Dodaj do ulubionych

Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych

02.09.06, 20:24
Hej! A macie takie postacie serialowe ktore doprowadzaly, -ja was do szalu?
Moja pierwsza kandydatka -niewolnica Isaura. Chyba nic gorszego sie nie da
wymyslec...
Obserwuj wątek
    • Gość: ano Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.c243.petrotel.pl 02.09.06, 20:29
      cała obsada mody na sukces
      • aaabbb1111 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 19:25
        fffszyscy z M jak mdłości
        • xtrania Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 16:33
          Magda M i Piotr.Wrrrr
          • kszynka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 20:21
            xtrania napisała:

> Magda M i Piotr.Wrrrr
            oj tak masz rację!

a tak w ogóle to która godzina, i gdzie jest pilot od TV?
            ;-)
        • Gość: Mycha Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.chello.pl 20.09.06, 23:26
          Crystal z Dynastii.
    • malina862 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 02.09.06, 20:31
      Ola Lubicz z klanu i Jerzy tego samego serialu.
      • Gość: Masiej Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.chello.pl 02.09.06, 20:54
        Pani sędzia z m jak miłość i Zosia z na dobre i na złe.
        • Gość: Hans poseł ZaWiSzA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:42
          j.w.
          • marcowsky Re: poseł ZaWiSzA 18.09.06, 23:22
            yes,yes,yes!!!
          • Gość: mikstur Re: poseł ZaWiSzA IP: *.crowley.pl 19.09.06, 07:16
            hahaha, brawo :)
          • patman Wymyśl coś innego, horrory się nie liczą <LOL> 19.09.06, 18:32

• Gość: Tola74 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 195.42.249.* 19.09.06, 14:34
          "klony" z M jak miłość, Zofia z Na dobre..., cała Plebania, Magda z Magdy M...,
        • Gość: zbyniek Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:41
          o tak oni są straszni
      • Gość: Dyzio591 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:33
        Popieram "malinę".Ola brzydka jak noc, a co chwilę ktoś w niej zakochany.Jerzy
        zawsze pewny siebie,po drodze jeszcze Agnieszka Lubicz.
      • dracusia Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 20.09.06, 10:14
        Masz rację, brrrrr.
    • sukiennica Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 08.09.06, 22:57
      Jeszcze Alexis z seialu "Dynastia". Koszmarne babsko.
      • ibulka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 08.09.06, 23:15
        1. 'Klan'.
        - WSZYSCY. Totalnie wszyscy.

2. 'Na dobre i na złe'.
        - Mariolka i Korzycki - milioner i sprzątaczka, Jezus... :|

3. 'M jak Miłość'.
        - Peter i Alicja... :|
        - Pani Sędzia-Wykrzywiona-Morda i jednocześnie Zupełnie-Nie-Zaradna-Życiowo-
        Kobieta. Jak taka miotła może być SĘDZIĄ?! :|
        - NoRRRbert. Te jego filozoficzne teksty, 3 wałki między oczami i wyłupiaste
        OCZY... :|
        - SIMONA. Dżizys... :|

4. 'Moda na sukces'.
        WSZYSCY. Na Sally Spektrze zaczynając, poprzez Brook, aż do Tylor... :]

5. 'Złotopolscy'.
        - WSZYSCY. Po odejściu Henryka Machalicy ten serial nie ma żadnego sensu :]

To chyba systko ;]
        • Gość: Niuśka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 217.153.76.* 11.09.06, 11:44
          Sędzia-Wykrzywiona-Morda?? Boskie!!!
          Dodajmy: wiecznie pochrząkująca jakby miała jakiegoś pypcia
        • kozborn Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 15.09.06, 00:34
          Z m jak miłość do zdecydowanie Ostałowska i Korzuchowska. Drewno totalne, obie
          takie święto..e, mdłe, nudne do wyrzygania. Brak słów. No i jeszcze ten
          Niemiec, jak on miał? Ten z Europa da się lubić. Jak słyszałem to jego "Gosza"...
          Ale najgorsza postać, prawdziwe G.O.A.T to chyba Koziełło z Klanu. Takiego
          palanta to od razu do utylizacji. Większość z Klanu to skończeni debile.
          Począwszy od cioci Stasi z tym jej "czajem co to go zaraz naparzy" przez
          posągowego doktora "po koniaczku?" Lubicza na Jerzym "barrrrrrrszyk i
          herrrrrrrbatka" kończąc. Tylko Bożenka jest jako taka. Popala, marudzi i będzie
          z niej niezła dupa za kilka lat. :D
          • Gość: rzygi Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 80.51.234.* 21.09.06, 13:49
            Dziecko neostrady kozborn. Wlasnie takie przypadki mnie irytuja.
        • uwaga_tramwaj Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 15.09.06, 13:22
          i tak oglądasz ibulka te seriale żeby się utwierdzić w przekonaniu, że wszyscy
          bohaterowie są do niczego? ktoś cię zmusza?
        • Gość: stachu Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 217.98.251.* 18.09.06, 22:51
          skorosatacy slabito dlaczego ich ogladasz, awnoszac po tej liscie musisz ich
          znać doścdobrze
        • Gość: yaga Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 07:42
          jesteś nieżle zorientowana, co spowodowane jest chyba faktem, że wszystkie te
          seriale namiętnie oglądasz. tylko dlaczego, skoro tak cię irytują?
          • Gość: ejże Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:44
            przecież można lubić serial, fabułę i tylko nie cierpieć paru aktorów co za
            problem??
        • Gość: 4 aniolek a bliźniaki? IP: 217.153.134.* 19.09.06, 11:09
          Mega drewniane BLIźNIAKI!!! To najgorszy koszmar jaki kiedykolwiek widziałam.
          Dlatego nie moge patrzeć na ten serial. Zresztą innych tez nie oglądam
          • tola74 Re: a bliźniaki? 19.09.06, 16:30
            na nich się mówi KLONY...
        • dorotek72 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 21:07
          ale obczaskana jestes w serialach.... :))
        • Gość: karola Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:11
          ibulka napisała:

> 2. 'Na dobre i na złe'.
          > - Mariolka i Korzycki - milioner i sprzątaczka, Jezus... :|

archetyp pretty woman wiecznie żywy...
          o jeezzuuuu....
      • deadlipstick chyba zartujesz! 18.09.06, 23:10
        sukiennica napisała:

> Jeszcze Alexis z seialu "Dynastia". Koszmarne babsko.

alexis miala charakter! to crystal irytowala, byla mdla i sie jakos tak swiecila, blyszczala, jak jakis, nie przymierzajac, aniol. i ten pokojowo nastawiony usmieszek. jezu. kobieto.
        • sukiennica Re: chyba zartujesz! 18.09.06, 23:16
          Tak prawde mowiec to irytowaly mnie obie :)
          Nie do konca pamietam ktora czym...
      • Gość: paytay Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.icpnet.pl 19.09.06, 11:08
        Madzia z M jak miłość. Wszyscy bohaterowie klanu i mój faworyt poseł Zawisza
        • dracusia Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 20.09.06, 10:21
          Ja z,,M jak M" lubiłam tylko Kamila:).( Marcinie -fajny jesteś:)).
    • ivva1 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 08.09.06, 23:12
      Tereska z "M jak miłośc"- irytuje aż do bólu!
      • ibulka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 08.09.06, 23:16
        O Teresce z 'M jak Miłość' zapomniałam - dorzucam jej do mojej kolekcji
        opisanej 2 posty wyżej... ;]
      • Gość: Łódź Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.astral.lodz.pl 08.09.06, 23:16
        Kaja Paschalska = obrzydliwe babsko robione na panienkę z rozkładówki Palyboya -
        fuj
        • Gość: Masiej Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.chello.pl 09.09.06, 13:53
          zapomniałem o braciach mroczkach i całej obsadzi rodziny zastepczej( z wyjatkiem
          gabrieli kownackiej)
          • alazoz Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 10.09.06, 12:03
            Rysio z Klanu
            • Gość: trusiaa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:55
              O ile ręcami i nogoma podpisuję się pod w/w postami
              to od Rodziny Zastępczej WARA. Veto! - powiadam i nie ustąpię!
              • onlyoner Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 05.10.06, 19:12
                Gość portalu: trusiaa napisał(a):

> O ile ręcami i nogoma podpisuję się pod w/w postami
                > to od Rodziny Zastępczej WARA. Veto! - powiadam i nie ustąpię!

To już jest nas dwoje. Kto następny ?
            • Gość: ewik Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:46
              Marysia z M jak M - jest swięta ,takich ludzi nie ma
              • e2006 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 23:59
                Są. I oby ich było jak najwięcej. Przynajmniej każdy mógłby mieć kogoś, na kogo
                można liczyć, kto nie jest zapatrzony wyłącznie w siebie, swoją karierę, kto
                czerpie szczęście z dawania wszystkiego co najlepsze z siebie innym.
            • Gość: megaego Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.sejmik.kielce.pl 19.09.06, 14:25
              rysio jest przestrzał nie do pokonania!! nie mogę wymyślić gorszego wafla!!
          • Gość: Wacek Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.09.06, 07:51
            Nosz qrna, Rodzina zastępcza to już kultowy serial... a bohaterowie są tacy jak
            prawdziwi ludzie - czasem denni, czasem śmieszni, czasem żałośni.
        • luki1945 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 01:24
          Z m jak miłosć JANECZKA!!!!!!!!! Nienawidze ogladac watkow z jej udziałem,
          historia z teodorem to straszny kicz, a jeszcze wiekszy wymysł to jej
          alkoholizm!!! Beznadzieja. Natomiast bardzo lubie Petera, jedyny ciekawy bohater
          tego serialu no i Grazyne :D NIezła laska z niej :D

• Gość: ewa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:48
            Janeczka i Teodor - denerwujaca para
      • Gość: M Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:26
        Teresa- o rety byłam szczęśliwa jak zniknęła (TO JEJ WYWRACANIE GAłAMI I
        BEZNADZIEJNE MINY) Trzeba dać jej kopa na rozpęd taka jest nie dożycia

Krysia- kretyńska siostra Janeczki ;-) RATUNKU!!!!

Olka-z klanu
    • Gość: matys Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.os1.kn.pl 14.09.06, 17:00
      Jest teraz cos takiego jak Sedzia Anna Maria-Wesołowska. Ja nie moge...jak ja to ogladam...a tak to cala obsada mody na sukces.
      Ryszardo z Klanu,
      i wiele, wiele innych
      • marta.no1 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 14.09.06, 19:02
        moze nie serial, ale bajka...jak zobaczyłam pierwszy raz
        fragment "Teletubisiów" to zastanawiałam sie czy to mozliwe , zeby sie zaciął
        telewizor:D teraz juz wiem...to nie jest możliwe:D
        • Gość: grubasek Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 11:45
          e, teletubisie sa ok. male dzieci je uwielbiaja! a powtarzaja tak, zeby
          dzieci "lapaly" ;-) ale tak powaznie- Rysio z Klanu zdecydowany numer 1(chociaz
          nie ogladam tego serialu ze dwa lata), Kaja Paschalska, nie cierpie Filipa z
          Rodziny Zastepczej, Zosia, Kuba, jego syn to Na dobre i na zle(caly serial taki
          slodziutki, ze az niedobrze sie robi!)no i Bracia Mroczek - atak klonow - sa
          WSZEDZIE!!!
          • Gość: ewa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:51
            Rodzina zastepcza jest super drażni mnie troche - Alutka /nie wiem czy dobrze
            nazwałam/ - gra ją Trzepiecinska ,choć lubię tę aktorkę ,ale w innych rolach
          • Gość: karola Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:24
            Gość portalu: grubasek napisał(a):

> Rysio z Klanu zdecydowany numer 1(chociaz
            > nie ogladam tego serialu ze dwa lata)

no nieee, Rysio to klasyk jest! kto tak słodko powie "Grażynko...", jak nie
            Rysiek? chociaż lepsze jest stanowczo-namiętno-urocze "Ryyyyśku!" wypowiadane
            przez Grażynkę....
            i jestem też w 100% przekonana, że rysiowe "dzieci, rączki" miały dużo większy
            wpływ na higieniczne wyedukowanie młodych Polek i Polaków, niż niejedna kampania
            medialna na ten temat mogłaby mieć....
        • Gość: Miśka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:51
          Teletubisie są o tyle irytujący na ile irytujące są male -2 letnie bobasy bo to
          jest dla nich program.Dzieci do 3 lat posadzone przed telewizorem patrzą
          urzeczone,bo ci mali bohaterowie są na ich poziomie.Trudno,gdy masz więcej niż
          3-5 lat,żebyś to rozumiał i podziwiał.Dla ciebie jest "Bolek i Lolek".
    • armia12knurow Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 15.09.06, 00:25
      Trojanowska w Klanie :/
      Wszyscy w w/w
      • Gość: ja Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.nasze.pl 15.09.06, 01:13
        mechanik ktory pracuje z tym pawlem z serialu pierwsza milosc. zdzisiu czy jak
        mu tak...
        • Gość: trusiaa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:47
          Żona Eddiego z MjM!!! Skąd taka straszna amatorka?! Gra całym człowiekiem -
          krzyczy, miota się, a tekst duka zupełnie jak pacjenci Sędzi Wesołowskiej.
          • kasiunia86 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 15.09.06, 11:48
            a mnie irytuje paweł z pierwszej miłości i janek ojciec marysi jezu nie wiem
            jak sie nazywają ale ich nienawidze
            • Gość: ehh Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.09.06, 12:39
              Na pierwszym miejscu takich postaci umieszczam Hankę z "M jak miłość" . Nie znoszę ani tej postaci, ani samej Magdaleny Kożuchowskiej jako aktorki... wrrr bleee.
              Na drugim Teresa z tego samego serialu: Czy takie kobiety na świecie naprawdę istnieją? ;///
              Na trzecim Michał z "Klanu". Bez uzasadnienia, jakoś nie mogę jego oglądać (a "Klan" oglądam rzadko).
              • Gość: Kicia Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.aster.net.pl 18.09.06, 18:53
                ..ludzie przecież nikt wam nie kaze tego oglądać.
                po drugie nie Magdalena tylko Małgorzata Kożuchowska
                po trzecie dołoże swoje bo oglądam co nie co:
                Lena,Katia Paliwoda(Karolina- opiekunka do dziecka),dr.Drzewiecki(Deląg) z "na dobre i na złe"
                Małgosia,Elka,Ewa Nowicka,Iza,ojciec Kingi,Peter z MjM
                Plebania,Rodzina zastępcza cała-durne film
      • Gość: Lili Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 19.09.06, 10:49
        O tak, zgadzam sie jak najbardziej!!! Nikt chyba nie gra gorzej od tej kobiety,
        nikt!!!
    • yabol428 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 15.09.06, 13:25
      Nie mam takich, bo nie oglądam seriali. Czego i Wam życzę.
      • Gość: trusiaa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:50
        Phiii.
      • Gość: smyczka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:25
        Popieram.Ludzie,ogłupiacie się tymi serialami.Czy naprawdę nie możecie jakoś
        lepiej spędzić tego czasu niż gapiąc się nie wiadomo nawet ktory już odcinek
        tych bzdur?a może by tak lepiej wyjść na spacer albo dobrą książkę przeczytać?
    • ira.siad Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 15:26
      1. Magda M. - Brodzik - nie wiem czemu ale wkurza mnie jej rola i ogólnie cały
      ten serial.
      2. Na Wspólnej - facet od Renaty Dancewicz i sama Renata Dancewicz - 2 kukły
      które poruszają ustami.
      3. Klan. Rysio. Jako taksówkarz powinien zostać zamordowany w trakcie kursu na
      tle rabunkowym. Dżizys odgrywa tą rolę tak sugestywnie, że chyba nikt nie
      uwierzy, że nie jest taką sierotą. Aczkolwiek w "Ekstradycji" zagrał rolę
      snajpera w mafii Gundisa, udało mu się nawet celnie zdjąć jakiegoś gościa heh !
      4. Detektywi - Marzena fligiel - matko jak takie coś może być detektywem ???
      • Gość: ChubeeDops Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 194.106.192.* 19.09.06, 12:47
        Najbardziej mnie irytują postaci z "Magda M.". Takie jakieś popierdułki. Jakby
        wszyscy prawnicy byli tacy przej@bani to ja kręcę.
    • Gość: iwonka Muchy i inne robale... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.06, 16:55
      1.madzia z MJM
      2.Rysio z Klanu
      3.Lena z na dobre...
      • ela.w Re: Irytujące postaci 18.09.06, 17:30
        Aktor, grający Michała z Klanu w porę odszedł. Sprawdza się w Fali... Miał
        Czuja. Toż etykietki tych postaci przylgną do odtwórców na wieki całe. A
        zresztą. Jaka z Cichopek aktorka? Jedna rola? Teraz wystarczy otworzyć lodówkę
        i jest Ona. Sędzia - beznadzieja. ONA ma wydawać orzeczenia o innych, gdy sama
        zupełnie nie radzi sobie ze swym życiem? A słodka Hania? Najpierw suka
        pierwszej wody a teraz taka nieskazitelna? Już wolę Petera. Przynajmniej
        wiadomo, że skrzydła u ramion mu nie wyrosną. Teresa!! Wstyd mi, że ma
        cokolwiek wspólnego ze Szczecinem!!! W Klanie "miętki" Rysio!! Ludzie!! Ta
        postać to dożywotni wyrok na tego aktora!! Taki sugestywny, że labo: genialny
        aktor, albo to jego alter ego!! A ta Grażynka!! Ryśku!! Buzi przy dzieciach????
        Postaci z kosmosu. W realu tak się nie żyje!! W każdym niemal polskim serialu
        jest ktoś wku.... do białości. Wyjątkiem: Fala zbrodni. Rakowcy zdrowieją,
        ludzie z ciekawymi rysami charakteru - landrynkowieją. Chyba z tej desperacji
        pokocham Józefa listonosza ze Złotopolic, albo zmienię orientację i zostanę
        fanką Elżuni Kleczkowskiej. Na Plebanii nie szokują miłością chrześcijańską. A
        że dobro zwycięża?? Cóż!! wszyscy tego po cichu pragną. Tracz świetny: postać
        nieźle napisana i odtwórca - strzał w dziesiątkę. Oj długo tak mogłabym...
        • Gość: ewcia Re: Irytujące postaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:55
          Najlepsze seriale to Fala zbrodni ,Kryminalni i Oficer - te oglądam i
          lubie ,reszta to kaszana
    • gladiusz Re: Wy tu o tele nowelach... 18.09.06, 17:11

... a ja mam problem bo jakoś nie patrzę.

Ale też mam swoich "ulubieńców"

1. Anna Romantowska w serialu "Dom" (w tej części gdzie znajduje się jej - tzn
      granej przez nią postaci - siostra)

2. Anna Nehrebecka w "Rodzinie Połanieckich"

3. Jadwiga Barańska w "Nocach i Dniach"

Oczywiście, nie mam nic do samych aktorek - ale postaci przez nie grane
      wpieniały mnie do bólu zębów (co - nota bene - może świadczyć też o tym, że
      ww. aktorki świetnie grały;)
      • nie.basia.tylko.ketoprom Re: Wy tu o tele nowelach... 19.09.06, 14:00
        Anna 'Jedzy chdzedz jajedznidze?' Romantowska to tragiczna aktorka...

A cytat pochodzi z serialu 'Matki, zony i kochanki' w ktorym to ww. doprowadzala
        mnie do bialej goraczki :P
    • pitubi Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 17:15
      WSZYSCY ze 'świata według kiepskich'razem z twórcami
      • Gość: Justyna Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:46
        Oo, z tym się nie zgodzę. Ja bardzo lubię Andrzeja Grabowskiego i jego grę.
        Takiego Ferdka nie każdy potrafiłby zagrać.
    • Gość: kaz Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:46
      Obsady wszystkich seriali oprócz Kiepskich... a co, nie wplno?
      • Gość: neila Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.4web.pl 18.09.06, 18:19
        Zacznę od sędzi Marii Wesołowskiej - nie wiem jak taka poważna Sędzina mogła
        zgodzić się na udział w tym teatrzyku
    • zjadaczka_melonow z "na wspolnej" 18.09.06, 18:10
      rodzina ewy,ktora przeprowadzila sie do warszawy,w szczegolnosci gosia... nie
      wierze, ze tacy ludzie istnieja
    • john_merrick Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 18:47
      Rachel z Przyjaciół. Strrrasznie irytujące babsko!
    • woocya Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 18:52
      Doogie Hauser - lekarz medycyny ;)
    • bibbi5 Nie oglądam żadnych seriali, szkoda czasu!!!!!!!!! 18.09.06, 19:09
      i Wam wszystkim radzę to samo. Mamy swoje życie, po co żyć cudzym, seriale są
      do bani. Co innego obejrzeć dobry film z prawdziwie aktorską obsadą, nieprawdaż?
      • Gość: Otis Tarda Dobre filmy i seriale IP: *.pradnik.net 18.09.06, 19:13
        >Co innego obejrzeć dobry film z prawdziwie aktorską obsadą, nieprawdaż?

Hmmm... mam wrażenie, że teraz w serialach (tych z "wyższej półki") dzieją się
        ciekawsze rzeczy niż w "dobrych filmach". Nie mówię o kinie ambitnym, to osobna
        liga - ale w kategorii "niezła rozrywka" seriale zaczynają być znacznie lepsze
        niż kino.
      • matylda57 Re: Nie oglądam żadnych seriali, szkoda czasu!!!! 18.09.06, 19:27
        Dlaczego nie oglądać seriali. Większość z nich przekazuje bardzo ważne treści:
        życzliwośc dla ludzi, poswięcenie dla innych, umiejętność przebaczania ....
        Mozna wyliczać w nieskończoność. A że niektórzy autorzy senariuszy wstawiają
        taką lipę, że można dostać szału? No cóż - trzeba chyba zrezygnować z oglądania.
        Mnie osobiście bardzo irytuje wątek Jana z "Pierwszej miłości". Facet nie
        pracuje, wzdycha tylko z miłości, jest ładnie ubrany itd. Za co on jeździ do tej
        Anety do Wrocławia? Najsmieszniejsze jest jednak to, że młodzi bohaterowie
        seriali studiują w trybie dziennym pracując na pełnych etatach, stać ich na
        utrzymanie, na rozrywki, na czesne, na książki. Rodzice im nie pomagają
        materialnie, chociaż są przeważnie zamożni. Starzy Zduńscy to nawet budować się
        zaczęli, jak im dzieci z domu poszły i nie musieli ich kształcić itd. Toz to są
        wierutne bzdury - mam syna studenta i wiem ile to kosztuje, chociaż też stara
        się pracować i to bardzo ciężko.
        • martax3 Re: Nie oglądam żadnych seriali, szkoda czasu!!!! 22.09.06, 19:30
          Oj tak. Kinga studiuje na UW psychologię, pracuje, jest najlepsza na roku, a
          może dwa razy pokazali ją podczas nauki. Toż to sielanka.
    • Gość: ~ Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:36
      Zapomnieliście chyba o "W11", "Detektywach" itp. O ile sami komisarze /
      detektywi są w miarę przekonujący, o tyle świadkowie, rodziny ofiar itd. to
      kompletne DNO aktorskie rodem z teatrzyku w sali gimnastycznej.
      • Gość: ewa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:58
        Tylko,że to nie są aktorzy - w W11 i detektywach graja amatorzy albo statyści
        • Gość: niki Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 80.51.222.* 22.09.06, 15:14
          a przy tym niektórzy z nich grają o wiele lepiej i bardziej przekonująco niż
          aktorzy profesjonalni
    • Gość: ola Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.echostar.pl 18.09.06, 19:40
      Zdecydowanie bohaterowie "Pierwszej miłości"...Aż mdło się robi :/, Kinga (Kasia
      Cichopek)z "M jak miłość", bohaterowie "Klanu" na czele z rodziną doktora
      Lubicza :/. Nie ma to jak "Kasia i Tomek" :)
      • Gość: hhh Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:16
        Porucznik Columbo, odrażający typ ;)
    • scarlett_86 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 20:47
      Kim Bauer (córka Jacka) z '24 godzin'. Nigdy go nie słucha i co chwila ktoś ją
      porywa;/
      • Gość: MaN Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.06, 21:17
        Orgaźmica z "Doktora Fetysza".
    • Gość: Rysiek z klanu r y s i e k z k l a n u IP: *.ostrow61.ptc.pl 18.09.06, 21:29
      Maciek co sie stao?
      • badjuk Re: r y s i e k z k l a n u 18.09.06, 21:42
        łazienka jest zamknięta :)
        • kszynka Re: r y s i e k z k l a n u 19.09.06, 08:40
          zawsze zadziwiało mnie ile ten serial ma fanów
          :-D
          • swistak336 Kazirodcza rodzinka Foresterów 19.09.06, 12:50
            Najbardziej mnie wkurza kazirodcza rodzina Foresterów - każdy z każdym bez celu i w kółko.
      • Gość: ania Magda M = Rysio z Klanu IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 19.09.06, 12:51
        Jedno i drugie falaki z olejem
    • wodzu_e Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 18.09.06, 21:38
      dr. Weaver, Doug (George Clooney) i Benton z "Ostrego Dyżuru"
      • Gość: 009 michał z na wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:50
        jak go widze to mnie ciarki przechodzą. gejuch wstrętny! schudłby trochę, ta
        wiecznie zapocona morda, ble. i sapie jak mówi - w ogóle ten jego głos - jakby
        mówiąc rzygał/rzygając mówił. fuuuuuuuuuj
        • xtrania Re: michał z na wspólnej 20.09.06, 18:41
          Gość portalu: 009 napisał(a):

> jak go widze to mnie ciarki przechodzą. gejuch wstrętny! schudłby trochę, ta
          > wiecznie zapocona morda, ble. i sapie jak mówi - w ogóle ten jego głos - jakby
          > mówiąc rzygał/rzygając mówił. fuuuuuuuuuj

OOOOO nie!!! Jest na maksa seksowny! Uwielbiam mężczyzn,którzy mają trochę
          ciałka.grrrr:)
    • Gość: Mrs E Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:10
      Z M jak miłośc pani sędzia Marta, jej siostra Małgosia, serialowy ojciec
      mroczków - Krzysztof, Teresa wraz z córką Agnieszką.. Z Klanu Rysiek (co za
      ciamajda), Jerzy, miązgwa Ela.. Ps zaznaczam, że w ustaleniu imion powyższych
      postaci pomogła mi moja siostra bez niej nie dałabym rady..
    • Gość: Mrs E Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:18
      Przypomniało mi się, że nie cierpie również Olki i Izabeli Trojanowskiej z Klanu!!
      • Gość: Ewa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:36
        Cała obsada "Magdy M", poza Pawłem Małaszyńskim, no i oczywiście Magdaleną Cielecką.
        • Gość: nie postaci nie postaci IP: *.devs.futuro.pl 18.09.06, 22:44
          mnie wkurza jak to bardzo porawnie jest pisać i mówić POSTACI, a gó.. prawda
          bo postacie !!!!
          PRzecież to brzmi bardziej naturalnie.
          • Gość: q Re: nie postaci IP: *.media4.pl 19.09.06, 01:56
            no właśnie, skąd się to wzięło, zawsze było "postacie występujące w filmie" i
            "perypetie tych postaci" na przykład

w tej nowomowie czasami jestem zdezorientowany, po postaciE coś zrobiły a są
            opsiane w trzeciej osobie...
            • Gość: stereo Re: nie postaci IP: *.mofnet.gov.pl 19.09.06, 07:57
              Zawsze było? Forma "postaci" w mianowniku liczby mnogiej jest szacowniejsza,
              bardziej dbała, co nie oznacza, że "postacie" są niedopuszczalne. Nic dziwnego,
              że język nam "psieje" (schodzi na psy), skoro zamiast mówić do siebie -
              warczymy i szczekamy.
              • Gość: o kim mowa Re: nie postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:31
                nie znam sie za bardzo ale chyba nie moa nic gorszego od gwiazd brazykijskich
                telenwel czyli wszystkie marie, manuele itd.. Swoją drogą dlaczego główna
                bohaterka to zawsze maria? wydaje mi się że niedługo bedą puszczać seriale pt.
                Maria na zakupach, Maria bierze prysznic, Maria i złamany obcas i takie tam hehe
          • linka_mielisairas Re: nie postaci 20.09.06, 10:32
            Co Cię właściwie wkurza? to że obie formy mianownika (postacie, postaci) są
            poprawne? tu się nie ma co denerwować, trzeba po prostu przyjąć ten językowy
            fakt ;) To jak ze śmieciami. Można mówić zarówno "śmieci" jak " śmiecie" i nie
            zrobi się błędu. Mnie to nie stresuje ;)
        • Gość: silvio Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.eranet.pl 19.09.06, 12:07
          tylko chuck norris puknął magde m.
          • Gość: as Co do seriali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:00
            Kurde kurde właśnie uświadomiłam sobie, ze nie mam "swojego" badziewnego
            serialu
            to były czasy kiedy ogłądało sie "LuzMariję" "Precjosę"
            i oooo klasyk:):) "Przyjaciółki i rywalki"- na tym spadałam z kanapy ze śmiechu

niestety polskie, niemrawe i bez tego coś taśiemce wyparły latynoskie seriale
            Szkoda
            • lenka_style Re: Co do seriali 21.09.06, 23:05
              ja oglądam tylko "Na Wspólnej" i śmiem bardzo lubić ten serial :-), ale
              rzeczywiście postać tego konkubenta Weroniki (czyli Renaty Dancewicz) i jego
              ojca kupy się nie trzyma :-)
      • Gość: carlo Zeby zaraz irytować... IP: *.chello.pl 18.09.06, 22:48
        ale śmieszą:
        1/ Marta Mostowiak( Ostałowska) - sędzia i wzór cnót - czyli sprzeczność sama w
        sobie
        2/ Syn Marty Mostowiak ( Franciszek Przybylski) - koszmar ( ciekawe dlaczego
        polskie dzieci nie potrafią grać w filmach)
        3/ Jakub Burski(ŻMIJEWSKI)- ta jego poważna mina lekarza:))) Facet jest zdolny
        ( pokazał to w ŁAWECZCE) to po co się chwaści- chyba ma z czego żyć
        4/ Bracia Mroczek- dowód na to,że nieszczęścia chodzą parami

Wyrazy szacunku dla Marcina Bosaka ( chyba jedyny profesjonalista wśród młodych
        serialowców)

a wpienia mnie Duńczyk!!!! Taki super aktor, gra w takim badziewiu.
    • Gość: powinnamalenie Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.torun.mm.pl 19.09.06, 00:27
      Klany Lubiczów,Mostowiaków,Złotopolskich - jako "nosiciele" społecznie
      pożądanych postaw, prezentowanych w sposób nieznośnie dydaktyczny. Podobał mi
      się serial "Zaginiona", czasami zerkam na "Egzamin z życia" z sympatią dla
      niektórych niepoprawnych pedagogicznie bohaterów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka