clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 08.04.09, 22:45 Blondynka wypełnia formularz: - Imię: Anna. - Nazwisko: Kowalska. - Urodzona: tak. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 10.04.09, 11:30 Wnuk stoi przy łóżku umierajacego dziadka. Dziadek prawi: -umarł Lenin to umarł leninizm, umarł Stalin to umarł stalinizm... -dziadku Onanie! nie umieraj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 10.04.09, 11:35 W zakładzie psychiatrycznym do ogrodnika podchodzi jeden z pacjentów i pyta: - Co pan robi ? - Nawożę truskawki. - A mógłby pan mi to wyjaśnić bo ja nie wiem? - Posypuję truskawki gó...m. - Aha. Ja posypuje cukrem, ale ja jestem porąbany. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 13.05.09, 18:57 Nic nowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu-lilu Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:37 zapożyczone z białychkozaczków Pewien miliarder urządził w swojej posiadłości imprezkę. A że było dosyć drętwo to mówi: - To jest basen pełen krokodyli. Kto go przepłynie i wyjdzie cało dostanie milion dolarów! Cisza, nic się nie dzieje. - Dobra milion dolarów i moją najlepszą limuzynę!! Nadal cisza.. - Milion dolarów, moją najlepszą limuzynę i moją najlepszą ku.wę!!! Wtem słychać plusk i z drugiej strony basenu wychodzi cało facet i roztrzęsiony: - Gdzie ta ku.wa?! - Spokojnie najpierw wypiszę panu czek na milion dolarów. - Ale gdzie ta ku.wa??!! - Spokojnie jeszcze wcześniej zadzwonie po limuzynę! - Gdzie ta ku.wa co mnie popchnęła do basenu??!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 213.17.128.* 27.06.09, 12:05 No to w górę... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 27.06.09, 21:47 kakao napisało : > No to w górę... A po co, jeśli dowcipów brak ? Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 29.06.09, 19:18 Zwykłe dowcipy są, tylko te absurdalne jakby się wyczerpały :/ Ale czyż zwyczajna szara egzystencja nie jest absurdami przepełniona? Trzeba tylko czerpać pełnymi kolanami z tej szarzyzny... Ostatnimi czasy mój komputer osobisty zaczął żyć własnym życiem, co zaowocowało dwoma doprawdy pyyyyysznymi dowcipami :) Otóż surfując po stronach jajami płynącymi, zdarza się, że wyłączają mi się one w trakcie czytania dowcipu i... i oto rezultaty: 1. Żona przychodzi do domu i szczebiota do męża: - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzyłam - a to ku*wa nie mój rozmiar! 2. Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie: - Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z dupy powyrywa! - To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić. Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę. Idą na róg, policjant stoi. Mama pokazuje na Jasia: - Czy to prawda, że groził pan mojemu synowi, że mu Pan powyrywa nogi z dupy?! - Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z dupy powyrywam! (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugluk Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.elblag.vectranet.pl 29.06.09, 21:02 idzie niedzwiedź lasem i widzi jeża, który coś konsumuje pyta: - co jesz? - co niedzwiedź? - co jesz jeżyku? - co niedzwiedź misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser-wodka Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 213.17.128.* 29.06.09, 23:00 Jestem po sesji!!!!!!!!! Qrwa do qrwy: - Miałam dzisiaj docenta. - A co to ten docent? - Noooo... taki facet. Ma penis. - A co to penis? - Takie jak ch..., tylko znacznie mniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
delayla :D 01.07.09, 12:05 Idą dwa koty przez pustynie, nagle jeden mówi: - Stary.... ja to nie ogarniam tej kuwety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek:P Re: :D IP: 195.47.201.* 09.07.09, 14:43 Pewnego dnia pewna starsza dama przyszła do Deutsche Bank z torbą pełną pieniędzy. Podeszła do stanowiska i poprosiła o prywatną rozmowę z prezesem banku, gdyż chciała otworzyć konto, a "proszę zrozumieć, chodzi o wielka sumę pieniędzy"... Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkać się z prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan. Prezes spytał o kwotę, jaką starsza pani zamierzała wpłacić. Ona zaś odpowiedziała, ze chodzi o 50 milionów EURO. Po czym otworzyła torbę, żeby go przekonać, iż tak jest w rzeczywistości. Naturalnie zaciekawiony prezes pyta o pochodzenie tych pieniędzy. Szanowna pani, jestem zaskoczony ilością pieniędzy, jaką ma pani przy sobie! Jak pani tego dokonała?" Klientka na to: Całkiem prosto. Zakładam się". Zakłada się pani? - pyta prezes - Ale o co?". Starsza pani odpowiada: O wszystko co możliwe. Na przykład mogę się z panem założyć o 25.000 EURO, że pańskie jaja są kwadratowe! Prezes zaśmiał się głośno i powiedział: Przecież to śmieszne! W ten sposób nie mogłaby pani nigdy tak dużo zarobić." Cóż, przecież powiedziałam, ze w ten sposób zarobiłam moje pieniądze. Byłby pan gotowy założyć się ze mną?" Ależ oczywiście odpowiedział prezes (w końcu szło o mnóstwo pieniędzy)- zakładam się o 25.000 EURO, że moje jaja nie są kwadratowe." Starsza pani odpowiada: "Zakład stoi, ale ponieważ stawką są duże pieniądze, czy mogę przyjść jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, żeby sprawdzić naocznie i przy świadku?" "Jasne", prezes wykazał zrozumienie. Całą noc prezes był niesamowicie nerwowy i spędził wiele godzin na sprawdzeniu, czy jego jaja znajdują się w swojej dotychczasowej formie. Z jednej i drugiej strony. W końcu przy pomocy głupiego testu osiągnął 100- procentową pewność. Wygra ten zakład! Następnego ranka o 10.00 przyszła starsza dama ze swoim prawnikiem do banku. Przedstawiła sobie obu panów i powtórzyła, iż chodzi o zakład, którego stawka jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptował zakład, iż jego jaja nie są kwadratowe. W celu przekonania się o tym fakcie, poprosiła go dama o opuszczenie spodni. Prezes opuścił spodnie. Starsza pani nachyliła się, spojrzała uważnie i spytała ostrożnie, czy może dotknąć jaj. No dobrze - odpowiedział prezes. - 25.000 EURO są tego warte i mogę zrozumieć, ze chce się pani do końca przekonać." Starsza pani ponownie się nachyliła i wzięła "piłeczki" w swoje dłonie. Wtedy prezes zauważył, że prawnik zaczyna uderzać głową w ścianę. Prezes pyta więc kobietę: "Co się stało z tym pani prawnikiem?" Na to ona: Nic, założyłam się z nim tylko o 100.000 EURO, że dzisiaj o godz. 10.00 będę trzymała w dłoniach jaja prezesa Deutsche Bank".:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: :D IP: *.retsat1.com.pl 23.07.09, 15:34 nie wiem czy było czy nie bo wszystkich wątków nie czytałam i mam nadzieję że nie obraziłam nikogo, chociaż dowcip to dowcip... co to jest: - niebieskie, okrągłe i nienawidzi Żydów? .. .. .. .. .. .. .. cały świat... Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: :D 29.08.09, 16:29 Gość portalu: myszka_211 napisał(a): > nie wiem czy było czy nie bo wszystkich wątków nie czytałam i mam > nadzieję że nie obraziłam nikogo, chociaż dowcip to dowcip... > > > co to jest: > - niebieskie, okrągłe i nienawidzi Żydów? > .. > .. > .. > .. > .. > .. > .. > > cały świat... TO NIE JEST DOWCIP. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela1200 Re: :D 26.08.10, 12:48 Dobre. 3-letni syn idzie z tatusiem na spacer, zauwaza dom z czerwonymi swiatlami i pyta ojca, co to za dom i kto w nim mieszka. Ojciec odpowiada: To jest dom publiczny i mieszkaja w nim kobiety, ktore robia wszystkim dobrze, ale nie za darmo. Na drugi dzien chlopiec wsial swoje oszczednosci i poszedl jeszcze raz tam, puka, otwiera pani zdziwiona, ze taki maly klient. Chlopiec pokazuje, ze ma pieniadze i chce, zeby mu zrobic dobrze. Pani posmarowala mu trzy kromki chleba nutela i dala chlopcu za darmo. Chlopiec przychodzi do domu i juz w progu oznajmia: - Bylem w domu publicznym i dostalem za darmo Mamie wypadl talerz z reki, tacie otwarla sie buzia z wrazenia, a syn opowiada dalej: - Dwie dalem rade, ale trzecia tylko wylizalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jej_wariat Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 09:54 www.youtube.com/watch?v=ITpGUvc5Rhs to jest jeden wielki dowcip ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 11.07.09, 19:41 Dwa chamskie, jakie zapadły mi w pamięci: Wraca Jasiu po rozdaniu świadectw i mówi do Mamy: -Mamo, Mamo. Mam czerwony pasek Mama na to: -i co się tak głupio cieszysz? I tak masz raka. Przychodzi facet z padaczką do lekarza. A lekarz na to: -Dyskoteka piętro wyżej Idź uczesz twarz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 11.07.09, 22:21 Jeden z ulubionych :-) Na wiejskiej dyskotece podchodzi chlopak do dziewczyny i mowi: On: Czesc, tanczysz? Ona: tancze, gotuje, piecze ciasta sprzatam.... On: co ty pleciesz? Ona: plote, wyszywam, ceruje, haftuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heloł Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 20:12 No i mój także tutaj dorzucę dowcip, dawno zasłyszany, no i właśnie się mi przypomniał - Jedzie trędowaty w autobusie bez biletu, podchodzi kanar i pyta sie jego o bilet Trędowaty szuka, szuka w kieszeniach, szuka i nagle odpadła mu ręka - wziął ją i wyrzucił przez okno. Dalej szuka, grzebie, trwa to chwile, odpadła mu druga ręka - wziął ją i wyrzucił przez okno, no i tak szuka szuka i szuka, odpada mu jedna noga, wyrzucił i potem druga noga. W końcu kanar sie wkur.ił i mówi: Panie, my tu gadu, gadu a Pan mi powoli spierd.la !!! buahhahhahhahahahaha pamiętam długo sie z tego śmiałam i wszędzie może Wam też przypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 207.117.33.* 13.07.09, 23:11 Rozmawiają dwa ślepe konie: - Może weźniemy udział w Wielkiej Pardubickiej? - Nie widzę przeszkód !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejWu Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 195.137.246.* 15.07.09, 12:00 kawał jaki mi się przypomniał z lat liceum (pozdrawiam Arka). Wchodzi do tramwaju zołnież - ludzie rozstąpcie sie bo jestem z bronią Ludzie się rozstapili a żołnież: - Bronia, siadaj. ........................... kolega do kolegi: wczoraj idę sobie ulicą , podchodzi takich trzech i mówią: - Pieniądze albo smierć - no i co zrobiłeś - pyta kolega - A co miałem zrobić zasmierdziałem ..................... Kolega do kolegi; - pokłóciłem się wczoraj z teściową - i co? - przyszła do mnie na kolanach - a co powiedziała? - wyłaź z pod łóżka ty tchórzu ..................... Pokłóciłem sie z żoną i co? ostatnie zdanie należało do mnie a co powiedziałeś no dobra kup sobie ten kapelusz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.centertel.pl 21.07.09, 21:08 Rozmawiają dwaj kumple przy browarku: -Ty, gdzie kobieta ma łechtaczkę?Z przodu czy z tyłu? -Idioto! Z przodu!!! -O k...a, to ja przez pół godziny pieściłem hemoroidę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciężko się spało, Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:33 nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 20.09.09, 12:15 Poranek w alpejskim kurorcie. Na taras wychodzi Anglik i wola: - How wonderful! Wychodzi Niemiec i wzdycha: - Das ist wunderbar! Wychodzi Rosjanin i dziwuje sie: - Kak prikrasna! Wychodzi Polak i stwierdza: - Ja pie...! Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 20.09.09, 15:04 <nazgul> ale jazda <nazgul> idę na pogrzeb ze szkoły ostatnio <nazgul> i kupilem sobie tymbarka <nazgul> a tam "teraz twoja kolej"...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 25.10.09, 20:36 Słynna ekshibicjonistka 3,14-Romana napisała : > juz sie skwasiłam Ech, dowcip to raczej nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajonk za ścianom Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 217.17.37.* 26.10.09, 15:41 - Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No i czego Pan jeszcze chce? - Buzi ----------------------------------------------- przychodzi dziewczyka do sklepu z lalkami i mowi: - poprosze ubranka dla lalek ekspedientka na to: - a jaka jest ta twoja lalka? duza, mala? wtedy dziewczynka mowi: - nie wiem. - to idz do domku i sprawdz, dobrze? - ok ----------------------------------------------------- Lis, noc w noc podpi**dalał farmerowi kury. Rolnik, mocno zniesmaczony tym faktem postanowił zaczaić się nocą na złodzieja. Gdy kolejnym razem Lis wpadł do kurnika, rolnik złapał go dziarsko za łeb. - Ej, to ty podpi***asz mi co noc kury? - Nie, to nie ja- odparł Lisek. A tak naprawdę, to był on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 193.200.232.* 28.10.09, 15:37 Mnie zawsze rozwala ten: W pociągu, w jednym przedziale, przy oknie siedzi Murzyn, naprzeciw niego jakiś starszy pan. W pewnym momencie starszy jegomość pyta Murzyna: - Bangladesz? Murzyn nie odpowiada, więc pan pyta ponownie: - Bangladesz? Murzyn dalej nic... . Znowu pada pytanie: - Bangladesz? Murzyn mocno poirytowany zrywa się z siedzenia, otwiera okno, wystawia rękę i mówi: - Nie bangla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.09, 17:27 Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej... Laska po wszystkim mówi:- Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz? Koleś na to:- No pewnie, ale musze sie zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka. Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc. Ona znowu:- Możemy powtórzyć? - Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami. No i znowu ogień i tak do rana. Rano panna się pyta:- Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka? On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła... Odpowiedz Link Zgłoś
hogata123 Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 28.10.09, 18:21 Two Essex girls sitting in the pub eying an extremely handsome guy with a dandruff problem: - He needs some Head & Shoulders! - ... how do you give shoulders? lol :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuq1 garść nowych 29.10.09, 11:01 Ajm dont anderstending. Polisz pliz. A teraz kilka z firmy: W markecie facet kupuje kurczaka, idzie do kasy,kładzie na taśmie. Kurczak jest mokry, trochę obcieka, więc kasjerka krzyczy do koleżanki: Dorota podaj szmatę, bo panu z ptaka kapie... Trzy fazy otyłości męskiej: > > a) nie widać, jak wisi; > > b) nie widać, jak stoi; > > c) nie widać kto ciągnie. > > - W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i > > olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze???? > > - Co może być gorszego od kamyczka w bucie? > > - Ziarenko piasku w prezerwatywie. > > Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić. > > - Sąsiedzie, czemu pańska żona tak w nocy płakała? Czyżby pan się > > z nią źle obszedł? > > - Wręcz przeciwnie, obszedłem się bez niej! > > > > Adam i Ewa spacerują po raju > > - Adam, kochasz mnie? > > - A kogo mam kochać... > > > > Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera. Na pokładzie > > statku stoi dwóch marynarzy. > > - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? > > - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. > > - Jakiego nieszczęśliwego wypadku?? > > - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
gaitan Re: garść nowych 20.11.09, 17:18 Dowcip zza wschodniej granicy: Czasy stalinowskie, Związek Radziecki. Siedzi trzech w celi na Łubiance. Przedstawiają się. Pierwszy: Dostałem 5 lat za krytykowanie tow. Popowa. Drugi: Dostałem 10 lat za popieranie tow. Popowa. Trzeci: Mam dożywocie, Popow jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Never Łóżkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:59 Leżą dziewczyna z chłopakiem w łóżku. Dziewczyna: - Słuchaj, zaszłam Chłopak: - To odejdź! Dziewczyna: - Ale nie od chodzenia, tylko od pierd***nia Chłopak: - To się odpier*ol Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger77 Re: Łóżkowy 08.12.09, 08:59 W Australii odbywa się konkurs, w którym uczestnicy mają ułożyć zdanie z zadanym wyrazem. Do konkursu staje pastor i chłop. Zadany wyraz to Timbuktu. Pierwszy pastor: "I was the father all my life.I had no children, had no wife. I read the bible through and through, on my way to Timbuktu" Teraz zaczyna chłop: "When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies cheap to rent. They were three and we were two, so I booked one and Tim-booked-two" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki Rob ere IP: *.pool.mediaWays.net 17.12.09, 07:48 Co jedza Ludozercy wegetarianie ? ludzi-rosliny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artór Re: ere IP: *.siedlce.vectranet.pl 24.02.10, 20:23 mały ludożerca: - mamo, mamo, ja chcę dżem! - dżem się skończył, jedz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
raphilon Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 12.03.10, 00:58 Ha Ha Ha bardzo dobry i zakręcony ten dowcip, dawno się tak nie śmiałem, muszę opowiedzieć go kolegom z pracy, dzięki za ten twój post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 01:09 Jeśli drogę przebiegnie ci czarna babcia, czarna wnuczka, czarny Mruczek, czarna Kicia, czarna kurka, czarna gąska, czarny bociek, czarna żabka, a na ostatku kawka, też czarna, to znaczy, że dziadek zamiast rzepki wyciągnął kabel wysokiego napięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek991 Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 28.05.10, 12:10 Przychodzi dziadek do apteki. - Poprosze prezerwatywe - A jaki rozmiar? - Nie wiem. - A to proszo tu lezy taka deseczka z otworkami. Prosze isc sprawdzic na zapleczu. Z 5 minut dziadek wraca: - To ja poprosze te deseczke Odpowiedz Link Zgłoś
misiek991 Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 28.05.10, 12:12 Stapa Jezus po jeziorze Wyciaga rece ku gorze i krzyczy: -Tata, Tata, daj k.. poplywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 05.06.10, 03:03 Baca siedzi przed chałupą i całuje się po rękach. Przechodzący turysta pyta: - Baco, co wy robicie? - A właśnie to jest gra wstępna. Zaraz będę się łonanizował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STALOWA ŻABA Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:24 W sypialni na P? Powódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.zone12.bethere.co.uk 01.07.10, 22:07 Zona z mężem w łóżku, żona prosi męża "Zrooob mi minetke", mąż się opiera jako że ma umowiana wizyte u dentysty, żona znowu " No weź zrooob mi minetke", w końcu mąż strzela żonie minete i idzie do łazienki umyć zeby przed wyjsciem. Myjąc zeby zauważa włos łonowy między zębami i jako że nijak nie może go wyciągnąć zdesperowany obcina go z obu stron jak najbliżej zęba. Podczas wizyty dentysta zaczyna się chichotać i pyta: "Ooooo, widze że żonie się minetkę robilo???" Mąż: "A co,rozpoznal pan po tym włosie łonowym?" Dentysta:" Nie, po tym kawałku gówna na brodzie:D!!!!" Hehehe mój ulubiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.07.10, 09:49 Para w łóżku. Żona do męża: - Kochanie, włóż od tyłu... - Żółw. Odpowiedz Link Zgłoś
dreammaster Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 29.07.10, 22:36 Żona mówi zalotnie do męża: - Tak dawno nie mówiłeś mi tych dwóch słów, które sprawiają, że cała drżę... - Jakich? - "Kupię ci...." Odpowiedz Link Zgłoś
betaeta Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 31.07.10, 14:22 Jak się nazywają zęby małego murzyna? -kiełki bambusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 16:45 Rosyjski statek wojenny. Na mostku kapitańskim bosman wraz z kapitanem obserwują zblizająca się do nich z niesamowitą prędkością torpedę..zero szans ucieczki...musi nastąpić zderzenie. Po krótkiej naradzie wołają do siebie Miszę-majtka, który m.in. ma za zadanie rozweselac załogę podczas nudnego rejsu. -Misza, czy widzisz płynąca ku nam torpedę?...nie ma szans ucieczki...zapewne niedługo zginiemy...Twoje osatanie zadanie będzie polegało na tym, ze musisz rozweselic załogę...by przynajmniej ona zginęła nieswiadomie i uśmiechem na ustach. Miszy nie trzeba było dwa razy powtarzac. Zebrał całą załoge na pokładzie i pyta; -Kto się ze mną założy, że jak pierdnę, to rozpier.doli cały statek?? Załoga z niedowierzaniem i jednoczesnie z ciekawością przyjeła zakład, czekając i obserwując dalszy rozwój sytauacji. Misza kątem oka obserwuje torpedę i w odp. chwili puścił głośnego bąka. Wybuch...eksplozja...ogień..dym..krzyki rannych i zabitych...potworność...śmierć i zniszczenie...statek tonie. Po pewnym czasie, gdy dym już opadł...nieliczni ocaleli dryfują na tratwach...Misza wraz z kapitanem na jednej tratwie...zbiera orzyki niedowierzania od ocalałych marynarzy... -Misza jak ty to zrobiłeś..niewiarygodne...wygrałeś zakład... Na co kapitan przyciszonym głosem do Miszy; - No Misza...żeby mi to było ostatni raz....torpeda przeszła bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venum Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 20:13 dwóch kolegów rozmawia w pracy... - słuchaj Zenek wszystko strasznie mnie swędzi, drapię się po całym ciele... - hmmm...może to wszy łonowe?! - wszy łonowe Zenuś? ale na całym ciele? - noooo...jak ktoś jest h..em Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 16.08.10, 15:00 Zasłyszane, gość nie chcąc dostać w mordę bo krytykował schronisko, tak zaczął swój wywód ... "nie chciałbym tu przenosić krzyża ..." jak dla mnie, cytat miesiąca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 13:59 Mój ulubiony. Co robi miś koala gdy las w którym mieszka płonie? . . . . . . . . Też płonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.bethere.co.uk 25.08.10, 18:44 z monstera -Te, a wiesz że Kowalski to jest żydem? -A ty skąd wiesz? -No z palca tego nie wyssałam. Odpowiedz Link Zgłoś
niemanudy Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 26.08.10, 10:33 Rozmowa kwalifikacyjna - prace rakietowe (łopata, ziemia, powietrze) - Panie Majster znajdzie się dla mnie robota? - A co możesz robić? - Mogę kopać... - Ok, co jeszcze? - Mogę nie kopać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megamas Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.kpwig.gov.pl 26.08.10, 15:05 "pies to świetny i bardzo tani zwierzak! nic nie je, ale za to żyje tylko tydzień!" Odpowiedz Link Zgłoś
fikumikum Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D 30.12.11, 19:30 widzę że ludzie z komisji nadzoru finansowego mają dziwne poczucie humoru. Oszczędziliby też na psie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf O rycerzu 27.08.10, 00:53 Wraca z wyprawy krzyżowej rycerz. Lata już nie był w swoim zamku, zobaczył połowę świata. Jednak w pewnym momencie na rozstaju dróg zauważa dosyć dziwny drogowskaz - na jednym ramieniu jest napis SŁAWA na drugim BOGACTWO na trzecim zaś... ODJEBIE CI. Hmmm... myśli rycerz - wsławiłem się już na tej wyprawie, bogactwa też wiozę do swojego zamku, ale to trzecie....??? No cóż, ciekawy co też może mu się przytrafić zmierza w trzecim kierunku. Nagle jego oczom ukazuje się jezioro, przy którym siedzi straszliwy trójgłowy smok! Rycerz nie zastanawiając się dobywa miecza i rusza ku smokowi! Ciach! Odcina mi jedną głowę! Trach! Spada i druga! i gdy już miał zabrać się za trzecią ta odwraca się do rycerza i z wyrzutem mówi: ODJEBAŁO CI?!! To już nawet wody się spokojnie napić nie można???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: O rycerzu 08.09.10, 13:36 Wiecie co mnie ostatnio rozwaliło? Oto: Jak sie przejedzie komuś czyms po głowie to on nie żyje bez głowy... :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: O rycerzu 08.09.10, 14:51 Wchodzi śrubokręt do baru. Zauważa go barman. - Hej, kolego! Mamy drinka, który nazywa się tak, jak ty! - Naprawdę? - nie dowierza śrubokręt - Macie drinka, który nazywa się Pawełek? Odpowiedz Link Zgłoś
matti_hautameki Re: O rycerzu 09.09.10, 14:37 Przychodzi facet do sklepu zoologicznego: -Panie, poproszę tego stepującego żółwia z wystawy! -O cholera, zapomniałem wyłączyć podgrzewanie piasku! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: O rycerzu 21.09.10, 18:59 Maszynista gwałtownie zatrzymał pociąg.W przedziale młoda dziewczyna wpada na księdza. -Przepraszam ale tak szybko stanął. -Ależ skąd moje dziecko,to klucz od mojej plebani. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: O rycerzu 21.09.10, 19:01 Droga Mamo! Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać". Wiem, że Tobie się to nie spodoba ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i piercing na każdym kawałku ciała...A ten jego motocykl! Ali( tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie na moim punkcie zwariowany.Mówi,że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił... Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Alego ma gdziś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się!Bądziemy mieli z czego żyć. Ali ma kapitalny pomysł. Bądziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupaforsy. Tak się cieszę! I nie martw się proszę. Wkrótce będę miała 14 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Alemu bardzo by to pomogło... Twoja ukochana córeczka. P.S. Wszystko bzdura!!! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję. Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo, które znajdziesz na nocnym stoliku. Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Z innych witryn... 21.09.10, 19:04 Na rozprawie sędzia pyta oskarżonego - Dlaczego uciekł pan z więzienia? - Bo chciałem się ożenić. - No to ma pan dziwne poczucie wolności. ========================= Baca wlecze do lasu ścierwo psa. Sąsiad zagaduje: - A co to się stało, kumie? - Aaaa... musiołek go zastrzelić! - To pewnie był wściekły, co??? - No, zachwycony to nie był!!! ========================= Kiedy gwałt jest legalny i nie podlega karze? Jedynie wówczas kiedy miał miejsce w samoobronie. ============================= Po czym poznasz, że jesteś na zlocie Rodziny Radia Maryja? W ciągu 2 dni spotykasz 10 000 kobiet i żadna nie jest w Twoim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sww Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: 192.168.26.* 27.12.10, 20:15 Jak sie nazywa autobus do przewożenia murzynów?? -Bambus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu.,.,. Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.wroclaw.mm.pl 10.01.11, 20:37 babeczka wsiada do taksówki, przed sama praca okazuje sie ze zapomniala wziać z domu portmonetki. I co robi taksówkarz ? jedzie poza miasto , parkuje na pieknej, zielonej polanie, wychdzi z auta, otwiera bagażnik, wyciąga koc. Rozkłada go na trawie. babeczka przerażona mówi : - Niech mi Pan nic nie robi, ja mam męża, dzieci !! - A ja 40 królików, rwij trawe..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirba Re: Najbardziej rozwalający dowcip świata :D IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 21:48 I left my car in a car park the other day, when I came back to it the bumper and rear lights were all smashed up. Then I found this note under the wiper. It said: I just accidentally reversed into your car. Quite a few people saw me do it. They think I'm leaving my name and details. Well, I'm not. Odpowiedz Link Zgłoś