • s.u.n.d.a.y Re: Hasło na skrzynkę internetową. 08.07.06, 13:55
          Potwierdzam - imię bardzo często.(znam takie osoby) Chyba dlatego, że myślą, że
          to zbyt łatwe i banalne, żeby ktoś to zgadł :)
        • Gość: zenotka Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:26
          Gość portalu: p napisał(a):

> ja mam czasami taki klimat ze jak mi sie nudzi to proboje sie wlamac na
          skrzynk
          > e
          > ludzi ktorych znam :)
          > i takim sposobem mam chyba z 4 konta email i 3 gadu gadu :D
          >
          > po kolei sprawdzam:
          > 1. imie (bardzo czesto)
          > 2. imie zwierzaka (bardzo czesto :D)
          > 3. adres telefon ,imie sympatii,
          > to dziala! poprobujcie i cieszcie sie ze kogoś przechytrzyliscie
          > :D
          >

świetny z Ciebie"Haker" hmmm zmierz sie z czyms trudniejszym czasami.....

• folkatka Re: Hasło na skrzynkę internetową. 08.07.06, 16:00
            Mi kiedys, już ładnych kilka lat temu, włamano się na skrzynkę - zrobił to
            młodociany haker o ksywie Franciszek, stąd miałam przez pewien czas takie hasło:
            franekmaszwpier*ol - na wypadek jakby z nudów spróbował raz jeszcze.
            • Gość: fafaf Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:06
              " świetny z Ciebie"Haker" hmmm zmierz sie z czyms trudniejszym czasami.....
              "
              nie pisalem ze jestem zadnym hakerem po prostu kilka razy mi sie nudzilo i sobie
              kombinowalem
              • skorpionica11 : Hasło ................... miesiaca eheehe 08.07.06, 20:07
        • Gość: xxxxxx Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.gizycko.mm.pl 15.07.06, 12:50
          ja w swej "karierze" zlamalem 1 haslo gg i jedno mailowe, ale po tym co tu
          napisales, postanowilem sie pobawic. efekt: kolejne 2 maile zlamane, chociaz nie
          moge sie dostac do tego, na ktorym najbardziej mi zalezy ;)
          pzdr
        • sylvaja Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 13:11
          ja to dziekuje za takich znajomych jak Ty!!
    • Gość: niewidoczna Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:53
      Bez zbędnych cergieli ....... oto moje hasło (na skrzynkę, gg i jeszcze parę
      innych rzeczy): ******
      • Gość: ? Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.tktelekom.pl 12.07.06, 20:33
        Ale proste- tylko same gwiazdki! To podaj adres, to się włamie
        • Gość: on Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.smstv.pl 12.07.06, 23:03
          Uwaga! Są programiki, które takie gwiazdki zamieniają w widoczne hasło:)
        • Gość: niewidoczna Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:07
          ? - oto mój adres na skrzynkę: agunia.m@poczta.fm

Tylko zostaw ślad że się rzeczywiście włamałeś. Powodzenia ;-)
          • Gość: niewidoczny a jaka jest twoja ulubiona potrawa? IP: *.chello.pl 15.07.06, 11:00
            ;)
            • Gość: niewidoczna Re: a jaka jest twoja ulubiona potrawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:31
              No, no robisz postępy ;-) Dla ułatwienia podam, że jest to zupa :-) Próbuj dalej
              ....
    • yabol428 Re: Hasło na skrzynkę internetową. 13.07.06, 11:48
      Moim hasłem do poczty i na wszystkich forach jest numer rejestracyjny pewnego samochodu z Niemiec, który stał kiedyś przed moim blokiem, w czasach mojego dzieciństwa. Numer ten był tak oryginalny (składał się z liter i jednej tylko cyfry), że zapamiętałem go do dzisiaj, jak więc trzeba było wymyślić jakieś hasło literowo-cyfrowe, to było pierwsze co przyszło mi do głowy.
    • Gość: ja Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.07.06, 22:20
      Pierwszy raz zakładano mi skrzynkę, i w pewnym momencie usłyszałam: podaj
      hasło, to ja na to "haslo" +dzien urodzenia i tak zostało
      • Gość: trzykrotka Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:18
        pewne bardzo znaczące miejsce i rok, w którym to miejsce stało się znaczące...
        nikt niewtajemniczony nie ma szans zgadnąć, a dwie osoby, dla których to miejsce
        też jest znaczące, owo hasło znają :)
        • paulina.galli Re: Hasło na skrzynkę internetową. 13.07.06, 23:24
          hasło? :)
          pewien amerykanski wyraz (zaliczany do slangu anie "literackiego" jezyka ) w
          dodatku pisany z błedem + 3 cyfry ;)
        • Gość: maasz Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:32
          Robiliscie to w trójke ;)))))) ????????
    • Gość: Mary z pakamery Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.net-serwis.pl 14.07.06, 10:31
      W jednym z kont mam jako hasło imię mojego poprzedniego (nie żyjącego już) kota
      i moja liczbę numerologiczną, w pozostałych mam zwykle jedno i to samo hasło:
      nazwa pewnej paskudnej choroby w formie zdrobniałej :))
    • jahreshka raz kozie śmierć! 14.07.06, 10:36
      Oto moje hasło: **********
    • Gość: miodowa Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:58
      moim haslem jest co mysle o mojej szefowej ;)
      • Gość: goh. Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 15.07.06, 01:45
        "spie*dalaj"? znam jedną panią, co takowe miała :)
        • Gość: miodowa Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:12
          nie, troche bardziej wyrafinowane ;)
      • mjakmaciek Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 02:07
        Nie zapominajcie, że włamać wam się mogą uzywająć pola zapomniałem hasła, wtedy
        padnie jakieś banalne dla znającego was człowieka pytanko, które wybraliśći z
        formulaża podczas rejastracji. Pozdrawiam
        • Gość: +++ Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 02:24
          a moje hasło to oliver.bo tak:]
    • Gość: lc Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.3.pl / *.gts.3.pl 15.07.06, 03:56
      !QAZXSW@#EDCVFR$%TGBNHY^&UJM<KI*(OL>?:P)!@#$%^&*()QWERTYUIOPASDFGHJKLZXCBNM<OKMIJNUHBYGVTFCRDXESZWA0192837465

:)
      • Gość: =.=' Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 05:32
        ja ostatnio gdy zakladam nowe konta na forach używam " kur**mac " ... ot zwykle
        i jakże codzienne ^.^
    • irini Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 07:26
      pippin4 napisał:

> Czy znajdzie się na forym, ktoś odważny na tyle, by zdradzić jakie ma hasło
      > na skrzynce internetowej?
      Kombinacja liter małych, dużych, znaków nieliterowych oraz cyfr. Muszę ją sobie
      zapisywać po cichu, ponieważ kiedy gdzieś wyjeżdżam, przeważnie wcale nie
      jestem w stanie wejść do własnej skrzynki. Mimo to dobrze wiem, że są tacy, dla
      których moje hasło nie jest problemem.
      • irini Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 07:41
        A, zapomniałam dodać, czytałam gdzieś, że te hasła, np. jak masz Outlooka,
        Windows zapisuje sobie gdzieś tam na dysku ... miłego dnia życzę ...
        • Gość: Niemożliwe Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:24
          irini napisała:

> A, zapomniałam dodać, czytałam gdzieś, że te hasła, np. jak masz Outlooka,
          > Windows zapisuje sobie gdzieś tam na dysku ... miłego dnia życzę ...

Nie da się ukryć, tym bardziej że nie musisz go podawać za każdym razem, a na
          kartce to on sobie go nie zapisze ;)
    • Gość: PIeSuś Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.icpnet.pl 15.07.06, 08:35
      EDGAR
    • kszynka Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 08:43
      ale na której skrzynce, bo skrzynek to ja mam kilkadziesiąt
      :-)
    • Gość: ja Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.06, 09:06
      Jestes chyba niepowazny.
    • inessta Re: Hasło na skrzynkę internetową. 15.07.06, 09:15
      A ja ze swoją przyjaciółką, niezależnie od siebie ustaliłyśmy takie same hasła
      do poczty!!Miałyśmy niezły ubaw, kiedy to odkryłysmy. Zwłaszcza, że nie było to
      imię, nr telefonu czy imię zwierzaka. Czyli najczęściej używane hasła.
    • Gość: iternauta do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:18
      starasz się aby to forum preścigneło onet w poziemie skretynienia...
      wczoraj o połykaniu paznokci, dzisiaj to, aż boję się jutro wchodzić na sg...
      • Gość: Pryk Tak samo pomyślałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:19
        Jakie wyróznione wątki taki wyróżniający je.
        Jaki wyróżniający wątki takie wyróżnione wątki.

Czyli DNO
    • Gość: ek Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:53
      tylko cyfry, aż 8 cyfr 2 PIN-y z kart bankowych
    • Gość: souls_hunter Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:58
      Numer rejestracyjny mojego bylego samochodu (numer ze stanu Illinois). Tablica wisi na scianie w pokoju.
      • Gość: zuzanka Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:01
        litery pin i cztery cyfry - mój pin :)
      • Gość: N.I.E. D.O. W.I.A. Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: 82.109.55.* 15.07.06, 10:33
        Ale bajer, ty to masz zycie, woooow.
        Pewnie sie kazemu od razu zachcialo miec tablice rejestracyjna samochodu z
        Illinois w pokoju.
    • Gość: informatyk Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.aster.pl 15.07.06, 10:15
      hasła ważne - kazde inne - pierwsze litery jakiegoś wersu wiersza lub piosenki.
      Nierzadko takiego, ktorego nie mozna znalezc w internecie. Moge sobie nawet
      zapisac jedno czy dwa slowa z wersu i tak sie nikt nie domysli. A do kont malo
      waznych - jedno haslo - nazwa pewnego zwierzecia z pewnej gry komputerowej. A
      jak koniecznie haslo musi miec liczby lub znaki specjalne to moge stosowac wzory
      np. E=mv^2/2
    • Gość: tomej Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:27
      dzfjsldcjzxckzxckzxczxkczxkczxkzvnlzxcvzxkjcvapsjcxlcmzxlcjzxkopytko
    • Gość: ak ksywa IP: *.k635.webspeed.dk 15.07.06, 10:29
      moja ulubiona liczba+ksywa (po angielsku )
    • Gość: schizol Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:55
      do jednej skrzynki mam haslo 11 znakowe w tym 4 cyfry i wygląda w stylu
      kf73hdldh437 (czyli losowy cios czachą w klawiaturę)... zawsze je pamiętam
    • Gość: o. ambroży Pocałujmniewdupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:00
      Podoba Ci sie moje hasło do poczty?
      • Gość: ja moje hasło jest najlepsze :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:16
        Kosakowski
        to nazwisko dyrektora pewnego liceum.. spróbujcie to wpisać na klawiaturze -
        banalne do zapamiętania :)
        • Gość: ll Re: moje hasło jest najlepsze :D IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 11:32
          Gość portalu: ja napisał(a):
          > Kosakowski
          > to nazwisko dyrektora pewnego liceum.. spróbujcie to wpisać na klawiaturze -
          > banalne do zapamiętania :)

z Piaseczna klikasz?
    • Gość: Don Pedro Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.tvkdiana.pl / 84.38.95.* 15.07.06, 11:28
      Lepper. I to od czasów kiedy był jeszcze nikim. Ale adresu nie podam :]
      • Gość: kiju Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:35
        a ja mam chyba z 10 nickow i haslo zawze marta..:)))
        • Gość: bobobo Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:59
          ja na hasło zawsze obieram markę monitora
          • Gość: maciupanty Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 15.07.06, 12:04
            Mam alf22
      • Gość: on Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.smstv.pl 15.07.06, 12:15
        Gość portalu: Don Pedro napisał(a):

> Lepper. I to od czasów kiedy był jeszcze nikim. (...)

Dobre, zwłaszcza te "był":)
    • Gość: Andrzej Re: Hasło na skrzynkę internetową. IP: *.chello.pl 15.07.06, 12:27
      czy ty jesteś pomylony? A kto ci zdradzi tą tajemnicę, przecież to jest łamanie
      praw w internecie, także kto się tego podejmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka