rusis1 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 10:03 "Polak nie kaktus, pić musi" "To jest miejsce na Twoją reklamę" - osobiście ten mnie najbardziej rozbawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joechip Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.mysmart.ie 08.09.06, 11:02 Widziane w Irlandii na ciele rodaka dosc umiesnionego napis- Lazy and Proud :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 11:10 1. "Do widzenia patriarchacie", pod spodem rozgniewana buzia dziewczynki. Wygrałam to w konkursie wypuszczania powietrza na czas z nadmuchiwanych kaczek ;) na Paradzie Równości 2005. Niestety nieco mała (chyba M, a ja noszę XL), różowa (muszę uważać, co pod nią zakładam, bo może być prześwit. Oczywiście jeżeli mi widać spod spodu czarny stanik, nie przeszkadza mi to, za to przeezroczysty stanik... raz tak założyłam, przed lustrem przeżyłam ciężki szok i natychmiast się przebrałam. Na szczęście przed jakimkolwiek wyjściem z domu) i z dekoltem ogromnym jak na mój wstydliwy gust. Czuję się nieubrana, jeżeli nie przykryję dekoltu warstwą korali. ;) Agnieszka Graff ma lepszą - szarą, typu standardowy "tiszert". 2. "Mój umysł należy do mnie", projekt własny. Napis na czarnym tle, kolorowy, dziwną czcionką w stylu np. plakatów muzycznych z epoki hipisowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazbananem Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 11:13 Z przodu: In the mounth In the vagina In teh ass Between your tits Z tyłu: I support a women's right to choose Troszke szowinistyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: fajne napisy na koszulkach IP: 213.17.168.* 08.09.06, 14:10 ale dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 15:33 Jak dla mnie okropne... Swoją drogą osobiście nigdy nie założyłabym koszulki z aluzjami erotycznymi (typu "co jest pod tą koszulką"). Za to ideologiczne, jak te, które wspomniałam powyżej - bardzo chętnie, wszystko jest polityką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:20 Moja kolezanka kupila sobie w Londynie koszulke z napisem "Boobs under this shirt are bigger than they appear"- zwracala na siebie uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 11:25 Conflict. Too many requests for the same admin at one time. montownia.pl/images/cache/4823/M17852.jpg Koszulka firmowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka20z Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 11:58 Przeżyliśmy trzy zaboru Przeżyjemy i kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulash Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.06, 12:16 There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. i jeszcze jedna I may have alzheimer's but at least I don't have alzheimer's Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.ipartners.pl 08.09.06, 12:50 chrum.com Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 12:59 Koszulka dla motocyklisty, z napisem na plecach: Jeśli możesz to przeczytać, to znaczy że zgubiłem pasażera Inna: Jestem saperem policyjnym. Jeśli widzisz że biegnę, uciekaj razem ze mną Militarna, z obrazkiem pewnego śmigłowca. Przód "To jest AH-64 nie uciekaj". Tył "Umrzesz zmęczony". Koszulka z czasów mojej młodości- koleś z irokezem walący kijem skina i napis "Punk się nie pie.." Ostatnio pojawiło się zdjęcia brzydkiej pani w koszulce z napisem "Jestem brzydka. I odpier.l się ode mnie" Koszulka damska, z dużym napisem" Uwaga! jestem NATURALNą blondynką" Rysunek Bruce Lee i napis "To ja pokonałem Chucka Norrisa" ....a ja sam miałem lat temu 10 koszulkę z wielkim napisem "Szczęść Boże!" Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 13:05 ...i jeszcze dwie, które widziałem na filmach "EAT SHIT" i "SHIT IS GIT" Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmo Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.centertel.pl 08.09.06, 13:14 10 reasons to visit Poland: 1. Kasia 2. Monika 3. Ania ... itd. (jest wymienione 10 imion) - nosił mój kumpel portugalczyk na sockratesie u nas 'your daughter is in good hands' 'idz na studia, bedziesz wykształconym bezrobotnym' 'vodka connecting people' - a te już moje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.crowley.pl 08.09.06, 13:22 kumpel ma koszulke z napisem"Gdy sie zdenerwuje puszczam bąki..." i namalowany bączek........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saian Re: fajne napisy na koszulkach IP: 157.25.31.* 08.09.06, 13:36 Zarys widoku na lewy brzeg Warszawy i napis: "NIE MÓWIĘ SZEPTEM, GDY MÓWIĘ SKĄD JESTEM". Dokładnie tak to wygląda zerodwadwa.com i można tanio kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
entombet Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 14:10 napis: 'kill bill' i rysunek linuxowego pingwina w zoltym dresie i z katana ponizej - jak ktos wie gdzie kupic to prosze o kontakt napis czcionka jak z napisow puma: 'austria' a obok zamiast skaczacej pumy skaczaca krowa z wymionami - kupilam bratu w austrii widzialam kiedys goscia w koszulce z napisem: 'wolnosc, milosc, paranoja' Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 13:58 Sam robię sobie koszulki. Z obrazkami ale i z napisami też. Moje ulubione to: NAPIS (rysunek sierpa i młota z napisem:) RŻNIĘCIE I WALENIE DEVIL INSIDE (w logo intel inside) logo EXPLICIT CONTENT PARENTAL ADVISORY JESTEM WYTWOREM TWOJEJ ZBOCZONEJ WYOBRAŹNI ELVIS (logo Levi's) logo FIRE HOSE ze strzałką w dół. JA® UPRASZA SIĘ O NIEDOTYKANIE MISIA i masa innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.09.06, 14:06 Czarna z czerwono - żółtym napisem w stylu Metalliki RADIO MARYJA HEAVY ROCK STATION Odpowiedz Link Zgłoś
uasic Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 14:45 "blow job is better than no job" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.09.06, 14:51 Kiedys widzialam w Hiszpanii motocykliste z napisem na plecach (po ichniemu oczywiscie) "Jezeli mozesz przeczytac ten napis to znaczy ze moja dziewczyna spadla..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:54 szkola jest jak MEDIA MARKT-powinni tego zabronic Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 15:16 a ja sobie zrobiłem koszulkę z napisem 'Andrzej, ja cię proszę, wyjdź', bo jak nie po drodze mi było z byłym premierem M. tak tekst uważam za przedni :-) m, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant z RFN Kupileem na Malcie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.06, 16:47 Podczas urlopu na Malcie kupilem w La Valetta koszulke ze zdjeciami George Bush senior z George W.Bush junior pod nimi podpis "DUMB AND DUMBER" ("glupi i glupszy"). Kapitalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizza man Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.06, 17:10 tia....ja mam fajną: Znak Firmowy Pizza Hut tylko że napis zmieniony na She's a Slut..W polsce ludzi to nie grzeje ni chłodzi ale kiedy w Waszyngtonie wszedłem (w tej koszulce) do Pizza Hut to nie zostałem obsłużony, wręcz wyproszony niczym terrorysta, za to chłopaki z New Jersey dawali mi na ulicy za nią 50$ ... więc popieram fajne koszulki i pozdrawiam ludzi którzy potrafią je "czytać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Jestem Apostatą i drugi Jestem Ateistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:02 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafit łapy precz :> IP: 82.203.4.* 08.09.06, 19:41 Mój narzeczony ma koszulkę z napisem: najfajniejszy mężczyzna na świecie* a pod spodem, małym drukiem: łapy precz. już zajęty :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: łapy precz :> IP: *.centertel.pl 08.09.06, 20:08 ...a mój ma: "towar dotknięty uważa się za sprzedany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusiaf Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:59 Widziałam taką z napisem "Jedyne co mi w życiu wyszło to włosy". Nosił ją łysy mężczyzna. Nawet chciałam kupić taką mojemu "ulubionemu" wykładowcy w prezencie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djhenry Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.tamu.edu 08.09.06, 20:05 Chopsticks are for Germans to ze strony: www.randomshirt.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:48 Kiedys widzialem w paryskim metrze goscia z takim napisem na koszulce: TWO BEER OR NOT TWO BEER :D Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: fajne napisy na koszulkach 10.09.06, 22:08 mam taka przywieziona z grecji ;) ii jeszcze: 'practice static safety. hack naked.' oraz 'I.A.C.' a pod spodem malutkimi literkami 'I am cute' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tom2tom Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 21:48 Dostałem od kogoś w prezencie (pewnie za karę ;) koszulkę z napisem: Kobiety są po to by je kochać a nie po to by je rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umathurman MOther Fucker IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:53 Kiedyś mój szef przyszedł do pracy w koszulce z napisem "MOTHER". Popmyślałam,że to wzruszające. I wtedy na plecach zobaczyłam napois "FUCKER". He he he... Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 23:20 "I'M WITH STUPID" i strzałka w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW1969 fajne napisy... - P.O.R.N. S.T.A.R. - IP: *.chello.pl 08.09.06, 23:40 podlkoszulkę z takim napisem miała jakaś fajna cycata laska, którą widziałem w jednym hipermarkecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:13 Mam dwie fajne, wynalezione w lumpeksach : "Stop looking at me, you are wasting your time" "Sarcasm is just one more service I offer" i pod spodem "A t-shirt for women who take no crap" Moja siostra kupiła ostatnio w Trollu płaczącego pieska z napisem " You suck and that's sad". Miałam też kolegę, który zrobił sobie na piersi napis "Zawsze wiem, co jest grane". Za to mój facet nosi dla jaj różowy t-shirt z Backsreet Boys. Niestety nie wszyscy jarzą żart i patrzą z politowaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham_mielonke Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.koba.pl 09.09.06, 14:08 Men.. drive women crazy want to watch football never phone don't like shopping can't do more than one thing at time don't do the washing up forget birthdays think they're always right have huge egos think they can drive better are never on time let's just face it, we can't live with them... but we can't live without them Odpowiedz Link Zgłoś
clementine_kruczynski Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 20:17 Z tych na imprezę: Piłeś - nie jedz! Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 23:35 W sklepie widziałam: 1piwo,2piwo,3piwo,8piwo,GLEBA =) A mój brat ma: The worst day of anything is better then the best day of school =D Czyli najgorszy dzień czegokolwiek jest lepszy niż najlepszy dzień szkoły Odpowiedz Link Zgłoś