kozborn 13.09.06, 16:25 Wylejcie szlam na tych forumowiczów, którzy wkurzają Was najbardziej! Chętnie popatrzymy, jak ktoś się napierdziela! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: BIJĄ SIĘ! 13.09.06, 16:28 drzejms-buond, głupek jeden...jak un mnie wkurza czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: BIJĄ SIĘ! IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:31 a mnie takich paru hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: BIJĄ SIĘ! 13.09.06, 16:32 mnie też takich paru a zwłaszcza jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: BIJĄ SIĘ! IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 16:37 mam dwoch kandydatow, chociaz zastanawiam sie czy to nie ta sama osoba... styl podobny i te gadki-majace obrazac...spokojnie napisac sie nie da, bo odrazu epitety w ruch - to co? mam pozwolic na takie teksty? i zamiast zabrac glos w dyskusji wyklocam sie z jednym i drugim. to FORUM HUMORUM, do niektorych nie dociera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaczek [...] IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaczek [...] IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: BIJĄ SIĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:05 o jaa czytam chlopaczka i grubaska tu i w innych watkach i normalnie ziomy sa the best wiedzieli gdzie trafic(FH) DOBRY WYBOR!!!behehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: destiny Re: taa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:31 no no moze to ze jej niema:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: taa IP: *.aster.pl 13.09.06, 22:12 z tego co wcześniej zdążyłem zauważyć poziom jego klasy wcale nie odbiega od twojego myślę że obaj jestescie siebie warci:) ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: taa IP: *.zakoniczyn.net 13.09.06, 22:52 jest pewna zasada: zeby zostac zrozumianym trzeba czasami znizyc sie do poziomu rozmowcy(ewentualnie starac sie mu dorownac podwyzszajac swoj poziom). w tym przypadku, niestety, wersja numer jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
lilimeye Re: taa 14.09.06, 00:17 Gość portalu: grubasek napisał(a): > jest pewna zasada: zeby zostac zrozumianym trzeba czasami znizyc sie do poziomu > > rozmowcy(ewentualnie starac sie mu dorownac podwyzszajac swoj poziom). w tym > przypadku, niestety, wersja numer jeden... Jest taka złota zasada: nie rozmawiaj z idiotą, bo najpierw cię sprowadzi do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: taa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:00 popieram,a no i widze ze chlopaczek chyba dal juz se z tym spokoj,hehe...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaczek Re: taa IP: *.acn.waw.pl 14.09.06, 11:02 z czym dałem sobie spokój? Zajrzyj na "kręcocą się pupę"; ja dopiero zaczynam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: taa IP: *.zakoniczyn.net 15.09.06, 14:26 juz skonczyles. pobaw sie samochodzikiem Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: BIJĄ SIĘ! 13.09.06, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś