Gość: jako IP: *.chello.pl 19.02.02, 18:57 Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie , nie życzę sobie aby za moją kasę rozbijał się rządową Lancią.Leper to śmieć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Lepper u prokuratora IP: *.chello.pl 19.02.02, 19:04 Gość portalu: jako napisał(a): > Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie , nie życzę sobie aby za > > moją kasę rozbijał się rządową Lancią.Leper to śmieć! Samoobrona połączy się z LPR, uzyska wsparcie i opiekę Ojca Dyrektora i prokurator będzie mógł naskoczyć lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ewko ! Jędruś ma innych sojuszników ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 22:58 Gość portalu: Ewka napisał(a): > > Samoobrona połączy się z LPR, uzyska wsparcie i opiekę Ojca Dyrektora i > prokurator będzie mógł naskoczyć lepperowi. A guzik ! Samoobrona uzyskała bezkarność od samego premiera za likwidację lustracji. To przecież LSD poparłą Jędrusia na wicemarszałka, to oni napuszczali Jędrusia na Buzka, to oni go wyhodowali. Jędruś przesadził z pewnym ministrem, ale premier też tego ministra nie cierpi. Teraz znowu jest zgoda. a LSD-Samobrona wszystkow tym kraju zaorze łącznie z Ewkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Lepper u prokuratora IP: *.ibspan.waw.pl 19.02.02, 19:49 jako napisał "Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie". Jego prawo i jego sprawa. Ale przeszło milion wyborców sobie tego życzyło.. To jest właśnie demokracja i pluralizm. Ja sobie nie życzyłem oglądać pp Buzka i Rybickiego, więc wyłąćzałem fonię albo zmieniałem kanał. Z pilotem to łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jako Re: Lepper u prokuratora IP: *.chello.pl 19.02.02, 21:56 Co do wyborców, to zostali perfidnie oszukani.Lepper obiecał im coś czego nie będzie w stanie spełnić.Załapał się do parlamentu na takiej samej zasadzie na jakiej fundamentaliści islamscy zdobywają zwolenników.Trzeba ludziom wskazać winnego ich ubóstwa i obiecać dobrobyt , a sukces wyborczy gwarantowany.Taka jes Polska rzeczywistość polityczna.Ludzie nie dorośli do demokracji.Stan Tymiński tylko potwierdza moją tezę.Co do Buzka to też na niego leję. Odpowiedz Link Zgłoś