Dodaj do ulubionych

Kręcąca się pupa:)

IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 11:35
Wiadomo nie od dziś że facet idąc za kobietą patrzy się na jej pupę; jest to
zachowanie tak naturalne jak naturalny może byc odruch Pawłowa. Czy wy
dziewczyny zdajecie sobie z tego do końca sprawę? Ciekawi mnie co wam się
dzieje w głowach kiedy wiecie że ktoś spogląda na rytmicznie kręcącą się
pupę. Czujecie dumę, wstyd, nic, cokolwiek? A jak kogoś na tym przyłapujecie
to co wtedy?
Opowiedzcie, błagam!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: Kręcąca się pupa:) IP: 217.153.76.* 12.09.06, 11:43
      Zapewniam Cię, że kiedy idę ulicą nie kręcę pupą specjalnie. Byłoby to
      niewygodne i nienaturalne, a po jakimś czasie może i wywołałoby ból bioder. Po
      prostu kobiety tak są zbudowane i już.. Idąc nie myślę o tym czy coś mi się
      kręci czy nie i jak to się prezentuje, zwyczajnie, idę sobie.. A czy faceci to
      widzą i jak interpretują? Nigdy nie zastanawiałam się nad tym..
      Nie wiem, może inne kobiety czynią to świadomie, ale wątpię żeby na codzień,
      pędząc do szkoły, na uczelnię, do pracy czy na zakupy zaprzątały sobie tym
      głowę.
    • ebusia_fam_fatal Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 11:47
      odruch Pawłowa - naturalny? dobre sobie :D
      • Gość: chłopak Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 11:54
        lepiej opowiedz o swoim tyłku:)
        • Gość: zenotka Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:16
          eh kolejny zbok
          • Gość: chłopak Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 12:24
            od razu zbok
            zwykły facet jestem
            i moge się założyc że mróweczki czujecie jak sobie o czyimś zwroku w swój tyłek
            wlepionym pomyślicie:)
            • Gość: Błeeee Re: Kręcąca się pupa:) IP: 217.153.76.* 12.09.06, 12:28
              Zbok nie, ale erotoman jakis :(
              • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 12.09.06, 13:38
                wez gazetke(jakas z panienkami) i ulzyj sobie biedaku
                • Gość: chlopak Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 13:48
                  sam sobie ulżyj g r u b a s k u
                  ja czegoś poddobnego nie ptrzebuję:)

• Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 12.09.06, 13:53
                    taaa, "swietny" temat do rozwazan...nnnaauuucczz siiiee pisac, dziecko...
                    • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 14:26
                      wole być niepyśmienny niż g r u b a s e k
                      • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 12.09.06, 14:28
                        kolejny ...tu epitet sobie sam wstaw "chlopaczku"...
                        • Gość: chLopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 14:35
                          tak jak powiedziałem, sam widzisz
                          biedny grubasek, biedny
                          i nikt nie chce przytulić..
                          • Gość: somebody Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:27
                            ej chłopaczku -Warszawiaczku wyluzuj i przestań obrazac innych ,takim jak ty na
                            tym forum -mowimy nie!
                            wypad na forum onanistów
                            ( nie ,nie spotkamy sie na nim ,też mi przykro) i odpczep sie od Grubaska
                            • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 15:30
                              somebody nobody

to nie ja zacząłem być nie miły, odczepcie się zatem
                              • Gość: somebody Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:31
                                rymujemy? ohohoho
                                czy jest na sali admin?;D pan sie tu awanturuje i trzeba go wyprowadzic
                                • Gość: chlopacvek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 15:33
                                  i o tym własnie mówię

sam wyjdę
                                  żegnam
            • misiak38 Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 13:51
              > i moge się założyc że mróweczki czujecie jak sobie o czyimś zwroku w swój
              tyłek
              >
              > wlepionym pomyślicie:)

tak,cholernie mnie to podnieca :|
      • kajkai Re: Kręcąca się pupa:) 14.09.06, 15:44
        odruch Pawlowa to co innego.
    • hispana hips don't lie 12.09.06, 12:29

video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731&hl=en
      • kochanica-francuza Re: hips don't lie 12.09.06, 16:23
        hehe ja bardzo długo ćwiczyłam żeby pupą WCALE nie kręcić idąc

odrobinę zawsze się macha, ale żeby tak kręcić jak włoskie aktorki... to bardzo
        męczące , niemal jak aerobik :-)
        • kochanica-francuza co to jest ZWROK? 12.09.06, 17:21
          a ja jak widzę, że jakiś oblech się wgapia to tak wrednie oczy mrużę i spoglądam
          na niego z głęboką pogardą

zaraz mu odruch mija i gapić się przestaje ;-)
    • gartmor Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 19:28
      Zazwyczaj wiem jak ktos na mnie patrzy,co czuje...to zalezy Kto patrzy.
      • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 19:50
        Och... nie ma nic piękniejszego niż zgrabna pupa. Uwielbiam maj z tego powodu -
        kiedy to Wy, kobiety, zrzucacie z siebie kilogramy ciuchów, wyskakujecie z nich
        jak motylki z poczwarki i raczycie otoczenie tym podwójnym szczęściem. Sam mam
        piękną dziewczynę, ale są takie dni, że mógłbym sobie siedzieć nad Wisłą,
        pozwalać, byście mijały mnie w milczeniu, samemu też nic nie mówić, tylko
        powłóczyć za Wami wzrokiem i wciągać resztki zapachu Waszych perfum.
        • Gość: on Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.smstv.pl 12.09.06, 20:30
          kozborn napisał:

> Och... nie ma nic piękniejszego niż zgrabna pupa. Uwielbiam maj z tego
          powodu -
          > kiedy to Wy, kobiety, zrzucacie z siebie kilogramy ciuchów, wyskakujecie z
          nich
          > jak motylki z poczwarki i raczycie otoczenie tym podwójnym szczęściem. Sam mam
          > piękną dziewczynę, ale są takie dni, że mógłbym sobie siedzieć nad Wisłą,
          > pozwalać, byście mijały mnie w milczeniu, samemu też nic nie mówić, tylko
          > powłóczyć za Wami wzrokiem i wciągać resztki zapachu Waszych perfum.

W taki sposób ludzkość by wymarła za kilka lat, ale do wiosny to se poczekamy.
          • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 22:37
            Zdaje się, że napisałem, że mam dziewczynę? Ech... Nie wmówisz mi, patrzenie na
            każdą piękną kobietę łączy się dla Ciebie tylko z myślą o seksie. Choć może i
            masz rację... Wszak tym różni się konsument od konesera :)
            • Gość: on Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.smstv.pl 12.09.06, 22:54
              kozborn napisał:

> Zdaje się, że napisałem, że mam dziewczynę?

Nie jestem funkcjonalnym analfabetą a prywatne sprawy kogokolwiek nie są
              obiektem moich drwin, od personalnych wycieczek są inne fora, tu się bawimy:)

> Nie wmówisz mi, patrzenie na każdą piękną kobietę łączy się dla Ciebie tylko
              > z myślą o seksie.

Chłopy tak mają..

> Wszak tym różni się konsument od konesera :)

O to mi właśnie chodziło: ilość vs. jakość znajomości.
              Pozdrawiam.
              • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 22:59
                Chłopy może i tak mają. Ja jestem mężczyzną. Pozdr.
    • markus.kembi Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 20:31
      To Ci się spodoba:

www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html
      • Gość: on Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.smstv.pl 12.09.06, 20:33
        Gumowa jakaś taka ta lala:)
    • Gość: zenek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.aster.pl 12.09.06, 21:00
      nie mam hyperłącza stąd mogę tylko tak
      www.superdupcie.pl

(może ktoś podświetli na czerwono:)
      • siara66 Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 21:21
        Gość portalu: zenek napisał(a):

> nie mam hyperłącza stąd mogę tylko tak
        > www.superdupcie.pl
        >
        > (może ktoś podświetli na czerwono:)

he he:)
        zajebista strona
        niezłe dupcie:)
        • dziewczyna_briana Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 23:10
          A ja uwielbiam krecic pupa i uwielbiam jak faceci na mnie patrza. Dlatego nosze
          obcisle spodnie, krotkie spodniczki, sukienki, glebokie dekolty i obowiazkowo
          cieniutki lancuszek na kostce prawej nogi. Super!
          Komu pokrecic?
          • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 23:24
            Mnie! Dla takich widoków warto czekać na maj, warto żyć :) Cudownie, kiedy
            kobieta jest świadoma swego czaru. To jest najlepszy kosmetyk, uwielbiam to.
            • dziewczyna_briana Re: Kręcąca się pupa:) 12.09.06, 23:38
              Zapomnialam, i do tego jeszcze oczywiscie wysokie obcasy!
              Juz krece!
              • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 00:00
                Poprawka: sandałki na wysokim :) I już jestem ugotowany.
                • dziewczyna_briana Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 00:08
                  No wlasnie dokladnie tak, dzisiaj sa sandalki!
                  I krotka bluzeczka, zeby bylo widac brzuszek (ale tylko troszeczke)
                • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 00:09
                  kozborn napisał:

> Poprawka: sandałki na wysokim :)

Zima idzie! ;-) Chyba się nie dogotujesz, kolego. ;-)
                  • dziewczyna_briana Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 00:25
                    Nie moge sie doczekac, kiedy wyciagne moje sliczne wysokie kozaczki!
                    • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 01:14
                      i do tego jakaś fajna spódniczka, och, włosy upięte do góry, a cała szyja dla
                      mnie, idzie przez miasto i błyszczy!
    • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 11:05
      i o to codzi:)
      • Gość: .... Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:30
        mialo cie tu nie byc???????/
        • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 11:33
          wróciłem, ale nie do Ciebie
          nie odzywaj się do mnie zatem
          bo sobie tego nie życzę

lepiej idź i przytul g r u b a s k a :)
          • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:02
            Gość portalu: chlopaczek napisał(a):

> wróciłem, ale nie do Ciebie

Konika już zwaliłeś czytając ten wątek?
            • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:07
              z przedszkola go wypuscili, biedaczka... oj "chlopaczek" ale ty wyposzczony
              jestes co??? a tak dla twojej informacji: ja *mam* sie do kogo przytulic :-p
              • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:09
                sprostowanie: z przedszkola to taka przenosnia, nie bierz doslownie -
                "geniuszem" nie jestes(przedszkolak ktory umie pisac czytac itd...)
                • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:22
                  pan grubasek znów ma śmiałość obrzucać mnie inwektywami? a z tym przytulaniem
                  się.. to szczerze wątpię:/
                  • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:24
                    pani jak juz. ty zaczales
                    • kozborn Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:26
                      Grubasek z chłopaczkiem - zapraszam do wątku "Biją się!" :)
                    • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:26

pani? :)
                      no to opowiedz o swoim tyłeczku Pani g r u b a s e k:))
                      • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:33

>
                        > pani? :)
                        > no to opowiedz o swoim tyłeczku Pani g r u b a s e k:))

tyłeczek służy do pokazywania wybranemu mężczyźnie hahaha
                  • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:26
                    a z tym przytulaniem
                    > się.. to szczerze wątpię:/

oczywiście, tacy pryszczaci 13-latkowie jak ty zawsze wątpią w to, że inni mają
                    partnerów

no dobrze... może nie masz 13, ale na pewno jesteś męską dziewicą :-DDDDDDDDDDD
                    • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:28
                      mała,
                      ja miałem partnerki jak ty jeszcze tatusiowi do kolan nie sięgałaś
                      a z resztą co ty wiesz kobieto:)
                      • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:30

> a z resztą co ty wiesz kobieto:)

dać ci telefony moich byłych kochanków?
                      • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:32
                        to daj
                        a najlepiej swój własny:)
                        • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:33

> to daj

najpierw muszę zapytać ich o zgodę

> a najlepiej swój własny:)
                          znajdziesz w książce telefonoicznej
                          • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:35
                            akurat musisz
                            nie musisz

nie bój się mała, będę delikatny:)
                            • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 16:40

> akurat musisz
                              > nie musisz

bardzo mi przykro, ale nie ty o tym decydujesz

>
                              > nie bój się mała, będę delikatny:)

nie boję się; czyżbyś nie miał książki telefonicznej?
                              • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:46
                                oj! czuję się się boisz:)
                                naprawdę, zaufaj mi
                                potrafię byc miły.. i romantyczny
                                • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 13.09.06, 17:02

> oj! czuję się się boisz:)

czy ja wiem? nie lubię, jak się mną manipuluje "haha, boisz się, zaufaj mi"
                                  • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 10:13
                                    mała,
                                    wszystrko będzie dobrze:)
                                    • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 15.09.06, 15:07

> mała,
                                      > wszystrko będzie dobrze:)

mały,

powtarzasz się.

ps. nie znam żADNEJ kobiety, która dałaby się poderwać na takie żałosne
                                      zgrywanie macho :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                      • Gość: chlopacek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 15:10
                                        Aha!
                                        nie broń się przed nieodpartą potrzebą przytulenia się do mojego silnego
                                        chłąpięcego torsu:)
                                        • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 15.09.06, 15:53
                                          Gość portalu: chlopacek napisał(a):

> Aha!
                                          > nie broń się przed nieodpartą potrzebą przytulenia się do mojego silnego
                                          > chłąpięcego torsu:)
                                          a weźże się w dupę pocałuj

EOT
                                          • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 15:54
                                            :-)))
                                          • Gość: chlopacek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 16:06
                                            nie to nie
                      • szuwareknocny Re: Kręcąca się pupa:) 15.09.06, 13:51
                        w swoich mokrych snach chyba :-)
                  • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:26
                    a co do tematu: mnie to wnerwia, krepujesie i czuje sie niezrecznie poprostu.
                    • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:29
                      skleroza nie boli... dodam uprzedzajac twoja kolejna "madra" wypowiedz - kazda
                      zmora znajdzie swego amatora... zgaduj sobie jaki mam tylek - mala wskazowka:
                      podpisy sa czasem przekornie stworzone lub odzwierciedlaja czesc prawdy.do
                      ciebie nalezy wybor :-p
                    • Gość: chlopaczek [...] IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:33
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:39
                        nie :-p hehehehe. pofantazjuj sobie o jakis dupach, moja zostaw w spokoju jaka
                        by nie byla ok?
                        • Gość: chlpoaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:44
                          a co, źle Ci ze świadomością że ktoś myśli o twojej dupie? jakkolwiek wygląda:)
                          • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 20:57
                            no tak jakos nie bardzo...lubie jak na moj tylek patrzy osoba ktora mi sie
                            podoba, wtedy jest milo... a takie gapienie sie, nie za bardzo. moze to wina
                            mojego tylka hahahahahaha. ale serio - nie lubie i juz, taka porabana jestem ;-)
                            • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 10:10
                              a ja myślę że jesteś zakompleksioną i przeintelektualizowaną lezbą
                              • Gość: chlpoaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 10:11
                                i grubaśną w dodatku
                                z krótko i po męsku ściętymi włosami:)
                                • zefir1600 Re: Kręcąca się pupa:) 14.09.06, 10:32
                                  A ja lubię patrzeć na kręcącą się pupkę. Na nie kręcącą zresztą też. Nie uważam,
                                  że jest to skutkiem erotomani, albo innego zboczku. Po prostu każdy zdrowy facet
                                  instynktownie to robi. Lubię oglądać wspaniałe krajobrazy, zachody słońca, góry
                                  i chmury. Ładna pupka jest też elementem otaczającej nas "przyrody". Inna rzecz,
                                  że wyrobione w naszej cywilizacji normy zachowań, tego typu zachowania traktują
                                  jako lekko nietaktowne.
                                  • kochanica-francuza Hm, a patrzenie na okolice rozporka z ładną 15.09.06, 15:32
                                    zawartością
                                    - też się liczy za podziwianie elementu "przyrody"?
                                    • kochanica-francuza Re: Hm, a patrzenie na okolice rozporka z ładną 15.09.06, 16:01
                                      kochanica-francuza napisała:

> zawartością
                                      > - też się liczy za podziwianie elementu "przyrody"?

cisza???
                                      • Gość: grubasek Re: Hm, a patrzenie na okolice rozporka z ładną IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 16:09
                                        no jak najbardziej...
                                      • zefir1600 Re: Hm, a patrzenie na okolice rozporka z ładną 15.09.06, 17:49
                                        Tak, patrzenie w te okolice też jest rodzajem podziwiania elementu przyrodu -
                                        orzywionej...))
                                        • Gość: grubasek Re: Hm, a patrzenie na okolice rozporka z ładną IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 21:20
                                          zdarza sie, ze martwej czasami... hehehe
                                • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.limes.com.pl 18.11.06, 23:26
                                  a ty jestes impotentem z malusim kutafonem, ktory swoje kompleksy leczy
                                  probujac dowalic innym :-p
                                  • Gość: grubasek do:chlopaczek IP: *.limes.com.pl 18.11.06, 23:30
                                    hahahahahahahahahahahahaha, biedaku!jak ty sikasz? w palcach nie utrzymasz
                                    takiego mikruska, wiec tyko na siedzaco siusiu robisz...
                              • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 13:42
                                ty myslisz? <lol> !!!!
                            • Gość: chlopaczek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 15:00
                              no, dalej! nie zbesztasz mnie?!:)
                              wszak niepochlebnie o orientacji twojej śmiałość miałem się wypowiedzieć:)
                              • Gość: grubasek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 13:44
                                o jeju!ale mi ciebie zal... rece opadaja...
                                • nereus1 Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 15:02
                                  bardzo ciekawy temat! tez lubie patrzec na krecaca sie pupe opakowana w obcisle
                                  spodnie.
                                  • nereus1 Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 18:39
                                    a gdzie mozna takie ogladac?
                                    • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 19:59
                                      nereus1 napisał:

> a gdzie mozna takie ogladac?
                                      Na ulicy Hożej w piątki od 17 do 18.30 ;-))))) Dawno nie widziałam durniejszego
                                      pytania.
                                  • ewelinkowska Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 19:06
                                    Bozia obdazyla mnie filigranowa figura i calkiem ladnym tyleczkiem.. nigdy nie
                                    zauwazalam czy faceci patrza sie na nia ale zauwazyl to moj byly facet.. szlismy
                                    wtedy ulica gdy w koncu powiedzial: przeszlo juz paru facetow i wszyscy
                                    odwracali sie patrzac na Twoj tylek! jak nie wierzysz sama zobacz. i
                                    rzeczywiscie! teraz bardziej zwracam na to uwage;) Jak dla mnie, jest to calkiem
                                    mile gdy facet odwroci sie i kuknie na moj tylek w sposob dyskretny. nie lubie
                                    za to jak faceci robia to w ordynarny sposob! i na dodatek glosno mowia: ale
                                    dupa!!! okropnosc!
                                  • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 19:58
                                    nereus1 napisał:

> bardzo ciekawy temat! tez lubie patrzec na krecaca sie pupe opakowana w obcisle
                                    >
                                    > spodnie.
                                    a jak nie są obcisłe, ćwoku?
                                    • nereus1 Re: Kręcąca się pupa:) 18.11.06, 23:59
                                      Kochanica-francuza, idz do francji i kochaj sie po francusku!!!!!!!!!!!
                                      • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 19.11.06, 13:13
                                        nereus1 napisał:

> Kochanica-francuza, idz do francji i kochaj sie po francusku!!!!!!!!!!!
                                        Eee,co to mialo być? Dowalenie? Dowcip? Iść do Francji, pieszo??? Wiesz, co to
                                        jest Francuz? To jest FACET NARODOWOŚCI FRANCUSKIEJ, a mój nick brzmi właśnie:
                                        kochanica Francuza, tak jak kochanica Portugalczyka...
    • Gość: jestem gejem Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:43
      uwielbiam męskie tyłeczki mmmm.... młodych *chłopaczków* najbardziej
      • nereus1 Re: Kręcąca się pupa:) 19.11.06, 23:08
        Kochanica-francuza, Czy jestes zakonnica??????
        • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 20.11.06, 16:33
          nereus1 napisał:

> Kochanica-francuza, Czy jestes zakonnica??????
          Nie, skąd, jestem świecka kulturoznawczyni, miałam kilku kochanków i
          entuzjastycznie uprawiam seks.
          • nereus1 Re: Kręcąca się pupa:) 22.11.06, 16:51
            A w jakich pozycjach lubisz uprawiac sex, lubisz oral?
            • kochanica-francuza Re: Kręcąca się pupa:) 22.11.06, 19:44
              nereus1 napisał:

> A w jakich pozycjach lubisz uprawiac sex

Z tobą w żadnej.

, lubisz oral

Mój nick nie pochodzi od orala. Już tłumaczyłam. Nie dotarło? Za trudne było? A
              co lubię, nie twoja sprawa, trollu.
              • Gość: głupek słupek [...] IP: *.aster.pl 22.11.06, 20:16
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: głupek słupek Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.aster.pl 22.11.06, 20:24
                  autoanal albo sadoanal
    • Gość: lu Re: Kręcąca się pupa:) IP: *.acn.waw.pl 22.11.06, 18:33
      Pare miesiecy temu szlam za jakas dziewczyna. Byla okragla, zlosliwi
      powiedzieliby, ze gruba, ale ja uwazam, ze po prostu kragla, bardzo harmonijnie
      zbudowana. Byla ubrana w czarne, kobiece ciuszki, podkreslajace jej ksztalty +
      buty na obcasach. Sila rzeczy krecila pupa.
      Raaaaanyyyy co sie dzialo, myslalam, ze kolesie sie poprzewracaja, tak sie
      ogladali. Bylo widac, zeo ona jest swiadoma swego uroku. Super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka