Dodaj do ulubionych

Lepper u prokuratora

IP: *.chello.pl 19.02.02, 18:57
Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie , nie życzę sobie aby za
moją kasę rozbijał się rządową Lancią.Leper to śmieć!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: Lepper u prokuratora IP: *.chello.pl 19.02.02, 19:04
      Gość portalu: jako napisał(a):

> Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie , nie życzę sobie aby za
      >
      > moją kasę rozbijał się rządową Lancią.Leper to śmieć!

Samoobrona połączy się z LPR, uzyska wsparcie i opiekę Ojca Dyrektora i
      prokurator będzie mógł naskoczyć lepperowi.
      • Gość: Michał Ewko ! Jędruś ma innych sojuszników ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 22:58
        Gość portalu: Ewka napisał(a):

>
        > Samoobrona połączy się z LPR, uzyska wsparcie i opiekę Ojca Dyrektora i
        > prokurator będzie mógł naskoczyć lepperowi.

A guzik !
        Samoobrona uzyskała bezkarność od samego premiera za likwidację lustracji.
        To przecież LSD poparłą Jędrusia na wicemarszałka, to oni napuszczali Jędrusia na
        Buzka, to oni go wyhodowali. Jędruś przesadził z pewnym ministrem, ale premier
        też tego ministra nie cierpi. Teraz znowu jest zgoda. a LSD-Samobrona wszystkow
        tym kraju zaorze łącznie z Ewkami.

• Gość: Indris Re: Lepper u prokuratora IP: *.ibspan.waw.pl 19.02.02, 19:49
      jako napisał "Nie życzę sobie oglądać tej chamskiej mordy na ekranie". Jego
      prawo i jego sprawa. Ale przeszło milion wyborców sobie tego życzyło.. To jest
      właśnie demokracja i pluralizm. Ja sobie nie życzyłem oglądać pp Buzka i
      Rybickiego, więc wyłąćzałem fonię albo zmieniałem kanał. Z pilotem to łatwo...
      • Gość: Jako Re: Lepper u prokuratora IP: *.chello.pl 19.02.02, 21:56
        Co do wyborców, to zostali perfidnie oszukani.Lepper obiecał im coś czego nie
        będzie w stanie spełnić.Załapał się do parlamentu na takiej samej zasadzie na
        jakiej
        fundamentaliści islamscy zdobywają zwolenników.Trzeba ludziom wskazać winnego
        ich ubóstwa i obiecać dobrobyt , a sukces wyborczy gwarantowany.Taka jes Polska
        rzeczywistość polityczna.Ludzie nie dorośli do demokracji.Stan Tymiński tylko
        potwierdza moją tezę.Co do Buzka to też na niego leję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka